Продаж будинку, 432 м2, Оболонський р-н, Чорнобилець, Оболонь. Продажа дома, 432 м2, Оболонский р-н, Чернобылец, Оболонь. Продаж ексклюзивного одноповерхового будинку в КМ "Чорнобилець" в Оболонському районі. Ділянка 15 соток. Функціональне планування: -5 спалень -3 санвузли -2 гардеробних кімнати -кухня-їдальна -вітальня -2 каміни -засклений атріум із зимовим садом -веранда під тентом. Загальна площа будинку з верандою, гаражем та атріумом -432 кВ.м. Будинок повністю готовий до проживання. Є котельня та гараж на 2 машини у будинку. На ділянці є альтанка з вуличним санвузлом та кімнатою для зберігання садового інвентарю. Будинок збудований у листопаді 2021 року. Територія кооперативу огороджена, під охороною 24/7. На території є магазин, дитсадок Сандік, дитячі та спортивні майданчики. Поруч супермаркет Новус, дитяча поліклініка, зупинки громадського транспорту, до м. Героїв Дніпра та Мінська 7 хвилин їзди. Запрошуємо на перегляд! #A2482

Оболонь

Код будинку: 24070737 Без комісії!! Продаж будинку в оболонському районі. Садове товариство "Фронтовик". До оболоні 10 хвилин. Асфальтований підїзд, закрита територія. Будинок укомплектований всіма необхідними меблями і технікою для комфортного проживання, можна заїжджати і жити. В будинку встановлений електро котел. Є можливість підключення газу. На території ділянки є гостьовий будиночок з терасою та мангально зоною. Доглянута ділянка з гарним газоном. Планування будинку: 1 поверх: - кухня вітальня з діючм каміном - коридор - сан вузол (душ) - гардеробна 2 поверх: - 3 окремі спальні - сан вузол ванна Будинок під охороно, встановлено відеоспостереження, сигналізація. В 5хвилинах пішки знаходиться набережна Дніпра. Прекрасне місце для життя і відпочинку в межах Києва біля Дніпра у своєму домі. Документи на землю і будинок. Крита парковка. Загальна площа ділянки 4.5 сот. Будинок побудований з якісних матеріалів, є все необхідне для проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-budinok-v-obolonskomu-r-ni-sadove-tovaristvo-frontovik-za-vul-liniya-8 Відеоогляд youtu.be/RQs7XZb5oD0 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Лінія 10-а вул., 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅ 🏠 ➡️ Пропонується на продаж розкішний сучасний котедж 560 кв.м. під чистове оздоблення в лісовій зоні курортного р-ну Пуща-Водиця, ділянка 10 соток, 100 м до озера та пляжу. Всі комунікації – світло, газ, водопостачання, каналізація – забезпечує столиця. Поруч парк, школа, садок, магазини, супермаркети, спорткомплекси, мед. центри, ресторани. Планування будинку: Цокольний поверх: SPA-зона з двома купелями, хамам, винний льох, котельня, підсобні приміщення, 2 с/в. 1-й поверх: кухня, вітальня (з виходами на веранду-барбекю та у внутрішній дворик), хол, камінний зал, бібліотека, санвузол, вихід у гараж на 2 автомобілі. 2-й поверх: 3 спальні з с/в та гардеробними. Характеристики будинку: - стіни – керамічний блок Heluz 490 мм (Чехія); - перекриття – залізобетонні 240 мм; - покрівля – утеплення 300 мм, плоска керамічна черепиця Koramic Orea 9 (Польща); - фасад - вентильований, бельгійська клінкерна цегла ручного формування; - вікна - деревяні енергозберігаючі (Marconi) - Заведений кабель (40 кВт, 3 фази). Переваги: Відмінне місце розташування (Пуща-Водиця знаходиться в межах Києва), відсутність міського шуму, сосновий ліс та каскад озер з йодистою водою, чисте повітря та спів птахів вранці!

ексклюзив
Федора Максименка вул. (Червонофлотська), 44-A
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується у продаж двоповерховий будинок площею 184 м2 2010 року побудови в СТ Оболонь на березі Дніпра (друга лінія 159 м до води), ст. м Героїв Дніпра, 10 хв на aвто або 15 хв на міській маршрутці. Стіни газоблок, цегла, утеплення. Планування будинку: 1 поверх: - кухня вітальня - кабінет - коридор - сан вузол - котельня -два гардероба 2 поверх: - 3 окремі спальні - сан вузол -балкон Будинок укомплектований всіма необхідними меблями і технікою для комфортного проживання, можна заїжджати і жити. В будинку встановлений електро котел, система очищення води, скважина глубинна, 30 кВт електроенергії, є камін, дві ями по 5 м3. На теріторії ділянки є кладовка для інвентарю, зона барбекю, гриль. Є навіс на 2 машини. Вольєр. Доглянута ділянка, газон, декоративні туї, троянди. Також є погріб. Чудово підходить для цілорічного проживання. 195000 у о.

