Продается дом с земельным участком в Святошинском районе, по улице 23-я Садовая, 64. Дом находится в СТ "Тюльпан". Земельный участок 6 соток. Состоит из дома 109.2 м2, гаража 25 м2 и гостевого домика/летней кухни 26 м2 (домик без ремонта, можете сами определить что Вам необходимо). На территории есть беседка и зона барбекю. Дом трехуровневый подвал-первый этаж-мансарда. В подвале баня с твердотопливной печью, душевая кабина, туалет и зона отдыха. На первом этаже кухня-гостиная и отдельная спальня. Верхний этаж - мансарда с рабочим местом и отдельной меблированной спальней. Вся техника и мебель обсуждается. Установлены кондиционеры, бойлер. Отопление электрическое либо твердотопливным котлом. Канализация - яма на 4 куба. Своя скважина с насосом. Звоните!! Отвечу на все вопросы Без комиссии

ексклюзив
Садова (Берківці) вул., 64

Продаж будинку з підвалом два поверхи 220м2+підвал на ділянці 5 соток Святошинський район новобіличі від.метро Академмістечко 2км. Побудований з цегли + утеплення 120 мін Вата Будинок підготовлений під чистовий ремонт Комунікації заведені та розведені, електрика 15 квт.прямий договір дтек, центральна коналізація, центральне водопосточання, свердловина, газ. Поряд Голосіївський природний парк

Рубежівський пров., 12

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅ 🏠 ➡️ НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ СІМЇ В КИЄВІ ЦІНА ЗНИЖЕНА на 60 000 у.о.!!! Продаж двох будинків (двоповерховий будинок з мансардою - 120 кв.м та частина одноповерхового будинку з окремим входом - 65 кв.м) з ремонтом та меблями на фасадній кутовій ділянці 4 сотки (ширина по фасаду - 25 м, довжина - 16 м) в Святошинському р-ні. Будинки ЗАЇЖДЖАЙ І ЖИВИ! Планування двоповерхового будинку передбачає собою прихожу, c/в, ванну кімнату, кухню, вітальню на 1-му поверсі, 2 спальні на 2-му поверсі, спальня та кімната вільного призначення на мансардному поверсі. Планування частини одноповерхового будинку передбачає собою прихожу, ванну кімнату з с/в, кухню, гостьову спальню, вітальню з каміном, гардеробну. Будинок продається з усіма меблями та побутовою технікою (варочна панель, 2 холодильники, 2 пральні машини, плазмовий телевізор 75 дюймів). Зроблений якісний ремонт. Тепла водяна підлога. Окна «Rehau». 3 кондиціонери. Огорожа з профнастилу. Автоматичні відкатні ворота. Паркінг на 3 авто. Система відеонагляду (4 камери). Міські комунікації. Опалення - газовий котел. Електрика - 18 кВт + 2 резервні генератори (8 кВт та 3,5 кВт). Асфальтований підїзд. Будинок розташований в Новобіличах по вул. Корсунська. Поруч вся інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, банки, аптеки, кафе/ресторани, магазини, супермаркети Сільпо, Ашан, NOVUS. ТРЦ «Lavina Mall» в 5 хвилинах на авто. Тихий та спокійний район. Гарна транспортна розвязка. 5 хв. до метро «Академмістечко».

Корсунська вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок з чистовим оздобленням в Києві. Розташований в 10 хвилинах пішки від ТРЦ Lavina Mall. Асфальтований під’їзд. Ідеальна локація для постійного проживання. В пішому доступі ліс, безліч супермаркетів та розважальних центрів, маршрутки громадського транспорту. Зручний напрямок якщо потрібно кожен день їхати в центр Києва. Будинок має зручне планування на три окремі кімнати, кухню вітальню, дві вбиральні і технічну кімнату. Зроблена гіпсова штукатурка стін. Є можливість встановити тепловий насос. Без комісії для покупця, продаж від власника! Телефонуйте.

Садова (Берківці) вул.

без % Маєток на Святошинських садах. 6,5 соток. Італійський дворик з зоною Мангалу,свій вихід на воду.На території лазня,сауна,гараж та крита парковка. Двоповерховий будинок своя свердловина. Скептик з переливом 6м3 Всі документи в наявності.

