Продається будинок загальною площею 331.8 м2, село Гореничі, Києво-Святошинський район. ВАЖЛИВО! Незавершене будівництво!!! Ділянка 22 сотки. Орієнтир: вулиця Північна, поруч з Котеджним Містечком "Лісові Гореничі". Будинок в 1 поверх без ремонту. НА ФОТО ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ( є в наявності). - Тип фундаменту - стрічковий. - Коробка - цегляна, товщина 380 мм. - Чаша бассейну - монолітна. - Вода - скважина ( глибина 70 м) + італійський насос заведено в будинок. - Магістралі каналізації під будинком з виводом до септику ( септика немає). - Рік початку будівництва - 2021. Електрика і газ - не підведені. У безпосередній близькості розташовані озеро і ліс, дуже тихе та затишне місце, вся інфраструктура в 2 хвилинах (магазини, кафе, дитячі майданчики). Зручна транспортна розвязка забезпечить вам швидкий доступ до всього міста, а пішохідні прогулянки до озера стануть приємним доповненням до Вашого повсякденного життя. #A1059

Північна, 1

Сьогодні ми всі прагнемо жити в безпеці та комфорті, і дивимося на світ вже іншим поглядом. Поглядом, зверненим на найважливіше — можливість бути поряд із найріднішими в житті людьми та в місці, де панує спокій і затишок, проживаючи кожен особливий момент цілком і повністю! Адже погодьтеся - ніщо не наповнює краще, ніж правильний та комфортний простір навколо вас. Пропонуємо до вашої уваги маєток у мальовничому місці с. Гореничі, всього в 13 км. до Києва. Маєток розташувався на 45 сотках землі з ландшафтним дизайном і складається з кількох житлових будівель, зони відпочинку з басейном, спортивного майданчика та плодоносного саду. ⠀ В основному будинку, загальною площею 522 кв. м., може з комфортом розташуватися велика родина, оскільки планування будинку ретельно продумане. На 1му поверсі будинку розташовані: велика вітальня з каміном, простора кухня, спальня з гардеробною кімнатою та санвузлом, госп. приміщення, гостьовий санвузол. На 2му поверсі знаходиться спальна зона, яка поділяється на 2 простори. У першому розташовано майстер-спальня з великим санвузлом та гардеробом. У другому - 4 спальні і 2 просторі санвузли. На мансардному поверсі простора кімната відпочинку для розваг та ігор, санвузол, вбиральня та дві кімнати вільного призначення. У гостьовому будинку, площею 303 кв. розташовані: На 1му поверсі: простора сучасна вітальня, кухня, санвузол та підсобне приміщення. На 2му поверсі: дві спальні з гардеробними кімнатами , санвузол. В іншому крилі гостьового будинку, з окремим входом, розташовані кімнати для охорони та обслуговуючого персоналу з кухнею та санвузлом. А також гараж на 3 автомобілі. Також на території маєтку розташована повноцінна зона відпочинку площею 270 кв.м. з просторою терасою, двадцятиметровим басейном з протитечією, душовими, санвузлами та роздягальнями, залом з каміном та кухнею. А також окрема лазня з кімнатою відпочинку і каміном. Чудовий ландшафтний дизайн прикрашає територію всієї ділянки. Рослини на ділянці (їх більше 300 видів) зацвітають одна за одною протягом усього року, завдяки чому ділянка завжди фарбується новими відтінками, не перестаючи дивувати своєю візуальною гармонією. Для занять спортом у вашому розпорядженні спортивний майданчик. У кожному будинку є свій підвал, що у сьогоднішньому неспокійному світі стає дуже актуальним доповненням задля безпеки. У будинку передбачено основний та альтернативний вид опалення. Наявність усіх необхідних комунікацій, у тому числі генератора, а також посилена охорона території забезпечує вам повністю автономне та безпечне життя. Проживаючи в цьому чудовому маєтку, ви створите свою власну неповторну історію, яку трепетно оберігатимете від чужих очей. Приїжджайте на перегляд! Ми відповімо на всі питання, що вас цікавлять. Будинок продається без комісії для покупця! Колегам – винагорода за клієнта.

