Продаж автономного будинку в передмісті Києва - в Ірпені район Мих-Рубежівка. Будинок площею 165 м2 на земельній ділянці 10 соток. В будинку зроблений якісний ремонт та укомплектований всією необхідною технікою та меблями. Все залишається в будинку. Загальна територія складається з Основний будинок 165 м2(кухня-вітальня 47 м2, 4 спальня, два санвузла) Гостьовий будинок +- 70 м2 (кухня вітальня, гардеробна, санвузол, місце під сауну, погреб) Капітальні альтанка. Технічна характеристика будинку: Комунікації: Вода - скважина 55 м Каналізація - автономний септик Опалення - комбіноване Електрика - 3 фази 16,5 кВт Додаткові джерела живлення - сонячні панелі на 15 кВт з інвертором та додатковими акумуляторами Безпека - відеонагляд по території та без провідна систем охорони та контролю будинку Ajax. Планування основного будинку: коридор, в якому є велика шафа купе для верхнього одягу та взуття, передпокій, санвузол з душовою та санвузол з ванною, 4 спальні повністю укомплектовані, велика кухня вітальня з виходом в дворик. На кухні є вся небхідна техніка: холодильник, посудомийна машина, духовка, варочна поверхня, витяжка, морозильна камера. Великий обідній стіл для Вашої родини. Зручний диван та великий диван. Ремонт виконаний в світлих тонах. На стінах шпалери, підлога плитка та ламінат. Опалення в будинку: електричний котел, тепла підлога водяна весь 1-й поверх. Сонячні панелі на 7 кіловат, яких повністю хватає для опалення будинку та використання решти техніки. За рахунок цього будинок повністю автономний. Планування двору Передній двір для парковки автомобіля, поміщається два автомобіля. Також передній двір прикрашає тягуча троянда та молодий, смачний виноград. З боку прохід на задній двір. Задній дворик більшість засіяно газоном, посаджені дерева та мангальна частина для Вашої родини та друзів. Запрошуємо на перегляд! І

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул.

Продаж таунхауса в м Ірпінь вул. Пушкінська 2 хв до парку Центральний Таунхаус площею 100 м2 1,6 сотки земельна ділянка Побудований з керамоблоку Хороше планування Простора земельна ділянка Деталі за телефоном

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 60а/1

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж будинку з практичним плануванням та підсобним приміщенням. Одноповерховий будинок. Ділянка – 7,5 соток. У будинку три кімнати, кухня-вітальня, санвузол, гардеробна, технічне приміщення (котельня, комора). Під’їзд до будинку – підсипана дорога. Комунікації: світло – 16 кВт, вода – свердловина, септик – 9 кубів з переливом. Інфраструктура: будинок розташований між Ірпенем та Ворзелем. На відстані до 1 км – садочок «Шкет», супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту, зручна транспортна розв’язка виїзд на Варшавське шосе, Житомирське та Новоірпінську трасу. Завершуються роботи з облаштування прибудинкової території. Буде огорожа, ворота відкотні. Вартість – 75 000 у.

Радужна, 32
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дуплекс Woodland Hill в Ірпені: ваша оселя на межі міста та природи! Адреса: місто Ірпінь, вул. Зелена, 31 (мікрорайон «Стоянка-2», за шлагбаумом, закрите котеджне містечко з охороною). Характеристики: Площа: 125 кв.м. + 65 кв.м. мансарда. Кожний будинок має власну простору ділянку площею 3,8 соток. Комунікації: газ, своя свердловина, світло з лічильником день-ніч, переливний септик. Переваги та особливості : - унікальний просторий розмір власної ділянки; - кухня-вітальня з каміном; - завдяки ландшафтним особливостям ділянки з будинку відкривається прекрасний вид на Київ та сосновий ліс; - кожний будинок має власну терасу та балкон з винятковим краєвидом -дуже зручний виїзд в Київ на ново-ірпінську або житомірску трасу Новим власникам дуплексу камінну піч у подарунок ! Готовність будинку та можливість зайти на ремонт - травень 2024 року Woodland Hill - ваш власний куточок природи поруч зі столицею! Звертайтеся для деталей та перегляду.

