Без% для покупця Продаж стильного будинку 120кв. (+ тераса на даху 170кв.м) в с.Гора Бориспільського р-ну Будинок на діляці 5сот. рівної прямокутної форми. На ділянці вже виконане газонне озеленення та облаштовані доріжки тротуарною плиткою. Навколо металевий паркан та автоматичні ворота. Будинок побудований із якісних матеріалів та з дотриманням всіх норм: - стіни газоблок + утеплення пінопласт+ клінкерна плитка (зовнішнє оздоблення); - фундамент - монолітна плита + сваї для монолітного даху; - дах - монолітна плита + пінопласт 400мм + гідроізоляція, сітка + моноліт + рубероїд та смол. В будинку розведені всі комунікації: - електрика - 14кВт (3фази) - скважина для води - 30м - септик - 3 кільця - змонтована система кондиціонування (встановлений зовнішній блок кондиціонування) - розведена тепла підлога, - виконано розводку електрики по всьому будинку, - розведені всі лінії сантехніки та каналізації, - встановлені приховані інсталяції в санвузлах, - повністю виконаний чистовий ремонт бойлерної/пральної кімнати. Поланування будинку має функціональне зонування простору: - вхідна група із двома нішами під гардероби для верхнього одягу, - окремий вхід з вулиці до котельної/пральної кімнати, - три окремі просторі спальні кімнати, - велика кухня гостьова із виходом на терасу в дворі, - два окремих сан вузли, - окрема гардеробна кімната, - величезна зона відпочинку на відкритій терасі на даху. Будинок розтахований в чудовій зручній локації біля сільради в Горі. Поряд школа та дитячий садок (до 100м), навпроти стадіон та зона відпочинку. В пішій доступності (до 150м) супермаркет Фора та АТБ. В той же час сусідні будинки захичають вас від шуму Бориспільської автомагістралі. У вашому розпорядженні зручна транспорта розвязкка з можливістю менш ніж за 10хв потрапити до Київа або Борисполя. Є відеогляд Запрошуємо на перегляди))

Франка, 2

Продам дуплекс 145м.кв. з ремонтом с.Гора, Бориспільського р-ну. Будинок новий. 2 поверхи 4 спальні Кухня-студіо 45м2 2 с/в(душ, ванна +душ) Опалення індивідуальне електричне (Котел Bosh та насосна група, тепла підлога на 1-му поверсі та 2-поверх с/в). + додатково встановлено чавунну піч-камін, що опалюється дровами. Суміжна стіна між дуплексами 60см. Ділянка 3 сотки землі. Зроблено септик с переливом+свердловина. В будинок заведено 17 кВт . Є зарядна станція для електромобіля. У дворі покладена гранітна бруківка . Розвинена інфраструктура – продукти: Фора, АТБ, Пчілка, магазини; будмаркети, «Терракот», «Chalet»; кафе: McDonalds, готель-ресторан «Green Villa», 100 м зона відпочинку «АкваЗона» з відкритим басейном, піцерії; ринок; школа, дитсадочок, Укрпошта, Нова пошта, автозаправки та ін. Ціна 150 000 $ с готовим ремонтом за будинок 145м2 Без комісії!

Молодіжна

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам дуплекс 145м.кв. з частковим ремонтом у с.Гора, Бориспільського р-ну. Будинок на етапі ремонту! 2 поверхи 4 спальні Кухня-студіо 45м2 2 с/в Опалення індивідуальне (Котел Bosh та насосна група, тепла підлога на 1-му поверсі та 2-поверх с/в. Суміжна стіна між дуплексами 60см. Ділянка 4,3 сотки . У дворі покладена гранітна бруківка . Є можливість зробити навіс для авто. Зроблено септик с переливом + свердловина. В будинок заведено 13 кВт . Розвинена інфраструктура – продукти: Фора, АТБ, Пчілка, магазини; будмаркети, «Терракот», «Chalet»; кафе: McDonalds, готель-ресторан «Green Villa», 100 м зона відпочинку «АкваЗона» з відкритим басейном, піцерії; ринок; школа, дитсадочок, Укрпошта, Нова пошта, автозаправки та ін. Ціна 140000$ за будинок 144м2 ! Краще один раз побачити!