можливий продаж по єОселя
садова, 7

Без комісії для покупців. Києво-Святошинський район С. Стоянка Вул. Осіння Продаж великого будинку в закритому коттеджному містечку ЛІСОВА КАЗКА. ВІідстань 8 км від Києва. Трирівневий, приголомшливої краси будинок, загальною площею 500 кв.м. на ділянці 12,5 соток. Будинок чудовий: результат успішного тандему - талановитого дизайнера та мудрої, душевної господині. У будинку: 4 спальні, 5 санвузлів, вітальня з каміном та зимовим садом, кухня-їдальня, чудова спа-зона з сауною, джакузі та зоною релаксу, гараж на дві машини, затишна тераса. ВЛАСНЕ БОМБОСХОВИЩЕ у цокольному поверсі з вентиляцією, санвузлом, двома кімнатами і окремим виходом у двір. Будинок повністю мебльований та оснащений побутовою технікою виробництва відомих, європейських брендів. Вся ділянка усаджена дорослими деревами та віковими соснами, організовані альпійські гірки та квіткові клумби, жива водойма та зона барбекю. Опалення: газовий котел, великий камін, новий потужний генератор. Котеджне містечко за кілометр від Житомирської траси, в оточенні соснового лісу, з власною інфраструктурою, воєнізованою охороною та відповідними сусідами. Поруч: кілька супермаркетів, дитячий садок, школа та клініка. Вартість – 650 000 доларів США.

Осіння

Придбайте будинок в Києві, який знає, як створювати спогади. Домівка, де кожен день - це Історія! Зведений з любов’ю та доглядом, цей цегляний будинок з житловим підвалом – це ваша можливість стати героями власної історії. Затишок гаражу, аутентичні сходи, та панорамні вікна, які підкреслюють красу кожного сезону. Родинна безтурботність в САУНІ: де відпочинок це мистецтво 💖 Разом із родиною ви зможете насолодитися теплом та витонченим середовищем сауни. Після дня повний викликів та справ, це місце стане оазисом спокою, де кожен може знайти свій куточок відпочинку. Моменти родинного тепла, розмови та сміху – ось, що робить цей дім унікальним. Тут ви матимете свою свердловину, електрику без обмежень та зручність газового опалення. Віддайте своїй родині дарунок - красивий будинок у Києві. Телефонуйте, щоб розпочати новий розділ вашої історії!

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги)

Площа будинка - 269 кв.м. Житлова площа - 100 кв.м. Кухня - 61 кв.м. Тераса - 15 кв.м. Ділянка – 6 соток. Фундамент 2 метри глибиною, виконаний по будівельним технологіям з армопоясом і гідроізоляцією; Стеля – підвісна; Висота стелі 3 метри; Стіни – газоблок; Перекриття – дерев”яні; Двері металеві, броньовані; Вікна металопластикові з двокамерними енергозберігаючими склопакетами; Дах - металочерепиця, гідро-, паро-барєр і з утеплювачем 250мм та 100мм. Фасад будинку облицьований керамічною плиткою. Будинок утеплений з фасаду 100 мм пінополістиролом. Внутрішне оздоблення: система теплих підлог; гіпсова штукатурка стін під фарбування; лазерна стяжка підлоги; розводка електрики, води, каналізації по точкам; встановлений двоконтурний котел; розведена електрика по точкам; встановлені радіатори; встановлена інсталяція для змиву в санвузлах. Комунікації: вода - свердловина; каналізація - септик; електрика – 15 кВт (3 фази); опалення - електричний двоконтурний котел. Ділянка правильної прямокутної форми, по периметру встановлено цегляно-металевий паркан. Автоматичні гаражні ворота і хвіртка; Гараж на 2 авто; Плиткою викладені доріжки; Зроблений гарний ландшафтний дизайн; Повністю обладнана зона відпочинку та зона барбекю; В дворі є басейн; Будинок та територія на сигналізації.

можливий продаж по єОселя
Садова (Берківці) вул.