Садова, 12

Прямий продаж від забудовника, без комісії Київ Дарницкий район Осокорки метро Славутич 8 км. Продаж 2х поверхового будинку з ремонтом у закритому сучасному котеджному містечку у якому 6 окремих будинків та 3 дуплексі на 6 власників, які також є в продажі. Площа будинку 145м2 . Ділянка - 4 сотки. У кожного будинка та дуплекса є власна свердловина, септик, єлектрика зі своїм лічильником, інтернет оптоволокно, приватизована ділянка землі з кадастровим номером . 1й поверх Тамбур – 4,40 м² Кабінет – 15,2 м² Хол та сходи – 7,60 м² Кухня-студія – 34,20 м² Ванна кімната – 6,10 м² Всього – 67,5 м² 2 поверх Спальня – 16,10 м² Спальня – 17,10 м² Спальня – 18,50 м² Хол – 4,40м² Ванна кімната – 7,80 м² Всього – 63,9 м² КОМУНІКАЦІЇ: -Каналізація: септик із переливом 2 кільці -Свердловина: до 70 м -Електроенергія: 5 кВт з можливістю розширення. Котеджне містечко огороджене , охорона та відеонагляд цілодобово, широка вулиця з бруківки. При під"їзді зроблена нова асвальтована дорога. Район новий та сучасний. Навколо нові сучасні будинки. У пішій доступності 2 озера, де дозволена безкоштовна риболовля, також у містечка є домовленість з Осокор Резиденс (зона з альтанками ) для безкоштовного відвідування їхньої території та купання в озері повністю очищеній від рослин із твердим дном (без займання лежаків). Будинки та дуплекси виконані у сучасному дизайні з надійних матеріалів, В цьому місці швидкий розвиток району. Поряд містечко Лагуна. ІНФРАСТРУКТУРА: -Вихід до озера -Ресторани -Кафе -Дитячий садок Дочки та Синочки -Поруч комплекс для відпочинку Осокор Резіденс із басейном, зоною барбекю та активними видами відпочинку Матеріали будівництва: Фундамент: опорна пята, стрічковий фундамент, монолітна плита Стіни та фасад: Керамоблок 250мм, Утеплювач: Мінеральна вата 100мм, фасад нано-силіконова штукатурка та Керамограніт. Покрівля: Фальцева покрівля з оцинкованої сталі з матовим полімерним покриттям, товщиною 0,5 мм Утеплювач: Мінеральна вата 200мм Перекриття: Залізобетонні міжповерхові перекриття Вікна: Металопластикові вікна з профілю Salamander Bluevolution 82 з протизламною фурнітурою. Двері: Бронідвері з декаративним облицюванням Електропостачання: прямі договори ДТЕК Водопостачання: Власна скважина, глибиною 70 метрів Каналізація: Подвійний септік Територія: Закрита територія з охороною та відеонаглядом Матеріали: В будівництві використовувались екологічно чисті Преміум якості

можливий продаж по єОселя
Лугова вул., 9

Без комісії!! Продаж будинку в Оболонському районі. Садове товариство "Дніпровський 1". До оболоні 10 хвилин. Закрита територія. Код будинку - #24253785 Будинок укомплектований всіма необхідними меблями і технікою для комфортного проживання, можна заїжджати і жити. Зроблен дизайнерський ремонт. В будинку встановлений електро котел (двухконтурний) . Газ по фасаду На території ділянки є тераса з мангальною зоною. Доглянута ділянка з гарним газоном. Планування будинку: 1 поверх: - кухня вітальня з діючм каміном - коридор - сан вузол - гардеробна - кімната 2 поверх: - 1 окрема спальня зі своїм санвузлом - сан вузол - тераса Будинок під охороно, сигналізація. В 5хвилинах пішки знаходиться набережна Дніпра. Прекрасне місце для життя і відпочинку в межах Києва біля Дніпра у своєму домі. Документи на землю і будинок. Загальна площа ділянки 4.5 сот. Будинок побудований з якісних матеріалів, є все необхідне для проживання.

