Продам в Карпатах будинок (зруб) 215 кв. м., житлова -65 кв. м., разом з земельною ділянкою - 0,1800 га., село Яблуниця, неподалік курорту Буковель. Двоповерховий будинок з якісних матеріалів, побудований для себе, а не для оренди. Повністю мебльований дім з вбудованою побутовою технікою. На прибудинковій території знаходиться літня кухня ( колиба), лазня, бесідка, підсобні допоміжні приміщення. До славнозвісного курорту Буковель приблизно 5 кілометрів. Поряд бугельний ( ручний) витяг " Корівка" на урочище Діл - це навчальна траса для початківців. Чудова курортна зона для відпочинку, а також для створення затишного сімейного гніздечка. Запрошуємо всіх на перегляд. Торг.

яблунева

Буковель. с. Яблуниця. Резиденція у закритому міні-містечку на 4 будинки з охороною, власним стадіоном та ТП. Є обслуговуючий персонал, що дбає про благоустрій. Площа будинку: 225 м² Додатково велика відкрита тераса: 50 м². Ділянка площею 0, 30 га у приватній власності. На території розташований стадіон, мангал, парковка з навісом на два автомобілі, будинок охорони і ставок. Також є загальна свердловина і септик. Електроживлення на будинок: 34 кВт. Власна підстанція (трансформатор)! Додатково - два потужні генератори. Будинок 2015 року на стрічковому фундаменті, з якісного цільного (не клеєного!) бруса. Покрівля - металочерепиця Якісні деревяні вікна зі склопакетами. Опалення електричне (є тепла підлога) В будинку також є камін. Будинок з двох поверхів: кухня-студія з виходом на терасу, чотири спальні кімнати, три санвузли, гардеробна. Зроблено якісний ремонт. побудований для себе, не був у оренді! Територія закрита, доглянута, прилягає до схилу з густим лісом В ясний день можна спостерігати вершину Говерли. До траси на Буковель - 2 км. До першого підйомника - 7 км. Перший власник Ціна: 590000, без комісії

Довгий Грунь

У житті люди завжди поспішають аби все встигнути і тому часто прагнуть свободи та намагаються з’ясувати, чи є вона взагалі? Скажу так, Свобода є, і живе вона в горах, тому пропоную Вам переїхати у чудовий будинок в невелике гуцульське село Кривопілля в 18-ти кілометрах від залізничної станції Ворохта. Отже, пропоную купити чарівний будинок 125 кв.м. з ділянкою 20 соток на вершині гори з якої видно Говерлу. Перший рівень будинку це кухня-студія з каміном, гостьовою кімнатою та санвузлом. На мансарді – спальня з панорамними вікнами та виходом на балкон, дитяча кімната та санвузол. Окрім будинку Ви отримаєте сауну з купальнею, є також альтанка та рівне місце для паркування 3-х автомобілів, а в холодильнику ігристе від Київської ріелторки;)

прилісок Перевал, 450
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Інвестуйте в бізнес-проект у самому серці Карпат! Це не лише нерухомість, а поєднання величності природи та перспектив туристичного бізнесу. Пропонуємо придбати новий діючий, комплекс з 2котеджів, загальною площею 120 м², із захоплюючим панорамним видом на гори та Карпатський ліс в с. Яблуниця, Поляницької сільської громади Надвірнянськогорайону Івано-Франківської області. Котеджі в стилі Барнхаус - побудовані відповідно до сучасних стандартів комфорту та стилю, та придатні для розміщення гостей або створення орендного бізнесу. Комплекс розташований на ділянці площею 10 соток,поблизу гірського потоку, всього в 7 км від гірського курорту Буковель. Будинки з сучасним ремонтом з якісних матеріалів, повністю укомплектовані всіма меблями ітехнікою, та придатні для комфортного проживання. Також котеджі обладнані терасами, на яких можна насолодитись незабутньою красою Карпат. Це ідеальна можливість для інвестування у туристичний бізнес, залучення постійних гостей та гарантованого доходу.

