Продам добротний будинок в селі Чкаловка. Збудований з самих кращих матеріалів, будували для себе . Великі окремі кімнати , два виходи на передній та задній двір, кухня 17 м2, велике подвір’я, землі 33 сотки , господарські споруди , сад , город . Будинок для великої родини , 5 окремих кімнат. Земля приватна. Всі додаткові питання по телефону.

можливий продаж по єОселя
Провулок Вишневий, 10

Продам добротний будинок в пригороді біля водосховища. До площі Визволення 5 хв авто . Розташований в центрі села по вулиці з центральною каналізацію. Будинок побудований з якісних матеріалів. Велика територія 28 соток , господарські будівлі, гараж , зона відпочинку з барбекю , подвірʼя все в плиткі . Сонячна станція 30квт з зеленим тарифом, сонячних панелей на 15 кВт Автономна сонячна станція 8 квт з акумуляторами на 10квт. Вся територія під відеонаглядом і охороною . Будинок з великими просторими кімнатами. У вітальні новий камін , який зможе обігріти весь поверх . Кухня 24 м2 . На другому поверсі є вихід на терасу з якої видно водосховище . Капітальний цокольний поверх, який в даний час дуже актуальний, можна перечекати небезпеку. Будинок вартий Вашої уваги! Телефонуйте в зручний для вас час. Показ тільки по попередньому запису . Всі додаткові питання по телефону.

можливий продаж по єОселя
Набережна, 15

Продам будинок в селі Вільне ( Червоний Шахтар). Будинок розташований в прекрасному мальовничому місті на березі водосховища. Побудований для себе з самих якісних матеріалів . Дуже вдале планування. Цокольний поверх, який повністю обладнаний всим необхідним(кухня, спальня кімната , санвузол , 2 виходи , доступ до води ) . Повноцінне бомбосховище. Перший поверх : кабінет , вітальня з каміном , кухня / столова , санвузол . Другий поверх 3 великі спальні кімнати, санвузол . Грати на вікнах . Гараж , та навіс на 2 машини . На території є гостьовий будинок з двома кімнатами та санвузлом . Зона барбекю. Додаткові господарські споруди. Доглянутий молодий сад та город . Торг доречний, готові вислухати пропозиції.

Лесі Українка, 22
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в межах Кривого Рогу, в Златополі. Поруч з Мукомольним комбінатом. До Зарічного 10 – 15 хв їзди. Будинок збудований у 2012 році. Площа будинку 63 м2. Ділянка 15 с. Побудований: фундамент,стіни цегляні,криша утеплена + шифер. У будинку дві кімнати( 12.3м2 + 12.6м2), кухня 9.9м2, санвузол 3.6м2 (ванна, унітаз), передпокій 19м2 ( в підлозі є підвал 4.1м2), котельня 4.8м2. Залишаються меблі, два телевізори, електроплитка, мікрохвильова піч, холодильник. Бойлер 80 л. Господарські будівлі( 3 сараЇ) на госп.дворі. Великий гараж, літня кухня. Вода та світло в будинку. Каналізація септик. Газ по вулиці. Обігрів - пічне опалення. Всередині вимагає ремонту, але перший час можна жити. Оформлення мінімальне (2% будинок, 1% ділянка) Боргів немає, документи готові. Пропозиція від власника.

Гайдамацька, 70

Не подалік від річки, продам невеличкий, газифікований будиночок під капітальний ремонт в селі Лозуватка Криворізького району. На земельній ділянці 35 соток розташований глинобитний будиночок обложка кирпич. В дворі є гараж, погріб, хозбудівлі. В будинку є пічне опалення, ванна, бойлер. Документи в порядку є кадастровий на 25 соток, і 10 соток в користуванні. На всі додаткові питання відповім за номером телефону.