Пропонується до продажу Дуплекс в Святошинському районі по вул. Газопровідна. Дом збудований з вискоякісних матералів, будували для себе. Знаходиться в гарній локації. Площа будинку: 129 м2 Землі: 4 сотки Будинок збудований з червоної цегли, утеплення мінеральна вата 10 см., крыши 10 см утеплення стелі 5 см. В будинок заведено електрику 3 фази, 15 кВт, газ, встановлений газовий котел, опалення розведено під утстановку батарей Вода – міська. Також у будинку заведено інтернет, виведено все під установку сигналізації. Виконано розведення під теплі водяні підлоги. Зроблено виводи під встановлення сантехніки. Вікна кольорові, двокамерні. Дах фальцевий, підшивка йде деревяна. Водостік встановлений металевий. Оздоблення будинку – машинна штукатурка. Будинок усередині підготовлений під чистове оздоблення. Каналізація - септик (3 великі кільця) окремо дощова каналізація (2 кільця). Двір залитий армованим бетоном, зверху покладена бруківка. На подвірї легко стають дві машини. Ворота автоматичні. На задньому дворі тераса 3 сотки. Планування будинку наступне: 1 поверх - котельна - гардеробна - санвузол - кухня-вітальня з виходом на терасу 3 сотки 2 поверх: - основна спальня кімната з гардеробною та виходом на терасу - ванна кімната - гостьова або дитяча кімната (можна розділити на 2 кімнати) Є кілька заїздів до будинку з боку Епіцентра, Коцюбинське, та з вул Газопрововідна. Вулиця не проїзна, проїзд можливий лише через ворота з пульта.

Садова (Берківці) вул.

Продається Будинок у Києві., вул., садова 11-а. (Берківці). Будинок збудований у 2015 році. Дизайнерський ремонт виконано у 2022 році. Має газове опалення. Тепла підлога (водяна) в санвузлах, перший поверх (крім гостьової кімнати). Будинок побудований: моноліт, стіни піноблок, утеплена мінватою перегородки цегла (зовнішня облицьована цеглою), дах бітумна черепиця, перекриття залізобетон. 1 пов. - кухня-вітальня в якій є камін, гостьова кімната, гардеробна, санвузол, котельня. 2 пов. три кімнати та кабінет, санвузол. Також у будинку є підвал, мансардний поверх який можна облаштувати як додатковий поверх для життя або зони відпочинку. Меблі та техніка залишаються. Загальна площа 231 кв.м., житлова 88 кв.м., кухня-вітальня 32 кв.м. У будинку встановлено систему охорони з відео спостереженням. Ділянка 0, 6 сот, парковка з навісом для двох авто. Додатково 1 сот., ще для 2 авто. На ділянці зона барбекю, доглянутий газон, дерева, маленьке озеро зариблене коропом коя. Електроживлення 3 фази (25 кВт), свердловина, септик. Підїзна дорога асфальт. Поблизу ТРЦ «Lavina Mall». Без комісії. Торг присутній.

Садова (Берківці) вул.

Продажа 1-но эт. домика 73/51/22 в Ново Беличах в 10 мин.ходьбы от ст.м. Академгородок. Жилое состояние ,4 комнаты,кухня,сан.узел,веранда . Индивидуальное отопление /газ.котел/ ,электричество,водоснабжение . Во дворе капитальный кирпичный гараж 6 х 3 ,ж/б перекрытие..Земельный участок 4 сотки . Рядом остановка городского транспорта, ж.д.станция Ново Беличи . Цена 120000 у.е.. возможен торг. Просмотр по договоренности.

Рубежівський пров.

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Великий будинок для великої родини! Приїхав. Купив. Заїхав. Живеш. Вдалині від суєти, в центрі подій. Пропонуємо відмінний затишний двоповерховий будинок у класичному стилі для комфортного та спокійного життя в тихому місці. Святошинський р-н, вул. Садова в межах міста приватний сектор. Загальна площа будинку 332 кв. м. ділянка 13 соток. У будинку три спальні, кабінет, ігрова кімната, два санвузли, велика лоджія з видом на сад, на цокольному поверсі знаходиться більярдна та окремий вихід у гараж. На території ділянки розташований окремий підсобний будиночок, в якому два котли для обігріву будинку (двох контурний і твердо паливний). Є стабілізатор напруги, проведено інтернет та сигналізація. На даху цієї будівлі розташовані сонячні батареї, які нагрівають воду у басейні. Ваш світ. Ваші правила. Хто перший підвівся, того й ласти. Найближча станція метро Сирець та Нивки. Гарно жити+ Легко доїхати. Одні плюси! Ціна: 350000 у.о. Без комісії! Телефонуйте, приїжджайте, дивуйтеся, купуйте!

Садова (Берківці) вул.

