Двоповерховий будинок, перша лінія, утеплений пеностиролом - можно проживати в зимовий період.Є газ, вода - насос. Оброблений город - без пирію. Є 3 сорта гарних яблунь, кустарники та інше. В 5 хвилинах сосновий ліс, а поруч велике озеро для відпочинку, вихід на пляж, ловлі риби. Електричка 10 хвилин, до Києва 50 км. Скину видео на вайбер.

перша

Продается дом. Площадь 40 квм. 2 этажа. З комнаты. На второй этаж ведёт стационарная лестница. Дом отапливаемый (печь или электро батареи). На окнах стеклопакеты. Есть совмещённый санузел с ванной, душем и горячей водой (бойлер). Под кухней находится погреб. Имеется большая кладовка. Имеется терраса.

власник
Продается дом. пгт Коржи, Барышевский р-н, Киевская обл.

Продається затишна дача у садовому товаристві "Лісова поляна", розташована в екологічно чистій місцевості, оточена сосновим лісом. Ідеальне місце для відпочинку та віддалення від міської суєти. Розташування дачі неподалік від села Коржі, зручне розташування забезпечує легкий доступ до магазинів та ресторанів. Лише 5 хвилин пішки до озера з пляжем та зоною відпочинку, ідеально для любителів активного відпочинку та риболовлі. У будинку є всі необхідні зручності для комфортного проживання: газовий котел, водопостачання (свердловина), оптичний інтернет, 2 великих телевізора, нові сучасні меблі, обладнана кухня з холодильником та газовою плитою, гараж для автомобіля та підсобні приміщення на цокольному поверсі. На території багато фруктових дерев та ягідних кущів. Також ви будете насолоджуватися великою терасою з чудовим краєвидом на оточуючу природу. Будинок в дуже гарному стані. Можливе проживання весь рік. Всі документи повністю "білі". Для отримання додаткової інформації та організації перегляду будинку, звертайтеся за телефоном. Не упустіть можливість придбати цей прекрасний заміський будинок для вашого відпочинку та відпочинку вашої родини!

власник
Будинок в с. Коржі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

С посредниками не сотрудничаю! Барышевский район, с.Коржи , продается дача 44.9/17.2/5.2 кв.м , кирпичная, окна пластиковые, печь ,газ по улице, своя колонка воды, свет, участок 6 соток, ограждение, 10 минут электричка, остановки общественного транспорта, супермаркеты,живописное место, участок приватизирован (госакт на землю) , дом введен в эксплуатацию, стоимость 16000 у.е. Без комиссионных ,просмотры по договоренности, | Эксклюзивный договор. | электричка 10 мин

Продажа Дачи 45 кв.м   в  с.Коржи  Барышевский  район Торг! Без %

Дача в селі Коржі, Київська область. Двоповерховий деревяний будинок 72 кВ.м. На першому поверсі коридор зі сходами на другий поверх та 3 кімнати, на другому поверсі передпокій та кімната. Ділянка 6 соток електрифікована, огороджена, з газоном, фруктовими деревами та кущами. Окрема будівля із зоною зберігання інструментів та підвалом, душ з бойлером та туалет. Власна скважина з електричним насосом, також можливість підключення центрального водопостачання та газифікації(газ по вулиці). Вуличне освітлення. Інтернет проведено та підключено. Гарна інфраструктура, 10 хвилин пішки до станції електрички. Продуктовий магазин біля садового товариства та 15 хвилин пішки до центра села. В центрі села магазини, ресторан, Укрпошта, нова пошта та гарне озеро. Неподалік річка Трубіж.

власник
Дача с. Коржі, Київська область

Продам Будинок с. Коржі, в садовому кооперативі, в будинку є світло та вода( скважина), земельна ділянка 6 соток, документи на будинок та земельну ділянку, поряд ліс, озеро, ж/д вокзал, зупинка транспорта, магазины. В селі є школа. Ціна 4300дол торг+ комісія Агентства

Продам будинок,  6 соток, с. Коржі

Популярні запити