Продається затишний будинок із величезною земельною ділянкою в мальовничому місті Коростень, район Пашин, на вулиці Козака. Житловий будинок, готовий до заселення, ідеально підходить для вашої сімї. Загальна площа - 73 кв.м, у ньому 3 просторі кімнати, зручна кухня, затишна веранда та комора. Вас оточує велика земельна ділянка площею 18 соток, яка дозволить вам насолоджуватися простором і свіжим повітрям. Додаткові плюси цієї пропозиції: гараж, сарай, погріб та колодязь у дворі. Можливість підєднатися до газопостачання дасть вам комфорт та зручність. Продаж без посередників - економте гроші! Ціна - 13 000$ ТОРГ! Не втрачайте шанс стати власником цього чудового будинку та земельної ділянки в Коростені! Зателефонуйте нам вже сьогодні!

власник
Козака, 77

Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5

Продаж приватного будинку з земельною ділянкою 8.7 соток Будинок капітальний,в гарному стані. Всі центральні комунікації. Є погріб,майстерня,кладовка. Зручне місцерозташування,спокійний район. Ексклюзивна пропозиція! Детальніше за номером телефону.

Провулок Цегляний, 9а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам частину цегляного будинку в центрі міста.У будинку 2 кімнати, кухня, санвузол суміжний.Зроблений капітальний ремонт: утеплено стіни, зроблено новий дах з мелочерепиці. Двір закритий, затишний на декілька господарів.В будинку погріб, підсобне приміщення з великим камяним погребом, місце під гараж.Можливий продаж з меблями.

8-го Березня вул., 8

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну можливість придбати частину приватного будинку 78 м2 разом з земельною ділянкою 6 СОТОК в районі ЖК "Сімейний" у місті Житомир. Будинок має ГАРНИЙ, ЖИТЛОВИЙ стані та всі необхідні зручності для комфортного проживання, включаючи автономне опалення та централізовані комунікації. Маємо власний окремий двір та МОЖЛИВІСТЬ РОЗПОДІЛУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ для будівництва окремого будинку або для будь-яких інших цілей за бажанням нового власника. В дворі знаходиться окрема будівля майстерні та підсобних приміщень. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Старицького, 5

📢Продається затишний будинок в Соколовському масиві! Шукаєте добротний будинок🏠? Маємо ідеальну пропозицію: просторий будинок з ділянкою в мальовничому місці ⭐️ ℹ️Основні характеристики: - Загальна площа: 100 кв.м. - Ділянка: 4,5 соток - Кімнат: 3 - Тераса з монгалзоною - скляна веранда з панорамними вікнами. ℹ️Переваги: - будинок цегляний - утеплений пінопластом - 2 хв до зупинки транспорту 🚐 - металопластикові вікна - котел фінський - тепла підлога у ванній кімнаті - світло ⚡️ - колодязь - свердловина - септик з переливом( 3 ями) - асфальтований підїзд - до Житомира 5 км. - маршрутка ходить кожні 15 хв. Цей будинок стане вашим власним куточком раю, де можна насолоджуватися природою та тишею, не відмовляючись від зручностей сучасного життя. Ціна: 59 999$ 💰 Для детальнішої інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном АН Оберіг Наталя 0978118645

Андріівська вул., 1

Продам частину будинку , в гарному місці центра Житомира. Два поверхи . 4 кімнати Металочерепиця. Утеплений. Окремий двір , плитка ,капітальний гараж , вольєр , молоді дерева . Сучасний ремонт , вмонтована кухня , меблі. Центральна вода , нова лінія світла , двоконтурний газовий котел. Великий бетонний підвал - бомбосховище. Поруч зупинки , школи , магазини , дитячі садочки і зона відпочинку. Дзвоніть - організую показ. НА ПИТАННЯ - ВІДПОВІДАЮ ТІЛЬКИ по - ТЕЛЕФОНУ. 0939086570

Новопівнічна вул.

