Пропонуємо будинок в Дергачах (Піски). 12,5 км від окружної (Харківська обласна дитяча клінічна лікарня №1, вул. Клочківська, 337А) + - 20 хв. на транспорті. Маршрутка від метро 23 серпня, їхати +-40 хв. Будинок знаходиться за 10 хвилин від зупинки та хвилин 5 від магазину. 1958 побудови, дерево облагожене цеглою. Загальна площа 51 кв. , житлова 27 кв.м. (2 кімнати та кухня). Сараї, льох похідний. Свердловина у дворі, вода заведена до будинку. Зручності на вулиці. Ділянка 20 соток, приватизована, кадастрові номери є. Багато різних фруктових дерев, чагарників, однієї малини 3 або 4 сорти. Документи перевірені, та готові до угоди. ___ООО___ООО___ Предлагаем дом в Дергачах ( Пески). 12,5 км от окружной (Харьковская областная детская клиническая больница №1, ул. Клочківська, 337А) +- 20 мин. на транспорте. Маршрутка от метро 23 августа , ехать +-40 мин. Дом находится в 10 минутах от остановки и минут 5 от магазина. 1958 год постройки, дерево облажено кирпичом . Общая площадь 51 кв.м. , жилая 27 кв.м.( 2 комнаты и кухня). Сараи , погреб походной. Скважина во дворе, вода заведена в дом. Удобства на улице. Участок 20 соток, приватизирован, кадастровые номера есть. Много разных фруктовых деревьев, кустарников, одной малины 3 или 4 сорта… Документы проверены, готовы к сделке.

Золочівський шлях

Продам дом в Дергачах. Дом под ремонт,окна мпо. Новый газовый котел. Своя скважина и водонапорная станция. Есть заезд для машины. Участок ровный. Есть погреб, летняя кухня.

Фрунзе

Продам дом в Дергачах. Общей площадью 90 кв м, участок 10 соток. Постройка 1996 года,белый кирпич В доме поменяны окна, сделан камин, остальное полностью под ремонт. Видео обзор по ссылке https://vm.tiktok.com/ZMjDaxaUX/ Видеообзор дома, гаража и двора вышлю на любой месенджер по запросу Вход на второй этаж с улицы, но можно легко переделать чтобы был из дома. На участке есть большое помещение-гараж 60 кв м с таким же по площади подвалом под ним. Можете использовать как гараж на несколько машин, а можно под любой бизнес-автосервис, швейный цех, мастерская мебели и тд К гаражу пристроено Помещение, планировалась баня На участке сад, вольер, есть место под беседку Все подробности на просмотре

Седова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам добротний кирпичний будинку в Дергачах.Капітальний ремонт. Будинок 71 м.кв. на ділянці 6 соток. Код обєкта: SH-189-322 Формат: кухня 9 м.кв, 2 спальні ( 14 і 10 м2), зал 19м2, санвузел з ванною 10м2, коридор 5м2 та 4, 5. Ванна кімната з вікном зі свіжим дорогим ремонтом, також зроблене нове опалення з новим сучасним котлом, нові радіатори. В будинку встановлені нові енергозберігаючі вікна. На ділянці є господарські будівлівілі та під місце під сад або огород. Поряд з будинком магазини, школа, дитячий садочок. Вартість $ 52 тис.+ послуги АН.

можливий продаж по єОселя
Семафорный въезд, 4

Продам добротный кирпичный дом, 106 метров, в отличнейшем месте, вул.Місячна, жд 10 мин. З комнаты, зал 30 метров, кухня. Вода заведена в дом, есть ванна. Гараж, летняя кухня, сарай. 6 соток земли. Экв. 25000$. Выслушаем все предложения. Звоните!

Місячна

Продам дом в Дергачах. Район переезда. Строили для себя. Дом теплый, построен из ракушняка, воздушная прослойка и силикатный кирпич. На высоком фундаменте, обложен бутом. Крыша шифер, окна мп. Свободная планировка, полноценный второй этаж. Участок правильной формы, ровный, есть кадастровый и приватизация. На участке есть гараж, погреб, сарай, навес и помещение на две комнаты. До Харькова 6 км Показы по договоренности

