До Вашої уваги пропонується чудовий маєток біля м. Макарова (Житомирська траса), с. Фасівочка. Господарський будинок складається з двох поверхів та мансарди загальною площею 580 кв.м. Паркінг теплий на 4 авто. На першому поверсі будинку розташовані вітальня, кухня, гостьова спальня, гардеробні та господарські приміщення. Все робилось для себе, капітально. Камінна топка додає шарму та тепла. Другий поверх – 4 спальні, санвузли, спортивний зал та тераса з джакузі (абсолютно нова). Гостьовий будинок 280 м2 (облаштований усіма зручностями), будинок для охорони, фруктовий сад. Футбольне або тенісне поле. Басейн з підігпівом для великої компанії. Альтанка та зона барбекю. Вся територія оздоблена автоматичним крапельним поливом, та сучасним ландшафтним дизайном, струмочками та місточками. Дві свердловини. Територія має власний вихід до лісу, Озеро з рибками, та відеоспостереження периметру. До центра Києва, по якісній асфальтованій дороз,і всього 40 хвилин на авто. Єкологічне місце, зцілююче повітря. Ідеально для проживання великою сімєю , хоча можливо і під бізнес, як готель, база відпочинку, спортивні змагання, спа та різні курорти. Найкращий варіант! Телефонуйте або пишіть. З повагою, Дмитро.

садова

Продаж Будинку в с.Наливайківка Макарівського району. Загальна площа 118м.кв., житлова 48м.кв., кухня 27м.кв., будинок розташований на ділянці правильної форми площею 51 сотка. На території двору присутній сарай, капітальний погреб із каменя та колодязь. Чудовий сад. Будинок двопероховий, на першому поверсі кімната з каміном та просторою кухнею з виходом на терасу, топочна кімната, сан вузол та кімната для прання, другий поверх обладнаний трйома кімнатами та гардеробною. Кухня без обладнання, під ремонт. Гарний краєвид, тиша, унікальна природа. За всіма питаннями телефонуйте. Реальному покупцеві -ТОРГ!!!

можливий продаж по єОселя
Шевченка, 7

Макаров 50 км от Киева Продам ДОМ Площадью 64 м2, 4 комнаты по адресу ул. Черняховского, 13. Участок 7 соток. В жилом состоянии! ЗАХОДИ И ЖИВИ! В дом заведена вода, есть ванная и туалет, бойлер. В жилом состоянии. ЗАХОДИ И ЖИВИ! Стеклопакеты. Газовое отопление. Есть кирпичный ГАРАЖ с ямой. На территории Хоз.постройки, есть Погреб. Цена 33000 у.е.

Черняховского, 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна половина будинок у центрі смт. Макарів – ідеальне місце для тих, хто шукає спокій та злагоду в природному оточенні! Розташування: смт. Макарів, вул. Д. Ростовського 136а, 50 км. від Києва Характеристики будинку: Загальна площа: 53.7 кв.м. будинок цегляний Житлова площа: 21.3 кв.м. (дві кімнати) Кухня 12.1 кв.м та велика вітальня 2 окремі кімнати, що забезпечують комфортне просторове розташування. Встановлено нові металопластикові вікна, є світло, газове опалення (котел), централізоване водопостачання. Житловий стан готовий відразу для нових власників. Біля будинку земельна ділянка площею 15 сот. під будівництво та 3,5 сотки під садівництво. З обох боків є сусіди, а також облаштований асфальтований підʼїзд. В пішому доступі зупинка на Київ, маршрутки щодня. Незважаючи на невеликий розмір, смт. Макарів забезпечує доступ до всіх основних сервісів. Поруч з будинком знаходиться дитячий садочок, школа, зупинки, супермаркет, ринок, спорткомплекс, платна парковка Основною перевагою цього будинку є його розташування: • Смт. Макарів, як невелике населене пункт, може пропонувати тихе та спокійне життя, відмінне від шумного міського середовища. • Люди в смт. Макарів можуть насолоджуватися більшою доступністю природи, чистим повітрям та зеленими зонами для прогулянок. • У порівнянні з великими містами, смт. Макарів має менший рівень забруднення повітря та навколишнього середовища. • Завдяки меншому населенню, смт. Макарів має затишну громадську атмосферу, де люди знають одне одного та допомагають утворювати спільноту. Ідеальний вибір для тих, хто цінує гармонію та комфорт. Ціна: 27 000 у. о., БЕЗ комісії Чекаємо на Ваш дзвінок!