Продам ч/б 65 кв, по вул. Пушкінська. 2кім. Нова покрівля, АО, МП, подвал, жилий стан, можна під перепланування, під добудову. Поруч парк, лікарня, зупинки, кафе, магазини. Все поруч. Ціна 42000$

Пушкінська вул.

Житомирський обл. Попільнянський р-н. с. Лисівка. Продається добротний будинок (червона цегла) 100/50/9. 3 спальні, вітальня, хол, підсобні приміщення. В будинку виконаний якісний ремонт, металопластикові вікна, решітки, новий дах. Санвузол сумісний. Меблі за домовленістю залишаються. Кухня облаштована меблями, газовою плитою. Проведена вода на кухню, ванну та на подвірї у 2-х місцях. Свердловина 75 м. (пройшли через гранітний пояс), якісній фільтр води, газ, світло. Велика прибудинкова територія з чудовим різноманітним фруктовим садом (груші, яблуні, сливи, персики, абрикоси, вишні, черешні), колекція хвойних порід дерев, великий розарій більше 100 кущів, та якісний виноградник столових сортів. Гараж, літня кухня (дві кімнати, підлога в кахлі, обшита вагонкою, є дров’яна піч), Хоз. приміщення для тримання худоби. Землі - 25 с. під забудову і 22с. города. За метрів 300-400, магазини, сільська рада, медпункт, діючі дитячий садок та школа. Дорога асфальтована. В селі є 4G інтернет водафон та провідниковий інтернет. Село знаходиться в безпечному місці. Далеко від головних шляхів, та стратегічних об’єктів. Завжди є світло, та інтернет. Поруч хвойний ліс та мальовниче озеро. Через село 6 разів на день курсують маршрутки: 3 рази з Києва в Попільню та 3 рази на Київ. До Києва на маршрутці – година 30 хв. до М «Житомирська». Ціна 52000 у.о. Telegram- 0506372750 та Viber-0930081590

Толкачова

Продається 1/3 частина будинку з окремим двором.В частині є три кімнати,кухня,коридор,кладова.Будинок знаходиться практично в центрі,(до пл.Молоді 5-7хв. ходьби).На площаді є ряд магазинів,кафе,дитяче кафе.Є невеличкий "базарчик",де господині продають свою продукцію.Від будинку до с/ш 3 хвилин 10,тут же поряд є гімназія 4.До господарського ринку хв.15 ходьби,тут же поряд міжміський автовокзалДо ж.д. вокзалу хв.20 З площі Молоді є міські маршрутки(1;5;7).На площі Молоді є 3 різних установи,різних банків. В цій частині є централізована вода,газ(форсунка),каналізвція (яма своя).Є на все лічильники(газ,вода,світло).Частина будинку в жилому стані.Туалет на вулиці.в кінці земельної ділянки є господарчі споруди.На земельну ділянку цієї частини(0,0875га є кадастровий номер.Не дуже далеко річка Уж, та СТО.До СТО хвилин 5 хотьби,а до річки хвилин 10.Для реального покупця - торг.

Добровольчих батальйонів вул., 16

Купите Прекрасный, Счастливый дом для Счастливой Семьи! Дом, где просторные четыре спальни позволят вам создать Уют не только для ваших деток, но и на первом этаже можете поселить Любимую Тёщу. Пока вы пьёте ароматный кофе на своей террасе, ваши детки счастливые резвятся в безопасности во дворе .А утреннее солнце на прекрасной и просторной кухне создаст вам настроение на целый день. Покупайте Чудесный Дом и оцените Комфорт и Безопасность! Отличный дом находится в 50 км от Киева по Житомирской трассе.Красивое с.Приворотье,Брусиловский район со своей природой не оставит Вас равнодушными! Для покупателя абсолютно Без комиссии!

