Чудовий дачний будиночок у садовому товаристві біля мальовничого села Ліпляве за 15 км до Канева. Поряд ліс, річка, луки. Будинок планувався як повноцінний житловий, наразі є коробка (побудовано в 2 цеглини), новий дорогий дах, металопластикові вікна з двокамерним склопакетом(всередині аргон). Проведене світло та пробита скважина.Всередині оздоблення немає, так що що є простір для втілення своїх дизайнерських фантазій,просторий підвал.Ділянка по документам 11 соток, по факту більше 12-ти. Є небагато молодих фруктових дерев, вистачить місця для саду та городу.

власник
Недобудований будинок

Продам будинок/участок загальна площа двора 60 соток дім 68 м2 с.Орловець Черкаська область будинок під ремонт торг

власник

Продам будинок в с.Мельники - з теплою підлогою, з ремонтами, здоровий двір, є великий сарай . Не подалік від центру. Стоїть котел, газу немає. Кого цікавить пишіть, дзвоніть,фото всередині будинку скинемо в лічку.

власник
Продам терміново будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Ліпляве (Черкаська область, Канівський район). Стан будинку житловий після косметичного ремонту. Всі деталі за телефоном.

власник
Будинок із земельною ділянкою

Мальовнича природа, гарне місце для відпочинку. Недалеко знаходиться ліс, озера (в селі 7 штук). До центру села хвилин 5 пішки. Ділянка приватизована. Відстань до Києва 130 км, до Черкас 100 км. Можливість обміну на автомобіль не нище В+ класу, пропозиції надсилайте повідомленням у ОLX. ТОРГ реальним покупцям. Всі питання по телефону.

власник
Продам будинок (дім, дача) в селі Мельники Канівського району

Продам будинок с. Мельники, колишнього Чигиринського району! Загальна площа будинку - 51,4 кВ. м., фундамент - камінь, стіни - силікатна цегла, дах - шифер, опалення - пічне. Неподалік дитячий садок, озеро, магазини та новостворений національний парк "Холодний яр". Біля будинку близько 35 соток землі, великий сад, криниця! Документи всі в наявності! Інші питання по телефоке

власник
Продам будинок в Холодному яру!

продам будинок в с. Пищальники 54 сот. землі ! Канівський район, Черкаська обл. ! є садок , криниця , хороше місце під пасіку.

власник
будинок в с. Пищальники

Продам будинок з усіма прибудовами: гараж, баня, сараї, богреб, літня кухня, літній душ, колодязі 3 шт, газ підведений, парове опалення, город 25 соток...поруч ще один город окремо на продаж 30 соток...поруч Дніпро...ліс..асфальтована дорога..хата знаходиться в селі Келеберда Канівського району...можна за оплату частинами...подробицями звертатись до власника: Олександр Ігнатович моб. (06*******96...(09*******84

власник
Продам будинок і земельну ділянку

Продам будинок в с.Таганча Черкаської області. 25 соток на яких є будинок, літня кухня, погріб, сарай з гаражем, криниця, яблуневий сад. Тел.: +38********61

власник
Продається Будинок с.Таганча

Продається будинок ( 2006 року побудови) в с.Келеберда, Канівського району. Загальна площа 72 кв.м, житлова 47 кв.м. Є другий поверх вільного планування, під частиною будинку погріб. Стіни: тирсоблок, обкладений цеглою ( в будинку тепло і сухо) підведено газ, електроенергію. Є піч. Біля будинку свердловина. Зручний підізд, гарне місце розташування. Поряд магазин. До р.Дніпро 300 м. 16500 $ 06******00