Театральна, 10

Вам не вистачає повітря? Ви погано спите? Вам заважає міський гомін? Тоді ця пропозиція для Вас! Пропоную Вам придбати заміську нерухомість у с. Лозуватка 3-й квартал пров. Комарова. На приватизованій ділянці 15 сот. землі знаходиться затишний будинок із мансардою загальною площею 157м2. що складається з чотирьох кімнат, величезної кухні, дві вітальні, лоджія. Будинок технічно в гарному стані, без тріщин і відшарувань, дах не тече, опалюється сучасним газовим котлом, присутні додаткові капітальні будівлі, гараж, госп. приміщення. Стан відмінний житловий, можливий продаж з меблями, вікна м.п, постійна вода, світло 380. Будинок знаходиться в центрі селища, в кроковій доступності, школа, магазини садочок, зупинка транспорту. Борги проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Комарова

Продаж будиночку в тихому і затишному селищі під назвою Надєждовка, це 5 кілометрів від 7-го Зарічного. Розташування будинку дуже зручне, на початку села, поруч є місцевий магазин, та і до міста ходе маршрутка кожні 40 хвилин (їхати 20 хвилин). Саме селище живе і дуже мальовниче, тут свіже повітря і дружні сусіди, тому, якщо Ви любите землю, тишу і спокій, то зверніть увагу на цю пропозицію ) Заїзд - асфальтована дорога. Територія складається з 13 соток землі, є невеличка хатинка і будинок, який збудували пізніше, також є капітальний гараж з оглядовою ямою, хоз прибудови. Будинок: - заг. пл. 56 кв.м., житл. 45 кв.м., кухня 9.кв.м. - збудовано в 1986 році - фундамент - камінь, стіни шлакоблок, криша шифер - складається з 3-х кімнат, кухні і с/в - заведений газ, вода і каналізація (каналізація септик, але чистити немає потреби, вода відходить добре) - вікна деревʼяні, в гарному стані - опалення - газовий котел - на воду - електричний бойлер - нормальний житловий стан, на перший час підходить, а з годом, вже можна зробити ремонт під себе Хатинка: - заг. пл. 30,7 кв.м., житл. 14,4 кв.м., кухня 8 кв.м. - збудовано в 1948 році - стіни, салган-оброблений цеглою, фундамент - бетон, криша шифер - 2 кімнати + кухня - вікна деревʼяні - опалення пічне - заведений газ - вода і каналізація в хатинку не заведені, але це можна зробити, бо вся розводка в дворі біля хати - будиночок в житловому стані, але косметика чи капітальний ремонт не завадять Якщо у Вас є питання, бажання подивитися, з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час і відповімо на всі Ваші питання 0976981920 Олександра

можливий продаж по єОселя
Затишна, 20

На 25 сот. приват. землі в 10 км. від Кривого Рогу в п.Степове, збудований за сучасним дизайнерським проектом, та введений в експлуатацію, екологічний та енергозберігаючий одноповерховий будинок пл.270м2. Ділянка правильної форми, широка, з легкістю розмістилося, два гаражі з навісом, та капітальна альтанка 80м.2. Важко описати і перерахувати що було зроблено, легше описати що залишилося, а саме: до оформити стелі, облагородити фасад та ділянку, встановити меблі, заїхати та насолоджуватися життям. Хто розглядає на покупку даний формат житла, настійно рекомендую, приїхати і переконатися, як, та які використані якісні матеріали (правильними руками), відчути сучасно підібрану колірну гаму, та головне відчути себе вільним та в безпеці.

Польова

Продаж затишного 2х поверхового будинка з дизайнерським ремонтом. Сучасний, просторий будинок з новими технологіями, мрія багатьох, прибирання роботизованє. VIP будинок не залишить Вас байдужим. 340м2 , 3 великі спальні, + кабінет, велика вітальна, з кухней студієй, 2 сан вузла,та підручні кімнати.Все продумано. Тепла підлога по всьому будику. Три вида котла. Шикарний двір, з басейном на 40 кубів, з переливом та підігрівом який чистить підводний робот. Альтанка, з мангалом та поряд сауна, з усими зручностями. Сад з єкзотичними рослинами, та роботами , які їх обслуговують. 18 сот землі. Євро гараж на 2 машини .Автоматичні ворота в гараж та у двір. Двір з системою сніготаяння. Зручне розташування, 7 хв і Ви в місті. Поряд Карачуновське водохраніліще.Чисте повітря. Ще дуже багато переваг в цьому будинку. Є можливість кредитування...