Брусиловський

Пропонуємо до вашої уваги частину будинку в Сінгурах. 125м² житлова площа, вода централізована та колодязь, лічильники на воду газ, світло, бойлер, вигрібна яма(септик), 13 соток землі, погріб, гараж, хоз приміщення. Опалення два котли, газовий та твердопаливний. Фруктовий сад. Перший поверх коридор, душ, санвузол, простора кухня, кімната. Другий поверх 2 кімнати, коридор, ванна, санвузол, кладова, високі потолки. Хороше місце розташування, приємні сусіди. Можна багато розповідати, але краще один раз побачити. Ціна 54999$💥💥💥 торг Оголошення від агенції нерухомості Оберіг. Наталя 0978118645 Більш детальна інформація та фото в особисті. Документи готові до продажу.

Космонавтів, 6а

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість придбати обєкт нерухомості, який потребує реконструкції, а саме частину приватного будинку площею 100 квадратних метрів, що розташований на земельній ділянці площею 4 сотки в районі ТРЦ Глобал ЖИТОМИР. Обєкт в два поверхи, розташований в тихому дворі, що створює сприятливі умови для життя та бізнесу. До будинку підведені всі центральні комунікації. Обєкт потребує реконструкції, що створює ідеальні умови для інвестицій та переобладнання в декілька квартир для подальшої здачі в оренду, що може стати вигідним проектом для пасивного прибутку. Ідеальна транспортна розвязка та інфраструктура, що робить обєкт біль привабливим для потенційного покупця. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості.

ексклюзив
Художника Канцерова пров. (Чапаєва), 27

Продам новий будинок в передмісті Житомира, село Тетерівка. Гарне місце поблизу річки, поруч магазини, не далеко зупинка. Будинок загальною площею 118 кв. м. Розташований на прямокутній,загородженій ділянці 10 сотих.Має зручне планування. Три окремі спальні, два сан. вузли, котельня, простора кухня-вітальня з каміном і виходом на терасу . Будинок побудований з якісних буд.матеріалів. Фундамент стрічково плиточний, армований . Стіни з піноблоку, зовні утеплені базальтовою ватою, оздоблені декоративною штукатуркою. Перекриття дерев’яне , паро бар’єр , базальтова вата. Покрівля метало черепиця німецького виробника. Енергозберегаючі металопластикові вікна VEKA теплий монтаж. В будинку зроблена штукатурка, розведена електрика, інтернет.Прокладені траси для кондиціонерів. Вада з свердловини, змонтовані інсталяції , встановлений бойлер, електро котел. Опалення водяне, тепла підлого по всьому будинку.Всі роботи зроблені і змонтовані досвідченими працівниками. Будинок добротний, купуйте не пошкодуєте .

власник
можливий продаж по єОселя
Лугова, 8а

БЕЗ КОМІСІЇ. ПРОДАЖ НИЖЧЕ СЕБЕВАРТОСТІ. ВІДЕООГЛЯД НИЖЧЕ. = = = = = = = = = = = = = = = Затишний будинок із якісним ремонтом, з новими меблями. Робили для себе з якісних матеріалів. Будинок можна використовувати як для постійного проживання, так і як дачу або будиночок для батьків с. ЛЮБОВИЧІ - Відстань до Києва – 80 км, Малин –12 км, Житомир 90 км. ТЕРИТОРІЯ: 18 СОТОК. Широкий фасад, підїзд асфальт, доглянута територія, окремий будиночок - літня кухня (20 кв.м), підсобне тех. приміщення (50 кв.м), колодязь, сад. Свердловина 30 м. Каналізація переливний септик – 4 кільця. Погріб/льох. БУДИНОК: 2 кімнати і кухня Ремонт 2020 року Дах - металочерепиця, високе горище Вікна металопластик, підлога санвузол кухня - плитка, кімнати-ламінат. Стіни - гіпсокартон, шпалери Бойлер, душ, санвузол. Опалення - 2 пічки (грубки) Підготовлено проводку під установку сигналізації. Всі меблі на фото залишаються в будинку. ЛІТНЯ КУХНЯ (20кв.м) газова плита, кухонний гарнітур

