Продаю затишний будинок в межах міста Миронівка, по вул. Гагаріна (с. Росава. Район РТП), в 5 хв пішки знаходиться: магазин, дитячих садок, дит. майданчик, зупинка до Києва та по місту, річка. В будинку виконано капітальний ремонт, замінено двері, вікна, проводка, підведена вода та каналізація. Газове і пічне опалення. Змінено перекриття даху на якісну металочерепицю. Незавершений ремонт ванної кімнати. Обмін на квартиру. Деталі по телефону.

власник
Продам або обміняю будинок

Продається садиба в м.Миронівка по вул.Киівська, 16. Житловий будинок з верандою (вода, газ, газовий двохконтурний котел), гараж, сарай, баня, літня баня, погреб(льох), туалет надворі. Ростуть вишні, яблуні,груші, смородина, малина, полуниці і т.д. Через 350м. на полі город 10 соток. Ціна - 20 тис. дол. США (торг можливий) т. 06*********92, Галина Олександрівна

власник
Будинок в житловому стані  з прибудинковими спорудами та садом

Відстань до Залізничного вокзалу, школи та ринку 30 хв пішки. Звертайтесь в повідомлення для додаткової інформації. Газ,світло проведені, але так як зараз там ніхто не проживає відключені. Стан добрий жити можна але звісно потребує ремонту. Є місце щоб добудувати ванну кімнату. Торг можливий.

власник
Продається будинок. Місто Миронівка. Київська область. Новоукраїнка.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 95 кв в м Миронівка ,знаходиться на участку 18 соток. Є садок, город з родючими чорноземами. Асфальтований, зручний підїзд. Є сараї, погриб,дровник, під капітальний ремонт чи на будматеріали. Знаходиться по вулиці ,Слободяників( раніше Чапаєва 25) В пішому доступі оптова база,мхп ,школа, залізничний і авто вокзали ,ринок, магазини. Газ,світло ,криниця в дворі, каналізація.Є пічне опалення, дровяний і газовий котли. Будинок просторий,має 4 кімнати. При необхідності можна проживать ,але потребує ремонту.

власник
Продам будинок в м. Миронівка

Вітаю, Продається 3 кімнатна квартира, знаходиться на 2 поверсі 4 квартирного будинку з окремим входом. Також, біля будинку знаходиться 2 поверховий гараж (+ погреб) і 0,5 соток землі із садом. Квартира з індивідуальним газовим опаленням + бойлер, з можливостю переобладнання на опалення твердим паливом. Квартира з мебелью. Вікна замінені на спіклопакети. Зручні підїзди. На фото можете побачити до будований балкон з сторони кухні, а також є можливість обладання масандри над квартирою. Квартира суха і світла. Недалеко від квартири знаходяться: - ліцей (около 300-500 м.) - дитячий садок (около 600-800 м.) В разі питань телефонуйте за номерами: +38********77 / +38********02

Миронівка , Київська область, Продаж квартири

Продається частина будинку окремий вхід, своя приватизована земельна ділянка 10 соток, на ділянці сарай гараж погріб криниця. Будинок загальною площею 65,6м.кв. житлова 34,3.допоміжна31,3.в будинку 2 спальні зала, коридор кухня веранда. Ванна кімната. Туалет на вулиці. Опалення газовий котел.3 фази. Вікна металопластикові.Вода заведена в будинок, є каналізація. Вулиця асфальтована.Тихе місце ,до ставка 50м. До базару АТБ ЄКО Парку Героїв Небесної Сотні 10хв пішки. Вул Ярослава Мудрого ( бувша Пушкіна) документи в порядку.

власник
Продам будинок в центрі Миронівки

Продаємо будинок в мальовничьому місті Миронівка, яка знаходиться за 100км від м. Київ. Будинок знаходиться на тихій зеленій вулиці Красилівська, поруч луг і річка. За 200 метрів від будинку зупинка громадського транспорту, 500 метрів до магазину. Великий двір. В дворі місткий гараж, господарські будівлі, літня кухня. Лічильник електроенергії трьохфазний. Газ проведений до будинку і літньої кухні. Чудовий стан системи опалення.

власник
Продаєм будинок в м. Миронівка

Продаж будинку в місті Миронівка! Затишний будинок з 71 кв. м житлової площі, 4 кімнатами, літня кухня, господарське приміщення, криниця в дворі та власною ділянкою 10 соток. Зручне розташування з городським трубопроводом поряд з будинком.

власник
Продам будинок в Миронівка

Продам будинок, в тихому, спокійному місті. Особливо підходить для тих, хто хоче тримати господарство. Зразу біля дому річка, за річкою берег, водоспад, озеро. В будинку є все для повноцінного життя, вода, світло, газ, можливо і для дров‘яного котла. Також є, гараж, літня кухня, на 2 кімнати, теж можна топити дровами. Район, зручний, 15 хв центр, 10 хв школа, магазин, нова пошта. все поряд. 100 кілометрів від Києва. Телефонуйте, все покажемо і розкажемо.

власник
Продам будинок, м. Миронівка. 100 км від Києва

Продається будинок в центрі міста. Асфальтована вулиця. В будинку є Підвал, на території знаходиться недобудова , вихід до річки, газ, електрика. Ціна обговорюється . Дуже Хороші сусіди. Телефонуйте.

власник
Продається будинок в центрі міста

Продам будинок в м.Миронівка, Київської обл.. Будинок 60кв.м, три кімнати, вана, коридор, кухня, веранда, з усіма зручностями: газ, водяне і пічне опалення, окремо грубка, інтернет, бойлер, підведена вода, каналізація, газовий котел, газова плита. Біля будинку: літня кухня, гараж, погріб, криниця, господрські пристройки, город, садок. Вулиця асфальтована, одним кінцем виходить до ставу. В пішій доступності розвинена інфраструктура: різноманітні магазини, аптеки, банки, банкомати, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, автостанція, залізничний станція, супермаркет, гарна транспортна розязка.

Продам будинок з присадибною ділянкою

Популярні запити

Географія Миронівка