ексклюзив
вул. Героїв Майдану

Продається дерев’яний 2-поверховий будинок загальною площею 105 м2 з оригінальною архітектурою і дизайном помешкань в стилі шале в мальовничій локації з чудовими панорамними краєвидами на гори поруч з курортом Буковель в с. Яблуниця. Код будинку - #36570741 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення; • тераса; • дизайнерський ремонт; • з меблями та технікою. Котедж має окрему спальну зону у 2 рівні, відпочинкову залу великим столом та диваном, зону кухні, санвузол. Виконаний ремонт з якісних будматеріалів та меблювання. Будинок забезпечений усіма комунікаціями: свердловиною, електрикою, септиком. Для опалення також є твердопаливний котел. З власної просторої тераси відкриваються панорамні краєвиди гір. В котеджі створені комфортні умови проживання і відпочинку. Даний об’єкт буде вигідною інвестицією, а за потреби власним надійним житлом. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Яблуниця

Продається 2-поверховий будинок загальною площею 462 м2 з прибудинковою територією 0,13 га біля річки в центрі села Криворівня за вул. Москалівка. Код приміщення – #36155039 • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • балкон; • тераса. Зручний просторий будинок готельного типу має 2 поверхи та цокольній. Будувався готельний комплекс з броварнею, можливо переробити під інший напрямок бізнесу або гарний житловий будинок. Збудований на 53 % - зроблено все якісно. Функціональним плануванням передбачено 7+ кімнат з санвузлами та виходом на відкритий балкон (2 кімнати в 1 поверсі та 5 у 2 поверсі). Кухня, їдальня, просторий хол на 1 поверсі, Сухий цокольний поверх за проектом має парну, відпочинкову та більярдну кімнати, а також підсобні приміщення. Просторе подвір’я має газон та огорожу з воротами, зручний під’їзд асфальтований вздовж центральної траси. Є повний пакет документів, готовий до переоформлення. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Москалівка, 49

Продається таунхаус біля Буковелю На Яблунецькому перевалі Таунхаус в два поверха, земельна ділянка 3 сот Загальна площа 115 кв.м. Зроблений сучасний ремонт, облаштований меблями та технікою На першому поверсі гостьова спальня, кухня-студія, санвузол та вихід на терасу На другому поверсі дві спальні в кожній є гардероб та санвузол Є балкон з красивим виглядом на заповідну зону Біля таунхаусу є закрита альтанка з мангальною зоною Опалення електричне, тепла підлога на першому поверсі, електрокотел, бойлер на гарячу воду Оздоблення цегла, перекриття металочерепиця, вікна м/п Ціна 238 000 $ Продається зі всіма меблями та технікою 0984934047 Людмила

Шевченка

Вигідна бізнес-інвестиція для шанувальників РАФТИНГУ!!! Продається будинок в етнічному гуцульському стилі під готельний бізнес на 8 номерів. Гостинний двір розташований під горою, поруч — ліс та річка, навколо гарний краєвид. Знаходиться у селищі Верховина, 1,8км від центру, 200 м від траси. Зручний підїзд — грунтова дорога. На першому поверсі — камінний зал з диваном для відпочинку, кухня з вбудованною технікою, 2 двомісні номери, санвузол. На другому поверсі — 6 двомісних номерів, у деяких номерах є балкони. В одному з номерів двоярусне ліжко. В кожному номері є двоспальне ліжко, шафа - купе, тумбочки або комод, телевізор, санвузол. На другому поверсі є вихід на терасу, з якої можна спуститись у двір. Будинок збудований з природніх матеріалів, оснащення, оздоблення теж здійснене з натуральних екологічно чистих матеріалів. Зокрема меблі виготовлені з натуральної деревини, Опалення: автономне водяне, на першому поверсі та санвузлах є підігрів підлоги. Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно. На облаштованій території є альтанка, гойдалка, невеличкий ставок, зона барбекю, місце для встановлення чанів. До будинку прибудована велика літня кухня в автентичному стилі, де є окремо виділене місце для приготування їжі та декілька столів для відпочинку гостей.

Хоткевича

Продаються два деревяні будиночки в селищі Верховина. Перший будинок готовий для проживання або для розвитку власного бізнесу з чудовим краєвидом на Чорногірський хребет та гору Піп Іван. Площа 100 м², тераса - 50 м². Другий будинок також відзначається панорамним видом і має площу 120 м² та 50 м² тераси. Кожен з будинків поставляється з: 0,10 га землі, 15 кВт (3 фази) електропостачання, водопостачання з власної свердловини глибиною 65 метрів, система водовідведення, септик, благоустрій, парковка, сад з молодими плодовими деревами, панорамні вікна, покрівля з фальцевої черепиці, огороджена територія, система відеоспостереження, меблі, побутова техніка.