Крутогірна вул., 1

Продаж будинку з власною озелененою територією. Комфортне та затишне місце для Вас та Вашої родини. Продаж 6 будинків (зі своєю територію 5 соток) в закритому Котеджному містечку (всього 8 будинків). З фінішнім облицювання або БЕЗ. Планування: 1й поверх: 1 спальня, простора кухня вітальня з виходом на терасу, санвузол та технічне приміщення. Висота першого поверху - 3.100 2й поверх: 3 спальні (одна з них майстер-спальня з гардеробом), санвузол. Характеристика будинку: • фундамент монолітний стрічковий • стіни газоблок 300 • утеплений мінеральною ватою 100 мм • виконана штукатурка внутрішніх стін • підведені комунікації • вікна rehau • фасад баранець + керамічна плитка • якісні вхідні двері з терморозривом • технічний вихід під камін Територія біля будинку: • закрита територія котеджного містечка під охороною з автоматичними воротами, сучасна вхідна група. Облагороджена ділянка, з озелененням (посаджені туї, газон, автополив). • на території КМ є своя окрема ділянка – 5 соток (ділянка з автополивом + посівний газон та туями) • парковка Комунікації: • електрика 10 кВт 3 фази • септик 10 куб.м. • свердловина 75 м • інтернет-кабель (оптоволокно) До станції найближчого метро 10 хвилин на авто. Є ВІДЕО ОГЛЯД, звертайтесь, покажемо в зручний для Вас час. Гарного дня і мирного неба! Поряд Стоянка, Дмитрівка, в декількох хвилинах АТБ, також Сільпо, МакДональдс. Неподалік є спортивний майданчик, поле. Школа, дитячий садок. Є відеоогляд, звертайтесь.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Столична вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається Будинок в с. Гореничі Загальна площа 150м.кв +тераса 32м.кв (вихід з будинку роздвижна система), + подвал-бомбосховище 75м.кв з усіма комунікаціями. +балкон 14м.кв + навес для авто Ділянка 7 соток. 1й поверх - кухня-студія, санвузол, кімната, гардеробна. Стеля 3,20м. 2й поверх - 3 кімнати, гардеробна, санвузол. Стеля 4,5м. Комунікації: газове опалення, вода скважина, каналізація септик переливний, електрика 10кВт. Стіни - керамоблок 380мм, утеплення пінопласт 100мм, фасад декоративна штукатурка з елементами клінкерної плитки. Дах - металочерепиця + утеплення. Паркан, ворота, хвіртка, тротуарная плитка. Озеленення ділянки! Всі завершальні роботи закінчать на протязі місяця. Вже можно заходити на ремонт! Асфальтований заїзд по вулиці. Поруч живуть сусіди. Позаду ділянки ліс, рекреаційна ділянка (в майбутньому забудова не планується). Дуже тихий і затишний район! Зручний виїзд на Київ. В пішій доступності центральна частина де розташована школа, дитячий садок, магазин, лікарня, зупинка транспорту. Ціна 170 000у.о. Без комісії для покупця! Оформлення мінімальне. Можливе розтермінування. Можно під Є Оселю, сертифікат або державні програми. Наповнення можливе по домовленості (штукатурка, стяжка, тепла підлога, розведеня сантехніки і електрики). Звертайтесь, зустрінемось на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Депутатська вул.

Без комиссии для покупателя! Продам дом вашей мечты, по адресу Киевская обл. Киево- Святошинский район с. Гореничи, ул. Мрия. Дом двухэтажный 133м2. На первом этаже расположена большая кухня-студио с каминном, который обогревает и второй этаж. Предусмотрен твёрдотопливный котёл, газ по улице, дом можно отапливать электричеством, газом и котлом. На втором этаже расположены 3 спальни, санузел и гардеробная, разведено электричество, интернет. Есть отличный чердак. Дом строился для себя, поэтому всё продумано до мелочей. Скважина 64м2, канализация 3+3 кольца с переливом и доп. септиком. Участок 11 соток, тихое ,уютное, спокойное место среди сосен, подъезд к участку по асфальтированной дороге. Рядом строится АТБ. Ждём вас на просмотр, дом вас приятно удивит!

Мрія вул., 1

Пропонуємо ексклюзивний будинок 340 кв. з новим ремонтом на закритій вулиці, що охороняється. Будинок побудований для себе, що вигідно відрізняє його від інших пропозицій у даному ціновому сегменті: якісні матеріали, італійські меблі елітних брендів із натурального дерева, - шматочок Європи в елітному передмісті Києва. Чотири спальні, чотири санвузли, вітальня з каміном та виходом на терасу, кухня виробництва Італії з технікою Siemens та Bosch, барбекю, кабінет мебльований меблями з червоного дерева, пральна. Італійські кришталеві люстри, Італійська сантехніка, змішувачі та плитка, паркетна дошка, водяний підігрів підлоги, декоративна штукатурка Система охоронної сигналізації, система кондиціювання Philips, відеодомофон, відеоспостереження, інтернет-оптоволокно, ТБ, гараж на два автомобілі. Гарна та грамотно спланована ділянка 15 соток з ландшафтним дизайном, де відчутний простір та повне єднання з природою. З вітальні вихід на терасу, де так приємно снідати, слухаючи пісні птахів Навколо респектабельні сусіди та розвинена інфраструктура. Це місце подарує вам відпочинок та відновлення після стресу галасливого та запорошеного міста. Запрошуємо на перегляд переконатись!

