Продається будинок у с.Крюківщина, площа будинку 240.7м2, гараж, додаткова споруда на теріторії (зона барбекю), земельна ділянка 23 соток. Побудований будинок з червоної цегли. Будинок утеплюється газом. Вигідна інфраструктура для власника цієї локації: - ТРЦ Respublika Park 4.4 км, на авто 10 хвилин; - ст.м. Теремки 6 км. 13 хвилин; - Печерськ 15 км. 25 - 30 хвилин. Коротко про будинок: - 3 спальні, 3 санвузли; - закрита терраса, вихід на неї з кухні - вітальні; - електроопалювання (підігрів підлоги); - в наявності камін на 1 поверсі; - електроенергія 25 кВт; - власна свердловина 56 м.; - генератор; - стоїть фільтр грубої очистки води; - бойлер на 200 літрів; - кондиціонери; - камери відеоспостережень та сигналізація. На теріторії бассейн, сауна та додаткова споруда, а саме альтанка (мангал, погреб, парник), автополив, каналізація септик (3 переливні ями, викачувати 1 раз на рік). Цікавить перегляд, звертайтесь за телефоном. Оперативний перегяд! Ключі! #315917353183

Крюківщина

Продаю гарний та просторий будинок (дуплекс) 120м2, який розташований на 7 сот землі у с.Крюківщина по пров.Княжий з якісним та стильним ремонтом! Будинок має два поверхи: На першому розташована простора кухня-гостьова з винесеною острівною зоною, комірка та гардеробна На другому дві спальні, кожна з яких має свою власну ванну кімнату Ремонт виглядає дорого, стильно та якісно. Зберігся в ідеальному стані Велика земельна ділянка 7 сот !!! З хорошим ландшафтним дизайном та місцем для парковки двох автомобілів! До будинку підключені та працюють усі мережі Газ підведений до будинку Телефонуйте, я більш детальніше Вас проконсультую та домовимося про перегляд Можливий продаж по державній програмі!

можливий продаж по єОселя
Провулок Княжий

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-поверхового будинку, 342 м2, с. Крюківщина, Бучанський р-н. Продажа 2-х этажного дома, 342 м2, с. Крюковщина, Бучанский р-н. Будинок розташований на закритій вулиці з асфальтною дорогою та своїм шлагбаумом який піднімається по дзвінку на номер телефона. Про будинок: • Загальна площа будинку становить 341,9 м2 • На першому поверсі розташовані вітальня, кухня-їдальня та санвузол біля якого йде вихід до закритого басейну, також є вихід до літної тераси • Другий поверх складається з головної спальні та 3 кімнат, одна з яких є кабінетом, 3 санвузла, два з яких в спальнях і один загальний • У будинку також є великий басейн з сауною та джакузі Крім цього, у вашому розпорядженні гараж на два автомобілі та 2 гостьових паркомісця на території У власності є 12 соток землі з доглянутою територією, що створює атмосферу комфорту та затишку. Поруч з будинком розташовані розважальний центр, фітнес-центр, ресторани, супермаркети, дитячі майданчики. Запрошуємо на перегляд! #A3864

Крюківщина
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Дуплексу в с. Крюківщина по вул. Михайлівська. Обжитий приватний сектор, поруч побудовані сусіди. Площа будинку 134 кв.м. на діянці 2.5 сот. Є 2 дзеркальні варіанти. Якісний фундамент). Стіни з червоної цегли. Скважина 50 м. В будинок заведено 8 кВт. Утеплення: стіни 10 см полістеролу, та 20 см мінвати – дах. Дах виготовлений з металочерепиці. Перевагою є критий навіс для автівки. Оформлення 50/50.

Михайлівська

Продається затишний двоповерховий будинок в с. Крюківщина, в чудовому масиві з відмінною інфраструктурою. Цей будинок був побудований для власного комфорту та має респектабельних сусідів. Будинок побудований у 2015 році з газобетону та утеплений мінеральною ватою, побудований з використанням високоякісних матеріалів з індивідуальним дизайнерським ремонтом та добротними меблями. На першому поверсі розташовані: великий гостьовий хол, кухня, бойлерна та суміжний санвузол з душовою. На другому поверсі знаходяться: спальня, дитяча кімната, кабінет та суміжний санвузол з ванною. Всі приміщення мають кондиціонери, які гарантують приємний мікроклімат навіть у найспекотніші дні. Опалення забезпечується газовим індивідуальним котлом та теплою підлогою. На території доглянутий фруктовий сад, автоматичний полив газону, господарське приміщення, навіс для авто, вольєр, тераса, дві свердловини (артезіанська свердловина), системи сигналізації та відеоспостереження. Огорожа будинку – з натурального каменю та мармуру. Ворота: автоматичні, розсувні з художньою ковкою. Не пропустіть цю унікальну можливість придбати прекрасний будинок з усіма зручностями для комфортного проживання. Зателефонуйте нам для отримання додаткової інформації та організації перегляду!