Украинская, 6а

Продаю будинок в Радушному. Знаходиться в 10 км від міста Кривий Ріг. Є вся інфраструктура: магазини, кафе, дитячий садок, школа, амбулаторія. Маршрутки їздять по графіку до міста. Будинок знаходиться біля зупинки маршрутки, практично в центрі. Будинок після капітального ремонту. Утеплений ззовні. Всі вікна та труби металопластикові. Нова система опалення з хімічним вмістом від замерзання, двоконтурний котел, нова електропроводка. Двір виложений тротуарною плиткою. Є навіс для машини, дитячий майданчик з гойдалками, батутом. Вільна ділянка засіяна газонною травою. Вольєр для собаки. Каналізація септик - дві ями. Площа будинку 72,2 кв.м. В будинку 4 кімнати: 9,7 / 14,9 / 6,9 / 11,7 кв.м. В одній із кімнат є шафа-купе. Просторна кухня 18,8 кв.м. з вмонтованими меблями. В робочій зоні на підлозі кахель, а в обідній зоні ламінат. Піаніно та диван залишаються. У санвузлі підлога із підігрівом, сантехніка нова , кахель. В усіх кімнатах на підлозі лінолеум. У спальні залишається двоспальне ліжко, стіл письмовий. Літня кухня на дві кімнати, площа 18,2 кв.м. із погрібом, проведений газ та вода. Гараж і майстерня 32,6 кв.м.. На всі комунікації є лічильники. За двором є ще ділянка землі під городину. На землю 0,763 га є державний акт та кадастровий номер. Документи у порядку. Боргів нема. Телефонуйте, розповім детальніше та приїздіть подивитись. Ваш ріелтор Наталія Іванівна.

Хмельницького

Продам будинок в с. Грузьке. Ваш новий будинок має такі переваги: Загальна площа земельної ділянки – 55 соток! 15 соток – чудовий двір для ігор та відпочинку вашої сім’ї. 40 соток – просторий город для власних огородних пригод. 4 просторі кімнати для вашої сім’ї. Гараж для вашого автомобіля та інструментів. Літня кухня, власний басейн з фонтаном ідеальне місце для барбекю та вечірніх посиденьок. Зручності, які роблять ваше життя комфортним: Газ та світло для всіх ваших потреб. Водонагрівач для безперервного гарячого водопостачання. Локація, яка вас зачарує: поряд річка Балка Грузька трохи далі річка Боковенька. В селі знаходиться цікава локація для відпочинку Страусина ферма. Зручний доступ з траси Кривий Ріг – Кропівницький Не пропустіть цю унікальну можливість забезпечити вашій сім’ї комфорт та затишок в цьому чудовому будинку. Зробіть перший крок до вашого нового будинку сьогодні!

можливий продаж по єОселя
Шкапенко, 133

В 4-х км.от города по Кировоградскому направлению продам дом 2009 года постройки в с. Радгоспное (бывш.Червоный шахтар-2) с хорошим земельным участком, удобно под бизнес. На земельном участке в 50 соток, расположен -2-х этажный дом 260м2, с цокольным, сухим подвалом где установлена отопительная система ( твердотоплевный котел+ аккумулирующая емкость). Центральный водопровод, канализация септик, свет 380 Вт. Счетчики на всё. Два больших сарая для развода птиц и скота, деревянный вольер для собак. Большой птичник ,изнутри разделён на клетки для развода фазанов, перепёлок и т.д. А также имеется новый гараж 4м2 на 8м2 из шлакоблока. Вся территория по периметру ограждена высоким забором, есть видео-наблюдение. При осмотре возможен торг. На все дополнительные вопросы с удовольствием отвечу по телефону 0677852900 Катерина.