Молодіжна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудовий будинок в елітному охороняємому котеджному містечку "Park House", де є все необхідне для комфортного життя за містом. Будинок з якісним ремонтом та зручним плануванням. Три затишні спальні на другому поверсі, санвузол у спальні для господарів та окремий для гостей. На першому поверсі знаходяться кухня- їдальня з просторою залою для ідеальних вечорів: з телевізором, диваном і сучасним дровяним каміном та затишний кабінет. Будинок облаштований всіма необхідними меблями та технікою. Кухонна техніка Gorenje, два холодильника Liebherr, 3 кондиціонери, 3 телевізори, 2 котли - електро та газовий. Бонус газовий генератор Generac (США) та вуличний гриль-барбекю. На території – навіс для трьох машин, затишна тераса, де можна пити чай та щодня надихатися свіжим сосновим повітрям. В будинку своя свердловина, де смачна чиста вода. "Park House" - це сучасні цегляні котеджі, збудовані в єдиному архітектурному стилі. Охорна 24/7 та вїзд за перепустками. Інфраструктура поряд: 5 хвилин на авто школа, дитячий садок, супермаркет, аптека, пошта, зоомагазин, вет. клініка, магазин будматеріалів. До міста 14 км без заторів по трасі Київ-Бориспіль. Поряд з Вами будуть жити люди, яким справді не байдуже, де і як вони живуть. Всі дотримуються правил, доброзичливих і тактовних. Сосновий листяний ліс навколо та в самому місті.

ексклюзив
Соснова, 9а

Продажа дома дуплекс с. Гора, КГ «Парк Хаус». Киевская область, Бориспольский р-н. Евроремонт, функциональная планировка: 5 спален, 3 санузла, кухня, просторная гостиная, сауна, котельная, прачечная, кладовая, гараж 2 машины, убежище (подвал), балкон. Укомплектован всей необходимой мебелью и техникой. Закрытая и охраняемая придомовая территория. Удобное месторасположение. Рядом лес, магазины, рестораны, спортклуб, детские садики, школы. Площадь: 288,0 кВ.м., два этажа + цокольный этаж, цена: 210.000$ Без комиссии

сосновая

Продається повністю новий заміський котедж преміум класу, неймовірно просторий зсередини і приголомшливо функціональний зовні, який ідеально підходить для прийому гостей. У дворі добротно обладнаний гостьовий будинок із лазнею, купіллю, каміном, піччю і просторою кухнею, у центрі двору зручно облаштоване місце для сидіння компанії навколо видовищного вогнища та басейн із білого мармуру з програмованою турбованою протитечією SWIMEO для активного плавання. Доріжки у дворі вимощені з гранітної плитки. Будівельні роботи активно ведуться без зупинки, за точним графіком, з точним дотриманням будівельних норм. При будівництві використовуються якісні будівельні матеріали, які заздалегідь були вже всі закуплені. Площа основного будинку 480 м.кв. Площа гостьового будинку 120 м.кв. Мармурові підлоги, стільниці та підвіконня. Довгий декоративний камін 2,5 м. Висота стелі 3.8 м. Покриття покрівлі ПВХ мембранами. Газ і електрика заведені на ділянку. Трифазне підключення, потужність електромережі 50 кВт. Документи всі готові. Будинок буде повністю введений в експлуатацію через місяць, до травня 2024 року і обладнаний під ключ у форматі "Заїжджай і живи". Ділянка розташована в красивій зеленій місцевості в оточенні котеджів преміум класу. Проїзд до котеджу рівною асфальтованою дорогою дуже зручний і комфортний. Швидкий проїзд у с. Гора з Києва Харківською трасою становить 32 км. Траса має 8 смуг для руху (по 4 смуги в кожну сторону). У будинку опалювальний гараж на два автомобілі, а на подвірї літній паркинг. Цінність цієї пропозиції з продажу полягає ще й у тому, що той, хто прийме рішення раніше за інших частково проінвестувати купівлю котеджу саме зараз, на етапі будівництва, зможе не тільки вплинути на етап облаштування будинку на власний смак, а ще й матиме можливість набагато економніше отримати те, що саме бажає.

Квітнева, 8

Без комісії!!! Продається будинок в селі Гора, вулиця Гоголя, Бориспільський район. Є великий город. Загальна площа земельної ділянки складає 14 соток, площа будинку 75м2,4 кімнати. В будинок заведено газ, світло,вода,септик. Біля будинку є сарай,літня кухня. Стан жилий,все залишається. Дуже зручне розташування земельної ділянки,поруч є дитячий садок,школа, магазини. До метро Бориспільська 15км. Документи в порядку,більше трьох років. Перегляди за попередньою домовленістю.