Будинок в с. Келеберда

Житловий будинок (не потребує капітальних вкладень) в с. Келеберда, Канівського району, загальна площа - 44,5 кв.м, житлова площа - 22,2 кв.м, ( дві житлові кімнати, кухня, коридор, сумісний санвузол) Побудований в 1958 році,стіни: деревяні облицьовані цеглою; покрівля: ондулін; підлога: в кімнатах - ламінат; коридор, кухня санвузол - кахель, в 2014 році зроблено капітальний ремонт. Зручності та комунікаціі ( електрика, вода, газ) в будинку, опалення пічне ( груба). Надвірні споруди: навіс для авто, затишна тераса, літня кухня ( облаштована під гостьовий будинок), вбиральня, літній душ. Проведено стаціонарну лінію інтернет, дві супутникові антени. Земельна ділянка ( огорожена) 30 соток Можливій обмін на 3 кімнатну квартиру в Каневі ( розглянемо варіанти) 25 тис доларів 06******00

Будинок в Келеберді

Продається житловий будинок у селі Мартинівка, Черкаської області. будинок, гараж, сарай, літня кухня, льох, сарайчик, прибудований до будинку. колодязь з чистою, питною водою, туалет надворі, газ проведений і в будинок, і в літню кухню опалення газове, є і дровяний котел, садок , город ( близько 4 соток ) у хаті з техніки є холодильник, газова плита, з меблів шафи, серванти, столи, дивани якщо потрібно, можу недорого продати двоспальне ліжко, ще шафи, столи стелі у хаті зі сволоками 2 хв до школи, в селі є магазини, лікарня, ставки, недалеко річка НЕ приватизований, є кадастровий номер Все на фото

власник
Житловий будинок, з ділянкою, город

До продажу пропонується двоповерховий будинок у передмісті Канева, а саме у Канівському районі, с. Козарівка за 20 км від м.Канів. Асфальт до воріт. - Загальна площа будинку: 149 кв. - житлова площа будинку: 61 кв.м. - кухня 20 кв.м - ванна 8 кв.м - Матеріал будівництва будинку цегла. - На першому поверсі будинку розташована одна спальна кімната, кухня-вітальня та ванна, санвузол. На другому поверсі розташовані дві спальні. - У будинку: пластикові вікна, є світло, розведена каналізація, яма 6 куб. м. та розведен по будинку водопровід, підготовлен під установку твердопаливного котла (газу, води - немає). - Земельна ділянка площею 25 соток. - Знаходиться будинок у тихому місці, поряд гарні сусіди, живуть постійно.

власник
Продам будинок - дачу с.Козарівка

Продаеться двух этажный дом с. Келеберда, Каневского района. Дом находиться на 25 сотках, есть маленькое озеро, к лесу 150 метров, реке Днепр 500 метров. Проведено 3фазы, отопление электрическое, вода, туалет, ванная в доме, окна деревянные стеклопакеты... дет по телефону. Торг. Возможно обмен.

власник
Продаётся дом дача. Возможно обмен.

Продається дача. Будинок повністю придатний до життя цілий рік у максимальному комфорті. В будинку зроблений капітальний ремонт першого поверху. Проведена нова проводка, заведена вода у будинок, зроблений септик, тепла підлога в коридорі та санвузлі, на стінах венеціанська штукатурка, піч обкладена клінкерною плиткою. У будинку 2 спальні, кухня та гостьова кімната. Є двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрасом, робочий стіл з креслом, 3 розкладні нові дивани. З техніки: холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, бойлер, рушникосушарка, вбудована електроплита, 2 насоси для води. Будинок «заїжджай та живи». Участок 12 соток, засаджений плодовими деревами та кущами, є місце для городини. Зроблений полив. Біля будинку сарай, сухий, ремонту не потребує. Навесні будинок не затоплює. Знаходиться біля Пекарів у садовому товаристві. На авто до Канева 10 хв. За 150 м від будинку річка Дніпро та чистий пляж. Всі меблі та техніка залишаються новому господарю.