Спортивна

Уважаемие покупатели рассматриваем и покупателя по программе Є-Оселя Продам просторний, автономный дом с участком правильной формы в тихом и спокойном месте поселка Гореничи . Дом расположен в поселке Гореничи ул.Ивана Кочерги. массив полностью застроен ,хорошие соседи ,рядом лесная зона. Участок : 12сотки Общая площадь дома : 175м.кв. Планировка : 1-й этаж прихожая,кухня студио с просторной гостинной,санузел,бойлерная. 2-й этаж три раздельние спальни,санузел,гардеробная. 3-й мансардний этаж с коммуникациями и балконом Характеристика строительства : Фундамент - ленточный Материал кладки - газоблок Утепление внешнее - пенопласт 100мм Фасад - селикатний кирпич. Крыша - металочерепица Коммуникации: Твердотопливний и электро котел, Теплые полы первый этаж, Электрика - 15 Квт 3 фазы Канализация - септик 6 кубов с переливом. Водоснабжение - скважина 42 метров . Альтернативное эклектричество: Ветряк, солнечные батареи 5 кВт. Ремонт 2 этажа закончен полностью, 1 этаж дает возможность реализовать ваше виденье пространства. Приглошаем на просмотри

можливий продаж по єОселя
Івана Кочерги вул., 52

Всього 7 км по розкішній житомирській трасі і Ви дома, в Гореничах, в справжньому родовому маєтку, де будуть щасливі всі ваші найрідніші люди! Цей будинок збудовано із самих дорогих і екологічних матеріалів не для продажу, а для себе. Загальна площа чуть більша 300 м кв , по документам 280 м кв, 2 поверхи і підвал з топочною, винним погребом, гараж на 2 машини, криша металочерепиця, енергосберігаючі вікна Rehau Geneo. Будинок розташований в дуже мальовничому місці, в оточені сосен і дубів, поруч хвойний ліс і чисте озеро! Кругом елітна забудова, широка дорога. Магазини Фора, АТБ і Сільпо в пішій доступності. Дуже якісний будинок побудоввний із червоного керамблока, зовсім поруч з Києвом для поціновувачів комфорту і бажаючих жити в курортній зоні, та користуватись всіма благами мегаполісу!! Неймовірне місце сили вашої родини! Перегляди в зручний час за домовленістю, телефонуйте!

Снайпера вул.

Продається чудовий будинок з гаражем в с. Гореничі, що всього в трьох хвилинах їзди від Житомирської траси, та за 15 хв від Києва! Будинок знаходиться на обжитій, асфальтованій вулиці, поруч з чудовими сусідами! Ремонт виконано під чистове оздоблення, зроблено розводку електрики та встановлено камін , який обігріває половину будинку, на обох поверхах! Загальна площа: 184 м² Площа участку: 10 соток. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ Ремонт: чистове оздоблення. Рік побудови: 2021. Матеріал стін: цегла. Тип покрівлі: металочерепиця. Зовнішнє утеплення стін: мін. вата. Тип перекриття: ж/б плита. Товщина зовнішніх та внутрішніх стін: 380 мм. Матеріал внутрішніх стін: керамоблок. Тип воріт: автоматичні. Система опалення: індивідуальне/електро та камін; ПЛАНУВАННЯ: 1-й поверх : кухня - вітальня з виходом на терасу, гостьова кімната, топкова, санвузол, коридор та гараж; 2-й поверх : мастер- спальня зі своїм гардеробом, санвузол, 2 дитячі спальні та балкон; Є вихід на дах ( технічне приміщення) КОМУНІКАЦІЇ - Електрика (15 кв.). - Каналізація септик. - Свердловина (79 м.) - Газ по вулиці; В селі є школа, садочок , стадіон ! За 5 хв їзди на авто - магазини Сільпо, Wine Time, МакДональс, Заправка Wog, та ін! Будинок введено в експлуатацію! Можемо розглянути програму Єоселя та Євідновлення! Продаж без комісії для покупця! Не зволікайте, телефонуйте за вказаним номером телефону та записуйтеся на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Незалежності

