🏡 ПРОДАЖ 💥💥💥💥- сучасного, якісного будинку (дуплекс) всього за декілька хвилин від міста Луцька. 📍🌲🌳Прекрасне розташування: село Дачне розташоване в оточенні лісу, зелених насаджень та тиші, створюють унікальну атмосферу для комфортного життя. 💫Наш будинок відкриває безмежні можливості для реалізації вашого власного дизайну. Завдяки продуманому простору вітальні, який чекає на вашу творчу руку, до приватних спалень, які готові до ваших найсміливіших дизайнерських мрій — кожен квадратний метр є полотном для вашої уяви. 📐152 м2 ( 2 поверхи + мансарда) 🏕️ 3 сотих земельна ділянка з готовим ландшафтом 🚗 гараж для автомобіля ✅ Якісне будівництво: • Зовнішні стіни - із керамічної цегли товщиною 380мм і 250мм. • Внутрішні стіни - із керамічної цегли товщиною 250мм. • Перегородки - із керамічної цегли товщиною 120мм. • Перемички - монолітні залізобетонні. • Перекриття - збірне із панелей товщ. 160мм. • Сходи - по металевих косоурах, деревʼяні. • Дах будинку - вальмовий, шатровий з фальцьованою металевою покрівлею по деревʼяних латах і кроквах. • Утеплювач зовнішних стін - із мінераловатних плит товщ. 200мм і 120мм, утеплювач по перекриттю - із мінеральної вати товщ. 200мм. •Вікна - металопластикові. •Двері зовнішні вхідні - металеві, внутрішні - із МДФ. • Підлога - із керамічної плитки з підігрівом, ламінат, лінолеум. • Внутрішнє оздоблення - штукатурка, шпаклювання, водоемульсійне фарбування, облицювання керамічною плиткою. • Зовнішнє оздоблення-декоративна штукатурка; цоколь - облицювання декоративною штукатуркою. 💫 Всі комунікації: • газ • електрика • водопостачання скважина • каналізація септик • інтернет 💎 Поспішайте зробити крок на зустріч мрії 💫🏡 Телефонуйте, проведемо огляд в зручний для вас час: 📲099 062 05 08 Світлана

Молодіжна

Продається затишний будинок - 90 кв.м з гарним плануванням. Вмісткий коридор, простора котельня, дві окремі спальні, кухня студія з вітальнею, два санвузли і душева. В чудовому районі і хорошою локацією. Будинок будувався з цегли, якісних матеріалів, високий цоколь, велика тераса. Тепла підлога розведена по усьому будинку. Власна ділянка 6 соток, хороший доїзд. Утеплений фасад пінопластом 15 см, частина фасаду виконано з фасадної дошки. Вікна з 2- во камерними склопакетами. Утеплений цоколь фундаменту. Зроблений частково ремонт: натяжні потолки, декілька видів освітлення, стіни готові до покраски, інсталяції під унітази.... Розташування будинку, поряд школа, зупинка міського транспорту, магазинчики, річка. Код будинку #7500499 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Вишнева вул., 28б

Продається новозбудований 2-кімнатний будинок в районі Кічкарівки на вул. Берестечківська 3. - 2 поверхи; - власне подвір"я; - індивідуальне опалення. Продається частина будинку, ремонт готовий на 50%, має дві роздільні кімнати, 2 сотки землі. Вигідне розташування будинку надає йому переваги – поруч магазини, супермаркет, зупинка транспорту та місце для відпочинку. Код будинку – #5994223 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Берестечківська вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

🔑Пропонуємо продаж будинку у м.Нововолинськ на пров.Другий •72,3 кв.м •6 соток земельна ділянка •усі комунікації ✅Будинок збудований частково зі шлаку, частково з цегли, підведені газ, вода та світло, є централізована каналізація. Розміщує будинок у собі 5 кімнат, кухню, вбиральню, коридор та передпокій. В будинку замінені вікна. ✅На території розташовані гараж разом з літньою кухнею та підсобне приміщення (сарай), невеличка теплиця також насаджені фруктові дерева. ✅Будинок розташований в одному з найкращих районів міста, який дуже затишний та тихий, проте уся необхідна інфраструктура (магазини, пошта, садочок, школа) у пішій доступності - 500м.