вул.Каштанова

Продається будинок, село Лозуватка вул. Центрально - Міська. Маленьке котеджне містечко в 20хв. від міста. Рік забудови 1995р., загальна площа 160,3кв.м., житлова площа 80,6кв.м. Фундамент - бетонні блоки, стіни шлаколиті, обкладені цеглою. Відмінне планування для цієї квадратури. Комунікації: - електроенергія 380V; - каналізація - септік, дві окремі ями; - водопостачання центральне; - розведення труб під теплу підлогу по всьому будинку; - опалення планувалось водяне і електричне; Земельна ділянка 19 соток, кадастровий номер. Вулиця широка і асфальтована. Поряд гарні сусіди. Ціна 21 500 у.е. Тел. 067-696-16-51

Центрально Міська

Продається будинок с. Лозуватка Загальна площа землі 25 соток. Чиста рівна ділянка прямокутної форми. За цільовим призначенням для громадської та житлової забудови, ведення садівництва. Будинок має добудови та перепланування кімнат. Вана і туалет організовані у будинку. Дана нерухомість підійде як для бізнесу так і для сімейного відпочинку. До міста Кривий Ріг 17 км Ціна: 12500 $ Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій

можливий продаж по єОселя
Матросова, 35

криворізький р-н с. Лозуватка Земельна ділянка приватизована 2га Для ведення особистого селянського господарства Будинок розташован в мальовничому місті з чистим повітрям Житловий будинок , з господарськими будівлями та спорудами, є глибокий та сухий погріб Будинок побудован 2011-2015 рік З екологічних матеріалів ( цегла ракушняк) Загальна площа 158м2 Житлова 99,3 Має 4 кімнати Слівна яма септік Нові комунікації, газ, світло 220, та 380, інтернет Газовий котел двухконтурний Господарські споруди вмістять , свиней , птицю, кози , барани , корів Для них є місця для вигулу Торг після огляду будинку при зустрічі!

