Продаж частини будинку в центрі міста Липовець з виходом до річки. Стан будинку хороший в середині потребує косметичного ремонту. Є газифікована літня кухня, сарай з підвалом. Загальна площа земельної ділянки 17сотих Телефонуйте та дізнавайтесь більше за номером 0965344669 Артем

Ломоносова, 24

Вінницька область. м. Липовець. вул. Котовського, 19. (Нова назва: вул. Вячеслава Чорновола, 19). Ділянка 15 соток. Будинок 73,5 м2. На березі річки Соб. Кутова ділянка. Реальному покупцеві-добрий торг!

власник
Продам земельну ділянку під будівництво (будинок)

Продається. м. Липовець по вул. Іллінецька господарська будівля 16#6 м (гараж, літня кухня, дві кладовки, з підвалом, забутований підмурок з блоками і металевою решіткою). Під житловий будинок. В наявності будівельні матеріал на житловий будинок. Підведено газ, центральний водопровід, електро мережа. На приватизованій земельній ділянці 12 соток. Ціна договірна. Звертатись за телефоном 06******03 Віктор.

власник
Господарча будівля
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в місті Липовець. Вулиця Ювілейна. В будинку є газове опалення, централізована вода, каналізація- вигрібна яма. Будинок в доброму житловому стані, з усіма зручностями (є туалет і ванна в будинку), гаряча вода (бойлер). В будинку є дві спальні, велика кімната, вітальня, кухня, вінна кімната і коридор. При вході до будинку також є веранда. При будинку є гараж, літня кухня, погріб та два приміщення для худоби. Будинк огороджений забором. До будинку належить також город 20 соток. Асфальтоване подвіря. Можливий розумний торг. Зацікавлених прошу писати на вайбер +48 696 465 554 Марина.

власник
Будинок в місті Липовець

Продається будинок у м. Липовець, по вул. Зарічній, 10 сотих під будівництвом і 17 сотих під город. Хата, літня кухня і хлів, погріб. Газове опалення(парове). Можливий обмін на житлове приміщення у м. Вінниця Всі подробиці по телефону +38**************66 Василь Олександрович.

власник
Продається будинок

Продається терміново приватизований будинок у центрі міста.Будинок 10,8х 11,9 м,має водопостачання та газопостачання,є літня кухня з гаражем,погріб.10 соток приватизованої землі. Ціна 16 тис доларів,торг.Звертатися за телефоном нижче Валентина

власник
Терміново продам будинок у м. Липовець

Популярні запити