Грушевського

Продається Таунхаус в котеджному містечку, в 6 км від Києва с. Крюковщина . Таунхаус 113 м2, двоповерховий, зроблений ремонт. Перший поверх - велика вітальня та гостьовий санвузол, другий поверх - дві роздільні кімнати та санвузол. Також на горищі можна зробити ще одну кімнату. Біля будинку є дві сотки земельної ділянки, а також два паркомісця для авто. До котеджного містечка є асфальтована дорога вздовж дубової рощі. Дуже розвинута інфраструктура: біля котеджу знаходяться ресторан, сауна, магазин, дитячий садок, супермаркет, кінотеатр. Проживання в нашому Таунхаусі подарує Вам безпеку та почуття спільності.

можливий продаж по єОселя
Зарічна, 53

Продаж 3-х поверхового будинку на закритій території в Крюківщині по вул.Сагайдачного, який знаходиться за 16 км від центру міста.Будинок мебльований дизайнерськими меблями та світильниками (Vittorio Grifoni, Provasi,Chelini,Francesco Molon,Cantierо,Toscanova,Teodore Alexander)деякі меблі зроблені індивідуально талановитими українськими майстрами. Ковані перила на сходах копія перил у будинку сімʼї італійського дизайнера Феррогамо ,виконані львівськими майстрами. Зручне та функціональне планування: 1 поверх: передпокій,кабінет,вітальня,кухня,гостьовий с/в 2 поверх: 3 окремі кімнати з власними санвузлами 3 поверх: Мансарда, з кімнатою на весь поверх та власним санвузлом. Цокольний поверх: має винний погріб,котельня,зону для відпочинку,басейн з підігрівом та сауну. В будинку газове опалення,центральна каналізація,с-ма кондиціювання,скважина 46 метрів з системою фільтрації води,бойлер непрямого нагріву, дизельний генератор на 20квт. 2 гаражі для авто та навіс. У кінці вулиці можна попасти прямо у дубовий ліс з великим зарибленим озером ,на озері знаходиться парк «Характер» з басейном,рестораном і альтанками . На території будинку ландшафтний дизайн з магноліями ,30 річними ялівцями ,кленами,рододендронами , гортензіями та безліччю багаторічних квітучих рослин .У саду є альтанка та літній будиночок з обладнаною кухнею : електро плита з духовою шафою,холодильник та піч барбекю.

Сагайдачного

Терміновий збудованого та введеного в експлуатацію будинку площею 97м2; Після підписання договору купівлі-продажу можна одразу заходити на ремонт! Надійний забудовник з низкою реалізованих проектів по Києву та області Smart Development СВОЄ ОСОБИСТЕ ПАРКОМІСЦЕ! Будинок складається з трьох поверхів, збудований з газоблоку, має монолітне перекриття та сходи! Зовнішні стіни та дах утеплені. Всі комунікації заведені до будинку (вода, електрика, каналізація); Встановлені енергозберігаючі вікна (п’ятикамерний профіль), якісні вхідні двері. Прибудинкова територія та зони загального користування вимощені бруківкою, дороги та паркомісця асфальтовані і мають розмітку, виконане освітлення та озеленення території, змонтовано дитячий майданчик. Територія ЖК закрита, доступ тільки у мешканців (та їх гостей). Встановлені камери відеоспостереження! Дуже вдала локація, вся інфраструктура в пішій доступності: супермаркет Новус, Фора, АТБ, нова пошта і т.д.; Зупинка громадського транспорту 100м від будинку. Є декілька варіантів виїзду в Київ на авто ( через Севастопольську пл., через Кільцеву або через м. Теремки); Також, в 10-15 хвилинах пішки чудові місця для активного відпочинку: ліс, парк, озера! Для отримання більш детальної інформації або запису на перегляд - телефонуйте!