можливий продаж по єОселя
Садова

Будинок Щастя біля Кривого Рогу Продаємо не просто Будинок – а цілий Маєток для ідеального комфортного життя і відпочинку. Будинок знаходиться в найближчому передмісті Кривого Рогу – село Марьянівка (15 хвилин на автомобілі від площі Визволення по новесенькій дорогі. Будинок продається з повною комплектацією меблів, техніки, а також господарського інвентаря. Територія. Загальна площа земельної ділянки – 27 соток. Земля приватизована. Вся територія огороджена високим парканом, є 2 окремі в’їзди для автомобілів, облаштовані навіс для 2 авто і паркомісця для близько 10-12 авто, встановлені автоматичні ворота, відеонагляд, освітлення ділянки за системою день/ніч. На території маєтку розташовані: Великий будинок – 174 м2, будинок для гостей – 89 м2, велика більярдна, баня з критим басейном, великий літній басейн, альтанка на 25 чоловік з мангалом і пічкою, неаполітанський фонтан, гараж для Катеру (можливо обговорити придбання катеру окремо), будинок садівника, капітальний погріб, приміщення для господарського інвентаря (сарай). Вся територія оформлена ландшафтним дизайном і бездоганно доглянута. Покриття території – рулонна газонна трава (спортивна), алейки викладені тротуарною плиткою, облаштована система автоматичного поливу. На всій території дуже багато насаджень: ялинки, сосни Ніагара, тис, смарагдові туї, блакитні ялинки, квітники, сакура, виноградник з технічних і культурних сортів (для культурних сортів облаштоване крапельне зрошування) фруктові дерева, ягідні насадження та ін. Великий Будинок. Загальна площа будинку – 174 м2, побудований у 2016 році. У 2020 році провели повну профілактику, яку роблять 1 раз на 10 років. На першому поверсі будинку розташована кухня, гостинна кімната, дві окремі спальні і ванна кімната. Гостинна кімната виглядає особливо ефектно за рахунок Другого світла (второй свет), каміну, великих вікон на подвійну висоту та дерев’яних сходів з кованими декоративними елементами. На другому поверсі розташована велика спальня з виходом на балкон, кабінет, гардеробна і ще одна ванна кімната. Кабінет і гардеробну можливо переобладнати в додаткові спальні кімнати за бажанням. Всього в будинку 5 окремих кімнат. З будинком поєднана критим переходом баня. Баня – це повноцінний комплекс для відпочинку. В ній є сауна на дровах, велика кімната для застілля з гостями, санвузол і найголовніша фішка – це БАСЕЙН. Розміри байсейну – 8х4 м. Облаштований системою очистки, встановлені підсвітка, джакузі, водоспад, протитечія (противоток), а також система підігріву від окремого газового котла. Вікна басейну відчиняються повністю і виходять на окрему терасу. На території маєтку є ще один відкритий літній басейн розмірами 8х14 м. Будинок для гостей. Це повністю окрема і автономна споруда, з власною кухнею, ванною кімнатою, 2 окремими спальнями + кабінет. Загальна площа першого поверху даного будинку – 89 м2. Має окремий газовий котел. На другому поверсі цього будинку облаштована велика зала для більярда і відпочинку з гостями. На території є господарське приміщення, в якому зберігається інвентар, техніка по догляду за газоном і деревами, центр керування автополивом газону та інші господарські гаджети. У виборі декору надавали перевагу таким матеріалам, які підкреслять красу та екологічність натурального дерева. У будинку багато декоративних елементів із витонченого кування, які робили за індивідуальним замовленням. Деякі важливі технічні характеристики. + Великий будинок зданий в експлуатацію в 2016 році. Має капітальний фундамент, стіни – бруси зі смереки діаметром 36-42 см. + Покрівля – металочерепиця, Германія. + Опалення – 3 окремі газові котли – на великий будинок, на будинок для гостей, на критий басейн. У великому будинку водяна тепла підлога на першому поверсі. + Каналізація – 3 септіка. + Світло – 380 V. + Система водопостачання – центральне водопостачання по лічильникам + скважина для поливу і басейнів. Встановлені фільтри грубого очищення, а також осмос на кухні. Все побудовано законно і офіційно оформлене. Всю більше детальну інформацію (планування будинків, земельної ділянки, технічні характеристики і матеріали, відеоогляд, вартість обслуговування будинку та інше) – готова надати по запиту у приватні повідомлення або на будьякий месенджер. Обов’язкова попередня домовленість на перегляд Будинку Щастя. Чекаємо на Вас.

Щастя

Если Вы ищете экологически чистое место для комфортного проживания и отдыха, вдали от городской суеты - у нас есть для Вас уникальное предложение! Продаем добротный дом в с.Недайвода, 20 км от Кривого Рога. Дом построен из белого кирпича, с очень классной планировкой: 4-просторные комнаты (23 кв.м., 18 кв.м., 14 кв.м., и 8 кв.м.) и большая кухня (10 кв.м.) - мечта каждой хозяйки! Все удобства в доме: санузел совмещен, в отличном состоянии, с ванной. В доме индивидуальное газовое отопление, двухконтурный котел. Все окна заменены на металлопласт, добротная крыша с капитальными балками прослужит еще не одно десятилетие. Во дворе имеются хозпостройки: летняя кухня, капитальный гараж, погреб, сарай, баня, колодец. Ухоженный огород - 26 соток, с фруктовыми деревьями выходит прямо на ставок. Любителям рыбалки и отдыха на природе - лучше места не найти! Реальному покупателю Торг.

