продається будинок район пятничани чудова велика ділянка в межах міста є газ світло по вулиці централізований водопровід деталі за телефоном

маріі гавриш, 25

• ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ! Продається сучасний новий будинок на великій просторій ділянці. Тихий спокійний район, (Барське шосе - перемичка). Розвинена інфраструктура. • Площа будинку - 209 кв.м, Площа ділянки - 10 соток. • Будинок побудований із якісних матеріалів, майстрами своєї справи. Будинок будувався для себе. • Каналізація центральна! • Вода - власна свердловина! • Електрика - 3 фази по 10 кВт. На кожному поверсі своє електричне реле. Встановлені стабілізатори напруги на кожну фазу, встановлені вводні УЗО. • Опалення - двухконтурный тепловий насос. • В будинку є вся необхідна для комфортного життя техніка (пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, духова шафа, витяжка, робот-пилосос, сучасний 4К телевізор). Всі меблі та техніка залишаються. • Два санвузли: на першому і другому поверсі. • На першому поверсі розташовано: вхідна зона, кухня і гостьова, кабінет, санвузол, а також тепла підлога. • На другому поверсі: 3 спальні, гардеробна, санвузол, встановлені радіатори та тепла підлога в санвузлі. • Також в будинку великий гараж, окреме приміщення котельної. • Встановлено відеонагляд та підключена сигналізація, відео-домофон. Зроблена розводка під пожежну сигналізацію. • На ділянці є насадження ягід, плодових та плодово-ягідних дерев, квіти і квітучі дерева. Дерева всі молоді. Зроблено зовнішній вивід води для поливу. Зручна велика крита терраса з видом на задній двір, де ви можете проводити затишні вечори та сімейні свята. Теплий , затишний і сучасний будинок чекає на своїх нових власників. Документи готові. СТАРА ЦІНА 230 000 $ НОВА ЦІНА 212 500 $!!!!!! ТОРГ!! • Маріна 067 877 27 09

1 провулок Святошинський, 2

Продам будинок від представника власника, без комісії! На самому березі озера, є вихід до озера та бунгало на воді. Закрита територія масиву із відеоспостереженням, та освітленням, зручна транспортна інфраструктури. Поруч ліс для прогулянок, дитячий майданчик, волейбольний майданчик. Дуже мальовниче та затишне місце. Запрошую на перегляд

ексклюзив
2-й провулок Променевий, 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам новий будинок за ТРЦ Плаза Парк у 10 мікрорайоні. Фундамент: плита залізобетонна 40см, блок залізобетонний, армопояс Стіни несучі: цегла повнотіла 1.5 Стіни міжкімнатні: цегла повнотіла 0.5 Перекриття: плити залізобетонні Дах: плити залізобетонні, пінопласт 30 см, бетон армований 10 см, пвх мембрана Утеплення: фундамент - 10см екструдер, стіни 15 см мінвата, стіни гараж 10 см мінвата, дах - 30 см пінопласт Електрика: 3 фази - 10 кВт, розводка: мідь 2.5 кв на розетки, 1.5 кв на освітлення; вимикачі - слабострумні; є можливість підключення генератора. Опалення: електричний котел, твердопаливний котел, 1 поверх - тепла підлога, 2 поверх - санвузли і гардероб: тепла підлога, спальні: батареї. 2 незалежних колектора для теплої підлоги на 1й і 2й поверх, Вікна: металопластик 7 камер, склопакет 3 камерний. Підвіконня - штучний камінь. Вода: свердловина 75м, є аналіз на якість води від водоканалу. Гаряча вода: електричний бойлер + сонячний колектор, рециркуляція на весь будинок. Каналізація: септик - 2 ями по 13 м3. Інтернет: Вінтелепорт, оптика. Сигналізація: пультова, МВС. 6 кімнат: 4 спальні, кабінет, вітальня 3 санвузли: 2 на 2 повесі, 1 на першому; 2 душових кабіни, 1 ванна Гардероб Кухня: Плита індукційна Духова шафа Посудомийка 60см Столешня - штучний камінь. Мийка - штучний камінь. Фасади - фарбований МДФ. Фурнітура Blum Фартух: скло Комора: 1.5 кв вхід з кухні Сходи на 2 поверх: залізобетон, покриття - штучний камінь, огороження - метал фарбований. Підлога: 1 поверх: ламінат, плитка керамічна; 2 поверх: паркетная дошка, плитка керамічна. Стеля: натяжна. Двері міжкімнатні: дерево, шпон фарбований + скло. Ручки з магнітними замками. Сейф. Підвал: висота 2 м. На всю площу будинку. Котельня в підвалі. Полки для зберігання. Дрова. Тенісний стіл. Підвал може використвуватись як укриття, вхід із середини будинку. Тераса: 18 кв.м, бетон, плитка керамічна. Навіс (напівкрита): метал, тканина. Гараж на два авто. Ворота: відʼїздні автоматичні, метал фарбований.