Новобіличі, вул. Наумова, фасадна ділянка збудівлею. Вул. Наумова 68, пів будинку з окремим входом 71 кв.м. участок – 3 сотки, по фасаду 25 метрів. Цегляний будинок, 70-х років побудови, три кімнати, є всі міськи комунікації – газ, вода, електрика, центральна каналізація. Висота до стелі 2,9 м. є горище з окремим входом. Земельна ділянка – по фасаду вулиці – 25 метрів, є достатньо місця для прибудови. Ідеально підходить для бізнесу. Поряд супермаркети, зупинка громадського транспорту, до метро Академістечко – 7 хв. Транспортом. 90000 у.о. Комісія – 2.5% Для більш детальної інформації, або перегляду - пишіть по вайберу будь-ласка.

Володимира Наумовича вул. (Антонова-Овсієнка), 68/1

Будинок з дизанерським ремонтом за 20км від Києва. Загальна площа 102м2 Ділянка 4 сотки. Практичне та сучасне планування: - вітальня-кухня, - спальня з гардеробною, - дитяча кімната з гардеробною, - великий санвузол з ванною та душовою кабіною, - мебльована передпокій, - тераса, - горище, - підвал - укриття. У дворі є навіс та господарська будівля (з можливістю установки генератора), паркан (частково), тротуарна плитка, зовнішнє освітлення. Наповнення та комунікації: - свердловина 80м, система очищення води Ecosoft, - кондиціонери Daikin у кожній кімнаті, - сонячний колектор з накопичувальною ємністю 300 л, - стабілізатори напруги на кожну фазу, - електричний котел, тепла підлога, - електрика 3 фази, 10кВт. Технологія будівництва - каркасна (дерев’яні бруси). Утеплення - базальтова вата. Покрівля - фальцева. Телефонуйте! Перегляди по домовленості.

можливий продаж по єОселя
Соснова

Продам будинок Київ, Святошинський р-н До Вашої уваги пропонується одноповерховий будинок площею 23м2 в садовому товаристві "Авіатор" та ділянка в 6,5 соток. Від головного заїзду пішки 5 хвилин. Ділянка рівної, правильної форми. Окрім будиночку є ще дві будівлі: літня кухня ( там є холодильник, плита та стіл) та будиночок під хазяйство ( колись розводили кроликів). По комунікаціям : своя глибока свердловина, вода чиста, залишилось провести в будинок, газифікація можлива, вона проведена на вулиці, ми користуємося балоном. Гарна локація: поруч ТРЦ " Лавіна Мол", смт. Коцюбинське, Святошинський район ,м. Київ. Чудове місце для відпочинку, для покупця торг. Із задоволенням запрошую на перегляд. З повагою , Наталія!

можливий продаж по єОселя
Садова (Берківці) вул.

Ключі. Показую в зручний для Вас час. Продаж будинку на вулиці Синьоозерна. Садове товариство "Більшовик". Зімельна ділянка 6 соток, друга від лісу. Будинок недобудований, дах - композитна металочерепиця з камяною крихтою, утеплений. Підведені 3 фази до ділянки, вода заведена в будинок. По газу - готові тех. умови та проект в розробці на газифікацію будинку. Зроблена свердловина, каналізація - подвійний септик з переливом. Автоматичні ворота 6 метрів. На ділянці є підвал з вулиці. Також поруч є маленький будинок, в якому живуть орендарі. Розташування: метро "Академмістечко", від проспекту Академіка Палладіна йти хвилин 7-10 (дороги не чутно), поруч чудовий ліс, недалеко вулиця Стеценко, ТРЦ "Lavina Mall", Novus.