можливий продаж по єОселя
вул. Старолюбовицька, 3

🏡Продаться доволі просторий будинок 81,8 кв.м . с. Ксаверівка Житомирський район ( стара назва Черняхівський район) , Житомирська обл. ВіД села до м.Житомира 37км. , до смт Черняхів 12 км . Земельна ділянка 35сот., є фруктові дерева , власна криниця🌳🍎... ,хоз. приміщення. Будинок жилий та потрібен косметичний ремонт. Будинок знаходиться в центрі в гарному місці. А поруч є : озеро, два магазини, сільська рада, садочок, зупинка маршрут ного транспорту. Всі документи готові до продажу. *Чудова пропозиція і хороша ціна - 5499 $* торг присутній біля будинку , є можливість під виплату ( в розстрочку) кому немає де жити!!! Якщо в розстрочку, то перша частина 4000$ , а друга частина розбивається на один рік. ☎️ (095) 710 98 65 Катерина власник . Маю проблеми зі звязком тому пишіть через Viber / Telegram! Відміна пропозиція,дуже хороша ціна!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

власник
можливий продаж по єОселя
Миру, 12

Терміново продаємо СВІЙ будинок поряд зі Ставком Ціна $20 000, без торгу, всі документи в наявності Все Є = ГАЗ = ОПАЛЕННЯ = ВОДА = Все це Є Силікатна цегла + червона цегла всередині. +2 великих сухих погреби Напишіть - висилаю посилання на детальне на відео Площа ділянки 40 соток. Чорнозем Село Парипси, Попільнянський район, Житомирська обл. Споруди на ділянці: 1)головний будинок, 2) підсобне приміщення (літня кухня, ванна кімната, сарай); 3) другий погріб 4) туалет; 5)старий сарай (глина, дерево) В селі є річка – Кам’янка Ставок біля ділянки, тож, щоб зловити риби, не треба нікуди їхати, достатньо тільки вранці вийти на подвіря Кадастрові номери: 1824785100:02:005:0080 та 1824785100:02:005:0281 Є колодязь. Вода подається за допомогою насосної станції, але в головний будинок не заведено, бо в нас не було такої потреби. Для нового власника це 2 дні роботи. Воду підведено тільки до літньої кухні, тож труба іде повз головний будинок. Зробити "рукав" з поворотом не потребує для нового власника якихось надважких зусиль. В приміщенні літньої кухні є ванна кімната. Про головний будинок: Цегла зовні біла силікатна, всередині червона. Будинок побудовано на високому і потужному фундаменті, має залізобетонні перекриття. має 2 поверхи, загальна площа 101 кв.м – 5 просторих кімнат та кухня + підвал. Будинок у гарному стані, охайний і доглянутий – має багато вікон (всі пластикові). Опалення: котел газ/дрова. В домі чавунні батареї. Перший поверх такий: 3 кімнати (23, 12 та 7 кв.м) та кухня (8 кв.м), є великий підвал. Є як котел , так і грубка. Другий поверх – 2 кімнати (14 та 9 кв.м) та великий балкон (засклений) - 6 кв.м+ кладовка На ділянці є маленький будинок, в якому є літня кухня, ванна кімната та сарай Туалет – окрема цегляна будівля, всередині обладнана кахелем. Двір просторий та зелений. На ділянці багато плодових дерев (черешня, абрикос, вишня, горіх, шовковиця, груша, яблуні) та кущів (малина, аґрус, смородина, паричка, виноград). 2 погреби - один у дворі великий та ще один погреб у будинку

власник
Миру

Ворсівка, Малинский р-н, Житомирская обл. Комплекс з 3х будинків (головний будинок та 2 гостьові) з сауною та банею на мальовничій ділянці з виходом до водойми. Площа ділянки 1,5 га. Велика доглянута територія, що охороняється, з просторою альтанкою і дитячим майданчиком. Вихід до річки Возня. Будинок №1. лоща: 120м2 1 поверх: вітальна кімната, кухня, холл , с/у, баня. 2 поверх: 2 спальні, терасса. Повністю мебльований, вся побутова техніка. Будинок №2. Площа: 50м2 Вітальна кімната, кухня , кімната , сан вуз. Повністю мебльований, вся побутова техніка. Будинок №3. Площа: 45м2 Вітальна кімната, кухня , кімната , сан вуз. Повністю мебльований, вся побутова техніка. Ціна: 165000 у.о. Без комісії для покупця. Контактувати: +38 0936467597, Віктор

Садова

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садовая

Продам будинок в Чигирях. Будинок в жилому стані. На подвірї є гараж, хоз.побудови, колодязь, садок та город.