можливий продаж по єОселя
провулок Другий

Продам будинок у мальовничій місцевості у с. Веснянка Основні характеристики: 1) Загальна площа ділянки: 9,24 сотки, територія обгороджена парканом. 2) Загальна площа будівлі 110 м²: гараж, 3 кімнати, кухня-вітальня та 2 санвузли на кожному з поверхів. Будинок 2 поверховий, збудований на залізобетонному фундаменті, теплоізоляція приміщення за технологією "теплий дім". • Добудова на свайному фундаменті, стіни муровані з піноблоків, зміцнені залізобетонним армопоясом. •новий дах з металочерепиці, трикамерні тоновані вікна, камін, фільтраційна система для води. Додаткові особливості: • Близькість до лісу, чисте повітря, лісова річка та ставки. • Ідеальне місце для відпочинку та проживання у поєднанні з комфортом. Код будинку #5069099

Лісова, 101

Продається будинок 94.5 м. кв, в мальовничій локації в с. Боратин, оточений чудовою земельною ділянкою, 12сот. Цей компактний будинок пропонує усі зручності сучасного життя, включаючи вмебльовану кухню з побутовою технікою, затишну вітальню з каміном та меблями, просторі спальні з комфортними ліжками. Пейзаж земельної ділянки надає можливість насолоджуватися спокоєм та гармонією природи. Розташований в зручному місці з хорошим доїздом, легким доступом до всіх необхідних місць, цей будинок ідеально підходить для комфортного життя. Код 10889777

Молодіжна

Продається гарний, новий будинок від забудовника у с. Боратин. 90м2, утеплений пінопластом. Чудове місце розташування, з асфальтованим доїздом, та 3-хв. пішої ходи до громадського транспорту. Код: 10862983 Площа ділянки - 5 сот. простора, облагороджена травичкою та бруківкою, по периметру ділянки паркан, виїзні ворота. Зроблений ремонт під ключ в гарних пастельних відтінках, кухня з вмонтованою електро плитою, вихід на терасу викладений бруківкою. У будинку: 3 спальні кімнати, кухня студія, ванна кімната, простора котельня. Центральний водопровід, світло - 13 кВт. Розташування будинку ідеальне, поряд кафе, магазинчики, амбулаторія, аптека, стадіон, школа. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Заводська, 1

Продається двоповерховий цегляний будинок з міцним фундаментом в с. Боратин з можливістю доробити третій поверх. Код будинку: 7913589 Загальна площа просторого сучасного будинку 220 м2. У будинку є 5 кімнат, 2 санвузли на кожному поверсі, кухня-вітальня, гардеробна. Розведена вентиляційна шахта під камін. На ділянці площею 0.065 га розташована альтанка.Територія огороджена парканом. Зроблена дренажна система, система поливу. В будинку заведена електроенергія, централізоване водопостачання, є септик, можливість заведення газопостачання. Чудове місце розташування поруч з магазином. Комфортний доїзд по асфальтованій дорозі. За детальною інформацією звертайтеся за контактним номером.

Набережна, 43

Продаємо будинок у Рованцях! Новобудова! Скандинавський стиль! Є/Оселя Код будинку #9601356 Продаємо затишний будинок у Рованцях загальною площею 81 кв. неподалік PRV Servis та ТРЦ "Баобаб". Дім збудований за індивідуальним проєктом, особливістю будинку є наявність великих вітражних вікон. Опалення будівлі автономне, встановлений підігрів підлоги та система кондиціонування. В будинку відкрите планування: кухня-вітальня, окрема спальна кімната, душова кімната та відпочинкова зона на антресолі. Дім розміщений на ділянці 5 сот. Також на території розміщений власний гараж. Будинок продається з технікою та меблями. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
3 Обїзна