Будинок в центрі, місто Макарів. БЕЗ %

Продам власний будинок в Макарові ( Бучанського р-ну, Київської обл.), вул. Івана Франка ("Зарічка) Торг - мінімальний. Вулиця асфальтована, широка, 100 м від центральної вулиці, поруч купка магазинів, Нова пошта, кафе, школа - все що треба, власне, розташування і було колись вирішальним фактором вибору. Ділянка - 8 соток, призначення "під забудову", ділянка доглянута, не захаращена. Будинок деревяний, просторий на 3 кімнати, плюс одна прохідна і коридор. В будинку міцна деревяна підлога, вікна - деревяні. Дах - ондулін поверх старої металевої покрівлі. Газ в будинку, електроенергія також, з можливістю переходутна 3-ох фазне живлення (є 3-ох фазний ввід і лічильник, треба тільки перезаключити договір). Опалення - газовий котел (старенький, проте працює) + пічка. Пічка невелика, самостійно опалює 3/4 будинку. Вода - централізована, заведена в будинок. Каналізація - зливна яма. Відповідно туалет і ванна в будинку, діючі, плюс є ще туалет на подвірї. Також на подвірї літня кухня з сараєм, і ще невеличкий сарайчик при вїзді в двір. Територія огорожена, забор + сітка-рабиця, з одного боку хороші сусіди, з іншого - нежила хата. Дім має жилий стан, наразі в ньому проживаємо, але звісно потребує вкладень в оновлення комунікацій, косметичний ремонт. Перевага - хороше розташування.власний

власник
Будинок в Макарові

Продам Будинок 120кв.м. 2023р. Київська область, Бучанський район, смт. Макарів, вул. Юності, з документами, введений в експлуатацію. Побудований з газоблоку Стоунлайт 30/20/60, D500, закрита територія, (на території 4 будинки) Затишний і комфортний комплекс який складається з 4-ох котеджів для постійного проживання та відпочинку на природі, вихід на свій невеликий ставок, поблизу ліс. екологічна територія. Дитячий садочок та школа в 700м. від будинку. Продуктовий супермаркет 500м. , будівельний супермаркет 300м. Комунікації: вода свердловина, електро-енергія 7кВт, 380В прямий договір ДТЕК з можливістю збільшення потужностей Кв., швидкісний Інтернет (оптоволокно) каналізація.. Можливе проектування (під ключ.) Ділянка 7 соток - приватизований. Деталі за тел. +38********05 Максим

власник
Продам будинок в Макарові

Продается дом 295 м2, расположен в Макаровском районе, с.Осиково, 40 км. от м. Житомирская, удобно добираться по делам, в школы и садики. Дом находится в закрытом котеджном городке, территория на 10 домовладений (с общим СПА-комплексом: бассейн, сауна, хамам, теннисный корт). Прекрасные мгновения и настоящий релакс доступен на территории данного дома, так как дом окружен зелеными насаждениями, деревьями, кустами. Планировка порадует наличием камина на первом этаже. Также здесь вы найдете кабинет, кухню, столовую, гостиную с камином и выходом на террасу, 4 спальни (1 детская), 2 с / у, котельную. На втором этаже расположена мансарда, 98 кв. м. Характеристики дома: мононолитно-бетонный фундамент с плитой и гидроизоляцией; утепление стен 5 см. пенопласт снаружи и внутри комнат утепление зашито гипсокартоном; стены дома кирпич черновой в полтора кирпича; крыша утепленная, металлочерепица; кабель медь; теплый пол в доме металопластиковые трубы.; радиаторы полипропиленовые; отмоска бетон и отсев; въездная группа бетон; отвод воды с крыши в ливнеприемные колодцы под землей; газ; электричество 25 кВт, скважина воды 70 метров (труба 160 в диаметре), чистая и вкусная вода залог здоровья. По охране: каждый дом под пультом у охранной службы с тревожными кнопками; видеонаблюдение при въезде на воротах и углах общего участка. Инфраструктура: возят в школу в Киев или ближайшее на Чайку в 3 км от КП. супермаркеты 15 - 20 минут ( на Житомирской трассе очень большой выбор 4 супермаркета); в сельских магазинах можно купить все, что нужно; рынок по субботах в Бышеве 5 - 7 минут езды ( все сельские продукты) + при въезде в Киев; аптеки ближайшие в Бышеве 5-7 минут и там есть амбулатория; больница ближайшая при въезде в Киев ( 25 минут езды). Ждем Вас на просмотре #3 1 5 7 0 0 3