Продаж будинку в Гореничах, провулок Хоменка! Поряд ліс, хороша асфальтована дорога, обжиті вулиці та елітні сусіди! Площа: 165 м2 Ділянка: 6 соток Утеплення пінопласт 100мм, дах- мінвата 200. Комунікації є, але не заведені в будинок. Септик: 15 куб переливний. Скважина: 68 м Електрика по 3 фази 15 кВт Дуже зручна локація, регіон цей достатньо розвинутий по інфраструктурі. Все, що необхідно (школи, садоки, ліцеї, лікарні, магазини….) поряд. До Житомирської траси 5 хв. автомобілем Запрошую на перегляд!

хоменка, 1

Продам таунхаус, с. Гореничі вул. Сологуба 24, 10 км від Києва. Код обєкта SH-185-558 Стіни з газоблоку, зовнішнє утеплені пінопластом ПСБС-100мм, покрівля металочерепиця. Будинок ведений в експлуатацію. Є право власності, всі документи оформлені. Є договір по електроенергії, газу. Загальна площа 80 кв.м., 3 кімнати. Земельна ділянка - 1,5 сотки. Можна заходити на ремонт. Є стяжка, ввод електрики. Комунікації: електрика 7кВт, свердловина, каналізація септик, газ - газовий двуконтурний котел. Опалення - газове. Передній двір на два паркомісця. Вартість - $47,5 тис Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Сологуба вул.

Продам шикарний сімейний будинок з власним озером, красивою озеленою теріторією. Код обєкта SH-186-963 Загальна площа 511 кв.м. Площа ділянки 30 соток. Вишуканий будинок з вдалим планування, просторими примішеннями. Ремонт та облаштування з якісних дорогіх матеріалів. Неімовірне красиве меблювання. Меблі та предмети інтерєру елітні італійських брендів - Treci Cecchini, Lucy, Corsini. В будинку вітальня з великим авторським каміном, столовою зоню, окрема кухня, декілька спальних кімнат, зони відпочинку, баунти-лаунж, є сауна, басейн, на кожному поверсі ванні кімнати та с/в. Комунікації: електрика, свердловина, каналізація септик, газ - газовий двуконтурний котел. Опалення - газове. Теріторія закрита цегляним парканом, відеоспостереження. На теріторії є будинок для охорони, гостьовий будинок з 2 гаражами, відкритий басейин, озеро, прогулянкова алея. Вартість - $900/кв.м. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Стрілецька вул.

Будинок двоповерховий в с. Гореничі (поруч з межою с. Петрушки). Рік побудови 2016, введений в експлуатацію в цьому році. Загальна площа будинку по факту – 340м2, по документах – 212,4 м2 (щоб менше платити податок). Будинок розділений на два входи, має дві окремі частини для проживання двох сімей. Перша частина (для батьків) займає половину першого поверху( велика кухня, санвузол+котельня, 2 житлові кімнати) Друга частина більша – займає другу частину першого поверху і весь другий для великої родини. Дуже класне планування! Все добротно зроблено для себе. Матеріали: газоблок, перекриття бетонні плити, дах - металочерепиця, металопластикові вікна по всьому будинку на першому поверсі з гратами. Зроблено частковий ремонт: підшита стеля гіпсокартоном, плитка у котельній, закуплені радіатори, розведена електрика по будинку. Земельна ділянка - 10 соток, квадратної форми. Вода – скважина, заведена і розведена в будинок, автополив на ділянці. Септик - переливний. Електрика – розведена по будинку, по точках (є проект), є документи на підключення. Вартість підключення – 20 тис. грн. Опалення – на вибір, розведені труби по будинку, закуплені радіатори, облаштоване місце під камін і виведено димохід під нього, скатна криша дозволяє встановити сонячні панелі. Не обраний варіант опалення (є технічна можливість для розміщення твердопаливного котла, або електричного, або газового). Газ по вулиці. Будинок з терасою на 1 поверсі, у дворі є тех.приміщення, паркан з металопрофілю і відкатні ворота, розведений автополив на території. Асфальтована дорога, в 100 метрах, поруч ліс, обжитий гарний район приватного сектору. До виїзду на Житомирську трасу 5 хвилин., через Милу. Ціна 79000 дол. Оформлення – 8,5% будинок та 1% земля