Продається затишний 2-поверховий будинок в с. Липини за адресою вул. Лесі Українки Продаж будинку з 5-ма кімнатами (площею 283,6 м2) в затишному районі Липин, на вулиці Лесі Українки (з можливістю прописки/реєстрації) Загальні характеристики: - Продуктові магазини, автобусна зупинка, школа. - Асфальтований підїзд. - Стіни будинку з цегли, покрівля з метало черепиці. - Фундамент - бутобетонний, перекриття - залізобетонна плита. - Система електропостачання на 3 фази з двотарифним лічильником (день/ніч) з автоматичною передачею показників, мідна спаяна проводка. - Двухконтурний котел, присутній вивід на електрокотел. - Проведена система сигналізації. - Залишається значна частина меблів. - Інтернет (оптичний кабель), супутникове телебачення. - Ділянка має правильну прямокутну форму (19 соток). - Сусіди вже забудовані. - Документи на будинок та ділянку. - Свердловина. - Прибудований гараж. - Глибокий погріб - укриття (13 м2) - Огорожа виконана з цементних блоків на бетонному цоколі. - Фруктовий сад. Красивий будинок, розташований у вже забудованому житловому районі допоможе відчути затишок та комфорт сучасного життя. Зручне розташування поруч із продуктовими магазинами, автобусною зупинкою та школою робить його ідеальним вибором для великої сімї. У цьому будинку вас чекає простір і зручність: 5 кімнат, серед яких 3 просторі спальні, затишний кабінет з величезною бібліотекою та шикарна вітальня з каміном. Велика та світла кухня стане серцем вашого будинку, де ви зможете готувати разом з родиною та ділитися смачними обідами. Цей будинок - ваша мрія, яка стане реальністю. Код будинку - #7298167 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Лесі Українки

Продаж затишного будинку з ремонтом та меблями, гарною облагородженою ділянкою 12 сот. Код: 11823961 Будинок двохповерховий загальною площею 237кв.м в районі Дубнівського кільця на вул. Підгаєцькій. З прекрасний асфальтованим доїздом -газ, -вода(скважина) -світло(20 кВт) -септик Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Підгаєцька, 26В

Продається чудовий новий будинок 97кв.м з гарним новим ремонтом, вмебльована кухня з побутовою технікою, облаштований санвузол, в коридорі вмонтований велика шафа, гардини на вікнах. Код будинку #8469463 Тепла підлога по всьому будинку, тераса. Земельна ділянка 5 сот. огороджена новим парканом, бруківка. Доїзд - асфальтована дорога майже до самого двору, затишне місце, хороша локація. Будинок утеплений пінопластом, металочерепиця покрівля. Придбавши цей новенький будинок, Ви відчуєте комфорт і задоволення від прийнятого рішення.

Сільська, 1

Продаются Таунхауси ✅ Таунхауси розташовані у районі Чернишевського. Загальна площа - 145 м². На території є дитячий майданчик та приватний ставок. Будинки відповідають високим вимогам будівництва, адже використовувались тільки безпечні та екологічно чисті матеріали. Планування таунхауса досить практичне, адже є 4 кімнати, 2 санвузла, гардеробна та простора кухня-вітальня. Для продажу доступні два типа планування: "Класичне" та "Просторе". Відрізняються вони, лише наявністю великої тераси (90 м²) та гаражем у "Просторому" плануванні. ✅ Загальна площа: 145 м² ✅ Район: Чернишевського ✅ Автономне опалення ✅ Будинок: цегляний ✅ Приватний ставок ✅ Є можливість додатково придбати гараж за $8000 Таунхаус "Класичний" Вартість від $48000 до $53 000 (ціна залежить від наповнення) Таунхаус "Просторий" Вартість $78 000 (загальна площа будинка 145 м² + тераса 90 м² + гараж) Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд! ☎️ 0509053110 – Олена м. Луцьк, вул. Коперника 8А, оф. 6 (4-й поверх) #продаж_elitelutsk

Левадна, 6

Продам будинок в місті Луцьк, в районі Відродження, біля Експрес Там-Таму. Загальна площа будинку 110кв.м, 3 роздільні кімнати, кухня, санвузол. Територія огороджена 5сот землі Будинок в житловому стані. Утеплений. Автономне газове опалення, додатково підключений бойлер та колонка на гарячу воду. Всі комунікації міські, асфальтований доїзд. Зручна транспортна розвʼязка. Поруч зупинки транспорту, школи , садочки, базар. Парк для прогулянок та відпочинку Розглянемо варіант обміну на квартиру +доплата

Відродження просп.