Садова, 3

✅ 🏠 ➡️ Будинок розташований в мальовничому місці на березі Дніпра в елітному кооперативі «Чорнобилець», Оболонський р-н, м. Київ. Кооператив знаходиться під цілодобовою охороною, вхід за перепустками. Повна інфраструктура містечка - оптоволоконний інтернет, освітлення, асфальтовані дороги, дитячі майданчики, гарна набережна, власний пляж! Будинок побудований з високоякісних матеріалів. Армований фундамент, червона цегла. Рік забудови 2010. Ділянка 8,6 соток. Площа будинку 438 кв.м. 3 поверха. На цокольному рівні - гараж з автоматичними воротами на 2 машини, спортзал та підсобні приміщення. На першому поверсі – затишна вітальня з каміном на дровах та виходом на терасу, кухня-їдальня, кабінет/гостьова спальня, пральна та с/в. На другому поверсі – простора господарська спальня з гардеробною та с/в, 2 дитячі кімнати з гардеробними, хол та ванна кімната. Мансарда – кімнати вільного призначення. Будинок продається з усіма меблями та побутовою технікою. Усі комунікації: каналізація - септик, 2 свердловини (технічна та питна вода), 2 газові котли на опалення, електрика, інтернет, ТБ. Поруч вся інфраструктура - магазин «Novus», озеро Міністерка, ліс. 10 хвилин до метро Мінська, Героїв Дніпра та ТРЦ «Дрім Таун».

Богатирська вул., 30А

✅ 🏠 ➡️ Будинок розташований в мальовничому місці на березі Дніпра в елітному кооперативі «Чорнобилець», Оболонський р-н, м. Київ. Кооператив знаходиться під цілодобовою охороною, вхід за перепустками. Повна інфраструктура містечка - оптоволоконний інтернет, освітлення, асфальтовані дороги, дитячі майданчики, гарна набережна, власний пляж! Будинок побудований з високоякісних матеріалів. По всьому будинку розведено електрику, вентиляційні канали, виведені мокрі точки, закуплена дорога сантехніка. Також встановлені та виведені кондиціонери та тепла водяна підлога. Ділянка 8 соток. ХАРАКТЕРИСТИКИ БУДИНКУ - Стіни - керамоблок 150. - Покрівля – черепиця німецького виробництва. - Фасад - шар облицювальної цегли. - Висота стель - 3,4 м. - Утеплення покрівлі – мінеральна вата – 250 см. - Утеплення фасаду - мінеральна вата -100 см. (з точками вентиляції). - Внутрішнє оздоблення - маячна штукатурка. - Скління - енергозберігаючі склопакети REHAU. - Власна свердловина – 92 м. - Септик - 42 куба. - До будинку підведено 40 кВт. - Гараж з технічним приміщенням. - Альтанка. ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ 1-й поверх: - передпокій (7,5 м2) - кухня (12,8 м2) - велика вітальня (32,1 м2) - кабінет / гостьова спальня (16,5 м2) - топочна (16,4 м2) - санвузол (10,8 м2) - кладова (1,8 м2). 2-й поверх: - 4 спальні (майстер-спальня зі своїм санвузлом та гардеробом тв 3 дитячих (18, 18, 16,4 та 16,3 м2) - санвузол (7,7 м2) - гардероб (8,1 м2). Мансардний поверх: - 2 спальні (20,5 та 16,4 м2) - кухня (10,7 м2) - санвузол (7,1 м2) - open-space / більярдна (45 м2). Поруч вся інфраструктура - магазин «Novus», озеро Міністерка, ліс. 10 хвилин до метро Мінська, Героїв Дніпра та ТРЦ «Дрім Таун». Будинок вартий уваги, дуже цікава пропозиція!!!

Богатирська вул., 30А

Продажа нового современного дома в районе Конча-Заспа .Новый двухэтажный современный коттедж - 200 м2 и 6 соток земли в современном европейском стиле. В элитном пригороде Киева Плюти. Продуманная планировка, на первом этаже коридор, спальная комната, кухня-студия, котельная, сан.узел, терраса. На втором этаже коридор, три раздельные комнаты, гардеробная комната, два сан.узла, балкон. Дом из высококачественных строительных материалов: стены из керамоблока, утепление минеральная вата, фасад из керамогранита, крыша плоская, ПВХ мембрана, утепление минеральная вата. Коммуникации: собственная артезианская скважина, электроэнергия, электрическое отопление или есть возможность подключения газа, свой канализационный септик, интернет. По периметру участок огражден забором. На участке есть свет. Рядом чудесная природа, 30 метров пешая доступность к реке Козинка с пляжем и спуском для плав средств, чистый воздух, лес. Главное в локации: нет загазованности автомобилей и минимальное количество людей- все продумано для жизни в здоровом духе! Отличная транспортная развязка 20 мин езды до Киева по хорошей дороге, в тридцати километрах от Киева. По соседству имеется множество мест для отдыха и занятия спортом, в близи села Плюты находятся школы, детские садики, магазины, рынки, кафе и рестораны, спортивные и медицинские учреждения. Местность динамично развивается. Самая лучшая локация для жизни или отдыха на природе. Звоните в любое удобное для Вас время, с радостью покажу коттедж, отвечу на все вопросы! Площа будинку :200 кв.м Площа ділянки: 6 соток Віддаленість від міста: 30 км Конфиденциальность гарантируем, Звоните. Мы поможем продать, сдать вашу недвижимость . АН "Ваш Успех".Приглашаем к сотрудничеству собственников.