можливий продаж по єОселя
Зелена, 31

Сертифікат+ Продам ОКРЕМИЙ цегляний будинок з РЕМОНТОМ і меблями. Ірпінь У продажу окремий цегляний будинок 65м2+горище на земельній ділянці 3сот. Будинок з ремонтом і меблями, у житловому стані, готовий до заселення. Планування: передпокій – 3м2, санвузол – 5м2, кухня-вітальня – 26м2, спальня – 13м2, дитяча кімната – 10м2, гостьова кімната – 8,5м2. Комунікації: - газ (сучасний двоконтурний котел Протерм); - електроенергія 5кВт, 1 фаза; - вода централізована; - каналізація – септик з переливом 4м3. Ціна – 75000$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%, можливий невеликий предметний торг реальному покупцеві за готівку, можливий продаж під житловий сертифікат. Телефонуйте, ключі на руках! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

Северинівська вул., 94

Планування Будинок має ІДЕАЛЬНЕ планування: На першому поверсі розмістились величезна вітальня, кухня, гостьова кімната, санвузол і просторий коридор. На другому поверсі майстер-спальня з гардеробом і місцем для зберігання валіз і подібного. На задньому подвірї є підсобне приміщення, що зонується на справжню баню, інженерну кімнату і шикарний винний льох бля зберігання елітного алкоголю власного (або не дуже) вибробництва! У дворі альтанка із справжньою піччю, прикршеною українським арнаментом калини і квітів, що символізує прибуток і благополуччя родини! Зроблений якісний ремонт! ❗️❗️❗️3 види опалення - газ, твердопаливний релейний котел з автоматичною подачею і камін Матеріали будівництва: фундамент: стрічковий матеріал стін: цегла утеплення стін: пінопласт утеплення даху: мінеральна вата Коммунікації: водопостачання: центральне водовідведення: септик 2х зонний з дренажним полем електрика: 15 кВт газ: + Комплектація обєкта: Повний ремонт (100% готовність дл проживання!) Інфраструктура: Дуже розвинена інфраструктура в пішому доступі: лікарня 200м, продукти 200 м, зоомагазин 200 м, побутова хімія 200 м, супермаркет 400 м, зупинка 100м, до Києва 15 хв

можливий продаж по єОселя
Білокур вул., 2ж2

Він вартий Вашої родини! З меблями. Бомбосховище. Єоселя - Так! Без додаткових комісій! Мінімальне оформлення! Підходить під Єоселю, сертифікат, Державні програми. Просторий Таунхаус з якісним новим ремонтом та меблями. Вся необхідна техніка. Ідеальне розташування - тихий спокійний мікрорайон в лісовій частині Ірпеня. Зручний виїзд. "Повний фарш" - тепла підлога, сигналізація, кондиціонери. Якісна, дорога техніка і меблі. Під будинком підвал без вікон - ідеальне бомбосховище. На третьому поверсі спортзал, ігрова, та кімната яку можна використовувати як гостьову, або додаткову спальню. Будинок на електроопаленні, але газові труби заведені. Газовий котел встановлений і готовий до роботи. Підвал і третій поверх не вводили в експлуатацію. Приїзжайте - з радістю покажу Вам цей чудовий будинок.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
9-а лінія вул., 25Л

Одноповерховий будинок з мезоніном в стилі Loft. Будинок збудований забудовником Svitlo Development. Він їх класифікує як «будинки ручної роботи» і зрозуміло чому! Виключно цегла, керамічні блоки, мінеральна і базальтова вата, бітумна черепиця з гарантією 25 років і так далі. Той випадок, коли стосовно цього жодних питань. Це єдиний проект такого типу у нашому регіоні! Ремонт. Чітко по дизайн проекту. Витримана одна кольорова гама та стиль. Високі стелі додають особливого затишку в будинку. Продуманий та лаконічно вписаний в інтер’єр кожен метр площі. Серйозний підхід до деталей відчувається від кухні до котельні. Прибудинкова територія. Маємо криту терасу з підсвіткою для затишних вечорів. Ландшафтний дизайн, крапельний автополив, два паркомісця та зарядка для авто. Територія котеджного містечка під цілодобовою охороною та відео наглядом. Будинок вартий уваги! Без комісії для покупця! Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова)

Продаж будинка 107м2 який збудований на ділянці 3 сотки . Будинок розташований в одному з найкращих районів Ірпеня . Перевага данного будинка це - сучасні і якісні матеріали будівництва, панорамні вікна по всьому будинку, які створюють затишок і роблять будинок дуже світлим, та вдале планування. Розташування по вул. Лермонтова, виїзд одразу на трасу до м. Києва , поруч є вся необхідна інфраструктура школа , дитячий садок , маршрутне таксі , Сільпо , Новус , Фора , АТБ , фітнес центри , спорт зали , салони краси , барбершопи , кав’ярні , ресторани , аптеки , медичні центри . Матеріали будівництва: Фундамент - монолітно стрічковий Стіни -цегла , утеплення пінопласт Ззовні - декоративна штукатурка. Зсередини - штукатурка Дах - металочерепиця, утеплення мінвата Комунікації: Електрика - 17 кВт Вода - свердловина 70м Каналізація - центральна Перший поверх: велика кухня студія м2, кабінет/гостьова кімната, санвузол Другий поверх: 3 кімнати, великий санвузол, балкон-лоджія Подвір’я: парковка на 2 авто, зона для альтанки та мангалу Даний будинок є чудовою альтернативою дуплексу або тауну зі своєю територією. Для уточнення деталей або записом на перегляд звертайтеся за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Лермонтова вул.