Украинская, 54

Продається будинок у селі Лозуватка Криворізький район. Будинок розташований у дуже зручному місці селеща 1квартал. 3 камнати, коридор, хол. Опалення газ , а також пічне. Цегляна літня кухня, погріб, сарай. Електрика, вода, басейндля води. Садиба 15 соток. Поряд магазин, школа, садок, зупинка.

можливий продаж по єОселя
Тімофєєва

Продам дом в Марьяновке, Новомосковского района- 30 мин от Днепра. Дом новой постройки 2012 года- стены с ракушняка обложенные белым кирпичем. В доме 2 комнаты по 20 кв.м. ,прихожая 15 кв.м. , кухня 16 кв.м.,два санузла,есть помещение для сауны с котлом. Подключен газ,свет,артезианская скважина 53 м. Вода в доме. Обьемная сливная яма. Гараж 24 кв.м. Просторный утепленный подвал. Площадь участка 25 сот с плодовыми деревьями. Больше фото сброшу в лс.

молодежная

Продам дом район Красного Камня (Кайдаки), в доме заменены все инженерные коммуникации (свет, газ, вода), выполнен ремонт, отличное жилое состояние, удобства, три раздельные спальни, гостевая с камином, просторная кухня, во дворе хозпостройки, гараж с ямой, удобный заезд во двор, оп дома 84м2, участок 7 соток, подробности по телефону!

можливий продаж по єОселя
Свободи просп., 58

Продам дом 100+м2 в с Широком (Криворожского р-н) по ул. Солнечная . В 15 минутах от города. Частично заменены окна м/п . Маленький сад и немного земли. Прекрасные соседи . Газ,вода, свет 380в.,интернет заведены в дом. Хороший вариант для тех кто любит природу и готов заниматься домом.Звоните! Договоримся .

власник
Дом в с.Широкое 15км от города

Продам будинок, знаходиться в СМТ ШИРОКЕВулиця Садова. Широке по Дніпр. шосе. Дитячий садок, школа, ставок і магазини. Електрика, вода. У дворі септик. Опалення розведене. Ділянки 10 соток. Підвал розміром як і будинок. Якщо зацікавила пропозиція дзвоніть та пишіть . Торг !

власник
Будинок за містом!

Продаж будинку в Криворізькому районі с. Златопіль, розташованого по вул. Придорожня. Важлива інформація про будинок та ділянку: Будинок розташован на 19 сотках землі, збудований із цегли, фундамент литий, дах-шифер. Та окреме приміщення для господарчих потреб. Загальна площа основного будинку складається з 34,3 кв.м. Стан – житловий. Всі комунікації - світло, вода, газ. Тож не вагайтеся та телефонуйте нам вже сьогодні, задавайте будь-які питання та записуйтеся на перегляд. Ми будемо раді Вам допомогти!

Продаж будинку в Криворізькому районі с. Златопіль

Продам дом Лозуватка, ул. Гоголя,20. На территории находиться молодой сад, есть металлический вольер для собаки, двор подготовлен до укладки тротуарной плитки, заведены новые трубы под воду в дом. В доме стоит болер, душ, туалет. На данный момент ведётся ремонт в доме. Стоят новые пластикое окна, есть терраса. Сделано электро отопление,и есть двухконтурный газовый котел, у ванной зделан теплый пол, стоят новые батареи и есть печное отопление. Дом очень тёплый. Стоит счётчик день ночь.новая проводка,На территории двора есть гараж, кирпичный погреб, летняя кухня, сарай. Также есть басеин для воды на 12 куб. Новый септек на 10 куб. Территория обгорожена забором из профлиста высотой 2м. Огород 15 соток. Рядом школа, детский сад, больница. Центр села в 10 минут ходьбы. До речки Ингулец 1 км. До города 20 км, ходят маршрутки 409 Есть кадастровый номер, . Звоните договоримся 09******00 Юлия 09*********74. ЭДУАРД

власник
Продам дом  с. Лозуватка
123...8
1 - 24 з 187 результатів

Популярні запити