Відпочинку-1

Рік побудови 2016, введений в експлуатацію в цьому році. Загальна площа будинку по факту – 340м2, по документах – 212,4 м2 (щоб менше платити податок). Будинок розділений на два входи, має дві окремі частини для проживання двох сімей. Перша частина (для батьків) займає половину першого поверху( велика кухня, санвузол+котельня, 2 житлові кімнати) Друга частина більша – займає другу частину першого поверху і весь другий для великої родини. Дуже класне планування! Все добротно зроблено для себе. Матеріали: газоблок, перекриття бетонні плити, дах - металочерепиця, металопластикові вікна по всьому будинку на першому поверсі з гратами. Зроблено частковий ремонт: підшита стеля гіпсокартоном, плитка у котельній, закуплені радіатори, розведена електрика по будинку. Земельна ділянка - 10 соток, квадратної форми. Вода – скважина, заведена і розведена в будинок, автополив на ділянці. Септик - переливний. Електрика – розведена по будинку, по точках (є проект). Опалення – на вибір, розведені труби по будинку, закуплені радіатори, облаштоване місце під камін і виведено димохід під нього, скатна криша дозволяє встановити сонячні панелі. Не обраний варіант опалення (є технічна можливість для розміщення твердопаливного котла, або електричного, або газового). Газ по вулиці. Будинок з терасою на 1 поверсі, у дворі є тех.приміщення, паркан з металопрофілю і відкатні ворота, розведений автополив на території. Асфальтована дорога, в 100 метрах, поруч ліс, обжитий гарний район приватного сектору. До виїзду на Житомирську трасу 5 хвилин., через Милу.

можливий продаж по єОселя
Щаслива

Продається сучасний 2-поверховий будинок 280 кв.м , своє озеро джакузі у будинку 5 спалень, будинок із цегли та утеплювача (орпінопласт), збудований на ділянці 13 соток. На території ділянки є тепла зона BBQ 50 кв.м. 2 госпблоки, тераса 35 кв.м., альтанка, автополив, сад із фруктовими деревами, Ландшафт їли туї та багато друга. В величезна кухня,-вітальня 50 кв.м. у провансе стилі, гостьова спальня, санвузол .Возле дома зарыбленные озера где купаются и ловят рыбу.

Снайпера вул., 22

✅ 🏠 ➡️ Продаж 3-х поверхового таунхаусу з новим ремонтом в Гореничах, обжита затишна вулиця в центрі села, 5 хв. від виїзду на Житомирську трасу. АКЦІЯ!!! До 1 травня ціна $ 88 000!!! Площа будинку - 125 м² Площа ділянки - 2 сот Свій гараж! Своя окрема територія! Стрічковий фундамент Стіни із газоблоку, утеплені пінопластом Дах із металочерепиці Прибудинкова територія викладена тротуарною плиткою Комунікації: - Електрика 12 квт - Вода (свердловина 40м) - Каналізація (центральна) заведено в будинок - Електрокотел + тепла підлога. ПЛАНУВАННЯ: 1-й поверх: кухня-вітальня, с/в з душовою кабіною. Розведена тепла підлога, встановлена інсталяція та змонтований піддон під душову кабіну. 2-й поверх: вітальня з виходом на балкон, спальня, c/в з душовою кабіною, дитяча/кабінет. 3-й поверх (мансарда) – одна окрема кімната вільного призначення. Теплий комфортний будинок знаходиться в тихому мальовничому місці! З вікон відкривається панорамний вид на Київ. Поруч автобусна зупинка, магазини, піцерія, салон красоти, школа, садок, стадіон. Зручна транспортна розвязка. Відео за запитом! Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Травнева вул.