Мальцева

7 мин Киев. 4 км. Дуплекс - котедж має дві окремі частини, окремі: адреси, права власності, земельні ділянки Фундамент – стрічково-монолітний та монолітна плита; - Утеплення фасаду – (товщина 100 мм) з комбінованим оздобленням декоративною штукатуркою та клінкерною плиткою; - Вікна – панорамні металопластикові, ламінований профіль графітового кольору з енергозберігаючими склопакетами 40 мм; - Міжповерхові сходи – бетонні, монолітні; - 1 поверх: кімната, кухня-студія та санвузол; 2 поверх: дві спальних кімнати, балкон та 2-а санвузла; - електроенергія 15 кВт, Ціна від власника, без комісії. Дуплекс заходиться в оточенні природи, чисте повітря, тихо та затишно. 10 хв пішки - магазини, аптека, ресторани, зупинка заг. транспорту.

власник
Повітрофлотська вул., 13

Таунхаус з підвалом з дизайнерським ремонтом у котеджному містечку «Садок Вишневий» з ділянкою 3,5 соток. Розташований в тихому спокійному місці, при цьому, недалеко від міста. Таунхаус має три рівні. Два надземні поверхи 150м2 + цоколь 65 м2, який можна використовувати як бомбосховище. По плануванню: 1ий поверх: коридор, ванна кімната, кухня, велика вітальня з виходом на терасу. 2ий поверх: коридор, гардероб, дитяча, спальня, ванна кімната. Цоколь: технічне приміщення з котлом та обладнанням, велика кімната для зберігання речей (без оздоблення). Ремонт робили для себе, коштував більше $150 тис тільки сам ремонт та ландшафт. Зроблено: Підігрів підлоги. Сантехніка Villeroy & Boch + Hansgrohe. Енергоефективний газовий котел Protherm, можливість програмувати температуру та час опалення. Резервний електропідігрів води. Генератор. Італійська плитка. Дорогі деревяні сходи. Дорогі штори та меблі, зроблені на замовлення. Окрема гардеробна. По воді є своя свердловина + центральне водопостачання містечка. Автоматична система поливу саду Hunter. 2 паркувальні місця, зарядка для електромобіля. Навколо містечка з трьох сторін росте ліс. В 10-15 хвилинах пішки озера. Всі вулиці містечка асфальтовані. Містечко заселено, проживає понад 50 сімей. По конструктиву будинку: Стіни з червоної керамічної цегли 38см + утеплювач 7см. Залізобетонні перекриття. Двокамерні панорамні вікна. Дах – натуральна керамічна черепиця Braas. Висота стель 3 метри. Газ, електрика, центральна каналізація, вода, інтернет у будинку є. В 300 метрах велика Фора, аптека, ресторан Золотий Дуб, Orange Park. Містечко знаходиться за 5 км від Окружної та 17 км від Хрещатика. Містечко розташовано між селами Крюківщина та Гатне по Одеській трасі, по дорозі до с. Боярка, Віта Поштова та Тарасівка. Локація: maps.app.goo.gl/vPcdzHgLK36qdZJq6 З центру Києва можна дістатися за 30 хвилин двома дорогами: Одеською трасою та через Севастопольську площу. Для дітей у містечку збудовано ігровий та спортивний майданчик, недалеко від містечка знаходяться дитячий садок, школа. Охорона у містечку чергує цілодобово, є відеонагляд. Кожен 10 хвилин до містечка ходить 723 маршрутка від метро Теремки або від Виставковий центр. Час їзди до метро – 20 хвилин. Документам понад 3 років, податок 1%. Таунхаус по документах - квартира площею 215 м2 за адресою с. Крюківщина, вул. Грушева 5. Ділянка під житлову забудову 3,5 сотки, кадастровий номер 3222484001:01:023:0133. Перегляд можливий лише за попереднім записом. Напишіть, будь ласка, на телеграм @maxander1, та домовимось на перегляд.

ексклюзив
Грушева вул., 5

Продається власний будинок у с. Крюківщина , вул. Лобановського Київська обл. Загальна площа: 120м2, 2 поверхи фасадні стіни газоблок, утеплення 100мм. територія закрита, чудові сусіди. водопостачання (свердловина ) та каналізація(септік) Заведено 16 кВт.(3 фази). 1 перший рівень Кухня - вітальня, два сан. вузли, кабінет,тераса. Другий рівень Три кімнати,санвузол. Можливий варіант з максимальною комплектацією: Перелік додаткових мереж та робіт: Розводка електрики (без автоматів) Розводка гарячої та хол.води + каналізація на двох поверхах до місць споживання Опалення : Розводка теплої підлоги на першому поверсі +колектор Розводка системи опалення +радіатори металеві на другому поверсі Фінішна стяжка на підлозі (два поверхи ) штукатурка гіпсова на стінах (два поверхи )-вартість з буде будинку становити - 90000$ Асфальтний підїзд, до дороги на Київ, 1км. Поруч озеро, лісосмуга , розвинена інфраструктура. Телефонуйте, домовилися на перегляд у зручний для Вас час. (можливий продаж через іпотеку ). Звертайтесь, допоможемо придбати, є інші варіанти