Таунхаус, дуплекс Район вул.Львівська (Омеляник), до маршрутки 25 пішки 3 хв Цікаве планування, на етапі будівництва можливе розтермінування

власник
можливий продаж по єОселя
Педагогічна вул., 12

Частина будинку у місті. Район Відродження Косметичний ремонт, індивідуальне опалення. Територія огорожена. Перегляд за номером телефону 0505562361

Сурикова вул., 3

Продамо добротний будинок в Луцьку! (р-н вул. Задворецька) Будинок будований для себе. Матеріал стін – червона цегла обмурований білою, перестінки- цегла, перекриття залізобетонні плити. Загальна площа будинку 260 кв.м.. Житлова площа двоповерхового будинку 113 кв.м.. Зручне внутрішнє планування будинку має на першому поверсі: тамбур, хол зі сходовим маршем, простору вітальню - кухню (23,9 м.кв.), дві кімнати (одна з балконом, інша з гардеробною) і санвузол на першому поверсі. На другому: три спальні, балкон, коридор, санвузол. Будинок теплий. Автономне опалення, вмонтовано газовий котел Данко (24 кВт.), газова колонка на обігрів води, є вихід та можливість для встановлення твердопаливного котла, що в будь- якому разі дозволить суттєво економити кошти на комунальних платежах. У будинку встановлені сучасні енергозберігаючі вікна з хорошою шумо і теплоізоляцією VEKA. Новому господарю залишилось зробити ремонт на свій смак (стіни вже підготовлені до оздоблення). Заведені усі комунікації. Лічильники на світло, воду і газ. Каналізація- великий септик з переливом. Територія огороджена. Облагороджений двір із озелененням, впорядковане подвір’я. Земельна ділянка 7 соток. Вулиця нещодавно заасфальтована. Будинок розміщений в тихому, затишному місці (доступ до будинку з вул. Задворецька) з відмінною інфраструктурою. Тут є все для омріяного проживання.

Сірої дивізії

Продаж будинку район Рованці Гпз Будували професіонали.

Даньшина вул.

Продам частину цегляного будинку в Луцьку з усіма комунікаціями та господарськими спорудами (по вулиці Потебні). Будинок укомплектований і готовий для проживання, є усі необхідні меблі та техніка, стан житловий. Загальна площа частини будинку- 46 кв.м. + господарські споруди. • Внутрішнє планування включає 2-і житлові кімнати, кухню, коридор, санвузол. • Будинок продається з усіма наявними меблями та технікою. • Функціонує індивідуальне газове опалення (газовий котел). • В наявності лічильники (світло, газ, вода). • Сучасні енергозберігаючі вікна. Є льох, сарай, бесідка, вольєр. Територія огороджена парканом. Фасадна земельна ділянка правильної форми- 6,5 соток. Гарне місце для проживання і відпочинку.

Потебні вул., 94

Продам дачу з ділянкою 6,7сот в місті Луцьку на дачному масиві Маяк, що в районі вулиці Дубнівської за Чевермето Будинок цегляний , 2 кімнати, кухня ванна, веранда. Пічка з повітряходами для обігріву будинку. Житловий стан. Будинок утеплений. Підключене світло -3ф, власна свердловина, каналізація-септик В дворі є гараж і сарай. Територія огороджена зі всіх сторін. По вулиці сусіди живуть постійно. Деталі за тел.0955785553