Без% Продаж нового будинку с.Гореничі, в 15 км від Києва. Не реально крутий будинок, все продумано до дрібниць. Будинок збудований у 2019 році з червоної цегли, утеплений мінеральною ватою. має облицювання керамічною цеглою. Будинок виконаний у світлих тонах, з використанням натуральних та дорогих матеріалів у сучасному стилі. Укомплектований всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Встановлено високоякісні екологічні деревяні вікна з енергозберігаючими склопакетами, тепла підлога, захисні автоматичні ролети на вікнах, розгалужена система сигналізації та відеоспостереження по периметру. Опалення газове, з автоматичним економічним регулюванням температури теплоносія в приміщенні, залежно від температури зовні. Альтернативні види сонячних батарей на даху, потужні теплові кондиціонери. Вбудований гараж на 2 автомобілі з автоматичними воротами. Будинок має 2 поверхи та цокольний (0 поверх) загальною площею 520 м.кв та 25 соток землі. Планування: (цокольний поверх ) -Зона відпочинку з мякими меблями, - сауна, чан, санвузол; - Спортивна зона; - приміщення для зберігання речей та інвентарю; -Опалювальний цех з котлом з компютерним управлінням та водоочисним залом. 1 поверх - Простора вхідна група -просторова зона кухні - велика вітальня з обідньою зоною -Зона відпочинку (кінотеатр) - крита тераса з панорамним виглядом та вуличним каміном Вихід на терасу з вітальні. 2 поверх - господарська спальня з великим санвузлом та з балконом - 2 гостьові спальні зі своїми санвузлами - кабінет з балконом Територія 25 соток з авторським ландшафтним дизайном. Ділянка зонована ступінчастим ландшафтом: - зона барбекю (величезна облаштована альтанка з водовідведеннями та електрикою) - відкритий басейн - спортивна зона (газонний майданчик для розваг) - сад із фруктовими деревами На ділянці декоративні дерева, чагарники, багаторічні квітучі рослини, фірмовий газон, авто полив, свердловина -107 м, фільтрація води. Автоматичні ворота, охорона, відеоспостереження. Поруч озеро. Презентабельні сусіди. До Києва-5-7 хвилин на авто. Реальному покупцю торг.

Академічна вул.

У селищі Гореничі в 10 хв їзди до столиці на закритій території з власним виходом на озеро в оточенні різноманітних дерев( згідно продуманого ландшафтного дизайну)продається будинок загальною площею 511,7 м . Домоволодіння складається з основного будинку, гостьового будиночку 120 м і окремого для охорони 18 м, а також критий гараж, який може вмістити 3-4 машини, відкритий басейн, альтанки, зона барбекю. На земельній ділянці в 25 соток виконано ландшафтний дизайн, автоматичне освітлення, росте багато хвойних дерев, різних кущів і рослин, які гармонійно доповнюють заміське життя. Перший поверх поєднав в собі вітальню площею 110, 8 м з неповторним каміном , кухню, басейн, сауну, допоміжні кімнати, с/ в. На підлозі іспанська плитка і встановлено підігрів підлоги. Другий поверх- все для зашишного відпочинку- 3 спальні кімнати, кабінет з терасою, гардеробні, с/в. Мансарда містить в собі бібліотеку, 2 кімнати, с/в, гардеробні, бойлерну, веранду, допоміжні приміщення. Побудовано будинок з червоної цегли. Фундамент-ростверк на сваях, скважина 100 м, септик з дренажним насосом в землю, встановлені очисні фільтри на воду (зворотний осмос) і матеріал даху-металочерепиця. Будинок оснащено всіма необхідними комунікаціями. Внутрішнє оздоблення: тільки якісні і натуральні матеріали. Меблі виготовлено за індивідуальним замовленням . Територія охороняється і підключена до сигналізації. Все що потрібне для комфортного проживання- все є! За попередньою домовленістю все покажемо і розкажемо! Краще один раз побачити і залишитися🙂 Телефонуйте! Очікуємо на найкращого покупця!

Стрілецька вул.

Без комісії для покупця! Продам будинок в Гореничах. Про наш будинок Вам багато що скажуть наші фотографії. Однак варто дещо додати: - Ділянка 24 сотки в дуже комфортному місці села Гореничі. Об’єднана з 2х по 12. Широкий фасад; - Загальна площа будинку 338 м2, 5 окремих кімнат, простора кухня, гардеробна кімната, технічні приміщення та 3 санвузли; - Гарний та якісний ремонт. Повністю наповнений меблями та технікою. Будинок в чудовому, доглянутому стані; - Комунікації: газ, електрика (3 фази), свердловина, каналізація – септик. Є генератор; - Шикарна доглянута територія з дорослими деревами, соковитим газоном, садом, квітами та іншими рослинами; - На території є баня на дровах з кімнатою відпочинку, душовою та туалетом. Поруч розташована бесідка з мангальною зоною; - Гараж на 2 авто; - Природа. Ліс та 3 озера в пішому доступі; - Інфраструктура. Магазини АТБ, Фора, Сільпо, аптека, Макдональдс, зупинки транспорта, зручний виїзд до Києва. Все необхідне для комфорту – поруч; Будинок побудований з любов’ю. Вже з першого погляду Ви відчуєте затишок, комфорт та відчуття того, що за кожним куточком дійсно гарно доглядають. Впевнений, будинок вартий вашої уваги! Телефонуйте, щоб домовитись щодо перегляду в зручний для Вас час! З повагою, Стріченець Олексій, Агентство нерухомості SaySale.