Гоголя, 13

Достатньо один раз побачити і Ви скажете : «Так я його хочу» Це про майбутнє , про мрії, бажання та неймовірне задоволення ! Це простір - можливість втілити у реальність Ваші найсміливіші дизайнерські ідеі та мрії. Для тих бажає і знає як виразити себе, нарешті дозволити собі втілити насміливіші та найсмачніші ідеї. Це можливість перемиати обмежувати себе відчуваючи повну свободу без будь яких перешкод! Створіть своє унікальне місце яке буде демонструвати Вашу індивідуальність та характер. Будьте справжнім творцем без будь яких обмежень. Сучасний двоповерховий таунхаус з відкрітою терассою. в новому КМ "Country-Townhouse" чекає своїх власників. Котеджне містечко розташоване в передмісті Києва. До станції метро «Бориспільська» можна дістатися машиною Бориспільським шосе всього за 9 хвилин. ЖК «COUNTRY TOWNHOUSE» - це оригінальна архітектурна концепція, яка забезпечує ексклюзивний простір для своїх мешканців, що поєднує в собі зручне місце розташування, оптимальні планувальні рішення, відмінну інфраструктуру, просторий упорядкований пішохідний двір, паркувальні місця. Дитячі садки, школа, супермаркети, аптека, сто, кафе та ресторани. Вибираючи ЖК «COUNTRY TOWNHOUSE». Ключову роль в архітектурі будинків відведено терасам. Тут Ви зможеие проводити затишні вечори з друзями та коханими чи зустрічати світанки. Таунхаус має прибудинковою територію, 2 поверхи, дах будинку можна використовувати як відкриту чи закрыту терассу. Загальна площа таун-хаусу 113,29 м2. Будинок в КМ «Country Townhouse» вже з підведеними комунікаціями: - автономним водопостачанням – від артезіанської свердловини завглибшки 145 метрів; - електрикою; - газом; - центральною каналізацією; - автономним опаленням із встановленим двоконтурним газовим котлом. Цілодобова охорона, закрита територія. На території є паркомісця для мешканців житлового комплексу, дитячі та спортмайданчики. Також поряд знаходяться дитячий садок та школа, великий супермаркет та невеликі продуктові магазинчики, затишні кафе, СТО, спортивний комплекс та зони для відпочинку. Дозвольте собі бути гідним більшого ! Запрошуємо на перегляд у слушний для Вас час! Маю відео- огляд будинку

Центральна вул.

Двоповерховий цегляний будинок у змішаному лісі липа, береза, дуб, клен, сосна. Містечко знаходиться у закритому котеджному селищі. Загальна площа котеджу 200 кв. та тераса 20 кв.м, земельна ділянка площею 7 соток. У котеджі 3 спальні на другому поверсі, на першому поверсі гостьова кімната та простора вітальня із дровяним каміном, панорамними вікнами та виходом на терасу і кухня. В будинку 2 туалетні кімнати, гардеробна, пральна та котельня. Критий паркінг на 2 авто. Супутникове телебачення, Інтернет (оптиковолокно), кондиціонери. На території власна свердловина, септик, індивідуальне газове опалення. У містечку всі дороги заасфальтовані, містечко знаходиться в 14км від Києва

можливий продаж по єОселя
Мисливська

Продаж будинку в КМ "Парк Хаус" село Гора Бориспільського району. Загальна площа 395кв.м, ділянка 11 соток, 4 спальні та кабінет, велика гардеробна кімната, 4 с\вуз, гараж на дві машини, кухня з деревяними фасадами, двері і сходи також з дерева виконані сучасними технологіями, новий дизайнерський ремонт закінчений у 2022 році, Будинок дуже теплий і економічний в експлуатаціі

Мисливська

#8976 Продаж будинку у селі Гора - 15км до Києва, 7 хв.на авто до метро Бориспільська . Будинок 225 кв.м. на 15 сотках землі , побудований у 1995р., якісні матеріали та продуманий план будинку дозволять користуватись ним ще довгі роки. Будинок із гаражем, великим погребом-підвалом із 2 входами, верандою на 2 поверсі та терасою на 1 поверсі. Із додаткових будівель є альтанка. Зонування 1 поверх- передпокій, санвузол, ванна кімната, побутова кімната ,велика вітальня із каміном, простора кухня з терасою на сад. На 2 поверсі -3 спальні та велика вітальня із виходом на веранду. Стан в будинку житловий, косметичний ремонт. З комунікацій - газ в будинку, свердловина, електріка, септик. На великій ділянці можна розташувати додаткові споруди, є плодоносний сад. Сусіди живуть на постійній основі.