Продам будинок з хорошим ремонтом в Ірпені Площа будинку складає 62м2, має 3 кімнати Ділянка 5,5 соток. Ділянка доглянута, рівної форми, має прекрасний сад де Ви будете насолоджуватися кавою, та любуватися цвітом Комунікації: -газ в будинку - каналізація - центральна - вода - центральна Опалення - індивідуальне газове Оформлення мінімальне Вартість 65000$ Без комісії Телефонуйте, та домовимося проперегляд у зручний для Вас час

можливий продаж по єОселя
Северинівська вул., 115

Окремий будинок в Ірпені. Будинок площею 66 м2, реально виглядає на 100 м2. Житловий стан. Три окремі спальні так кухня студія. Опалення індивідуальне газове, є радітаори та тепла підлога. Є горище, можна зробити повноцінний другий поверх. Встановлений паркан. Гостьова парковка перед будинком. Локація хороша.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Северинівська вул., 94

Продаж будинку, у відмінному стані 260 м2 м. Ірпінь вул. Варшавська 12 соток сад Гараж, барбекю (окрема споруда), тандир, гойдалка, ландшафт, генератор дизельний, свердловина своя 110 м, очищення води і фільтрація, дровянка, навіс, велика веранда зі зручностями, два санвузли, 5 окремих кімнат, котельня і пральня, басейн (критий вуличний) Котли газовий і твердопаливний. Приватний масив, сосни, інфраструктура, зручна розвязка транспорту і доріг.

Варшавська вул.

Дуплекси знаходяться в мальовничій частині міста Ірпінь. Дана локація надає всі переваги заміського життя та комфорт міста. Заповідний ліс за вікном, малоповерхова забудова, непроїжджа вулиця поряд. Неподалік, у дубовому лісі є культурна пам’ятка – джерело «Криничка», куди як і 100 років тому приходять мешканці втамувати спрагу та піші маршрути по лісовим масивам. Розвинена інфраструктура: Супермаркети Фора, Новус, АТБ, Траш, Коло і Інші; Невеличкий риночок з завжди свіжими продуктами від фермерів; Аптеки; Амбулаторія Парк «МАМА», та місце вигулу для домашніх улюбленців; Кав’ярні, декілька барів та ресторанів; Спорт.зала з великим басейном, також в мікрорайоні є декілька басейнів поменше для дітей; Дитячий садочок «Колібрі»; Розв’язка : виїзд до метро по ново-Ірпінській трасі, зупинки міського маршрутного таксі №7 та №379, яка довезе Вас до м. Академмістечко. Ірпінь, КМ Green Woods Поверховість 2 Площа: 119 м2 Площа ділянки: від 2,5 до 3 соток Кількість паркомісць: 2 Опалення індивідуальне газове. Матеріал побудови: цегла Утеплення: базальтова вата Коммунікації: центральні, каналізація - септик Планування: Перший поверх: 🔹кухня-вітальня — 29 м2 🔹кімната — 9 м2 🔹санвузол - 4,2 м2 🔹передпокій — 5,4 м2 🔹кладова — 1,9 м2 Другий поверх: 🔹master bedroom — 17 м2 🔹cпальня — 13,3 м2 🔹cпальня — 11,5 м2 🔹ванна - 6 м2 🔹передпокій — 8,9 м2

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул.

Продаж таунхауса Ірпінь район парку Незнайки 100 м2 Чистова штукатурка Вільне планування, можливо зробити 3 або 4 спальні, два санвузла, гардероб, кухня Комунікації центральні та газове опалення Можливе розтермінування Готові продати в єоселю або сертифікат

можливий продаж по єОселя
Виговського вул., 24б

Ірпінь 100м2 мансандний поверх 35м2 2 сот Центральний водопровід Газ Електрика центральна каналізація 80000 Надзвичайно затишне місце

можливий продаж по єОселя
Гнатюка пров.

