Будинок, що будувався для себе, тому всі матеріали використовувалися високої якості. Це ідеальний варіант для людей, які хочу мати власний будинок із затишним двориком, місце спокійне, територіє має окремий вїзд, який забезпечує безпеку та приватність. На території 10 соток де посаджені молоді дерева, є можливість побудови гаражу (є дозвіл). Покупкою власник буде задоволений. До центру 10 хв пішки, поруч вся необхідна інфраструктура. Торг ніхто не відміняв, дзвоніть, домовимся.

власник
Добротний будинок

Продам будинок у центрі міста, вулиця 13 травня, біля 9-ти єтажки,є своє подвіря, свій город,тихий,спокійний район! 3 кімнати,є газ,також є пічька,э можливість достроїти ще декілько кімнат! Можна прийти в любий час що б подивитись

власник
Продам приватний будинок у м Гайсин або обмін на Вінницю

Продаю домогосподарство 12 соток у місті Гайсин. Ідеальне місце для проживання або розміщення бізнесу. На території знаходяться три будинки з трьома окремими входами. Один будинок має вхід з вулиці Комарова, два інших - з вулиці Волонтеров (червона лінія). Площа зазначена на фото. Всі комунікації доступні: електрика, газ, вода, каналізація. Великий будинок має 5 кімнат (92 м2), кухню, санвузол. У меншому будинку є 2 кімнати та кухня. Третій будинок, має одну кімнату і пічку, як літня кухня. Велике подвіря, де можна розмістити кілька автомобілів, гараж, городище, фруктові дерева. Приватизована земля. Поряд розташовані школа, магазини, парк та центр міста. Оголошеня від власніка.

власник
Продам домогосподарство 1262м2 (3 будинки + гараж)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам цегляний будинок загальною площею 61,2 квадратних метри. Розташований на приватизованій земельній ділянці 0,0722 га. правильної форми. Складається з 3 житлових кімнат - 37,5 кв.м., санвузол (душ, умивальник, унітаз) - 6,4 кв.м., кухня-вітальня - 13 кв.м. ЦІЛОДОБОВЕ централізоване водопостачання!!! Автономне газове опалення. Всі вікна замінено на великі двокамерні склопластикові. Висока стеля, великі світлі кімнати. Будинок теплий. Під будинком є погріб, 6,2 кв.м., сухий. На території є літня кухня, сарай з цегли, гараж, вуличний додатковий туалет та літній душ. Зроблено крите загородження для тримання курей. Родюча земля, розділена забором на ділянки для грядок та городу. Висаджені та плодоносять фруктові дерева та 5 кущів винограду. Тихе, спокійне місце для сімейного проживання. З городу є вихід на леваду, де через 50 м. протікає річка. Постійний спів птахів стане додатковим приємним враженням. Нещодавно прокладена асфальтована дорога, по вулиці замінено центральну трубу водопостачання. Поруч проходить маршрутне таксі, є магазини та школа. Документи готові для продажу.

власник
Продам будинок

Продається 3-х кімнатна квартира у 4-х квартирному одноповерховому будинку по вулиці Північна.Загальна площа 50 кв.м.,гараж,погрібник та господарські споруди,2 сотки городу.Є можливість прибудови.Деталі за телефоном 06******28 Олександра дзвонити після 18:00 ,коли працюю можу не брати слухавку.

власник
Продається будинок

По вулиці Заводській, у місті Гайсин продається частина будинку. Будинок знаходиться не біля самої дороги, має зручний асфальтований підʼїзд, пішки до річки йти 1 хвилину, дуже зручне і затишне розташування. На продаж представлена більша частина будинку 72 м² (2/3 від загальної площі. В іншій частині будинку ніхто не проживає її також можна викупити. В частині будинку є: два входи, два санвузла, кухня, чотири кімнати. На території є садок, господарські приміщення і гараж. Питання за телефоном, огляд за попереднім записом.