Садовая, 1, Макаров, Макаров, Киевская 255000.0 USD

Продаю дом в пгт. Макаров, Киевская область. Дом построен на берегу реки. Площадь 99, 7 кв.м (первый этаж). Также на втором этаже можно сделать две или три жилые комнаты. Наружные стены из белого кирпича, внутренние стены из пеноблока. Крыша шифер. Дом готов на 78%. Участок 0, 2145 га. Проведено электричество, установлен счётчик. Колодец, погреб, сарай, гараж. Отлично развитая инфраструктура: садик, школа, поликлиника, больница, магазины, базары, банки, банкоматы, кафе, аптеки, почта и т.д. Транспортная розвязка, регулярно ездят маршрутки в Киев.

власник
Продам дом в пгт Макаров Киевской области

Продаж Будинку і Ділянки В самому центрі Макарова,На проти будинку знаходиться парк дитячий майданчик вул асфальтована світло вода газ ділянка знаходиться за адресою Вул Паркова . Детальніше за тел сума за 1 сотку 5.600 уе Обща площа 17.7 сот

власник
Продаж Будинку і Ділянки 5.600за сотку

Продам новий, якісний 2-х поверховий будинок в смт Макарів Київська область, 50км від м.Київ. Зручне розташування, близько 3км до Житомирської траси. 2 ванни, 1 кухня, 3 спальні, 2 кімнати, 2 коридори, на 1-му поверсі є місце під камін, металопластикові вікна. Земельна ділянка відгороджена забором, є ворота і гараж. Навпроти дому є озеро(з рибою). Сусіди спокійні. Можливий обмін на квартиру(квартири) в м.Київ. Можливий торг. Хазяїн. Звертатися за номером 05******05, Олег.

власник
Продам 2-х поверховий будинок в смт Макарів Київська область

Будинок 120 квадратів, два поверхи, 15 соток, є світло, вода,вулиця жила. Вартість 45 000 у.е 09******22

власник
Продам будинок від власника в смт. Макарів

Приймаю замовлення на будівництво будинків Макарів Київської області. Одноповерхові і двох поверхові будинки. Срок будівництва 2 місяці. Фундамент, стіни, дах,фасад, електрика, опалення, внутрішні роботи, огорожі та бруківка. Можливе будівництво по Сертифікатам. Вже будуються 2 будинки під продаж. Додаткова інформація по телефону).

власник
Продам будинок смт. Макарів

Будинок 2021р забудови ,розташованний в центрі смт Макарів вул Маяковського 21-А , Є право власності.Будинок після будівельників ,побудованний з газоблоку Стоунлайн 200\300\600мм марка 500 ,фундамент монолітна армована бетонна плита ,фасад утеплекння 50мм пінопласт, фальшбрус покритий біозахистом,дах металочерепиця,водосточна система.Комунікаціі: електрика 15Квт 380В Договір ДТЕК , можливість установки твердотопленого каміна.На участку свердловина глибиною 68 м, вода заведена в будинок,вигрібна яма, плодоносний сад.Можливе виготовлення внютрішнього оздоблення під ключ.

Продам будинок смт Макарів через Є відновлення

Продаю не добудований одноповерховий будинок. В будинку 3 кімнати, великий погріб під будинком (бомбосховище) підведено центральна вода, каналізація і газ. Річка 500 метрів від будинку. 0*9*9*3*0*5*3*2*9*4 телефонуйте на Viber, wotsap, telegram,.,

власник
Продам будинок в Макарові

Продається будинок в смт Макарів, Київська область. Будинок знаходиться в котеджному містечку ( Цегельний масив), 10 хв від центру. Площа будинку 89.9 м кв. В будинку 3 кімнати , с/в роздільний , велика кухня , прихожа .Також є горище. Опалення газове , є камін . Техніка і меблі залишаються. Площа земельної ділянки 0.1 га . Є город , погріб , сарай , гараж , скважина , вигрібна яма. Ціна 100000 у.о.( торг присутній ) Звертайтеся за телефоном 09******99 06******98

власник
Продається будинок смт Макарів Київська область

Без комиссии агентству! Продам дом в Макарове площадь 141.1 , 10 соток земли и баня, гараж.Ул Бондаренко 34а Двух этажный дом с ремонтом,мебелью и техникой. Отопление : газовый котел, скважина с фильтром и насосом. Крыша: металл черепица. Стены: кирпич, мин вата, утеплитель. Дом теплый, уютный комфортный. 1 этаж : сан узел ( душ кабина) коридор, гостиная с камином, кухня и выход на террасу, так же выход в гараж. 2 этаж: 2 спальни с гардеробной, кабинет или детская с диваном, сан узел с ванной. Спальня и кабинет или детская с выходом на балкон. Есть чердак. Гараж большой, во дворе добротная бесседка, Баня, теплица. Торгуемся.