Лобановського

Продаж таунхаусу в центрі Крюківщини. Загальна площа 80 м.кв. до нього є 0,5 с землі. Два поверхи - 1: коридор, санвузол, гардеробна та кухня-студія з виходом на терасу, 2: дві спальна з виходом на балкони та ще один санвузол. Будинок з червоної цегли, утеплений пінопластом. Центральні комунікації. У вартість входить котел і паркомісце для авто. Поряд школа, садок, зупинка громадського транспорту, магазини, ТРЦ, пошта, дитячі майданчики. В пішій доступності парк та озеро. Дуже розвинена інфраструктура і в той же час поруч нема багатоповерхівок, спокійна вулиця, закрита територія. Ціна 57 000у.о.

можливий продаж по єОселя
Котирла

Продається новий будинок в с.Крюківщина, загальна площа -120 квадратних метрів, з ділянкою 5 соток землі. Розташований в тихому та затишному місці, він забезпечить вам приватність та комфортне проживання. В будинку 3 кімнати, 2 санвузла, котельня, гардеробна, велика простора кухня-студія , що забезпечить затишний простір для відпочинку та приготування їжі, коридор. Просторі кімнати, продумане планування, якісні чистові роботи. Всі комунікації підведені. Альтернатив по якості і комплектації будинку немає. Будинок оздоблений чистовою шпаклівкою, на підлозі стяжка. В будинок заведено газ та 7 кВт електрики. Своя свердловина. Каналізація – септик. Водяна тепла підлога по всьому будинку. Будинок збудований з: - Фундамент стрічковий, монолітний, армований 1,20м - Газоблок 300 мм, утеплений пінопластом 100 мм і облицьований короїдом, - дах - металочерепиця, утеплена мінватою 200 мм, гідробар’єр, паробар’єр. - Енергозберігаючі вікна. Зроблений паркан по периметру. Хороша локація, поруч зупинка автотранспорту, парк, озеро.