Козацький

Продам будинок 4х кімнатний, 68 метрів квардратних з ділянкою 10 соток, ближнє передмістя Харкова м.Дергачі пров.Жуковського, район супер маркету Чудо маркет,відділення Нової пошти - 5 хвилин пішки. Рівна прямокутна ділянка подвіря. Гарне місце розташування: зупинка транспорту (автобуси, електрички) 5 хвилин від будинку, до Харкова рн Олексіївки станції метро Перемога 10 хвилин на транспорті, школи,дитячі садочки,базарь,магазини,лікарні та інше в пішому досягненні. Будинок:дерево кирпич, в чистому житловому стані, покрівля не тече шиферна, є погріб глибокий сухий, в будинок заведено світло, опалення пічне та електро, вбиральня у дворі,біля двору по вулиці колодязь з питною водою гідною до вживання, є можливість підключення до газу , та до центральної каналізації що проходять по вулиці. Документи всі готові до угоди купівлі продажу (на будинок,землю кадастровий номер,приватизація), боргів нема, власники в місті,прописаних нема. Торг можливий. Покази за попередньою домовленністю Я, Вікторія,агент який займається продажем нерухомості 9 років, всі подробиці та домовленності по телефону, та безпосередньо на перегляді обєкту.

Продам будинок в Дергачах, рн см Чудо маркет.метро Перемога

Продам добротний цегляний будинок в Дергачах, у відмінному районі, р-н Стадіону, загальна площа -93 кв.м, 4 кімнати, газове, твердопаливне та пічне опалення, МПО, зручності в будинку, приватизована земельна ділянка – 10 соток, капітальний гараж, є госп.побудови. Відмінне місце для життя, в пішій доступності – зупинка, магазини, дитячий майданчик.

Продам добротний цегляний будинок 93м2 в Дергачах

Продам дом от собственника , без комиссии Расположение дома в хорошем районе, рядом доступны магазины, автобусная остановка, новая почта, школа, жд вокзал, стадион Все условия для жизни есть Кухня отдельно от дома Гараж на две машины Скважина, водопровод , канализация , санузлы Баня/Сауна 2 этажа, бассейн Отопление Дрова/Газ Подробности по телефону Торг присутствует

власник
Продам дом в Дергачах

Продам собственный дом, расположенный в тихом живописном месте г.Дергачи (7 км от Харькова). Вокзал, школа, остановка, больница, магазины, детсад - все в 10 минутах ходьбы. Участок 7 соток, есть гараж, погреб, летняя кухня. 220v и 380v. Из белого кирпича, окна пластиковые. Дом в жилом состоянии.

власник
Продам свой дом в Дергачах

В продажі будинок та флігель на одній території. Перший будинок під ваш ремонт,3 кімнати , коридор, котельня, туалет. Другий-флігель з євроремонтом, утеплений по периметру, 1 кімната, прихожа, кухня, с/вузол та душ. Теплі поли, кондиціонер. МП вікна. Продаж з меблями! Ділянка 9 сот. Дуже гарне місце розташування

Будинок в Дергачах!

В Дергачах, на в їзді з Малої Данилівки виставлений на продаж 2х поверховий будинок з капітальним ремонтом, меблями та технікою. Красиве оздоблення, ландшафний дизайн двору, озеленення милують очі. Деревяні альтанки, куточки для релаксу та відпочинку прикрашають подвіря. В самому будинку 3 житлових кімнати, велика сучасна кухня з виходом на літню терасу. Ковані сходи, натяжні стелі, сучасне опалення. На подвірї є ще один цегляний невеликий будинок з автономним опаленням. 3 скважини, ковані красиві ворота, сучасна огорожа. Гарний підїзд та вихід на дві вулиці. Цей райський куточок не залишить Вас байдужими. Ціна 105000

Продам 2 поверховий будинок 160м2 в Дергачах

Прекрасне поєднання місцерозташування і природи. Для любителів риболовлі. Будинок в центрі міста Дергачі. Цегляний, міцний і теплий. 85 кв м - 4 кімнати, 3 з них ізольовані. В кухні, коридорі, ванній кімнаті тепла підлога. На земельній ділянці (кадастровий номер) розташований будинок, господарські будівлі, навіс для авто. Автоматичні ворота, що відкриваються з брелка. Земельна ділянка виходить на ставок, який є серцем ділянки. Не дивлячись на центр міста, ділянка живописна, виходить на природу. Зупинка транспорту, поліклініка, дитячий садок та вся інфраструктура в доступності витягнутої руки

Будинок в центрі міста Дергачі

Продам затишний будинок в Дергачах! Два поверхи, пʼять кімнат, індивідуальне опалення, двухконтурний котел, тепла підлога в ванній кімнаті, кухні та в передпокою,кімнати розділені, перший поверх: передпокій, кухня, вітальня, санвузол, дитяча, кабінет, зала, другий поверх: спальня та вітальня. В будинку установлена сигналізація. Додаткові будівлі на подвірʼї двоповерховий гараж, альтанка, двір плитка та газон, підʼїзд до будинку асфальт. Документи на будинок та земельну ділянку в порядку, готові до продажу. Якщо Ви шукаєте затишний будинок для вашої родини, то це він!!! Продаж від власника!!! Реальному покупцю торг доречний!