Лісова вул., 55

Без комісії! Продається будинок в КМ "Чорнобилець-Оболонь". Будинок будувався для себе з дуже якісних матеріалів. Територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Характеристики: - ділянка - 8 соток; - матеріал стін – керамоблок 350 мм; - утеплення стін – 10 см мінеральна вата; - дах - натуральна черепиця (Німеччина); - фундамент - монолітний залізобетон; - Вікна "Rehau" (8-ми камерні); - свердловина - 60 м; - септик переливний на 16 кубів; - електрика – куплено 20 кВт; - утеплення перекриття даху - 250 мм - мін. вата; - перекриття монолітне 20 см. В наявності дизайн-проєкт на весь будинок. Подивитися можна в будь-який час протягом тижня! Набирайте за 1 годину до зустрічі! Один поверх, 5 кімнат. Матеріал стін - керамблок, фундамент будинку - залізобетон. Підїзд до будинку асфальтований. Висота стелі - 3.5 м. Планування кімнат роздільне. Газ по вулиці. Холодна вода - свердловина. Опалення немає. Роздільний санвузол. Вікна металопластикові, нові. Немає огорожі. Немає підвалу. Зовнішнє утеплення стін. Будинок побудований в 2021-му році. Один власник, частка власника повна. Загальний стан будинку - від будівельників (вільне планування). Поруч є річка/озеро, парк, супермаркет, зупинки, ліс. Документи на будинок - договір купівлі-продажу.

Лінія 6-а вул., 13

Кооператив Чернобылец. Большой кирпичный дом 3 этажа. Площадь 430 м. кв. Первый этаж- гостиная с камином( выход на террасу), кухня-столовая, комната/кабинет, постирочная, с/у.. Второй этаж спальня хозяйская с гардеробной и с/у, 2 спальня с гардеробной, детская/кабинет, холл, ванная комната. Мансарда жилая. На нижнем уровне гараж на 2 машины, спортзал, подсобные помещения. Коммуникации 2 скважины(септик), 2 котла газовых 42кВт и 24 кВт., электричество, интернет, ТВ, автоматические ворота. Сделан ремонт.

Богатирська вул., 30

Продаж у Києві таунхаусу 260 м2 в "Італійський квартал" вид на воду Продаж трьохповерхового таунхаусу у Києві з найкращим видом на затоку!!! На першому поверсі велика кухня-вітальня, топкова та ізольована кімната. На другому поверсі ізольовані кімнати та санвузол. На горищі вільне планування. - Керамічна черепиця та керамічні поризовані блоки. - Металопластикові вікна з двокамерними склопакетами Rehau, Німеччина. - Автономний газовий котел Vaillant, Німеччина + радіатори Kermi, Німеччина. - 120літровий бойлер Vaillant, Німеччина. - Фасадна вентильована система з використанням пінопласту Baumit і застосуванням силіконової штукатурки. Є свій внутрішній дворик, своя зона барбекю, вид на затоку! Дуже мальовниче місце, поряд Дніпро та дубовий ліс, xороший заїзд закрита територія. Поряд супермаркет НОВУС. Міська каналізація, водопостачання, газифікація, електропостачання, телебачення, інтернет, телефонізація. Немає перебоїв з єлектропостачанням, рідко вимикається світло та інтернет. Можемо відправити відео будинку в месенджери!