можливий продаж по єОселя
Інженерна вул., 1

с.Гореничи.Продам дом 208 кв.м. на участке 10 соток земли. Дом 2 эт.+ подвал с гаражом.Ремонту 5 лет. 1-й эт: Гостиная с балконами,кухня,с/у с душевой кабиной,прихожая,лестница в гараж. 2-й эт:4 спальни,с/у с ванной,балконы в 3-х спальнях. Подвал:гараж,2 кладовые,котельня. Дом с ремонтом,встроенная кухня со встроенной техникой, полы с подогревом,2 кондиционера,отличная столярка, двери и лестница из натурального дерева. В доме установлены видеонаблюдение,охранная сигнализация,интернет,спутниковое ТV. Своя скважина- 68 м и центральное водоснабжение,газ,электричество- 17 квт.,выгребная яма- 5 м глубины. На участке-беседка,отличные молодые плодовые деревья. Забор не законченный,но каркас готов. Отличное место,тишина,нет шума от дороги. Рядом озера и лес. Цена 170000 дол. 097-214-69-90 Маргарита Романовна

Тепличная

Можливо за програмою Є-відновлення! Надзвичайно ЯКІСНИЙ та ЗАТИШНИЙ будинок в престижній частині селища Гореничі, на околиці соснового ЛІСУ, що видно з вікон. Будинок будувався для себе, не для продажу, тому на будівельних матеріалах не економили. Стіни – пустотіла керамічна цегла (42см), дах – натуральна черепиця, декоративна штукатурка Ottochento, використана у внутрішньому оздоблені стін, презентабельна, практична та довговічна, дубові міжкімнатні двері, сходи – з натурального ясеню, мармуровий камін. Площа 2х поверхового будинку складає 188м2, та вміщає в себе: • Вітальну з каміном - має друге світло, • Простору кухню – має вихід на відкриту терасу та на подвір’я, • 3 спальні кімнати - одна з яких розташована на 1 поверсі, • 2 санвузли - на 1 поверсі загальний з душовою кабіною, на 2 поверсі – з ванною та душовою, розташований у господарський спальні, • Котельну, • Гараж на 2 авто – що має вхід/вихід з будинку. Внутрішній простір оздоблений у сучасному стилі з деякими елементами стилю Прованс. Будинок повністю оснащений усім необхідним з усіма підключеними комунікаціями. Має: • газове опалення та газову плиту, • теплу підлогу та радіатори опалення, • власну свердловину 67м, • переливний септик, • підігрів води у бойлері можливий як від газу, так і від електрики, • є очисна система води, у кухні – до питної, • 15 кВт електрики (3 фази), • розведений оптоволоконний інтернет, охоронна сигналізація, відеодомофон, • на ділянці – автополив, автоматичні грати в гараж, освітлення території, вода підведена до зони барбекю. На особливу увагу заслуговую ДІЛЯНКА, на який розташований будинок. Площа складає 11,5 соток. Ділянка КАСКАДНА, укріплена. На височині розташований молодий ПЛОДОВИЙ САД, каскад та огорожі від сусідів – заплітає виноград. На плато біля будинку посаджені декоративні кущі, дерева, троянди, газон, де вільно розміщується складний басейн, зона БАРБЕКЮ. Є капітальний монолітний погріб для зберігання с/г продуктів, який також слугує як БОМБОСХОВИЩЕ. Тиха та спокійна вулиця в селищі, на околиці СОСНОВОГО ЛІСУ, від Житомирської траси – 4 км, від центральної вулиці Соборна – 2 км. В селищі, де переважає сучасна котеджна забудова, є загальноосвітня школа, дитячий садок, стадіон, магазин «Фора», інші продуктові та побутові магазини, аптеки, на трасі велике «Сільпо», заправка КЛО. ЗАПЛАНУЙТЕ СВІЙ ВІЗИТ вже сьогодні і дозвольте цьому затишному будинку розгорнутися перед Вами! P.S. ідеальні документи, більше 3 років.

Вільна вул.