Ваш затишний куточок в Ірпені! Таунхаус - 85 м² - Ділянка 1,5 сотки - вул. Ново-Оскольська Втілення мрії про комфортне життя: Новий ремонт: все готове для затишного життя без зайвих клопотів! Повністю мебльований та укомплектований технікою: заїжджай та живи! Центральні комунікації: газ, каналізація, вода - все для вашого комфорту. Просторий та світлий: відчуйте себе вільно та легко. Власна ділянка: 1,5 сотки для вашого відпочинку та втілення ландшафтних дизайнів. Ідеальне місце для вашої сімї: Тихий та безпечний район. Поруч магазини, аптеки, школа, дитячий садок: все для комфортного життя. Зручне транспортне сполучення: легко дістатися до будь-якої точки міста. Державні програми - ТАК! Здійсніть свою мрію про власний будинок!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 61

Дослідити місцевість

Продаж автономного будинку-дуплексу в передмісті Києва - м. Ірпінь. Дуплекс площею 119 м2 на земельній ділянці 2,5 сотки землі. В будинку зроблений якісний ремонт та укомплектований всією необхідною технікою та меблями. Все залишається в будинку. Технічна характеристика будинку: Комунікації: Вода - централізована Каналізація - централізована Опалення - індивідуальне газове Електрика - 3 фази 6,5 кВт Безпека - система охорони та контролю будинку, захисні ролети Планування будинку: На першому поверсі розташовано коридор, в якому є шафа для верхнього одягу та взуття, санвузол, велика кухня вітальня з виходом на задній дворик, схована кладова під сходами. На кухні є вся небхідна техніка: холодильник, духовка, варочна поверхня, витяжка, посудомийка. Великий обідній стіл для Вашої родини. На другому поверсі 2 спальні кімнати та с/в. В одній із кімнат є балкон. Третій поверх кладовка, кабінет або можна переробити на спальню і вихід на величезну терасу. Ремонт виконаний в світлих тонах. На стінах покраска, підлога плитка та ламінат. Сходи бетонні. Опалення в будинку: газовий 2 контурний котел, тепла підлога водяна в санвузлах. Планування двору Передній двір для парковки автомобіля, поміщається два автомобіля. З боку прохід на задній двір. Задній дворик більшість засіяно газоном, посаджені дерева та мангальна частина для Вашої родини та друзів. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 28

Продаж двоповерхового таунхаусу, який розташований у рекреаційній зоні, поміж багаторічних дубів. Знаходиться в місті Ірпінь. Територія цього красивого комплексу закрита та під цілодобовою охороною. Будинок в класичному стилі з бездоганною якістю будівництва. Всі комунікації міські. Таунхаус має функціональне планування: простора кухня-вітальня 42,6 кв.м з панорамними вікнами, затишні 3 спальні, кабінет, 2 санвузли, балкон. Велич багаторічного дубового гаю у поєднанні з надсучасними технологіями будівництва та продуманим дизайном гарантує задоволення від вибору та підкреслять вишуканий смак! Котеджне містечко Oak Grove Town розташоване за 7 хвилин автомобілем від центру Ірпеня, 10 хвилин до центру Бучі та за 15 хвилин від Києва, що дозволить мешканцям містечка користуватися інфраструктурою трьох міст. За 2 хвилини від Oak Grove Town — зупинка міських маршруток. Неподалік котеджного містечка знаходиться супермаркети, кавярні, ресторани, піцерії, відділення банку та пошти, медичні заклади, дитячий садочок. Проте саме головне - це сам будинок. Він з душею та впевнений у собі, здається сам будинок обирає собі власника. Відчуття, які виникають у цьому будинку особливі.

ексклюзив
Гоголя вул., 31

Дуплекс знаходиться в живописній частині міста Ірпінь. Дана локація дає можливість мати всі переваги заміського життя, та комфорт міста. Преваги: - Заповідний ліс за вікном, малоповерхова забудова, непроїжджа вулиця поряд. Неподалік, у дубовому лісі є культурна пам’ятка – джерело «Криничка», куди як і 100 років тому приходять мешканці втамувати спрагу! Комфорт: - Повна інфраструктура міста поряд! Розв’язка : виїзд до метро по ново-Ірпінській трасі, неподалік є зупинки міського маршрутного таксі №7 по місту та №379, яка довезе Вас до м. Академмістечко. В 3-х хвилинах пішки є: супермаркети Фора, Новус, АТБ, Траш, Коло і Інші; Парк «МАМА», та місце вигулу для домашніх улюбленців; Всілякі кав’ярні, декілька барів та ресторанів; Спорт.зала з великим басейном, також в мікрорайоні є декілька басейнів поменше для дітей! Дитячій садочок «Калібрі»; Звісно в даній локації є і все що потрібно для Вашого здоров’я, а саме невеличкий риночок з завжди свіжими продуктами від фермерів, аптеки на любий смак, амбулаторія та піші маршрути по лісовим масивам. Площа будинку 118м2 Та майстер-бедрум з великим балконом-терасою. Ділянки від 2,4 сот. до 3,1 сот. , З окремими парко-місцями на 2-3 автівки! Електрика 10 - 16 кВт, 3 фази; Водо-відведення/підведення централізовані (відведення - можливий септик); Газ + проект на 24 кВт 2-о контурний котел. Фундамент – стрічково-збірний. Стіни - цегла керамічна 380мм, 2Нф. Утеплення - комбіноване 100мм Фасад – комбінований, цегляні елементи та декоративна штукатурка. Вікна - «Rehau», 2-о камерні склопакети, 7-ти камерний профіль. Покрівля стропильно-балочне перекриття, утеплення мін.вата 250мм, гідро-паро бар’єр