власник
Продається дача, заміський будинок

Продаётся дача в с. Келеберда, Каневского р-а, Черкасской обл. До г. Канев -16 км. До р. Днепр — приблизительно 400 м. Рядом сосновый лес с белыми грибами — приблизительно 500м. Участок общей площадью 25,3. Есть разрешение на строительство. Даче присвоен адрес -номер дома и улица. Две трети участка обнесены бетонным забором с кованными воротами на въезде. Свет свой бетонный столб- 220 и 380 В. Есть своя скважина с разведённой водой и проводкой на не промерзаемой глубине по всему участку. Посреди участка фундамент из ж/б. Блоков перекрытый плитами — для будущего дома. Возле фундамента свежая бетонная площадка под гараж(железо для гаража есть). Построена сауна-дом для проживания круглый год. На крыше сауны установленны солнечные панели — при отключении света работает всё освещение , холодильник, телевизор, насос подающий воду, подогрев ввода воды в дом (в зимний период). Участок под охраной с видеонаблюдением. В сауне осталось в парилке зашить вагонку и установить электрокаменку ( под неё выведена вся проводка с управлением, электрокаменка тоже есть). Вырыт котлован под бассейн или пруд — весной заполняется водой. Также на участке есть сруб 3х4 (можно жить летом) с беседкой, летний душ с подогревом( в него вода подаётся под землёй), сарай 3*4 , гараж для лодки . Сарай для дров с летней кухней и печью. Небольшой сад с фонтаном. Качели кованные. Кабинка-туалет итальянский на улице с кубовой ёмкостью под ним. На участке 55 туй колумна , 8 кымских сосен , дуб, пихта, ель голубая, ель обычная, ёлочки. Возле сауны бетонная канализация на 3 кольца с одной стороны и ещё одна канализация из тировских колёс с другой. Цена эквивалент 25000$. В селе есть всё необходимое : Школа, на территории школы-детский садик, тренажёрный зал. Хозяйственные и продуктовые магазины, фельдшерский пункт( фельдшер постоянно, врач приезжает по графику). Хорошие соседи, рядом держат корову-свежее молоко, сметана, яйца .Недалеко от учаска пляж для купания . Есть места для спуска лодки на воду.Остальные вопросы по тел.

власник
Продаётся дача в с. Келеберда

Продається будинок в селі Ліпляво. Знаходиться коло лісу. Є своя скважина. Будинок побудовано з білого кирпічу. Площа будинку 80кв.м а територія прилегла до будинку близько 40га. До каналу р.Дніпра 15хв пішки. Будинок розташований в екологічному чистому та гарному місці. Деталі можна дізнатися за телефоном. Присутній торг.

власник
Продам будинок в с.Ліплявому

Продаю будинок в с.Хутір-Хмільна, Канівський р-н, Черкаська обл. – 150 кв від Києва, 10 км від Канева та Тарасової Гори. 22 сотки землі - двір з будинком та городом. Ще є 10 соток на іншому городі. Будинок 9,7*6,8 м 1955 року будівництва одноповерховий з дерева, обкладений червоною цеглою. Вікна металопластикові та дерев"яні, дах із шифера. Кухня 11,7 кв.м, дві кімнати по 17,8 кв.м та 7,3 кв.м. Опалення пічне та газовий конвектор. На ділянці є погріб і сарай, є колодязь. Будинок знаходиться в 4 км від річки Дніпро (є гарний пісчаний пляж). Прекрасне місце для рибалки, полювання, відпочинку на річці та для грибників.

власник
Будинок село Хутір-Хмільна Канівський р-н Черкаська обл

Продається участок з будинком 29 соток. Черкаська область. Канівський р-н с.Келеберда. Будинок газофіцируваний . На території участка знаходиться гараж та літння кухня , хоз приміщення, скважина ,(вода подається до літньої кухні),сад, город,погриб .В будинку знаходиться 3 жилі кімнати .Неподалік знаходиться річка Дніпро. В селі є садочок , школа ,медичний пункт,магазин ,нова почта . Ціна 12000у.е торг . Інна 09******44 06******80