Частина будинку біля річки

Будинок з всіма комунікаціями, в гарному затишному місці, ділянка приватизована (площа ділянки 7 сот) в середині потребує косметичногоремонту, будинок має 2 окремих входи, тому за бажанням, може проживати незалежно 2 сімї,або частину здавати в оренду для пасивного заробітку є всі необхідні господарські споруди, оплення газове та твердопаливне Цына 25 тис $

Будинок на два входи

До вашої уваги стильний двоповерховий будинок в сучасному стилі А-Фрейм. Площа будинку - 87 м2, що забезпечує комфортне проживання. Будинок зведений з використанням енергоефективних матеріалів, що забезпечує економію на опаленні та зниження енерговитрат. Відкрите планування дозволяє створити просторий та функціональний інтерєр. У будинку є світла кухня-вітальня та затишні дві спальні кімнати для вашої зручності. Звертайтесь прямо зараз до наших менеджерів, щоб дізнатися більше інформації. Наша компанія має досвід у будівництві різноманітних обєктів, від затишних сімейних будинків до багатоквартирних комплексів. Ми гарантуємо високу якість роботи, точність виконання проекту та своєчасну здачу обєкту. Термін виконання робіт до 45 днів.

Продам будинок, дом, котедж двоповерховий у сучасному стилі А-Фрейм

До вашої уваги стильний будинок в сучасному стилі Барн Хаус. Площа будинку - 49 м2. Невеликий дім у якому все продумано до дрібниць, зручний та комфортний. В ціну входять всі зовнішні роботи, лишаються тільки внутрішні роботи. Звертайтесь прямо зараз, щоб дізнатися більше інформації. Наша компанія має досвід у будівництві різноманітних обєктів, від затишних сімейних будинків до багатоквартирних комплексів. Ми гарантуємо високу якість роботи, точність виконання проекту та своєчасну здачу обєкту. Термін виконання робіт до 45 днів.

Продам будинок, дом, котедж одноповерховий за Супер Ціною

Продам приватний будинок в м.Гайсин(район великого базару) Комунікації:газ,світло і вода підведені. За додатковими питаннями пишіть або дзвоніть 09******74

власник
Продам 2 будинки(один не добудований)

Продається чудовий новий будинок. Земельна ділянка 14 соток в центрі міста. Зручне та спокійне розташування. Поруч дитячий садочок, школа та магазини. Затишна вулиця, з одностороннім рухом. Стіни з цегли, всередені утеплювач, ззовні обкладено фасадною білою цеглою, з середини утеплено газоблоком. Залізобетонне перекриття. В будинку всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Власна свердловина на воду. На кожному поверху санвузол. В будинку зроблена система кондиціонування повітря - встановлені рекуператори. Встановлені якісні та сучасні металопластикові вікна.Вхід до цокольного поверху з заднього двору. Чудовий сад (яблуні, груші, шовковиця, черешня, вишня, малина). Документи готові. Запрошуємо до перегляду. Подробиці по телефону 06*********19 та 09*********71.

власник
Продається новий будинок

Продам недобудований будинок, газ вода, світло проведені. На участку є також приміщення на в якому можна жити ( ванна кухня кімната), гараж, погріб і 10 соток городу. Додаткова інформація по телефону !!!

Будинок недобудований

Половина будинку по вулиці Армійська (Урицького) загальна площа частини, що продається 66 м² , з всіма комунікаціями зроблено ремонт в кухні, ванній, та в одній з кімнат, можна одразу заселятись і жити. Земельна ділянка приватизована площа 9 сот, огорожена профнастилом

частина будинку  з земельною ділянкою в гарному місці

Продаєтся приватний будинок, загальною площею 361,5 кв.м. 2 поверхи, підвал, гараж, сарай. Газове та дровяне опалення. Є водяна скважина та централізоване водопостачання. Місце знаходження, м .Гайсин, мікрорайон Житній, вулиця Джерельна.

власник
Продається приватний будинок

Продається будинок, 1982 року. Маленький та охайний будиночок шукає нових власників. Щойно закінчено : косметичний ремонт, замінено ворота та забор - заходьте і живіть. В будинку - 2 кімнати, кухня, веранда, є ванна і туалет. В будинку є все - газ, вода, каналізація. Є погріб, гараж та величезний сарай. Великий город з родючою землею та на участку є плодові дерева та кущі. Гарна локація, поряд - парк, базар, магазини, є поряд школа, мед училище, два садочки. вулиця асвальтована та з маршрутом міського транспорту. На території є ще один будинок на два входи, без зручностей, 4 кімнати та віранда, це як бонус ) за бажанням та в перспективі можна на його місці побудувати новий будинок. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером 06******02 Перегляд можливий в любий зручний для вас час) Оголошення від власника