Вереснева

Продам 2х поверховий дім в с.Гора загальною площею 150.92 кв.м! Тепла електро підлога, розумне планування, утеплений, санвузли на кожному поверсі, мебльован. Цоколь: мармурова кришка темно- коричневого кольору. Штукатурка фасадна: бежевого та коричневого кольору. Дах: металочерепиця коричневого кольору. Утеплення зовнішніх стін: плити мінераловатні товщиною 100мм. Електика: 3 фази, 25 кіловат. Участок: 3,5 сотки. Септик: 6 колец 10кубів, Скважина: 40 метрів. У дворі викладена брущадка. Підїздні шляхи- асфальт. Розвинута інфраструктура, все поруч: дитячий садок, школа, заправка, магазини та ресторан.

можливий продаж по єОселя
Бассейна, 13

До вашої уваги представлений Таун хаус в ЖБК Кантрі-Хаус, 2 поверхи+тераса на даху, на продаж за адресою: с. Гора Бориспільський район, вул Центральна 49 Г . Зроблений чорновий ремонт, на полу стяжка. В будинку проведений газ, електроенергія, опалення газове. Зроблений частковий ремонт в санвузлах. Квартира у власності - 3 роки буде в травні. Для комфортного проживання пропонується: охоронювана закрита територія, закритий дитячий майданчик. Дуже тепла та затишна. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Транспортна розвязка – 15 хвилин до траси, поряд зупинка громадського транспорту.

Центральна вул., 49Г

Продаж сучасного просторого будинку в стилі hi-tech, с. Гора, Бориспільський р-н. Будинок знаходиться посеред зелених краєвидів, в оточенні котеджів преміум класу! Ремонт будинку зроблений з якісних дорогих матеріалів світових виробників! Власник приділив увагу кожній деталі та контролював усі етапи будівництва На території 2 БУДИНКИ! Основний будинок - 439 м2 Гостьовий будинок - 123 м2 12 соток Ландшафтний дизайн Декоративні дерева Газон з автополивом Басейн 8.5*1.60м. з підігрівом та протитечією Зона релаксу з осередком Гостьовий будинок з усіма зручностями і сауною Планування основного будинку: 1-й поверх включає: - простора кухня-вітальня зі столовою зоною - великий санвузол - спортзал - гардеробна - гараж на 2 авто - котельня - господарське приміщення 2-й поверх: - 2 спальні з власними санвузлами та гардеробними - кабінет - гостьова спальня В основному будинку ремонт зроблено частково, а саме: тепла підлога, стяжка, комунікації, чистова обробка та зроблено ремонт у санвузлах! Гостьовий будинок: вітальня спальня зона барбекю лазня купіль камін піч санвузол У гостьовому будинку ремонт завершено на 90%! У будинку зроблена тепла підлога, стяжка, штукатурка, розводка електрики. Плитка в санвузлах. У центрі двору зручно облаштоване місце для сидіння компанії навколо видовищного вогнища та басейн із білого мармуру з програмованою турбованою протитечією SWIMEO для активного плавання. Доріжки у дворі вимощені з гранітної плитки. Мармурові підлоги, стільниці та підвіконня. Довгий декоративний камін 2,5 м. Покриття покрівлі ПВХ мембранами. Газ і електрика заведені на ділянку. Документи всі готові. Ділянка розташована в красивій зеленій місцевості в оточенні котеджів преміум класу. Проїзд до котеджу рівною асфальтованою дорогою дуже зручний і комфортний. Швидкий проїзд у с. Гора з Києва Харківською трасою становить 32 км. Траса має 8 смуг для руху (по 4 смуги в кожну сторону). У будинку опалювальний гараж на два автомобілі, а на подвірї літній паркінг. #315917344000