Синьоозерна

✅ 🏠 ➡️ Продаж сучасного котеджу 250 кв.м в закритому містечку на 8 будинків біля соснового лісу в 5 хв. до метро Житомирська. АКЦІЯ! Тільки до 30 квітня 2024 ЦIНА ЗНИЖЕНА до 370 000 у.о.! ХАРАКТЕРИСТИКИ БУДИНКУ Площа будинку: 180 кв.м + 2 тераси по 33 кв.м та балкон Розмір ділянки: 4,4 соток Будинок побудований: червона цегла повнотіла товщина 400 мм Перегородки: червона цегла Утеплений: мінеральна вата 100 мм Дах: 4-х скатний, виконаний з бітумної черепиці, перекриття утеплене мінеральною ватою 200 мм Фасад: перший поверх - клінкерна плитка, другий поверх - фасадна термодошка (Вільха). Стіни: під чистове оздоблення, гіпсова штукатурка Стяжка: суха стяжка перший та другий поверх Тепла підлога: перший та другий поверх. Вікна: Профіль у масі REHAU товщиною 86 мм, фурнітура REHAU 3-х камерні Розведена вода по точкам: Труби REHAU 3 фази електроенергії, 16кВт Каналізація: септик Електрика: розведена по проекту Є інтернет Скважина: 70 м глибиною Котел: Vaillant У дворі бруківка та газон Є можливість влаштування басейну ПЛАНУВАННЯ 1-й поверх: передпокій, коридор, технічне приміщення, гардеробна, ванна кімната, кабінет, кухня-вітальня з виходом на терасу. 2-й поверх: господарська спальня з власним санвузлом та виходом на балкон, гардеробна, ванна кімната, дитяча кімната, гостьова спальня з виходом на терасу. Завершення будівництва (під чистове оздоблення) - травень 2024. Ціна: 460 000 USD (є можливість розтермінування на 1 рік з першим внеском 50%).

Чалого Михайла вул.

Цей будинок може стати справжнім родовим гніздом, чудовим місцем зборів великої сильної родини. Гарний 4-рівневий котедж (підвал + 3 житлові поверхи) загальною площею 1432 кв.м в елітному котеджному містечку "Лісовий Едем", що розташований у межах Києва, у глибині мальовничого лісу на виїзді зі столиці Житомирською трасою. Координати: 50°2720.7"N 30°1449.2"E. Всього 19 домоволодінь, закрита територія, що охороняється, центральні комунікації, асфальт, гостьова парковка. Будинок монолітно-каркасний з червоної цеглини з утепленням та стильним екстерєром. Стан – під внутрішнє оздоблення: виконано розведення електрики (40 кВт), скління, заведено газ, воду (власну свердловину), передбачено геотермальне опалення, центральну вентиляцію. Системи керування вже у будинку. Планування вільне, включає зони господарських, SPA та житлових приміщень з критим басейном, лаундж зоною, банкетним та тренажерним залами, 5 спальнями, гостьовими кімнатами, численними вбиральнями, санвузлами, терасами та багато іншого. Окрім основного будинку на ділянці розташований комплекс господарських будівель (300 кв.м), що включає приміщення для охорони та персоналу, 5 критих паркомісць, мийку для автомобілів. Вся ця пишнота розташована на рівній доглянутій ділянці землі площею 35 соток. Відчуття єдиного ландшафтного рішення формує альпійська гірка, водоспад, що впадає в декоративний ставок біля будинку, газон, молодий фруктовий сад. Територія межує з лісом та огороджена капітальним парканом по всій довжині. Продаж від представника власника, БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Телефонуйте зараз, домовимося про перегляд.

Оборони Києва вул.

Без комісії для покупця!! Продаж житлового будинку по Житомирській трасі, Святошинський район. Житомирське шоссе 15 км, будинок 31.Садове товариство "РАДИСТ". Будинок будували для себе. Будинок двох поверховий, загальна площа 240м.кв. Будинок повністю облаштований для проживання, 4 кімнати, велика вітальня, два с/у. велика простора тераса для відпочинку, тераса під накриттям. Стіни: бетон, криша ноова, перекривали в 2022р, бітумна черепиця. Затишний теплий будинок для родини неподалік від Києва. Хороша транспортна розвязка. Вартість 200 тис $ без % для покупця. Перегляд за попередньою домовленістю.

власник
Житомирське шосе 15, 31

Комісія для покупця - 0% Продається частина будинку (повністю відділений стінами та парканом, як окремий будинок і ділянка) за адресою м. Київ, вул. Соснова 8 (м. Академмістечко). Окремо продається також друга половина будинку та земельна ділянка 4 сотки. Земельна ділянка: 4 сотки; Будинок: 1 поверх, 2 кімнати, 58m². В будинку: • повністю новий ремонт; • меблі та техніка; • вода і каналізація - централізоване, опалення - газовий котел; • двозонний лічильник (день/ніч); • бойлер; • ворота - механічні; В будинок можна відразу заїхати і жити. На території: • зелений газон; • окремо стоїть госп.приміщення; • альтанка та гамак; • повністю рівна ділянка з чорнозему; • до будинку повністю асфальтований підїзд; • дуже тихе і спокійне місце; • відеотур будинку - по запиту, пишіть :) У мікрорайоні відмінно розвинена соціальна та комерційна інфраструктура. До метро "Академмістечко" - 10 хвилин пішки! З повагою, експерт з нерухомості Антон Воронін