Богатирська вул., 32

Пропонується до продажу коттедж на Оболоні, в гарному, мальовничому місці біля озера "Міністерка", Кооператив Чорнобилець, урочище "Наталка". Ділянка 10 соток, на якій розташований 2- поверховий будинок 292 м2, до будинку прибудований будинок 79 м2 ( дві кімнати, кухня, с/вузол) з окремим входом . В основному будинку 4 кімнати, 3 у/вузла. Зроблений якісний ремонт, тепла підлога , все є для комфортного життя. Будинок дуже теплий, добротний, комфортний та має сучасну архітектуру. До будинку підведений газ, електрика 15,5 кВт, скважина, септік. Будинок продається з меблями, технікою - Заїзджай та живи. На території ділянки басейн, мангал, крита стоянка для авто, гаража немає. Гарний ландшафтний дизайн, нова тротуарна плитка . Территоррія кооператива огорожена, під охороною. На території є магазин, маленьке озеро, дитсадок, спортивні та дитячі майданчики, поштомат НП. Поблизу ліс, озеро. Дуже гарна інфраструктура, не далеко від кооператива знаходиться супермаркет Novus, лікарня, зупинки громадського транспорту.

Богатирська вул., 30а

Эксклюзив! Представитель собственника Лучшее соотношение цены/качества на рынке!! Лучшее предложение по Вышгородскому направлению. Закрытый коттеджный городок «Дидовица». 5 км от Киева! До метро Героев Днепра, Минская, Оболонь - 10 минут езды. 2 новых, кирпичных таунхауса, введенных в експлуатацию, состояние после строителей под чистовую отделку. Каждый по 185м2 (Оба дуплекса 370м2), два этажа, гараж, подвал, всего 9 соток земли. Очень тихое место, прекрасная инфраструктура: садики, школы, магазины Фора, Новус, остановка в 5 минутной близости пешком, выход в лес! Охраняемая территория, удобный заезд, детские площадки. Собственная скважина, центральная канализация, разведена электрика, заведено на каждый таунхаус 15кВт три фазы, счётчики день/ночь, отопление электро котел, дополнительно есть возможность подключение газа. Построен из экологически чистых материалов: бут, дерево, кирпич. Асфальтированный подъезд, удобный заезд! Так же рядом есть таунхаус с ремонтом! Дополнительная информация по телефону. До встречи на просмотре!

Богатирська вул.

Дом с ремонтом в Чабанах/Киев, Теремки, рядом Новоселки, Гатне Современный дом 2021 года постройки в 10 минутах от метро Теремки - с. Чабаны (рядом Гатне, Новоселки) Общая площадь дома 224 кв.м, 6 комнат. Участок 14 соток. Планировка: 1 этаж - кухня-гостиная с камином, спальня, гардеробная, санузел, котельная. Выход на террасу. 2 этаж - 3 спальни, кабинет, гардеробная, санузел. Коммуникации: электричество (15кВт, три фазы), газ, вода (скважина), канализация (септик с переливом). Два котла (газовый и твердотопливный). Во дворе крытый навес для 2 машин, автоматические ворота. Удобное место для жизни - рядом метро Теремки, школа, детский сад, супермаркети Ашан, Мегамаркет, Фора, Новая Линия. Район престижной застройки, поблизости озеро, парк. Без комиссии для Покупателя.

Приозерна вул.

Продаж будинку без комісії для покупця в м.Києві, Оболонський р-н, кооператив Чорнобилець, Урочище Наталка, озеро "Міністерка", чудове курортне місце, лише за 30 хвилин їзди до Центру міста. 3 поверхи, площею 250 м2 будувався для себе введений в експлуатацію у 2021р. Фундамент - заливна армована плита завдовжки 40 см. під усім будинком Ділянка 10 соток суха рівна, піднята на 150 см. завезено чорнозем, залита підпірна бетонна стіна із сусідньою. Стіни з керамічної цегли утеплення - мінеральна вата 100 мм; Дах - металочерепиця (знизу прошитий 150 мм мінеральною ватою). Використовувалися тільки якісні матеріали для будівництва та оздоблення (докладніше на перегляді) тепла підлога скрізь, висота 3м. трикамерні енергозберігальні склопакети, система вентиляції, виведені магістралі під кондиціонери. Підведений газ, встановлений газовий котел для води та опалення, електрика 3 фази по 5.5 кВт, разом - 16,5 кВт, стабілізатори на кожну фазу, фільтри очищення води, свердловина 50м., каналізація - дві переливні ями по 3 кільця + дві під водостоки. В будинку: На першому поверсі кухня вітальня з окремим виходом на літній майданчик, місце під камін виведений димар на дах, кімната для гостей та 2 технічні приміщення, пральна, с/в. На другому поверсі 4 світлі та просторі кімнати 2 балкони с/в, На третьому поверсі зона відпочинку. Кооператив огороджений під охороною 24/7, низькі комунальні, на території є свій магазин, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, озеро "Міністерка", ліс. Неподалік АЗС "ОККО", супермаркет "Новус", гіпермаркет "Епіцентр", лікарня та поліклініка, 10 хв. до метро Мінська, Героїв Дніпра, ТРЦ "Дрім Таун". Варто купити цей сучасний і гарний будинок, переваги якого полягають в безпечному комфортному заміському проживанні на власній території поблизу Мегаполісу.