Джерельна, 2

Продам будинок у спокійному та мальовничому місці- масив Поляна, що поруч з мікрорайоном «Академічний». Будинок розташований на ділянці 5 соток, побудований з червоної цегли та утеплений пінопластом . Два поверхи, чотири спальні, кухня-студія з виходом на терасу. У дім заведено та розведено 13кВт електроенергі. Є своя скважина 55м та септик.. Будинок готовий до, будь яких ваших дизайнерських рішень!) Запрошую на перегляд!

Головна

Пропоную вашій увазі чудовий будинок на Кореї з ремонтом! Будинок знаходиться у затишному місці біля лісу. Складається з п"яти кімнат, двох санвузлів, гардеробної, бойлерної, кухні та столової. Земельна ділянка п"ять соток. Заведено п"ять кВт електроенергії, вигрібна яма - 10 м.куб., своя криниця. Ремонт виконаний у світлих тонах, в сучасному стилі! Запрошую на перегляд. Покази в зручний для Вас час. Телефонуйте!

3й проЇзд Генерала Арабея

Продам окремостоячий будинок на Пятничанах., який побудований на 5 сотках землі.Будинок розташований в 20 хв пішого ходу від центру міста, 5 хв до зупинки маршрутного автобусу. Біля будинку є: -гараж; -времянка(в якій зробити ремонт і також можна жити); -хозприміщення ( під ним знаходиться погреб); -криниця( з якої в будинок насосом подається вода); -молодий садок з плодових дерев; -ремонтантна малина, чорна смородина ; -ділянка під грядки чи квіти. Під будинком є підвал , а над будинком горище , яке має окремий вхід з вулиці. Чудовий теплий будинок з індивідуальним газовим опаленням.Який складається з 3 кімнат( дитяча , спальня, гостьова кімната, простора кухня-столова, коридор , і санвузол . Будинок продається зі всім :з меблями і технікою .Одним словом заходь і живи.

Гончарова вул.

Продаж частини будинку в самому Центрі Вінниці. Житловий стан, індивідуальне опалення, всі зручності. Є власний гараж та 1с землі.

Визволення, 8

Частина будинку з окремою територією в чудовій локації міста. Є реальна можливість добудови. Заведені всі міські комунікації (крім каналізації, є вигрібна яма), центральна каналізація проходить по вулиці. Земля приватизована - 3.5 соток. Ділянка вуглова, виходить на дві вулиці.

можливий продаж по єОселя
Трамвайна, 30

БУДИНОК,БІЛЯ ЯКОГО, КОЖНОГО РОКУ ОСЕЛЯЮТЬСЯ ЛЕЛЕКИ, ЯКІ ПРИНОСЯТЬ ЩАСТЯ! Продається будинок у Вінниці, в Пирогово, в дуже гарному місці. По ціні однокімнатні квартири ! 69,4 / 49,2 / 10 По документах - це житловий будинок, з ділянкою під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 1-2 хвилини пішки до центральної брами дачного масиву. 5 хвилин пішки до магазину та зупинки міської маршрутки. 10-15 хвилин пішки до школи та зупинки автобуса. Будинку присвоєно міську адресу, можна прописатися. Будинок складається: 1 поверх: з передпокою-кухні, вітальні з каміном, сауни. 2 поверх (мансардний): велика житлова кімната, з виходом на великий балкон. Світло. Пічне опалення (піч, камін). Свердловина на воду, глибиною 18 метрів, вода заведена у будинок. Газ проходить по вулиці. Є господарчі будівлі. Підвал. Ділянка 4,51 сотки. Рівна та прямокутна. Ціна: 40000 доларів. Продається через АН. Докладніша інформація по телефону або Вайберу. Запрошуємо на перегляд! (067) 930-75-40 Олексій АН "Місто Ріелті"

Корольова вул.

ТЕРМІНОВО!!! НОВА ЦІНА 149000$ (155000$ ) Продаж добротного будиноку на Ближніх Зарванцях, район "Вогні Баку", утеплені зовнішні стіни. Гарний стан. 3 вида опалення. Бойлер, генератор - на випадок відключення електроенергії. Світло 3 фази 380V, криниця, вигрібна яма 9 кубів. Гараж на 2 авто, котельня, підсобні приміщення. В будинку 5 кімнат, 2 санвузла, гардеробна. Меблі та техніка залишається. Земельна ділянка 6 соток, гарний ландшафтний дизайн. Поруч сосновий бор та озера. 06727-99006 Олена АН Олімп

Хмельницьке шосе вул.

