Вашій увазі,пропонується будинок окремостоячий частково у чистовому І чорновому стані Будували для себе 268 метрів із гаражем торг можливий Детальніше за телефоном

Продам будинок місто Немирів

Такого будинку з ремонтом в Немирові ви точно не знайдете!!! Альтернатива квартирі з великими перевагами, є своя земля Якщо ти шукаєш затишне житло для себе в якому вже зроблений ремонт, залишається тільки перевезти свої речі, Я маю саме таку пропозицію! Місцезнаходження 100% ідеальне До зупинки 3хв пішого ходу Поряд знаходиться парк Лікарня та аптека в крокововій доступності Будинок утеплений Повністю зроблено євро ремонт Замінена вся проводка Дві гарні спальні кімнати Теплий пол в прихожій та ванній Кухня зроблена зі смаком для хорошої господині Замінені вікна на пластикові, двері найкращої якості Земельна ділянка приватизована. Два сарая та погріб Доріжка викладена тротуарною плиткою Поспішіть скористатися можливістю та зробити для себе правильний вибір

Будинок з ремонтом

Продається двоповерховий будинок, що розташований в затишному та тихому місці. Загальна земельна ділянка 15 соток, що знаходиться на березі ставка. До центру міста повільною ходою 10 хвилин. Все потрібне для життя поряд. В будинку виконанні всі чорнові роботи, все підготовлене для оздоблювальних робіт. Великий гараж на дві машини з величезним горищем. Котельня з сучасним твердопаливним котлом і великим теплоакумулятором, що дозволяє суттєво економити на опаленні. Також є можливість опалювати газовим котлом або каміном. На території ділянки також є маленький будиночок, що також підʼєднано до одної опалювальної системи. Дах будинку - бітумна черепиця. Якісні склопакети. Всі матеріали, що використовувались при будівництві оброблялись від шкідників вогнетривкими спецрозчинами. Ще є в наявності матеріали для подальшого монтажу. Централізоване водопостачання. Гарне місце для проживання родини. Для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном, а ще краще подивитись на власні очі

власник
Будинок на березі ставка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ідеальне місце для ведення бізнесу. 12 соток на перехресті центральної траси із вул. Тімірязева. Ділянка розташована в місці, що дуже зручне для організації будь-якого бізнесу. Електрика, газ, централізована вода, вигрібна яма. Будинок 68 м2, три кімнати.

Немирів. 12 соток на перехресті із Тімірязева. Ідеально для бізнесу.

Продам частину в центрі Немирова. 36кв. Газ вода є. Є сарай з погребом. Потребує ремонту.

власник
Частина будинку в центрі Немирова..

Продаж будинку в м. Немирів. Гарна доглянута ділянка, площею 12 соток. В будинок заведено світло, вода та газ на ділянці. Деталі за номером телефону, вказаним в оголошенні. Хороший торг.

Продаж будинку в м. Немирів

До вашої уваги будинок в м. Немирів, будинок знаходиться в мальовничому місті на березі річки з видом на ліс, площа будинку 180м2+ гараж підвал, ділянка 20 соток, яма на 40 кубів з переливом, криниця, газ та світло заведені у будинок ( світло 35 кв). Будинок в чорновому стані без котла, в додачу йдуть будівельні матеріали. 5-7 хвилин до центру міста, пішки 10-20. Будинок будувався для себе, використовувались тільки дорогі та якісні матеріали, усі уточнення за телефоном. Запрошуємо вас на перегляд!

Продається будинок в м. Немирів

Продаємо власний будинок будували для себе, єдині власники від етапу будівництва, технічний паспорт від 2008 року. 5 кімнат, 2 вбиральні, душ, джакузі, на першому поверсі підігрів підлоги, хороші матеріали, якісні меблі, все залишається. Облаштовано двір, гараж, підвал, власний яблуневий сад, альтанка, гойдалка. 40 км центр Вінниці. Ціна знижена у зв’язку з терміновістю! Приїжджайте на огляд. За такою ціною в області немає таких будинків!

власник
Будинок Власний дом хата двох поверховий дом двухэтажный дом

Ваша мрія про новий, сучасний добротний, компактний, затишний теплий, статусний будиночок площею 125м.кв, розташований в гарному місці, може здійснитися! Будинок будувався для себе з якісних матеріалів по авторському проекту.Передбачено все! Два санвузли та простора кухня з теплими полами, велика вітальня з виходом на терасу та каміном, велика гостьова кімната, три окремі спальні, дві з яких мають вихід на балкон. З балкона можна любуватися чудовими краєвидами та доглянутим молодим садом. Велика гардеробна, гарні сходи, двері та меблі. Газове опалення, міські комунікації. В другому крилі будинку розміщений просторий гараж та сухий, камяний підвал. Доглянута прибудинкова територія.Зелені газони, декоративні деревця, тротуарна плитка..Для відпочинку на природі є простора бесідка, мангал, гойдалка. Гарний паркан, відсувні автоматичні ворота, широка вулиця, добрі сусіди. В пішій доступності магазини, ринок, .навчальні заклади, лікарня, парк та річка. Запрошую на перегляд.

Продаж нового двоповерхового цегляного будинку в м.Немирів

Продається добротний будинок в престижному районі міста Немирів. Будинок побудований з якісних матеріалів. На території є гараж, барбекю зона, упорядкований сад та територія. Зайшовши один раз Ви закохаєтеся в будинок. Запрошую на перегляди (101191)

Продається будинок в м. Немирів 1348

Популярні запити