ексклюзив
Богатирська вул.

🌿 Продається дача біля озера в Оболонському районі міста Києва🏡 Якщо коротко то… 📍Місце розташування: м. Київ, садове товариство Оболонь-2, вул. 2-га Продольна ⭐️ Основні характеристики: - Площа ділянки: 4,74 соток (по факту у користуванні близько 8 соток). - Площа будинку: 122 м2, двоповерховий, з силікатної цегли (стіни та перекриття у гарному стані). - Планування 1-го поверху: простора зала, компактна сауна, душова, туалет, кухня з кладовою. - Планування 2-го поверху: велика вітальня з шатровою стелею та каміном, дві спальні. - Комунікації: електромережа, власна свердловина глибиною 20 метрів, локальна каналізація. 🌳 Місцевість: - Зручне розташування поруч з озером з пляжем. - Спокійні та привітні сусіди. - Відстань від метро "Героїв Дніпра" - 8 хвилин на машині. - До зупинки громадського транспорту - 15 хвилин пішки. 🔑 Привабливі переваги: - Унікальна можливість жити біля озера в Києві з чудовою природою. - Відсутність комісії для покупця. Якщо більш детально, то читайте нижче) 🏡 Дача розташована в садовому товаристві Оболонь-2, на вул. Продольній, 2 📍. У садовому товаристві спокійні та привітні сусіди 👨 👩 👧 👦. Площа дачної ділянки 8 соток. Дача двох поверхова, площа 122 м2, побудована з силікатної цегли, стіни та перекриття у гарному стані. Планування дачі передбачає, що з подвіря є два входи, один на перший поверх та інший по сходам з подвіря на другий поверх. Зайшовши на перший поверх будинку ви потрапляєте до великої зали у якій можна влаштувати більярдну 🎱 або спортивний зал 🏋️ ♂️. Зала суміжна з невеликою сауною, душовою, туалетом та кухнею з кладовою. У залі також є сходи якими можна піднятись на другий поверх. Піднявшись сходами на другий поверх ви потрапляєте, до великої вітальні з каміном 🔥 та високою шатровою стелею у якій є світлові фонарі, які наповнюють вітальню сонячним промінням ☀️, за рахунок чого у вітальні завжди затишно та світло. Також, на другому поверсі є дві спальні 🛏. Із зали можна вийти на сходи, які ведуть на подвіря. Дача підключена до електромережі ⚡️, є вода із власної свердловини глибиною 20 метрів та локальна каналізація. Ділянка на якій розташована дача виходить до гарного озера з пляжем. Продаж без комісії для покупця! В цілому, ця дача це чудовий варіант для тих, хто шукає затишне місце для відпочинку та життя біля озера в Києві з гарною природою! Якщо проаналізувати ціни на земельні ділянки в цій локації то по факту ця дача продається по ціні земельної ділянки Не втратьте можливість купити вигідно ділянку з будинком в супер локації на Оболоні! 📲 Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду!

2-а Продольна, 28

Київ, вул. Богатирська, КГ "Чорнобилець - Оболонь" Будинок побудований за проектом відомого архітектора України. Зусіма надсучасними комунікаціями: комбіновані системи водо-та теплопостачання, сонячні панелі. Гараж на дві автівки, своя зарядка для електромобілів. Опалення - мікс сучасних теплових насосів ( 16 кВт геотермальний фірми Вісман, Німеччина, + 24 кВт повітряний фірми Міцубіші, Японія, + сонячні спліт-панелі. Все разом забезпечує круглорічно будинок теплом в холодну пору, гарячою водою круглорічно, ( з квітня по жовтень гаража вода виключно від сонячних панелей ), охолодженням - в гарячу пору ( через фанкойли ). Додаткове джерело - газовий і електричний котел. В порівнянні з газом, використання теплових насосів в витратах дає більше 50% фінансової економії. Площа земельної ділянки: 8 соток, зроблен ландшафтний дизайн, неймовірний садок з різними фруктовими деревами, ставок із рибою, створений для вашого відпочинку. Площа будинку: 420 м² • 5 спалень, своя СПА, спортзал. ЕКОЛОГІЧНО-ЧИСТА МІСЦЕВІСТЬ • Вихід на Дніпро та власна набережна. • Дивовижна природа створюють чудову синергію містечка. ОХОРОНА ТА ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ 24/7 • Перетинаючи кордон містечка, ви потрапляєте в простір посиленої захищеності. Це не просто будинок, це ексклюзивний стиль життя! Деталі та перегляд за домовленістю, продаж без комісії. Першій внесок 50% умови виплат при індивідуальній зустрічі Повна вартість будинку: 2.200.000$

можливий продаж по єОселя
Богатирська вул.