140м2/7,5 сот 2эт *159000$ без камина(выводы есть) Эл 7 квт(можно увеличить) Гореничи Дом Садовая Септик 3Х2 Вода сважина 90м, фильтр на 6м Газ в доме. Уникальность предложения в возможности 3мя видами отопления *газовое *электро * камин-разводка труб по всем помещениям, установлен вентилятор. -- Гильзованний димоход под камин- Фундамент1,2 м армированый монолитный. Керамоблок, минвата, дерево, фальц металл, гидро паробарьер. В студии панорамные окна, все с дверьми, соответствуют зонам. Рациональная современная планировка, всего 5 комнат. Высокие потолки 3.10. Окна REHAU 70 профиль, с отражающим покрытием. Мансардные окна FAKRO, немецкая фурнитура 1й Студия-зал с камином и выходом на террасу, спальня-кабинет, большой с/у под лестницей, прихожая, крыльцо. 2й 2 спальни, с/у, и зона родительской 1 спальни со своим с,у и гардеробной. Лестница бетон, терраса 20м2 с покрытием деревянные балки-жалюзи. Дома стоят в окружении прекрасных видов природы. Удобный выезд в центр Гореничи и на Житомирскую трассу,улица асфальтирована, освещается, кварталы частных застроек. До Киева 8 км Внимание! --Возможна рассрочка на индивидуальных условиях. --фото и видео этапов строительства предоставляются

Садова вул.

Для Вас здесь нет рамок и запретов, нет общности и вседоступности для посторонних, здесь нет чужой истории. Здесь - новый уровень комфорта. Главная цель интерьера – Ваши ощущения и комфорт, а основной концепт направлен на удобство, экологичность, приватность и статусность своих Владельцев! Внутреннее пространство дома включает: • I этаж: кухня с обеденной зоной, гостиная с камином и зоной отдыха, гостевая спальная, котельная и прачечная комнаты, спортзал, гостевой санузел; Первый и второй этаж соединяет удобная, прочная чугунная лестница, произведённая во Франции. • II этаж: три спальные комнаты, 2 санузла, большая гостиная, гардеробная. У каждой из спален есть выход на личную террасу. Вся мебель была создана по индивидуальному заказу, в отделке и оформлении использовались натуральный мрамор и ценные породы дерева. Сантехника заказана с Италии; освещение – частично Италия/Чехия. По всему внутреннему периметру, где позволяет покрытые – тёплые полы ( первый этаж и санузлы). Основные технические характеристики Вашей резиденции: • Площадь дома – 300 м²; • Площадь участка – 15 соток; • Высота потолков – 3,2 м², на 2-ом уровне – 3,5 м² ; • На участке есть доп. сооружение для персонала и закрытый гараж для одного авто; • Отопление производится с помощью газового и электрического котла; • Водоснабжение – 85 метров скважина; • Электричество – 3 фазы, 20 кВт; • По всему участку, а также в доме – сигнализация, видеонаблюдение, датчики движения, противопожарная система, интеллектуальная система управления инженерными сетями. Покупка этого Дома - это наличие личного: • TSARSKY – на участке установлен бассейн с подогревом; • Sosnvel – ведь Вы на 360°окружены чистым воздухом и умопомрачительным ландшафтным дизайном; • Sportlife – спортзал с панорамными окнами; • Ресторана Маяк – ведь у Вас есть невероятная атмосферная терраса и кухня, на которой Вы или Ваш повар сможет приготовить любой сложности блюдо! • Hilton – заезд на территорию только по пропуску, военизированная охрана 24/7, посторонних «экскурсантов» - нет! Здесь только соседи Вашего статуса! Локация, ул. Спортивная - Гореничи, которая заставляет забыть, что всего в 15 км от Вашего дома расположилась суетливая и вечно спешащая столица. Цена: 760 000 у.е. с возможным аргументированным торгом; что более чем доступно по сравнению с объектами аналогами ( которых фактически нет). Документы – предоставим! Просмотр – организуем! Когда бы Вы хотели посмотреть?

Спортивна вул.

Продам дом 100 % готовности, расположенный в 3-х км. от г. Киева, в двухста метрах от каскада озер и леса. Земельный участок 12.5 соток, с ландшафтным дизайном и молодым садом. Коттедж общей площадью 558 кв.м., 2 этажа плюс цокольный этаж и мансарда, 4 спальни, кабинет, игровая, 4 с/у, бассейн с противотоком, сауна, бильярдная комната, спортзал, 2 террасы. В доме сделан качественный дорогостоящий ремонт, меблирован и оснащен бытовой техникой мировых производителей. В доме камин, электрическое и газовое отопление. Украина, Киевская область, Киево-Святошинский район, село Гореничи

Снайпера вул., 21
123...8
1 - 24 з 169 результатів

Географія Гореничі