Соснова вул., 8

Будинок 120кв.м.-5сот.землі.145кв.м.-7сот.землі.Котеджне містечко Лісова Буча. Опалення елекричний котел,підлога тепла від водяного котла.Центральна каналізація.Вода особиста свердловина. Одноповерховий будинок,газоблок.утеплений пінопласт100мм,оздоблений декоративною штукатуркою розташований на 5сотках землі. Маємо будинок в якому вже розпочався ремонт.по проекту який на фото. В середені будинок поштукатурений під чистові роботи,тепла підлога. Ліова Буча – це новий стиль життя, який обирають люди, що прагнуть жити у комфорті. 30км.від.м.Києва.#10005

Льва Симеренка, 5

К Вашему вниманию предлагается замечательный дом-коттедж для спокойного проживания и отдыха! Дом расположен в небольшом закрытом коттеджном городке Парк Хаус, Гора, Бориспольского района- очень престижный район. Пропускная система, охрана, видеонаблюдение по территории. Природа сама сделала это место уникальным, эксклюзивным, с завораживающим живописным видом. Участок расположен в удобном расположении коттеджного городка. Размер участка 12 соток с целевым назначением под строительство жилого дома, имеет квадратной формы, размеры участка 35*34 метра. Дом общей площадью 402 кв. м. , жилая 187 кв. м. Функциональная планировка: 1 этаж: прихожая, гостиная 55м2, кухня-столовая 27м2 с выходом на крытую террасу заднего двора, гостевой с\у с душевой, спальня, техническое помещение, прачечная, котельня, гараж 46м2; 2 этаж: с\у с ванной на общем этаже, большая гардеробная, две спальни с собственными с\у и душевыми, спальня, кабинет с выходом на балкон. В доме сделан свежий и качественный ремонт 2022 года, полностью укомплектована кухня-столовая, вся необходимая техника, мебель и сантехника с качественных материалов. По всему периметру 1-го этажа тёплые полы+ радиаторы, на 2-м этаже радиаторы и тёплые полы в санузлах. Отопление- газовое индивидуальное, собственная скважина, два септика, электричество заведено 20 кВт. Выводы под кондиционеры. Автоматические ворота. Территория ухоженная с ландшафтным дизайном и соснами на участке. На территории подготовлено место для постройки бани. Удобная логистика. Развитая инфраструктура. 15 км до Киева по хорошей дороге! При покупке дома клиенты получают не только просторное жилище. Городок круглосуточно охраняется, находится среди соснового и лиственного леса, а еще вдали от увеселительных заведений. Так что жильцы смогут наслаждаться размеренной и спокойной семейной жизнью. Коттеджный городок Парк Хаус – недвижимость для успешных людей. Благоприятная обстановка вокруг дополняется доброжелательными соседями.

Липова, 4

Продаж ділянки з будиночком 7 соток в Києві на вул. Якова Качури 9. Кадастровий номер 8000000000:75:307:0003 Цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлово-господарських будівель. Святошинський район. Є гараж. Шевченківська стара хатка під ремонт чи під знесення. Будинок на 2 входи. Одна половина житлова, жив квартирант, є меблі, що залишаються - плита, холодильник, ліжко, шафи, мікрохвильова піч. Є світло, газ по вулиці, свердловина - потребує чищення. Туалет, душ на вулиці. За документами – спадок. Показуємо за домовленістю. З усіх питань телефонуйте за вказаним номером телефону.

Качури Якова вул., 9

УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ В МІСТІ КИЄВІ! Будинок розташований: - біля Парку Совки, - поруч Спеціалізована школа №76 імені Олеся Гончара-5 хвилин пішки, - поруч Шпалерний Ринок-10 хв пішки, - поруч супермаркет NOVUS - 15 хв пішки Ділянка 6 соток. Всі комунікаціі від міста! Опалення - газовий котел! Капітальний будинок (Дуплекс) з підвалом та якісний фундаментом! Можливо провести реконструкцію під приватний житловий будинок, офіс, магазин, міні-отель тощо. Документи: У власності однієі сімї вже більше 20 років!

Рейнгольда Глієра вул. (Примакова), 39
123...6
1 - 24 з 141 результатів

Популярні запити