В реальності дім виглядає краще, ніж на фото. Пропонується у продаж 5к будиночок 130м2 в Оболонському районі на березі Дніпра, ст. м Героїв Дніпра, 10 хвилин на aвто або на міській маршрутці. Є можливість реєстрації в цьому будинку. Відео на запит. Будинок теплий, з можливістю проживати в ньому взимку. Продаж без меблів (обговорюється). Планування будинку: 1 поверх: - кухня вітальня з діючим каміном - коридор - санвузол (душ) з бойлером 2 поверх: - окрема спальня - кімната-вітальня - велика тераса з дахом - є можливість зробити другий санвузол 3 поверх: - окрема спальня - кімната-вітальня - вхід на горище Покриття підлоги - паркет та плитка. Стіни та стеля оздоблені сосновою дошкою. На всіх вікнах стоять ролети. В будинку встановлений двоконтурний газовий котел, септик, свердловина, сигналізація . Також є гараж 26.1м2 з підвалом (є можливість використовувати в якості укриття). У дворі будинку є навіс на 2 машини. Територія дозволяє розмістити альтанку та басейн. Будинок під охороной. Кооператив "Дніпровський-2". В 5хвилинах пішки знаходиться набережна Дніпра, в 10 хвилинах озеро Міністерське. Прекрасне місце для життя і відпочинку в межах Києва біля Дніпра у своєму домі. Документи на землю і будинок.

ексклюзив
садова, 17

Пропонуємо вашій увазі чудовий будинок двоповерховий на Оболоні, розташований в ексклюзивному садовому товаристві "Чорнобилець". Цей нерухомий майно має багато переваг, і ось його детальний опис: Загальна площа: 165 квадратних метрів Земельна ділянка: 5 соток з красивим ландшафтним дизайном, квітами і кущами ожини На першому поверсі розташовані: -Простора кухня-вітальня зі зручним каміном, яка створює атмосферу затишку та комфорту. -Вихід на простору терасу, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та влаштувати для себе барбекю зону. -Ванна кімната. -Технічне приміщення для бойлерів/котлів. -Окрема кімната, яку можна використовувати на ваш розсуд - як кабінет, спальню чи інше. На другому поверсі розташовані: -Три просторі кімнати, які можна використовувати для спалень, дитячих кімнат, гостьових кімнат і т. д. -Ванна кімната для вашого комфорту та зручності. -Будинок розташований на чудовій ділянці з ландшафтним дизайном та кущами ожини, де ви зможете проводити час на свіжому повітрі, відпочивати і розважатися. Технічні характеристики: -Висота стелі: 1-ий поверх = 3.15, 2-ий поверх = 3.10 -Фундамент монолитний -Свердловина 45 метрів, Бучанский горизонт -Стіни газоблок D500, товщина стіни 400мм -Утеплювач вата базальтова120мм 135м3 -Дренажні колодязі с переливом + дренажне поле Є місце для парковки 2 авто. Вулиця закрита шлагбаумом. Цей будинок є ідеальним вибором для тих, хто шукає затишне та комфортабельне житло на Оболоні. Він гармонійно поєднує в собі зручність, якість та природну красу. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового місця для проживання. Звертайтеся для додаткової інформації та організації перегляду. Код обєкта: #3 1 5 9 1 7 3 4 5 8 2 7