Без комиссии продам дом в Макарове.

Продається будинок/участок під забудову смт.Макарів, Бучанський р-н, Київська обл.(50км від Києва). Будинок знаходиться на ділянці В-0,1860 га землі. На участку знаходиться 3 господарські цегляні споруди, літня кухня, погріб, колодязь. До будинку та літньої кухні підведений газ, також 3-х фаза. 0,1060 га - рілля городу, в кінці річка "Здвиж". До центру 10-15 хвилин(3 хв. на авто). Маршрутки на Київ через кожні 15-20 хв.

власник
Терміновий продаж будинку/участок під забудову

Вашій увазі пропонується якісний будинок в затишному місці! Будувався для себе!!! Має функціональне планування: 1-й поверх: простора кухня - вітальня, кімната та с/в. На другому поверсі 2 окремі спальні та ванна. На території двору розташована затишна альтанка, баня та гостьовий будинок. Насаджено багато різних фруктових дерев! Перегляди по домовленості!

Якісний будинок для цінителів затишку та комфорта!

продам свій будинок в смт.Макарів по вул.Першотравневій.Будинок можна переробити на двоповерховий,під будинком великий погріб .Двір великий та заасфальтований .Поруч дитячий садок,школа.Не далеко ліс,озеро та річка.Можливий торг Тел. 09*********44 Юрій 06*********89 Наталія

власник
продам будинок в смт Макарів вул. Першотравнева

Продам будинок смт Макарів вул Джерельна 13 в дім заведено 18 кВт світла участок 10 сот 4 кімнати два сен вузла котельна кухня на ділянці барбекю вольєр для собаки

власник
Продам будинок 165 кв

Продам будинок(Таунхаус) в котеджному містечку в смт.Макарів вул.Грушевського.Площа 150 кв.Зроблений ремонт на 100%.Ніхто не проживав.Торг

власник
Продам Будинок(Таунхаус)

Продам дом в Макарове. 35 км от Киева. Кирпичный построенный в 80-х годах. Общая площадь 95 кв.м. Отличная планировка .4 жилых комнаты,кухня. Большой чердак, можно делать 2 этаж. Дом отапливается газовым котлом. Есть водоснабжение и своя выгребная яма. Полы, окна, двери- деревянные.Крыша накрыта шифером. Участок 9 соток. Есть гараж, летняя кухня с погребом, хоз. постройка, участок под огород.

власник
Дом будинок  в г.Макаров, Киевская обл. Макарів

Город 6 соток, родючий чорнозем. Тиха асфальтована вулиця, хороші сусіди, до центру 800 метрів. Розвинена інфраструктура, є лікаря, школа, садочок, магазини Фора, АТБ. В хаті газ, електрика (лічильники). Зручності на дворі. До Києва 40 км.

власник
Продам пів хати з ділянкою в смт Макарів.

Продаж затишного будинку в с. Макарів. 8 соток землі. На території розташований будинок 130 м2, баня 70 м2. В дворі виконаний ландшафтний дизайн, є зона барбекю, зона відпочинку, висаджені плодові кущі, дерева, декоративна зелень! Встановлені автоматичні ворота! Будинок має зручне планування, 1 поверх: простора кухня, велика вітальня з каміном та виходом на терасу, гостьовий санвузол. 2-й поверх: 3 спальні кімнати з усіма меблями, санвузол з меблями і технікою. Проект 2007 року, ремонт 2022 року! Побудований з газоблоку, утеплений пінопластом. Перекриття: панельне. Дах: металочерепиця. Сходи: дерев‘яні. На території є баня з терасою! Всердині облаштована зона відпочинку, басейн, парова лазня, кухня з меблями, санвузол! Комунікації: септик, свердловина 80 метрів, світло 38 кВт, газ. Опалення: індивідуальне газове, тепла водяна підлога на 1-му поверсі. Будинок введений в експлуатацію!

Будинок з новим ремонтом та гарним ландшафтним дизайном, с. Макарів!
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити

Географія Макарів