Квітнева, 14

Сучасний будинок в с. Гора. Бомбосховище, всі комунікації. м. Бориспільська – 10 хвилин Шикарний будинок, в дуже зручному по розташуванню місці. Гарна розв’язка, асфальтована вулиця. Зручні з’їзди-заїзди з бориспільської траси. До Києва (м. Бориспільська ) – 10 хвилин на авто. Постійні маршрутки до метро Бориспільська (до зупинки – 5-7 хвилин пішки). Аеропорт – 10 хвилин Поряд вся інфраструктура: - Нова школа - Стадіон - АТБ, та Фора нового формату, ринок - Макдональдс та інші корисні та потрібні заклади Площа ділянки – 6 соток. Призначення – 2.01 Індивідуальна забудова. Паркан по периметру з відкотними воротами. Крита парковка на 2 авто. Загальна площа - 300 м2. Два поверхи, капітальний монолітний підвал під всім будинком. Утеплення криша, стіни – 10 см., мінвата. П’яти камерні склопакети на вікнах Veka. Комунікації: заведений та підключений газ, електрика - 15 кВт. (прямий договір ДТЕК), вбудований в газову мережу генератор на 10 кВт., свердловина - 70 м., каналізація септик з переливом,. Зроблене опалення (радіатори, тепла підлога), вентиляція, розводка електрики, каналізації, сантехніки, встановленні інсталяції під унітази. Зручне планування: - великий камін у вітальні - кімната кабінет на першому поверсі, три спальні на другому - чотири санвузли - гардеробні - монолітний підвал (бомбосховище з високими стелями) Без комісії, співпрацюю з професійними ріелторами без дубляжу об’єкта в ЗМІ.

Шкільна

#8114 До продажу пропонуються 2 однакових будинки по 120м2 кожен у центі с. Гора по вул. Франка. Під кожним будинком 5сот землі. Можливий продаж окремо будинків (у цьому випадку можна поставити огорожу між будинками) або разом та отримати знижку. Проект будинків однаковий, одноповерхові. Матеріал стін газоблок, утеплення та клінкерна плитка, перекриття моноліт, на даху спроектована зона відпочинку та озеленення. Під кожним будинком свердловина, септик, система кондиціонування, інтернет, котельня у будинку. У будинку зроблені стяжка підлоги, первинна стяжка стін, розведена електрика та сантехніка, зроблено зонування приміщень. Будинок потребує чистового оздоблення. Гарне розташування будинків у селі - поруч АТБ, зупинка автобусна, школа. Вулиця тупікова, зроблено асфальтований підїзд та автоматичні ворота.

Франка

❗️Нашого власника чекає подарунок , НОВИЙ ГЕНЕРАТОР , який вже підключений до будиночку для автономної роботи ❗️ Ми дбаємо про Вас 🏡🏡🏡 До Вашої уваги пропоную Новий Сучасний Будинок, який знаходиться в Київський області , Бориспольському району , VIP селі Гора ( 15 км від Києва ) . По Бориспільському Шоссе дуже зручна розв’язка , та завжди максимально швидко добратися (12 хвилин ) до М. Бориспільська . ✅Затишний Будинок площею 98м2 ✅Приватна власність Площадь 0.525 ( га ) Призначення під будівництво будинку . ✅Побудований в 2022 році. План будинку ( 3спальні кімнати по 18м2,16м2, 14м2, Вітальня - кухня 28 м2 , Санвузол 10.5 м2, Гардеробна - 5м2 , котельня 3.2м2 . Терраса 15 м 2 ✅Детальний опис : Побудований з Газоблоку 25 та утеплений 10 пінопластом . Фундамент 130 , монолітна плита . Електроенергія заведено 3 фази 10 КВт . ( але по факту більше ) Вся вода заведена в будинок . Криша металочерепиця . Утеплення перекриття мінеральна вата 20 см . Дерев’яне перекриття . Вікна та двері 7 см 3 скла Glasso. Скважина 25 метрів . Септик 7.5м3 . Тепла підлога водяна по всьому будинку . Є всі документи на кожному етапі будівництва , детальний опис та фотографії. Водостічна система - 120 діаметр труби . Фасад - декоративна штукатурка барашек в білому кольорі . Огорожа бетонний паркан + Відкатні ворота . ✅В Будинку вже укомплектована кухня : духова шафа , електро плита , посудомийна машина , витяжка. ✅Санвузол повністю укомплектован. ✅Котельня вже з електро котлом та бойлером . ✅В гардеробній стелажі чекають на Ваші речі та також при вході є гардеробна шафа . ✅Є місце для каміну в вітальні . ✅ Проведений інтернет оптоволокно . ✅Опалення : тепла підлога , теплові насоси , електрокотел 9 КВТ, кондиціонери , камін , та газ по вулиці також можливе приєднання . ✅Паркомісце на 2 авто у Вашому дворі . ✅На території залито бетонні доріжки та укладена тротуарна плитка . ✅Завезено на територію чорнозем та посіяна зелена травка, тому скоріше купуйте та сміло можете займатися ландшафтом на території та планувати Ваш Сад із плодових Дерев . ✅Асфальтований під’їзд , вулиця освітлюється . Поруч все забудовано сучасними будинками . Поруч дружелюбні сусіди . ✅Чудова локація та максимально розвинута інфраструктура : Магазин ФОРА , Магазин Пчілка, Амбулаторія сімейної медицини, будівельні магазини , сучасна ветКлініка, стоматологія , бургерна , рибний ресторан , фітнес Клуби , автомийка , кілька СТО Школа , Садочок , будується нова сучасна школа, кав’ярні , ресторани . При підїзді трасою АТБ, СІЛЬПО, НОВУС, АТБ та МАКДОНАЛЬДС ✅Поруч шикарний Ліс для ранкових та вечірніх прогулянок з Вашим Улюбленцем. Є озеро, футбольне поле, дитячий майнданчик та спортивний майданчик з тренажерами . ❗️Перегляди в будь - який зручний для Вас час .❗️ Будинок з нетерпінням чекає на нового власника . ☎️ До швидкої зустрічі, з Goldenkeywithirina.