власник
Продаж  участка з будинком

Без комісії! Продам будинок, село Прохорівка, Канівський р-н. Будинок, загальною площею 57 метрів розташований на ділянці 23 сотки. Плюс гостьовий будинок зі спальнею. Є окремо побудоване банне приміщення з банею, камінною і кімнатою відпочинку (спальнею). Також поряд з будинком велика альтанка з грилем. Є окремо розташовані побутові приміщення і гараж. Загалом виходить пять спален. В будинку є дві спальні, сучасна кухня, с/в; є генератор і інтернет. С/в сучасний, суміжний, встановлено душову кабіну, унітаз, раковину, бойлер, пральна машина. Є генератор для автономного живлення Будинок продається з меблями і технікою. Одразу придатний для проживання або відпочинку. Також дуже підходить для орендного бізнесу. 45000$ По всіх питаннях дзвоніть і записуйтесь на перегляд. Анна

Без %! Продам будинок з банею і мангальною, с. Прохорівка, Канів

Я рієлтер, пропозиція без комісії. Категорично проти дублювання фото та інформації із даного оголошення. Продається приватний будинок за адресою Черкаська область, село Ліпляве, вул. Центральна 12. Будинок 1972 року побудови, газифікований, також є електро і пічне опалення. Туалет надворі. Ділянка 25 соток. В господарстві є погріб, гараж, сарай, свердловина. Село оточене змішаними та хвойними лісами,поряд затоки Дніпра,Канівське водосховище.Будинок в центрі села, магазини поряд. В селі є школа і амбулаторія. Відстань до Канева 5 км, до Києва 120 км.

Без комісії. Продаж будинку в селі Ліпляве. Поруч Канів

Продам повністю придатний для проживання (відмінна грубка, мебель, кухня, посуд, холодильник, газ плита, телевізор...ЗАХОДЬ ТА ЖИВИ) приватний будинок 54.5 кв.м з двома ділянками в центрі мальовничого с. Пекарі Черкаської обл. Екологічно чиста зона. Центральна (Шевченка) вулиця, центр села, рядом сільрада, магазини, амбулаторія. Місцерозташування СУПЕР! прямий виїзд на центральну гарноасфальтовану вулицю. Рядом Канівський заповідник, Тарасова Гора, Дніпро і кручі. На ділянці біля дома (5.5 сот.) з гарним підїздом, літня кухня, гараж, туалет, сарай, погріб та город, фруктові дерева. На ділянці через дорогу (29.5 сот) фруктові дерева, є можливість додаткового будівництва. До пляжів, полювання та рибалки на Дніпрі 15-20 хв. До центра Канева 10 км із задоволенням по відмінній дорозі Канівського заказника, понад оспіваним Дніпром, через славетну Тарасову гору. Юрій (05*********44

власник
Продам будинок з 2 ділянками в мальовничому с. Пекарі Канів Черкаси

Продам дім у селі Мартинівка (Черкаської області, Канівського району). Площа земельної ділянки: 0.2843 га Площа будинку: 62.8 кв.м У будинку є: вода, лічильник день-ніч, стабілізатор напруги, пічне опалення, тепловий насос, бойлер, свердловина з системою фільтрації, wifi, каналізація, вигрібна яма (10 кубів), туалет та душ в домі (душова кабіна), пластикові вікна, москітні сітки, ґрати на вікнах, шкаф-стінка, 3 ліжка, 1 диван, стіл та стільці, 2 крісла. Нова проводка. Також у вартість входить побутова техніка: кондиціонер, морозильна камера, холодильник, духова піч (газова), духова піч + плита (індукційна), пральна машина На дворі: льох, криниця з питною водою, літня кухня, 2 сараї (під одним дахом), вбиральня. Сад: вишня, яблука, груші, сливи, малина, чорна смородина, шовковиця, горіхи. Земельна ділянка під ведення сільського господарської діяльності та вся територія огорожена забором.

власник
Продам дім з фруктовим садом

Продам будинок в селі Ліпляво,від міста Канів 14 км Побудований не так давно,але не жили Газ,світло,вода все є Адреса Шевченка 53

власник
Будинок у Ліпляво
1 - 24 з 67 результатів

Популярні запити