Продаж просторого будинку для великої родини в престижному районі міста. Будівля складається з двох окремих частин з АГВ, комунікаціями, зручностями та має 2 входи. Одна частина будинку з ремонтом і має 3 кімнати, камін та гараж, інша також з гаражем, в жилому стані, має 4 кімнати і балкон. На території є додаткові господарчі приміщення, погріб, власна криниця, фруктові дерева та досить місця для добудов чи реалізації ідей з ландшафтного дизайну. Чудова локація: простір і , водночас, тиша, навколо елітні забудови, поруч ліс, а до центру міста декілька хвилин на авто Більше детальної інформації зможете дізнатись за вказаним номером. Показ за попередньою домовленістю. Пропозиція без додаткових комісій для покупця!

Богуна Івана вул.

Будинок у мальовничому районі міста Вінниці (Сабарів), рекреаційна зона (річка Південний Буг, ліс), вул. 2-й проїзд Енергетиків.

власник
можливий продаж по єОселя
600-річчя вул.

Продається ідеальний таунхаус для тих, хто шукає комфортне житло в затишному місці. Цей таунхаус розташований на земельній ділянці 2, 2 сотки і має площу 130 кв.м. З вікон відкривається чудовий вид на ліс, а до річки Південний Буг можна дійти пішки за кілька хвилин. Цей таунхаус - чорновий, що дає вам можливість зробити ремонт та перетворити його на своє житло мрії. В будинку є 2 санвузли, розведена електрика та вікна з якісним польським профілем. Також будинок утеплений мінватою, що дозволяє зберегти тепло в холодну пору року.

Дачна вул.

Продається компактний будиночок в м.Вінниця, вільного планування з террасою , з хорошою діляночкою. Побудований з найкращого енергозберігаючого матеріалу - газоблоку на високому гідроізольованому фундаменті, ззовні утеплений 10см.пінополістеролом, дах утеплений 20см. мінвати, з гідро та паро барьєром, накритий металочерепицею. З кухні є вихід на величеньку террасу у внутрішньому дворику. Показ в любий зручний для Вас час. Запрошую, ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!! 0977035180

Подільська

Будинок будували для самих близьких людей. Продаж в звязку з переїздом. Новобудова з гарним, якісним ремонт .

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул.

Ласкаво запрошуємо вас у світ затишку та розкоші, де кожен куточок сповнений магії та дива. Наш прекрасний двоповерховий будинок у Сабарові на вулиці Заньковецькій вражає величчю та елегантністю. Площа будинку 304 кв.м. наповнена простором і свободою, а пʼять великих кімнат створюють ідеальне середовище для відпочинку від буденних турбот. Вийшовши на нашу простору терасу, ви зустрінете чарівний вид на річку буг, що розгортається перед вами як сторінка з казки. Крім того, у нашому будинку є все необхідне - гараж, підвал, технічне приміщення та бомбосховище. Але це ще не все! Навколо оселі розташована охайно доглянута територія, створена для вашої безпеки та затишку. Ландшафтний дизайн, фонтан та басейн, а також фруктові дерева додають цьому місцю неймовірної аури казковості. І щоб ваші гості також могли насолоджуватись цією атмосферою, ми маємо окремий гостьовий будинок, де кожен може відчути себе як вдома серед чарівного середовища. Запрошуємо вас відчути атмосферу казкового життя, обираючи цей прекрасний будинок, який розташований у самому серці природи. Відеонагляд і сигналізація є додатковою безпекою вашого спокою.

Заньковецької вул.

Продаж комерційного приміщення вільного призначення- можна під офіс, кабінети краси тощо. Індивідуальне опалення, зручності в приміщенні. Все необхідне в пішій доступності, хороший трафік людей поруч. Деталі за номером

Червонохрестівська вул.

Продаж будинку з ремонтом та ділянкою 5 соток на Кореї! БЕЗ КОМІСІЇ! Розташований у всього лише 5 хвилинах від центру міста! Загальна площа будинку 140 кв.м. Будинок має 4 кімнати, суміжний санвузол Забезпечений усіма необхідними зручностями для комфортного проживання! Продаж з меблями та технікою! Ця пропозиція може бути ідеальним варіантом для сім’ї, яка шукає зручний житловий простір неподалік від центру міста! Також це чудовий варіант для здачі в оренду! На території сарай, технічне приміщення, теплиця на сараї, гараж з ямою, тераса з навісом, погріб Комунікації: світло, вода центр., каналізація 2 вигрібні ями + поруч центральна, окремий лічильник, газ індивідуальне опалення Велика територія біля будинку! Запрошую на перегляд! АН Благоустрій Каріна Олександрівна

Медвідь А. вул.