власник
можливий продаж по єОселя
Бучанська, 43

Продажа дома (таун-хаус) с ремонтом и встроенной мебелью в с.Крюковщина в ЖК «Мозаик». Продается отличный дом ( таун-хаус) с новым качественным дорогим ремонтом и встроенной мебелью в центральной части с. Крюковщина. Ул. Балукова 41/43, ЖК «Мозаик». ЖК «Мозаик» - жилой комплекс комфорт-класса. Это гармоничное соединение комфорта и приватности частного дома и удобства и безопасности городской квартиры. Закрытая территория комплекса с круглосуточной охраной . Доступ и въезд только для жильцов комплекса. Общая зона паркинга на 10 авто для гостей и жильцов дома. Обустроенная детская площадка. Общая площадь дома 238 м2, в том числе встроенный теплый гараж 21 м2. Общая площадь земельного участка 2.5 сотки. Площадь под домом 0,9 сотки. Участок дома огражден по периметру забором из металлического профиля. В приватном дворике дома газон, декоративные и фруктовые деревья, кусты, розы. Место для барбекю. При строительстве дома использовались только высококачественные экологические материалы . Стены дома из полнотелого керамичного кирпича, фундамент и фасад утеплен пенопластом 10 см, крыша утеплена минватой 20 см. Железобетонные перекрытия. Покрытие крыши – металлочерепица. Индивидуальная скважина для водоснабжения дома и септик канализации. Индивидуальный двухконтурный газовый котел Viesssmann, электрический бойлер Electrolux на 100 литров, теплые водяные полы на всем первом этаже и в санузле на втором этаже. Кроме того, во всех комнатах установлены регулируемые радиаторы отопления. Электроснабжение 15 кВт. Дом выполнен в 3х этажах. Бетонная межэтажная монолитная лестница облицована керамической плиткой. 1 этаж : Просторная кухня-гостиная 29 м2 Встроенная кухонная мебель из натурального дерева ( светлый дуб) Встроенная техника: газовая варочная поверхность, встроенный духовой шкаф , и СВЧ печь ( все Samsung) , большой холодильник side-by-side Liberty (Англия). Столешница кухни и кухонного стола из черного мрамора Кондиционер Samsung Санузел 4.6 м2 Постирочная/котельня 4.8 м2 Стиральная машина Samsung, система фильтрации воды, двухконтурный котел Viesssmann, электрический бойлер Electrolux. Теплый гараж 21 м2 Длина 5.5 м. Ворота-роллеты. 2 этаж: 2 раздельные спальни 21 и 24 м2. Выход на большой балкон. Кондиционеры Samsung в каждой спальне. В основной спальне дорогая широкая кровать сделанная под заказ из массива натурального дерева с облицовкой из натуральной кожи (Испания). Антикварный резной комод ( 19 век, Франция), телевизор Samsung 55”. Гардеробная комната 14 м2. Шкафы и полки гардеробной комнаты сделаны из качественного массива натурального дерева (дуб). Санузел 5м2 Отгороженная зона для душа ( 3 м2), тумба умывальника с мраморной раковиной ( Испания). Вся сантехника высокого качества компании Geberit (Швейцария). 3 этаж: Просторное помещение (мансарда) открытой планировки 80 м2. 2 кондиционера . Возможно обустройство дополнительной спальни, кабинета, тренажерного зала, игровой комнаты и т.д. Высота потолков 2.75 м. Вся дверная столярка в доме и шкафы – натуральное дерево ( дуб). В комнатах антикварные кованные люстры и бра (Франция). Возможна продажа со всей мебелью - условия обсуждаются отдельно. ЖК «Мозаик» находится в центральной части с. Крюковщина. Удобный заезд с центральной улицы. Рядом находятся супермаркеты Novus, ATБ, Фора, МегаМаркет, салоны красоты, школы, продуктовые магазины, детский садик, строительный маркет, сельсовет, озеро. Отличное транспортное сообщение с Киевом. 5 км до городской черты (Жулянский мост). До м. Теремки, Ипподром 10 -12 минут на автомобиле или 30 минут на автобусе. В двух минутах хотьбы автобусная остановка. Регулярные маршруты в Киев и до метро. Цена 140 тыс дол. (588 дол м2) Без комиссии для покупателя! Сотрудничаем с риэлторами.

ексклюзив
Балукова вул., 41-А

Продаж капітального будинку у мальовничому місті за адресою: вулиця Шевченка, с.Крюківщина, Бучанський район, Київська область. Розкішний 3-х поверховий будинок з виходом до Озера. Загальна площа - 480 м2. В будинку є: 7 кімнат, 4 санвузли, 2 гардеробні, сауна, підвал-бомбосховище, білярдна, велика ігрова дитяча кімната (весь мансандровий поверх). Опалення - газове, підігрів води - окремий газовий котел, каналізація - септік, електрика - прямий договір, вода - свердловина. Ділянка - 12 соток (є можливість збільшити ще на 12 соток), огорожена цегляним парканом та автоматичними воротами. На ній крім будинку є: - капітальний двоповерховий гараж - 130 м2 з автоматичними воротами; - басейн; - теплиця; - автоматичний полив розведений по всій ділянці. Чемні та заможні сусіди. Пристижний район, поруч немає і не планується забудова багатоповерхівок. Чудовий краєвид на озеро. Асфальтована дорога, відстань до Києва - 6 км. Ціна 260000 у.о. Іван Миколайович.

можливий продаж по єОселя
Шевченка

Києво-Святошинський р-н, с. Крюківщина, Садове Товариство «Удачний», вул. Лесі Українки 18. Продам 5 кімнатний будинок загальною площею 204,57м2, площа терас: 26,37м2, площа житлових приміщень: 107,70 м2. Площа земельної ділянки: 7.5 соток. Будинок введено в експлуатацію. Цегла – 2НФ СБК «Озера» Бетон - Ковальська Фундамент – 2.1 метра. Зтяжка Перекриття між поверхами – залізо-бетонні перекриття. Встановлено геотермальний тепловий насос Geosun – для опалення будинку та нагріву води. Вікна-фірма Вігранд, 7-камерний склопакет триплекс, проти зламна фурнітура, захист від сонця. Електрика, живлення від ДТЕК, 3 фази, 19 кВт потужності. Дах - бітумна черепиця Туреччина, утеплений. Завезений чорнозем під посадку та залиті доріжки. Скважина 60 метрів, септик – 3 каскади, 9 кілець, забор. Є можливість провести газ (вулиця газифікована та захищена шлагбаумами). Село Крюківщина - це максимальна близькість до Києва, всього 6 км зі сторони Одеської траси. Для комфортного виїзду та заїзду до будинку є кілька варіантів маршрутів: виїзд на Одеську трасу до метро Теремки (синя гілка) та на Окружну дорогу до метро Житомирська або Академмістечко (червона гілка метро). Поруч ліс та озера. Є проєкт будинку на ваш запит. Також відео-фіксація всіх етапів будівництва, чеки, сертифікати. Будинок повністю готовий до початку внутрішніх робіт та втілення всіх ваших дизайнерських фантазій. Тихий та спокійний новий масив, добрі сусіди. Більше деталей за телефоном. Чекаємо на перегляди! Можливий торг. Терміновий продаж!!!! 110000$