Грушевського

ЭКСКЛЮЗИВ | УНИКАЛЬНАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ | ПРОДАЖА ДОМА БЕЗ % | НЕ УПУСТИТЕ СВОЙ ШАНС | РЕАЛЬНЫЕ ФОТО | АКТУАЛЬНО | Вашему вниманию предлагается уникальная возможность приобрести роскошный, уютный дом в живописном селе Гора, Бориспольского района, всего в 15 минутах езды от Киева! Этот дом - настоящая жемчужина с изобилием удивительных особенностей, невероятно просторный внутри и потрясающе функциональный снаружи! На территории есть уютный гостевой домик (102м2) с погребом для хранения вин и продуктов, 2-й этаж гостевой, (установлена печь булерьян). Просторная теплица, где Вы сможете выращивать свои собственные продукты. Великолепный сад с фруктовыми деревьями: яблоки, груши, персики, нектарины, абрикосы, сливы, айва. Беседка для приятных вечеров с барбекю и отдыха на свежем воздухе. Фонтан-водопад с водоемом и подсветкой, создающий неповторимую атмосферу. Дорожки во дворе вымощены с гранитной плитки. Во дворе дома удобно обустроено место для провождения уютных вечеров или встречая рассвет с любимыми либо друзьями. При строительстве использовались лучшие высококачественные материалы, делалось все с душой - для себя! Площадь основного дома: 287м2 Дом имеет качественный дорогой ремонт, что придает ему изысканности и комфорта! Каждая деталь тщательно продумана, создавая приветливую атмосферу для Вас и Вашей семьи! Планировка | этажа: -две отдельные спальни с эксклюзивным дубовым паркетом; -гости с декоративным камином в зале для уютных вечеров; -столовая с финляндской стенкой из королевской березы сделала по индивидуальному заказу за 10 000$; -обустроена кухня с американской мебелью по специальному заказу для роскошного интерьера; -санузел при входе в дом; -гардеробная; -прихожая зона. *Теплый пол на первом этаже (кроме спален) - водный подогрев. Планировка || этажа: -гостиная; -3 спальни; -кладовая; -раздельный санузел (ванна + туалет). Планировка -1 этажа/подвала (42м2): -общая комната; -комната с джакузи-бассейном (с гидромассажем и подсветкой) + электрическая сауна - идеально для расслабления. -сан узел (туалет) + санузел душ. Техника в доме исключительно от известных мировых брендов, эксклюзивная мебель - предоставляют Вам гарантию высокого качества и надежности! Коммуникации: Две собственные скважины и личное водоснабжение - Ваша гарантия чистой и свежей воды! Автоматическая система полива и автополив для поддержания красоты Вашего сада! Дизельный генератор мощностью 25Вт, обеспечивающий 72 часа бесперебойного электроснабжения. Автономная система водоснабжения и электроэнергии - Ваше спокойствие. Бойлер на 150л для горячей воды с возможностью нагрева электричеством или газом. Газовый котел для комфортного отопления в холодные дни. Две основные выгребные ямы на участке и две дополнительные на территории. На территории есть два въезда на участок , один с автоматическими воротами и домофоном. Нет гаража, но есть место для 3-э машин под накрытием. Расположение дома с отменной инфраструктурой: супермаркеты (АТБ/Фора/Бджілка), МакДональдс, школа, детский садик, футбольные и спортивные площадки, Амбулатория семейной медицины, строительные магазины, современная ветКлиника, стоматология, бургерная, рыбный ресторан, фитнесс Клубы, автомойка, несколько СТО, а так же лес и прекрасная природа рядом. Рядом с домом хвойный лес, что обеспечивает отличное качество воздуха и гарантирует каждое утро великолепное пение птиц. Приглашаем Вас почувствовать эту уникальную атмосферу ДОМА, который создан для Вашего комфорта и наслаждения! Не упустите уникальный шанс - свяжитесь с нами для просмотра и получения дополнительной информации! Есть видео-тур! Просмотры в любое удобное для Вас время! Позвольте этому дому сделать Вашу жизнь невероятной! *дорогие коллеги, предлагайте объект своим клиентам без дублирования рекламы и фото! Телеграмм/Вайбер