Героїв крут

Пропонуємо до продажу сучасний одноповерховий будинок на околиці Луцька, в селі Боголюби. Новобудова, 2021 рік будівництва. Відеопрезентація будинку за посиланням: https://youtu.be/0Q4MAqQKhZ8 Загальна площа 130 кв. м., житлова 70.5 кв. м., 4 кімнати, практичне планування: тамбур-4.1 кв. м., кухня-11 кв. м., вітальня-35.5 кв. м., паливна-7 кв. м., коридор-11 кв. м., душова-3.9 кв. м., кімната-14.7 кв. м., гардеробна-6.3 кв. м., ванна-5.4 кв. м., кімнати-10.5/9.8 кв. м., тераса-13.1 кв. м. Будинок побудований з газоблоків «Aeroc» 300 мм, утеплений пінопластом 100 мм. В будинку хороша теплоізоляція. Дизайнерський ремонт, усі необхідні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова Whirlpool, посудомийна Ariston, холодильник Samsung) Особливу атмосферу в будинку створює дров’яний камін - візуальний елемент вітальні, родзинка інтерєрної композиції, також виконує додаткову функцію обігріву в будинку. Надійні пятикамерні вікна системи Salamander Streamline 76, Німеччина виробник. По всьому будинку вкладена тепла водяна підлога. Автономне опалення – електрокотел на системному управлінні через програматор. Є бойлер на 100 л. Електрика 18 кВт. Газ поруч з ділянкою. Вода власна свердловина. Каналізація – індивідуальний септик. Заведений швидкісний інтернет West Net. Фундамент монолітний 120 см. Дах односкатний металопрофіль утеплений мінватою 250 мм. Земельна ділянка 12 сотих. Крита тераса, великий навіс для авто. Заселений район, асфальтований доїзд. Недалеко зупинка, магазин, школа, дитячий садок. До міста на авто 8 хвилин, 5 км. Спів пташок, чисте повітря і неймовірна краса природи - перше враження, коли потрапляєш до будинку, який побудований з любовю для себе, де відчувається позитивна атмосфера і чекає НОВОГО ГОСПОДАРЯ! Залишається наповнити будинок своїм щастям та насолоджуватись! Не гайте часу, телефонуйте, записуйтеся на огляд та купуйте будинок вашої мрії! Без комісії для покупця! __________________________________ Менеджер з продажу обєкту Січко Алла Телефонуйте! ☎️ (066) 584 3510 ☎️ (068) 634 4511 🌐 www.atlanta.lutsk.ua 🌐 www.atlantadim.com.ua 🏬 🏢 просп. Грушевського, 30, м. Луцьк. Підібрати житло🏠: https://bit.ly/atlantazhytlo

Сонячна

Продам будинок-американку в місті Луцьк (район Чернишевського) Загальна площа 115м.кв з власною територією 5 сот.зем. Ціна 115 000 $ В будинку : - 3 окремі кімнати; - кухня-вітальня з виходом на терасу; - ванна кімната; - санвузол; Будинок збудований з цегли, утеплений пінопластом 15,дах- металочерепиця, утеплення-мінвата 20 см, перекриття бетоне,встановлений котел В будинку виконана чистова стяжка-штукатурка, розведена тепла водяна підлога скрізь,окрім кімнат там радіатори, розводка електрики та води/каналізації. Централізоване водопостачання, каналізація: септик,також.

....

🔥Продам будинок в м.Луцьк на дачному масиві «Маяк»🔥 Загальна площа 97 м.кв з власною територією 6,5 сот.зем. Ціна 66 000 $.📱 0662251720,0680247028 В будинку : - 3 окремі кімнати; - кухня-вітальня з виходом на терасу; - ванна кімната; - кладова; -гардеробна. Будинок збудований з цегли, утеплений пінопластом 10,дах- металочерепиця, утеплення-мінвата 20 см, дерев*яне перекриття. В будинку зроблена стяжка, штукатурка, розводка електрики та води/каналізації. Вода з власної свердловини, каналізація септик.

Дубнівська вул.

Продам цегляний будинок з ремонтом та меблями р-н Львівської. Загальна площа 264 м.кв ,земельна ділянка 8 сотих. Зручне планування: 5 кімнат, кухня,хол, 2 санвузли,гардеробна. В будинку є цокольний поверх (підвал),який може слугувати укриттям,де розміщена котельня та 2 кладові, спортзал. Горище,облаштоване під житлову зону. Будинок утеплений,є тепла підлога,балкон,2 кондиціонери, діючий камін,який може обігріти весь будинок. Територія загороджена, є гараж,сауна,літня кухня.

Шостий омелянівський провулок
1 - 24 з 841 результатів