12-та садова

#687 Пропонується у продаж 4к будиночок в Оболонському районі на березі Дніпра (третя лінія), ст. м Героїв Дніпра, 5хв на aвто або 10хв на міській маршрутці. Планування будинку: 1 поверх: - кухня вітальня з діючм каміном - коридор - сан вузол (душ) - постірочна 2 поверх: - 3 окремі спальні - сан вузол ванна 3 поверх: - гардеробна Будинок укомплектований всіма необхідними меблями і технікою для комфортного проживання, можна заїжджати і жити. В будинку встановлений газовий котел, система очищення води Екософт. Проведена тепла підлога на першому поверсі, сан.вузол другий поверх. З першого поверху вихід в гараж. На теріторії ділянки є гостьовий будиночок з терасою, в якому розташована сауна, більярдна, мангал відкритий, барбекю, тандир. У дворі будинку є дві гойдалки, шведська стінка для тренувань, навіс на 2 машини, каркасний басейн (на сьогодні знаходиться складений в хоз.блоці) два ліжака, парасолька. Доглянута ділянка з автополивом, вистілена газоном з декоративними туями. Також є підвал! Будинок під охороно, встановлено відеоспостереження. Кооператив "Оболонь" відкритий. В 5хвилинах пішки знаходиться набережна Дніпра, в 10 хвилинах озеро Міністерське. Прекрасне місце для життя і відпочинку в межах Києва біля Дніпра у своєму домі. Документи на землю і будинок.

Богатирська вул., 34

Пропонуємо до продажу новий капітальний житловий будинок у Києві біля Затоки Дніпра та Озера Міністерка, земельна ділянка 10 соток. Ідеальна локація: до Центру 15 хв, Київське море 10 хв. Будинок двоповерховий, також є мансарда, гараж на дві машини, цокольний поверх, тераса, заплановано басейн. Побудований з якісних матеріалів, з цегляними стінами (товщина у 2,5 — 3,5 цеглини), з залізобетонним каркасом, з залізобетонним перекриттям, висотою приміщень від підлоги до стелі від 3,7 метра і вище, утеплений . Без ремонту, тож ви зможете робити як потрібно саме Вам. Сучасний проект, продумана інженерія. Є газ, центральна каналізація, артезіанська вода. Безпечно, територія жк охороняється, є камери відеоспостереження. Поруч зупинка громадського транспорту. До метро 8 хв. Документи перевірено, повністю готові до продажу. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Без комісії.

Богатирська вул.

Продаж будинку Оболонська набережна 63 Оболонь БЕЗ КОМІСІЇ Пропонується на продаж цегляний будинок загальною площею 615м2 з власною ділянкою (4сотки) та виходом до Дніпра та Оболонської набережної, розташований у котеджному містечку, що має закриту територію та охорону. Адреса: Оболонська набережна, 63. Безпосередньо саме з території будинку можна спостерігати чудові краєвиди Дніпра та набережної. Будинок з ексклюзивними дизайнерськими рішеннями, укомплектований дорогими меблями та елементами декору інтер’єру, каміном, басейном та сауною, більярдною кімнатою, спортзалом, гардеробними кімнатами, кабінетом, пральнею, видовою на Дніпро зоною відпочинку (веранда) з панорамними вікнами. На першому рівні розташована простора вітальня з висотою стелі до п’яти метрів, обідня зона, окрема кухня, санвузол та гараж на два автомобіля. Вихід з вітальні на терасу та ділянку з ландшафтним дизайном, за межами якої починається набережна Дніпра. Другий рівень містить три спальні, балкон, два санвузла та бібліотеку. На мансарді є веранда з балконом, житлова кімната, гардеробна, санвузол. Підвал додатково містить болерну, топочну, підсобну та кладову. Міська каналізація та електрика. Опалення газове. В‘їзд до котеджного містечка з проспекту Івасюка (Героїв Сталінграда) вздовж будівлі Водоканалу. Поруч київський гольф центр, магазини, супермаркети, ресторани, школи, дитячі садочки та медичні заклади, ст.М Мінська та ст.М Оболонь до 1.4км.

Оболонська наб., 63

Без %! Предлагается в продажу стильный таунхаус г. Киев , ул. Калиновый рог 4 , КГ Итальянский квартал. Оболонський район - красивый ремонт - отличная планировка- за счет 3 этажа общая площадь 248 кв.м - терраса своя - светлый уютный дом из качественных материалов - 1 этаж - шикарная гостиная с кухней , комната для гостей , постирочная , санузел , кладовка , котельная -2 этаж - 2 спальни , детская , санузел ,гардеробная -3 этаж кабинет , гардеробная , комната свободного предназначения - зелёный участок с барбекю - тосканская архитектура КГ умело соединена с современными технологиями производства - тёплый пол - весь дом - тепловой насос с контуром теплых полов, контуром радиаторов, подогревом горячей воды и системой фанкойлов для охлаждения; - резервный газовый котел; - резервный электрический подогрев для горячей воды. - охрана 24/7 - у дома парковка на 2 автомобиля Документы готовы к продаже . Есть видео . Ключи на руках . Ждём на просмотры Оболонь

Богатирська вул., 4
1 - 24 з 96 результатів

Популярні запити