Продам будинок в місті Дергачі! ВЛАСНИК!

Продам дом в Дергачах 75 кв.м. 5 комнат, кухня. Участок 16 соток Все подробности и больше фото дам, пишите, звоните. 09******75

власник
Продам дом Дергачи

Продам будинок в Дергачах, в самому центрі, розташований на 15 сотках приватизований, рівна ділянка! Будинок житловий, газифікований, зі зручностями, свердловина, світло 380Вт, широкий двір, сарайчики, заїзд. Шикарний варіант для будівництва нового будинку. Асфальтований підїзд, нові ворота, транспорт, поліклінника, банк за 7 хвилин пішої доступності, шикарно під забудову. Торг.

Продам будинок 65м2 в Дергачах, в самому центрі

У Дергачах, в престижному районі 2-х поверховий будинок нової будівлі. 7 соток приватизованої землі, під фундамент гараж. На першому поверсі 2 житлові кімнати, кухня, санвузол та котельня. На другому – 4 окремі кімнати. Перший поверх повністю житловий, з капітальним ремонтом. Теплі підлоги, сучасне газове та електроопалення. Красиві сан. техніка, натяжні стелі, світильники. Другий поверх під ремонт. Ділянка огороджена, гарне місце розташування. Ціна 65000 Покази в будь-який зручний для Вас час.

Продам будинок 151 м2 у Дергачах

Терміново продам 1/2 будинку в Дергачах, в самому затребуваному розташуванні - район залізничного вокзалу. Будинок з газом, є всі зручності, кухня, коридор, 3 ізольовані кімнати, в хорошому стані, зайти і жити, частково залишається меблі, кухня. Є сходи, можна зробити 2-й поверх житловим, вже почали робити кімнату, проводка поміняна по будинку. Двір доглянутий, заїзд, гараж, літня кухня на 2 кімнати, з похідним льохом. Літній будинок прекрасний повноцінний другий житловий будинок. Земельна ділянка 8 соток, літній душ та вбиральня, шикарна альтанка. Транспорт, ринок 5 хв. Торг реальний. Кадастровий номер є.

Терміново продам 1/2 будинку 58м2 в Дергачах

Працюємо за сертифікатом ! Продам будинок в м Дергачі / стадіон. Пропоную розглянути невеличкий будинок 50м2 на 3 кімнати , дві з яких - ізольовані. В домі є піч у гарному робочому стані. Кухня 9м2 та сан/вузол( ванна, унітаз, пральна машина автомат).Газове опалення. На земельній ділянці 10 сот також є похідний льох, сарай. Просторє подвіря.

Продам будинок в м Дергачі. Сертифікат.

Впервые в Продаже Дом в Дергачах ( район Стадиона )54м2. Хорошая планировка 2 раздельные комнаты зал. кухня. Летняя кухня сарай. 7 сот.земли ровный участок. Хорошее расположение Дома. 7 мин.транспорт магазин. Торг реальному покупателю.

Впервые в Продаже Дом в г.Дергачи.

Продам 1/2 будинку в Дергачах район 3 школи, по червоній лінії, 50 м2, 2 кімнати, кухня -13 метрів, високі стелі, житловий стан, газ у будинку. Ділянка 12 соток. На ділянці зливна яма, літня кухня газифікована, льох, госп. будівлі. Двір асфальтований. Чудове місце . Транспорт. Торг

Продам 1/2 будинку в Дергачах

Добротний цегляний будинок у центрі Дергачів. 1990 побудови. 120 квадратних метрів. Мансарда (можливість другого поверху). Гараж, літня кухня. Великий двір. Два види опалення. (Газ і тверде паливо), хороший підїзд і місцезнаходження. Ціна 45000 Торг.

Продам добротний цегляний будинок у центрі Дергачів.

Продам дом в самом центре города. Рядом автобусная станция, магазины, больница, дом культуры. Дом требует ремонта. На участке есть прекрасное место под застройку, а также огород . Проведен газ, во дворе скважина.

власник
Продам дом в Дергачах

Продам дачний будинок 80 м2 в Дергачах, ділянка 25 соток, є баня, дві альтанки, льох, господарські споруди. Свердловина питної води. Капремонт. Будинок цегляний, побудований в 2000 році. Ціна 20000

Продам 2 поверхову дачу 80м2 в Дергачах
1 - 24 з 74 результатів

Популярні запити

Географія Дергачі