власник
Продам будинок, Гайсин

Продам частину приватизованого будинку в центрі міста розташованого біля Ощадбанку. Будинок складається з чотирьох окремих частин. Загальна прожиткова площа 68 Км. В будинку три кімнаті, суміжні туалет з ванною,два коридори,кухня з невеликим підвалом. Металопластикові вікна.В будинку є пічне опалення.Будинок теплий,грубі стіни,дах перекривався декілька років тому, сухий не тече, високі стелі 3.5 м але за рахунок грубих стін будинок теплий і економний в комунальних послугах. В будинку світло,газовий двух контурний котел,вода,бойлер на всі комунікації стоять лічильники. Своя окрема каналізація. Вода цілодобово. Вивіз сміття від ЖКГ. Будинок зі старим ремонтом,продається без меблів. Біля будинку є декілька невеликих приватизованих земельних ділянок. Садок,город. Подвіря частково з метало профілю. Який можна обгородити повністю і у вас буде зовсім окреме подвіря. З іншої сторони подвіря є також всі приватизовані споруди такі як: два підвали один коло одного з яких при бажанні можна зробити один або окремо продати. Великий цегляний сарай який колись був обладнаний під свиней є яма для рідини також можна обладнати як велику наприклад літню кухню. Також є металевий розбірний гараж на місці якого можна зробити любе будівництво або також окремо продати при бажанні.На всі прибудови є окремий електричний лічильник. Гарний затишний район з місця якого рукою подати до любого місця нашого міста. Центральний базар, Ощадбанк, аптеки,продуктові магазини, школи, дитячий садок, дитячий майданчик,маршрутне таксі 1 і 4. Документи готові до продажу Більше фото скину при потребі Фото на вулиці зроблені восени ще коли був старий паркан Всі питання по телефону або пишіть в приват Телефони 09*********39 Можливий обмін на квартиру 2 або 3 кімнатну Ціна 30.000 доларів

власник
Продам будинок в центрі міста

Продам: 1 пов. будинок (в центрі ), ділянка 12 соток, 64 кв. м, 3 кімнати, простора кухня. Будинок на 2 входи по вул. Грушевського. Централізоване водопостачання, газ. Гараж, вхідний погріб, складські приміщення, наявний фруктовий садок, розарій. Зручний заїзд, поруч магазини, доброзичливі тихі сусіди. Перспективні умови для проживання та бізнесу.

власник
Центр, 1 пов. будинок  на 12 сотках, 64 кв. м, 3

Продається будинок по вул. Пісчана Ділянка 8 соток Загальна площа 92 м² 4 кімнати Газове опалення + груба (фото 4) В будинку зроблений сучасний ремонт(продаж з усіма меблями) Можна заїжджати і жити

Сімейний будинок з садом

Продається будинок біля Мед Училища По вул. Студентській Територія 6 соток, є заднє подвірʼя, город, господарське приміщення. Район затишний, немає трафіку авто, 10 хвилин пішки до центру міста. Будинок на 3 кімнати, 59 м² Стан на фото Всі питання по телефону

Будинок біля річки

Продам пів будинку в місті Гайсині по вул. Плеханова. Будинок потребує ремонту. Біля будинку 6 соток землі, можна зробити вихід до річки. Вся інформація за телефоном 06******80.

власник
Продам пів будинку

Всі документи, земля оформлена. Житловий стан.

власник
Продам будинок в м.Гайсин Вінницької області

Продається земельна ділянка розміром 0.1 га по вулиці Ярослава Мудрого На ділянці є літня кухня,гараж.погріб розмір будівлі 6/16 м, зроблений фундамент під будинок з еркером розмір 9.5/10 м, проведене світло три фази, криниця і каналізація.

власник
Продається земельна ділянка

Продається газифікований будинок на земельній ділянці 10с

власник
Продаж будинку

Продам будинок близько до центру поруч школа і садочок.в будинку всі нові вікна і двері вода цілодобово .невеличка ділянка землі під квіти чи садочок . Меблі та техніка частково по домовленості.Більше інформації на вайбер.0.9.3.5.2.7.7.0.3.2

власник
Продам будинок  з зручностями
1 - 24 з 32 результатів

Популярні запити

Географія Гайсин