Чигирі, 54

Продам затишну оселю, яка пахне щастям, миром та добробутом. Будинок 2018р п, 217/80/43м, розташований в районі крошенського масиву. На першому поверсі є кімната, с/в та велика кухня- вітальня з виходом на терасу. На другому поверсі 4 окремих кімнати, с/в та три гардеробних. В будинку є інфрачервона сауна та гідромасажна ванна (джакузі). Два котла(електро та газовий), 380 Вт, подвійна система очистки води, скважина та центральна каналізація, пожежна сигналізація, роботизована система відеоспостереження з системою зберігання данних відеоматеріалу, подвійна система охорони, система стабілізації напруги, генератор з автоматичною системою запуску, сонячна електростанція. В будинку залишаються меблі та техніка, знадвору є декоративне освітлення будівлі та території. Автоматичні вїздні та гаражні ворота. Шість соток землі. Все зроблено якісно та з любовю.

Покровська вул. (Щорса)

Продається будинок с. Дубище, Чуднівський р-н, Житомирська обл. Знаходиться біля траси на Житомир. Загальна ділянка площею 0, 23 га та 8 соток (трава). Загальна площа будинку - 58.4 м2. Будинок покритий шифером. В будинку 3 кімнати (одна прохідна), кухня, дві веранди, кладовка. Будинок газифікований (конвектор), також є 2 грубки. На території є криниця, сарай, погріб, сіновал, будівля для зберігання інструменту. В кінці городу річка. Вся земля та будинок приватизовані. Відстань до Житомира - 45 км, до Чуднова - 1,5 км.

власник
Миру

Продається будинок в районі вул. Саєнко. Будинок побудований для себе з дуже якісних матеріалів та дуже продуманий. Матеріал стін - газоблок та клінкера цегла. Будинок утеплений. Перекриття - бетонні плити. Перший поверх - тамбур відділений, велика вітальня з каміном, який опалює частково кімнати (розведені потоки теплого повітря). Окремо - кухня, теж дуже простора. Також знизу розташовані санвузол та котельня. На всьому першому поверсі електрична тепла підлога. Опалення - індивідуальний газовий котел, є можливість встановити твердопаливний котел, за бажанням. На другому поверсі 3 спальні кімнати та кімната відпочинку, кожна зі спалень більше 16м2. Є просторий гардероб та ванна кімната 10м2. З кожної спальні є вихід на балкон. Дах також утеплений. В будинку є гараж 28м2, автоматичні ворота. Зроблене відведення води з даху, та ливнева система. Водопостачання - своє, каналізація - три переливні колодязі. Навколо ділянки зроблений рів. Територія доглянута, зроблений ландшафтний дизайн, посаджені молоді дерева, засіяно газоном. Вкладена бруківка. На території є додатковий навіс для авто та господарське приміщення. В будинку залишилося доробити стелі, кухню та дрібниці. Навколо території встановлений паркан з граніту, також встановлений відеонагляд. Ціна 170000 дол. Пропозиція від АН «Житомир».

Коростишівська вул.

Продам частину будинка в центрі міста, "під ремонт", район стадіона Спартак, 46/30/6м, 1957р п, дві кімнати. Основа добротна, але потребує капітального ремонту. Є всі комунікації, вода та каналізація центральні. Двір окремий. Одна сотка землі, є дозвіл на приватизацію.

Михайла Грушевського вул. (Котовського)
1 - 24 з 1 753 результатів