Продам 2 поверховий будинок в с. Калита, Броварський р-н, Київська область. Продається 2 поверховий будинок площею 170,4 кв.м на ділянці 30 соток. Підїзд до будинку – ідеальна асфальтована дорога, 30 км від Броварів, 50 км від Києва по чудовій, новій Броварській трасі. Від дороги будинок огороджений добротним парканом, є відкатні ворота. Від хвіртки до будинку зробили навіс, з двох боків висадили гарні туї, посадили газони. На ділянці розташований гостьовий будинок, гараж на один автомобіль, басейн, літній душ, фруктовий сад, 19 соток городу та льох. Льох глибокий, бетонний, на дві камери – для зберігання овочів та консервації. Будинок цегляний. Фасад будинку утеплений пінопластом зовні та ватою всередині. У будинку кондиціонер, який розрахований на 60 кв м. Вікна дорогі, трикамерні з ламінацією. Будинок має два входи – з вулиці та з двору. В основному будинку 4 роздільні житлові кімнати, загальний метраж 170.4 кв. м, житловий - 93.8 кв. Великий передпокій з якого потрапляємо на кухню з теплою підлогою, вбудованою кухнею, посудомийною машиною, витяжкою, електроплитою. Кухня поруч із котельнею, де встановлений газовий котел та бойлер. Праворуч від передпокою - хол, через який потрапляємо до зали -24 кв м. Через прохідну кімнату потрапляємо до санвузлу з душовою кабіною (можливе встановлення ванни). Є гардеробна кімната та комора. На другому поверсі – дві кімнати: спальня з натяжною стелею та спальня з балконом. Є вихід на горище. У будинок заведений газ, холодна вода, каналізація та швидкісний інтернет. Автономна каналізація. Джерелом води є свердловина 40 метрів. Загальний стан будинку – євроремонт. У будинка 1 власник. Гостьовий будинок - 60 кв м. У ньому є пічка, бойлер, умивальник, тепла підлога, велика кімната і менша кімната. Поруч із будинком: магазин «Фора», школа, поліклініка, дитячий садок, аптека. Маршрутки ходять з 6 ранку до 21 вечора до метро «Лісова» через Бровари щогодини. Ціна - 73 500 у.о. без комісії для покупця! Є відео, точна геолокація, готовий поділитися, дзвоніть!

Продам будинок Калита, 2 поверхи, 170м. + 30 сот землі. Заїзжай і живи

Продається будинок, загальною площею 164 кв.м. Автономне газове опалення, та водяна свердловина. Окремі кімнати потребують сучасного ремонту. Площа двору 0.15 га. На ділянці розташований сарай 40 кв.м., гараж 50 кв.м., надвірний туалет та літній душ 11 кв.м., стаціонарний басейн 50 м3, погріб 17 кв.м. Поряд є город і фруктовий сад 0.16 га.

власник
Будинок 164 кв.м.

Продається новий будинок 2022 року в с.Калита Київської області. Будинок 2 -поверховий 159 м.кв. побудовано з газоблоку, утеплення 14,5 см. розташований на 5 сотках землі. 4 житлові кімнати, гардеробна, кладова, столова, велика кухня, хол, веранда, санвузол. Повністтю обладнаний меблями та технікою , необхідними для комфортного життя. Встановлено бойлер 120л., та електокотел, є можливість встановити твердотопливний котел. Скважина 93 метри, 2 фільтри очистки. Септик на 6 кубів. Освітлення двору сонячні батареї. Ролетні ворота. Є промисловий генератор. По вулиці проведено газ. Телефонуйте - готові до показів! Є відеоогляд ( за запитом відправлю на вайбер, телеграм, ватсап)

Новий будинок з ремонтом і меблями під Києвом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продам дом в пгт Калита Броварского района.звоните пишете с радостью отвечу

власник
дом продам

Продам дом, деревянный, обложен кирпичем, обшит сайдингом,2комнаты, не проходные, 60 кв м,посёлок Калита Киевской области, Броварской район, метро лесная 50 км, Бровары 35, маршрутка регулярно ездит ,отопление газовое, 4 конвектора, вода в доме, канализация 3 кольца, бойлер ,вай фай, жить можно сразу, 23 сотки, огороженные забором по периметру, Больше фото по запросу. Я хозяин без процентов. Торг

власник
Продам дом в Калите

Популярні запити

Географія Калита