Толстого, 30

Представляю вашій увазі унікальний новий будинок у мальовничому селі Гора, всього за 10 кілометрів від столиці, у мальовничому Бориспільському районі. Цей просторий котедж площею 130 квадратних метрів порадує вас трьома окремими спальнями, просторою кухнею-їдальнею з виходом на затишну терасу та двома санвузлами для вашого комфорту. Розташований на ділянці площею 6 соток, будинок оточений зеленими насадженнями та пропонує захоплюючий вид на сосновий ліс, створюючи ідеальну атмосферу для відпочинку та умиротворення. Цей сучасний одноповерховий котедж обладнаний всім необхідним для комфортного життя: тепла підлога, електрика, електричний котел, септична система для каналізації, а також свердловина на 27 метрів забезпечує надійне джерело води. А ще, ви зможете насолоджуватися всією інфраструктурою, яку пропонує навколишнє середовище: поряд з будинком розташовані школи, дитячі садки, тренажерний зал та магазини, що робить це місце ідеальним для комфортного та зручного життя. Не пропустіть свій шанс придбати цей унікальний будинок всього за 220000 доларів і створити для себе та своєї родини ідеальне місце для життя та відпочинку!"

Горіхова, 24

*Изысканный дом площадью 261 м2 на Бориспольском направлении предлагает уникальное пространство для стильной жизни:* **Жилая площадь:** - Две просторные спальни, уютная детская и стильная гостиная. **Ремонт и дизайн:** - Супер-ремонт из дорогих материалов с современным дизайном и камином. **Эстетика и уют:** - Пол из орехового шпона создает атмосферу изыска и тепла. - Цокольный этаж в стиле лофт для игровой или лаунж зоны. **Пространство и функциональность:** - Большая гардеробная и открытый балкон на 2 этаже. - Хорошо благоустроенная территория с газоном и зоной барбекю. **Безопасность и комфорт:** - Автоматические ворота, капитальный забор, системы сигнализации и видеонаблюдения. - Введен в эксплуатацию, в собственности более 3х лет. **Уникальные особенности:** - Строился для себя с любовью к каждой детали. - Идеальное сочетание комфорта, элегантности и природной красоты. **Дополнительные особенности:** - Ландшафт с растениями на все сезоны, автоматический полив. - Бензиновый генератор для автономности. - Комната в цоколе как бомбоубежище. - Фильтры на воду, современная мебель и техника. - Два санузла, парковка на два автомобиля. - Выход на террасу и потенциал для джакузи и барбекю. - Стена для уличной живописи и муралов. **Действуйте сейчас:** - Владейте уникальным домом, наслаждайтесь комфортом и стилем. От первого лица, Без дополнительных комиссий для покупателя‼️ - Записывайтесь на просмотр уже сегодня и начинайте новую главу вашей истории в этом прекрасном доме.

Центральна вул., 1

**Продається будинок в КМ Парк Хаус, с. Гора, Бориспільський р-н** - **Загальна площа будинку:** 224 м2 - **Земельна ділянка:** 10 соток **Планування:** **1 поверх:** - Кухня-студія з усією необхідною технікою (варильна поверхня, духовка, витяжка, мікрохвильова піч) - Вітальня з діючим каміном - Гостьова кімната - Санвузол з душем - Постірочна - Котельня **2 поверх:** - спальня з власним гардеробом - Дитяча кімната - Кабінет - Санвузол з ванною **Характеристики будинку:** - Власна свердловина - Газовий котел, власне опалення - Безпека: охорона будинку, відеоспостереження території - Гараж на два автомобілі **Додаткові Зручності:** - *Барбекю зона:* Великий двір із зоною барбекю, ідеальне місце для сімейних та дружних заходів. - *Спортивна площадка:* Простір для фізичних вправ та активного відпочинку прямо на вашій території. Цей будинок - ідеальне поєднання сучасного комфорту і можливостей для активного відпочинку в приголомшливому природному середовищі. 3194