Лесі Українки, 18

Новый , Современный и качественный Таунхаус в Коттеджном городке в 6 км от Киева (метро Теремки). В таунхаусе выполнен высококачественный ремонт. Готовність ремонта 98 процентов Документы готовы. Таунхаус общей площадью 112,2 м2, на 1,57 сотках земли огражденной деревянной изгородью. Сам городок расположен в тихом, экологически чистом месте, рядом с лесом и озером. В коттеджный городок ведёт новая асфальтированная дорога через КПП с круглосуточной охраной, также возможен заезд через дубовую рощу “Золотой дуб” выезд возможен в 3х направлениях. По наполнению тауна: - Электрокотел; -Фильтр грубой очистки -Бойлер - обустроенная терраса По дому выполнена сантехника с износостойких материалов , сделана разводка теплых полов по первому этажу на 7 контуров, качественная электроразводка с реле напряжения, диференциальнымими автоматами и УЗО, бетонная лестница на второй этаж. Все материалы использование в ремонтных работах высокого качества. Есть фото всех основных этапов ремонтных работ. По территории: - на фасаде 2 паркоместа перед вход в дом, - Зелёная зона с размещеной террасой По Дому: Дом из газоблока (300), 150 мм пенопласт (очень теплый), перекрытие армированный бетон. Теплый водяной пол. Котел электро , входит 8 кВ.(возможно увеличение ), вода скважина на 6 домов , канализация-Септик, своя парковка на 2 авто.Подключена сигнализация. Общий процес 97 процентов готовности к заселению Инфраструктура: На территории возле КГ находятся кафе, ресторан, сауна, магазин, детский сад, . В т доступности находятся ТРЦ Магелан, боулинг, супермаркет, кинотеатр Батерфляй, отделения банков, аптеки, школы, детские садики. Коттеджный городок расположен недалеко от Киева, всего в 3,5 км. В 3 км находится озеро Крючок. Транспортная доступность: 4 км до станции метро Теремки 9,3 км до станции метро Академгородок До остановки общественного - транспорта 7 минут. Проживание в нашем Таунхаусе подарит Вам ряд дополнительных преимуществ: безопасность, чувство общности, возможность использования общей системы коммунального обслуживания и благоустроенной территории.

можливий продаж по єОселя
Мальцева вул.

‼️Ваша мечта о совершенном доме становится реальностью - БЕЗ КОМИССИИ для вас! Представляем вашему вниманию роскошный таунхаус в престижном ЖК "Мозаик" по адресу: Балукова 41. Этот дом - не просто каменное строение, это идеальное сочетание уюта, стиля и современных технологий. 📏 Основные характеристики этого таунхауса: - Площадь: 227м2 с 2 сотками земли (0.6 задний двор) - место для вашего собственного оазиса. 🏡 - Планировка: - просторная кухня-гостиная, удобная постирочная, санузел с душевой кабиной и гараж на первом этаже; - 3 уютные спальни, санузел с ванной и балкон на втором этаже; - мансарда с открытым пространством на третьем этаже. 📝 Детали: итальянская плитка, столешница HPL - Egger, стены - шпон, бетонные ступеньки - все детали выполнены с исключительным вкусом и качеством. 📌Дополнительные преимущества этого таунхауса: - Материалы и технологии: дом из кирпича с утеплением, бетонное межэтажное перекрытие, выгребная яма на 6 кубов, фильтры на воду, 3 скважины на территории комплекса. ☀️ - Комфорт: отопление (3 варианта), газовый котел, электричество, вентиляция и кондиционирование, подогрев пола, кондиционеры, бытовая техника - все для вашего комфорта и удобства. 🏰 - Безопасность: Закрытая территория с охраной и видеонаблюдением 24/7. 🎢 - Инфраструктура: В пешей доступности 3 супермаркета - (Новус, Фора, Атб), Рестораны - (Flame, Dacha, Kelykh и еще несколько на любой вкус), ТРЦ Наше Небо, аптеки, больницы. 🚁 - Транспортная доступность: Рядом с комплексом автобусная остановка - прямой транспорт в Киев (812, 723 автобус). На машине - до 13 минут и вы в Киеве. Не упустите этот уникальный шанс! Обращайтесь по указанному номеру телефона или через Viber/Telegram для получения дополнительной информации и организации просмотра. С уважением и заботой о вашем выборе, Лисовский Максим, ваш профессиональный эксперт по недвижимости.