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул.

Ірпінь-Стоянка Площа-від 130м2+25тераса Ділянка від 4,5 соток Можлива розстрочка індивідуально погоджуємо з кожним клієнтом! Сертифікат Єоселя Комунікації: Газ- в кожен будинок+котел доплата. Скважина на кожен будинок -70м Септик -8м3 на кожен будинок Електрика-10кВт на кожен окремий будинок. Для запису на перегляд телефонуйте Відділ продажу

зелена

Продажа Дом-дуплес в городке район Стоянка 2 Ирпень. возле круга развилки Стоянка -Ирпень . Самый удобный выезд на Киев. Можем рассмотреть обмен на недвижимость или машину с доплатой Маршрутки по городу и на Киев вообще рядом с домом! Общая площадь Дуплекса 200 кв м, 2 этажа, монолитные перекрытия ,кирпич и газо-блок, 5 комнат ,4 спальни на втором этаже 1 спальня или кабинет на 1 этаже .С дома во двор выход на террасу, гараж. В одной части построенная сауна. Участок 5.5 сотки. Коммуникации - ввод в дом, свет и воду, электрика 10 кВт. ввод кабеля в дом, вода скважина, газ проходит по улице нужно подключить. Можем сделать ремонт под ключ!

Кошевого, 55

Таун з родзинкою Дизайнерський ремонт. Меблі, Техніка. Дорогий ремонт та меблі. Елітне розташування. Лісова частина міста Ірпінь. В той же час Центр міста. В пішій доступності Парк Письменників, Набережна Поруч супермаркети, садочок, школа, магазини, ринок. До залізничної станції - 5 хв. В 100 метрах зупинка маршруток до метро. Добротний Таунхаус с хорошим ремонтом - всі меблі та техніка. 3 поверхи. Індивідуальне газове опалення. Тихий спокійний район, і, в той же час розвинений район міста. Всі комунікації підключено. Тихий, затишний мікрорайон. Вартість - 129000 уо без меблів і техніки 133000 - продається з всім

Ветеранів Афганістану вул., 1А

Продаж таунхауса в місті Ірпінь. Площа таунхауса 105 м квадратних, додатково бонусом іде мансарда площею 30 м квадратних, яку можна використовувати або як житлову або як горище. Будинок побудований з якісних матеріалів, утеплений та облицьований цеглою. Будинок дуже теплий за рахунок якості та матеріалів будівництва. Планування будинку: 1-й поверх: великий коридор з місцем під гардероб, гостьова спальня, складова під сходами, кухня студія, гостьовий санвузол. 2-й поверх: 2 дитячі спальні, санвузол, велика спальня своєю гардеробною. Підключені центральні комунікації, газове індивідуальне опалення. Чекаємо ваших дзвінків та пропозицій

можливий продаж по єОселя
Гайдамацька вул.

Стильний двоповерховий будинок всього в 10 хвилинах до Києва! Якщо ви цінуєте стиль та комфорт - це точно Ваш варіант. Якість будівництва та ремонту на найвищому рівні, робили все як для себе! Цегляний будинок утеплений мінеральною ватою. Перший поверх : • Спальна кімната • Кухня-вітальня з каміном • Величезний передпокій, де точно вдосталь місця для зберігання • Душова • Технічна кімната Другий поверх : • 3 спальні • Ванна кімната • Гардеробна Є Газ , Електрика 3 фази + безперебійник , вода свердловина! Без комісії! Мінімальне оформлення! На звʼязку в усіх месенджерах Viber, Telegram, WhatsApp ! Пишіть та телефонуйте!

Кошового Олега вул., 7-Л
1 - 24 з 927 результатів