Липова, 5

От первого лица, без комиссии‼️ - лучшее предложение в Бориспольском районе Продается действительно качественный свой дом в связи с отъездом за границу ; Построен по индивидуальному проекту, все чертежи и планировки предоставим при продаже ; - s=160м2 ; 10 соток земли с потрясающим ландшафтом включают в себя 56 туй по периметру дома ; - дом строился исключительно для себя, не на продажу ! ‼️Фунционал и планировка: Дом состоит из 3 полноценных жилых комнат из них: детская комната с двухъярусной кроватью, вторая детская или кабинет с отличной мебелью, диван привезен из США с ортопедическим наполнением, вместительные шкафы, отдельная мастер спальня со своей гардеробной комнатой и санузлом с ванной ; - гостевой санузел также с туалетом и ванной; - кухня гостиная с красивыми панорамными окнами во внутренний двор и выходом на террасу; - уютный натуральный камин обогревающий дом и создающий и без того уютную атмосферу этого дома ; - красивая входная группа с картинами и подсветками Картин ; - постирочная с электрокотлом, большим бойлером ; - при входе функциональные, вместительные шкафы ; -мансардный этаж с широкими балками, дерево привезено с Закарпатья ; ‼️Технические характеристики : - 50см толщина стен; - Утеплен не горючим графитом, имеющим сертификаты; - Немецкая металлочерепица; - Плита монолит 50см ; - 2 септика; - Электрокотел 13 кВт; - Заведено 3 фазы электричества; - Бойлер на 100 литров; - Бассейн и даже Газонокосилку, все оставляем в доме, кроме мелкой техники ; - Дровница во дворе; - Асфальтированный подъезд; - Водяной теплый пол; - Ворота автомат; - Плодовые деревья; - Есть видео строительства дома на каждом этапе и общие видеообзоры ; Освещенная улица. Рядом вся необходимая инфраструктура включая супермаркеты, макдональдс и пр. ‼️Документы: в полном порядке, введен в эксплуатацию, есть документы на дом и землю. Если Вы давно искали качественный и достойный дом для Вашей семьи, Вас можно поздравить). Звоните‼️

власник
можливий продаж по єОселя
Тиха, 9

Вишуканий будинок по вул. Яблунева у с.Гора. Будинок 4 спальні, 226 м2 + хоз приміщення 35 м2. + погріб 20м2. Парковка на 6 авто, є місце для гаража. Жива загорожа - 76 туй та молодий сад! Будувався власниками для себе з керамоблоку! На земельній ділянці є також місце для побудови басейну!

Яблунева

Ціна ВСЬОГО 225000$ БЕЗ КОМІСІЇ для покупця Ексклюзивний продаж 3х поверхового БУДИНКУ загальною площею 194м2 7 соток землі розміри 42м/18м фундамент 1,2м-1,5м монолітнокаркасний завезено 20 Камазів чернозему фундамент стрічковий Будинок знаходиться Бориспільський район село Гора, вул.Молодіжна ПРО БУДИНОК Цегляний будинок (червоний керамоблок) з монолітними перекриттями Комунікації: газ, електроенергія 3 фази до 25 кВт, скважина 30м та септик Опалення: твердопаливний котел, електро котел 12кВт, газовий котел, бойлер 80л Охрана Ajax Планування: гараж на 2 автомобіля з автоматичними воротами, котельня, вітальня, кухня, 2 санвузла, 3 спальні кімнати, засклена лоджія, кімната для спорту. У будинку зроблений якісний ремонт. При будівництві дотримані всі норми, та використовувались тількі якісні матеріали для будівництва. Продається з меблями та технікою повністю готовий для комфортного життя Також на території знаходиться прибудова яка має літній душ, санвузол, господарчу кімнату, та зону барбекю Ділянка має гарний та доглянутий ландшафт, з безліччю насаджень та з доглянутим газоном Біля будинку розвинена інфраструктуру з необхідними магазинами та іншими закладами Більше фото та інформації за телефоном З повагою Дмитрієв Сергій Також можете звертатись стосовно продажу вашої нерухомості або купівлі, з радістю допоможемо АН DMITRIEVS & PARTNERS

молодіжна
123...5
1 - 24 з 101 результатів

Географія Гора