можливий продаж по єОселя
Балукова вул., 41

ВІДМІННИЙ будинок 120 м2 з Євроремонтом та газовим опаленням, у центрі с.Крюківщина вул. Мічуріна. Дуже теплий та затишний будинок з сучасним євроремонтом в світлих тонах, продається з меблями та технікою. Ергономічне планування: окрема вхідна зона з великою шафою купе, ВЕЛИКА кухня-вітальня 25,5 м2 з усіма необхідними меблями та технікою, є вихід на задній двір, спальня або кабінет 12,5 м2, гостьовий с/в з душовою кабіною. На другий поверх ведуть бетонні сходи обшиті натуральним деревом з підсвіткою, три окремі спальні 20,2 м2 з балконом, 12,5 м2 та 13,1 м2, просторий с/в з ванною. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Опалення-ГАЗове 1500 грн/міс. Електрика-10 КВ. каналізація-центральна. свердловина+система очистки та зворотній ОСМОС. Фундамент-стрічковий. Стіни-газобетон 300 мм. Утеплення-базальтова вата 100мм. Перекриття-бетонні. Дах-металочерепиця+упеплення мін.вата 200 мм. Прибудинкова триторія: Будинок розташований в котеджному містечку на 4 сот землі. Виконаний благоустрій території: є навіс для 2 авто з автоматичними воротами, всюди викладено ФЕМ покриття, є вольєр для собаки, велика альтанка. Викладений якісний газон, висаджені вічнозелені рослини, туї, ялинка. Встановлено паркан. ШИКАРНА інфраструктура: до Кільцевої Дороги та Києва 5,3 км, поруч вся необхідна інфраструктура, 7 хв. пішки до шлоли та садочка, Супермаркети Новус, Сільпо, Фора, АТБ, Мак Дональдз, відділення пошти, банків і багато іншого. Телефонуйте прямо зараз, відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

можливий продаж по єОселя
Мічуріна вул., 71

Продам великий, одно-поверховий будинок з ремонтом у Крюківщині! Будинок збудований на ділянці 7.5 соток, по всій ділянці висаджені вічнозелені сосни! Дуже тихий, обжитий район із пристойними сусідами! Асфальтований підїзд, не проїзна вулиця! У будинку виконаний авторський ремонт, встановлені всі необхідні меблі і техніка - заходь і живи! Якщо ви мрієте про тишу і затишок, і в той же час хочете мати можливість за 15 хв добиратися до Києва, це місце вам сподобатися! Щоб доїхати до м Теремки, вам знадобиться всього лише 10 хв на автомобілі! Загальна площа: 190 м² Площа ділянки: 7.5 соток. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ Ремонт: авторський проект. Тип стінок: газоблок. Тип покрівлі: бітумна черепиця. Зовнішнє утеплення стінок: пінопласт. Система опалення: індивідуальна/електро. ПЛАНУВАННЯ: - 3 спальні (хазяйська, зі своїм санвузлом та гардеробом). - санвузол гостьовий; - гардеробна; - топкова; - Кухня - вітальня (50 м2) - Вихід на терасу. Комфорт - Тераса. - Підігрів підлоги по всьому будинку. - Навколо будинку викладено тротуарну плитку. - по ділянці розведений автополив; - паркування на 2 авто; - Огородження; - автоматичні ворота; КОМУНІКАЦІЇ - Свердловина (40 метрів.) - Електрика (20 кв.) - асфальтована дорога. - вивезення відходів. - Каналізація септик. ІНФРАСТРУКТУРА У пішій доступності чудовий парк та велике озеро! Поруч магазини, супермаркети, школи та садки! До центру Крюківщини, з усією його інфраструктурою, лише 3 км! Зручний виїзд до Києва як через Вишневе, на Окружну, так і на Одеську трасу! БЕЗ КОМІСІЇ! Приїжджайте на перегляд і переконайтеся самі, що це чудове місце для життя! Для запису на перегляд, телефонуйте за вказаним номером телефону, в оголошенні!