У цьому просторому двоповерховому будинку ви знайдете ідеальну гармонію сімейного комфорту та природної краси. Перший поверх вражає великою кухнею, передпокоєм, санвузлом і вітальнею з атмосферним каміном, створюючи ідеальний простір для спільних зустрічей та відпочинку. На другому поверсі вас очікують три затишні спальні, балкон та ще один санвузол з ванною, де ви зможете розслабитися після довгого дня. Ваше життя тут буде повністю забезпечене всіма необхідними комунікаціями: центральне водопостачання, електроенергія, криниця, газовий котел та вигрібна яма. Плюс до усього - великий гараж з погрібом і альтанка для незабутніх моментів на свіжому повітрі. Земельна ділянка 10 соток для втілення ваших фантазій. Не пропустіть цю можливість і запрошуємо на перегляд ! Без додаткової комісії!

3 Провулок Лісовий

Продається будинок на першій лінії Лісопарку. Двоповерховий будиночок в спокійному провулку Максимовича, де чути лише спів пташок. Велика земельна ділянка, на якій є і бесідка для затишних вечорів, і гойдалка, щоб спокійно спостерігати за природою, і багато зелених насаджень плодових дерев, кущів та інших рослин, а вийти в ліс можна лише переступивши межу ділянки. Підʼїзд до будинку та інші стежки облаштовані хорошою тротуарною плиткою. У будинку зручне роздільне планування, в якому є місце просторим кімнатам, великій вітальні, широким коридорам та багатьом іншим приміщенням. Меблі залишаються, техніка за домовленістю сторін. Гарний та затишний будинок, що будувався власниками, є гарною інвестицією для Вас! За більш детальною інформацію звертайтеся на номером телефону.

Максимовича вул.

Продається будинок в Царському селі із виглядом на озеро та малу обʼїзну. Двохповерховий будинок із продуманим плануванням. Тут Ви зможете обладнати кухню-студію так, щоб із зони відпочинку можна було б одразу вийти на задній двір через панорамні вікна, а працюючи на робочій поверхні спостерігати через вікно за озером та природою. Тут як і у гостьовій, так і у інших житло кімнатах панорамні вікна, а на другому поверсі ще й подвійне освітлення. Санвузли на кожному поверсі. Для більш детальної інформації звертайтеся.

Загребельного

ПРОДАЖ БЕЗ ПОСЕРЕДНИКА, ВІД ЗАБУДОВНИКА 🏡Ближня Корея •У продажі ідеальний будинок для сімʼї, площею 150 кв.м.. •Велика кімната студія з кухнею (42кв.м.) 3(три) повноцінних спальні кімнати, окремий гардероб, котельня з пральною кімнатою, навіс під авто. •Монолітні сходи •З/б плити перекриття •Якісні вікна з термозахистом VEKA •Плоска покрівля з ПВХ мембрани •Усі комунікації : газ, світло (5 кВт (Закладено - 20 кВт)), вода та центральна каналізація •Ідеальне планування та посадка будинку на ділянці 6,5 соток (Розрахована інсоляція🌖) •Широка вулиця, повністю асфальтований підʼїзд з усіх сторін •Поруч ліс та озеро🌿💧 •До центру міста 15 хв пішки👟 •Ввічливі та дружні сусіди По документах : усі документи готові, є дозволи від сусідів. 📌Прозора історія будівництва. (Мінімальна марка бетону 300, глибина закладання фундаменту 2м, якісна справжня міцна цегла, арматура високої міцності, утеплення 200мм на покрівлі…) Все абсолютно документувалось та фотографувалось під час будівництва, альбом з фото у подарунок. є ГАРАНТІЯ Додатково: допоможемо добудувати тераси, паркани, навіси під авто, перелаштувати та добудувати що завгодно … По документах : усі документи готові, додатково є дозволи від сусідів. 🎁у подарунок: індивідуальний дизайн-проект для майбутніх власників будинку (допомога при реалізації) На даний час ціна однакова з ціною квартири, але ж скільки переваг має окремий будинок. Супер інвестиція як у будинок так і у землю, ціна тільки збільшується. Це той затишок та комфорт, на який ви заслуговуєте. Запрошуємо на огляд та майбутніх клієнтів до співпраці. Проектуємо та будуємо будинки, як для себе. (є торг)

власник
Ціолковського вул., 25

Продам одноповерховий цегляний будинок в межах міста, усі комунікації заведени- світло 10 квт, газ, міська каналізація, криниця. Будинок зовнішні утеплений +декоративна штукатурка. Гарне планування, кухня-студія з виходом на терасу, 3 спальні, санвузол, технічна кімната, висота стелі 2.9м, чорновий. До зупинки міського транспорту 5хв.

Святошинська, 16
1 - 24 з 586 результатів

Популярні запити