Парникова вул.

Продається таунхаус в котеджному містечку New Smart 11 с. Крюківщина. Площа таунхауса 85 м.кв. Таунхаус без ремонту але в будинку готова майже вся електрика, закладені траси під кондиціонери на 3 поверхи. Закрита територія. У кожного своє паркомісце. З одного боку будинку розташовані паркувальні місця, з іншого боку є земельна ділянка, яку можна обладнати під зону барбекю. Разом з котеджем власники отримують прибудинкову ділянку площею - 1 ст. Таунхаус розташований в прекрасному, зеленому місці, оточений дубовою рощею. Дуже зручна транспортна розв’язка. Документи на таунхаус всі на руках.

Одеська вул., 20

Продаж сучасного двоповерхового будинку в с. Крюківщина. 15 км. до центру столиці. Коштовний дизайнерский ремонт в сучасному стилі. Повна комплектація меблями та технікою. Все залишається. Ділянка 12 соток з ландшафтним дизайном, багаторічними деревами, компьютерний полив, на ділянці розташовані альтанки, барбекю, баня і відкритий бассейн. Загальна площа будинку 290 кв. м, складається з просторої кухні-вітальні, 4 кімнат, 2 сан. вузлів, гардеробної, допоміжних приміщень. Гараж на дві машини. В будинку газовий котел, американська система фільтрації води, кондиціонери, генератор, сигналізація. Свердловина, септик. Поруч озеро, сосновий ліс, зупинка громадського транспорту, 20 хвилин пішки до ТЦ Наше Небо, супермаркетів Новус та АТБ, 15 хвилин на машині до ТРЦ Республіка та метро Теремки.

ексклюзив
Андріївська, 7

ОПИСАНИЕ ДОМА Продам таунхаус в центре Крюковщины ул Балукова На первом этаже душевая,на втором ванна ,2 кондиционера, двор 18 квадратов с навесом зона барбекю два парко места ,участок перед домом в собственности, парковка для гостей ,техника бош ,фильтрация воды везде теплые полы ,септик дополнительная информация по тел просмотры по договоренности

можливий продаж по єОселя
Балукова вул., 37

АКТУАЛЬНО!!! Продається будинок в с.Крюківщині. Будинок збудований з використанням якісних, сучасних та дорогих матеріалів. Стіни газоблок, армопояс, із утепленням пінопластом. Повністю готовий та укомплектований меблями і побутовою технікою. Локація із посадкою дубів, у мальовничому селі Крюківщина, у котеджному містечку на тихій вулиці із дружніми сусідами. Площа-211м2 -Ділянка 8 сот. Є ГЕНЕРАТОР ! -Будинок має: 2 поверхи, 3 спальні (дві на першому поверсі і одна-велика - на другому) +кабінет (або дитяча), кухня-вітальня із каміном, 2 с/вузли - на першому і другому поверсі, 2 гардеробні. Ландшафтний дизайн з системою автополиву. Крита парковка для 2-х машин, типу джип і подібні, автоматичні ворота. Є тераса і гриль-зона з дроварнею. Відеоспостереження, охорона ти сигналізація. ПОВНІСТТЮ ОБЖИТА ВУЛИЦЯ - Сусіди – елітні, дорогі котеджі - Асфальтний підїзд прямо до будинку - Тиха вулиця. Немає шуму машин - Поруч озера та зони відпочинку - Приватна школа 200м, садок 500м - Прямий виїзд на Київ - - м. Теремки 8 км. - Севастопольська пл. 10 км. ІНФРАСТРУКТУРА с. Крюківщина славиться однією з найрозвиненіших інфроструктур Київ обл. Багато кафе та ресторанів, за 5-10хв пішки новий цілодобовий (у мирний час) супермаркет "Фора", аптека, автомийка. На відстані 5-10хв авто ще 2 супермаркети: "Сільпо", "АТБ" та "Novus". На сусідній з будинком вулиці дитячий садок. За 15 хв., парк з озером та зоною відпочинку. Завдяки декільком шляхам можна дістатися до Києва у будь-який час без заторів. До м.Теремки 6-км., до аєропорту Жуляни 8-км.

Повітрофлотська вул.
123...9
1 - 24 з 207 результатів

Географія Крюківщина