Івана Франка

Продаються котедж, 72 кв.м. До будинку входить 5 сотих землі. Вода, електрика, інтернет, підїзд, все є. youtu.be/n_2scoep1tY. youtu.be/cAiWyNdhLSo Огородженна територія. В середені камін. До асфальту біля 5 км. Поруч річка. Тихо та затишно на цьому місці

Два котеджи по 72 кв.м., на кожен по 5 соток землі. Ціна за один

Модульний каркасний будинок 6×2.4 тераса 6×2.4 Утеплювач 150мм. Повний комплект. Деталі в приват. Посилання Інстаграм comfort-dah.com.ua

Модульний каркасний будинок

Продається будинок з усіма необхідними комунікаціями: світло, вода ( криниця в дворі біля самого будинку), санвузол в домі. Загальна площа 180 м.кв. Є можливість зробити додаткові кімнати . Поруч будинку є сад та город. До будинку належить земельна ділянка 12 соток. Гарне, затишне місце. Близько до магазину, до зупинки, неподалік є ліс та річкаХороше транспортне сполучення. До смт. Верховина 9 км. Деталі за телефоном.

власник
Продаж будинку. Криворівня

Продається затишний будинок 120м2 у самому серці курортного містечка Буковель! Це ваша унікальна можливість придбати розкішне житло з видом на неповторні гірські вершини та зручним доступом до всіх розважальних та рекреаційних закладів! Окупність 12-14% річних Код: 36213543 Відео тут: youtu.be/oxZRehWJbDE - Преміум апарт-готель "Crystal Hills" - 2 спальні, ідеально підходять для великої родини або друзів; - Простора вітальня 52м2, де можна зібратися вечорами на зустрічі; - Повністю обладнана кухня з сучасною технікою та мебеллю; - Дохід 32$ із 1м2 або 3800$ у місяць доходу від будинку 120м2 Великий SPA-комплекс площею 1700 м² з відкритим вуличним басейном на гори та внутрішніми басейнами, саунами, спа-процедурними кабінетами та іншими розкішними можливостями для відпочинку та здоровя. Розташування: Центр курорту Буковелю, зручний доступ до гірських витягів та трас для лиж та сноуборду. Ціна: 3400 за 1м2 із можливістю розтермінування на 2 роки За додатковою інформацією, будь ласка, звяжіться з нами. Не пропустіть цю неймовірну можливість мати своє особисте гніздечко в одному з найпрестижніших місць Карпат!

Будинок 120 м2 в центрі Буковелю

Продам частину будинка , три кімнати . Опалення пічне , вода центральна ( є ще криниця) біля асфальту , гараж , 5 сотих землі. Участок рівний прилягає до асфальту . Район будівельного магазину , автомийки та лікарні. Світло підведено , документи всі впорядку. Деталі по телефону .

власник
Продам частину будинка не далеко від центра

Будинок/бар/комерція в мальовничому селещі Черемошна,Івано-Франківській області,Верховинського району. Підійде як для житлового будинку так і для розвитку під бізнес. За деталями дзвоніть або пишіть: мобільний: +38**************18 Viber: +48 73*******04

власник
Будинок/бар/комерція

Продаю власний будинок в тихому і спокійному місці з гарним краєвидом на Говерлу, Петрас та Драгобрат. Підходить, як для власного проживання так і для бізнесу. 2 поверхи, 3 спальні та кухня студія ( 110 м2), та підвал на 60 м2 в якому є водопостачання та каналізація. Документи в порядку. Всі комунікації працюють ( електрика підключена, вода свердловина, каналізація септик). Опалення - електрокотел Залишилось зробити ремонт під власний смак. Готові на торг. Телефонуйте за більш детальною інформацією.

власник
Терміновий продаж будинка Яблуниця, електрика підключена. Торг!

Продається Будинок-готель повністю укомплектований в курортній Верховині. 14.5 сотих землі. На першому поверсі — камінний зал (мяка частина, обідній стіл), кухня (електрична плита, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, посуд, мийка), 2 двомісні номери (в кожному є двоспальне ліжко, шафа для одягу, тумбочки, телевізор), санвузол (душ, туалет, умивальник, фен). Пейнтбол, катання на квадроциклах. На другому поверсі — 6 двомісних номерів, у кожному є двоспальне ліжко, шафа для одягу, 2 тумбочки, телевізор, санвузол (душ, туалет, умивальник, фен). В одному з номерів — двоярусне ліжко, у 4 номерах — балкон. З поверху — є вихід на терасу. Всі меблі у будинку з натурального дерева. Опалення: автономне водяне, у санвузлах підігрів підлоги. Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно. На облаштованій території є зимова альтанка, також 2 альтанки облаштовані під чани, є гойдалка. Свій власний ставок з карасями. дроворуб та місце під дрова. закрита територія з відеонаглядом До найближчого кафе та магазину — 200 м. Біля готелю є спортивна база з трамплінами. Екскурсії — за домовленістю. Походи в гори, збирання грибів та ягід, риболовля, катання на конях, взимку — на санях. Риболовля у ставку біля будинку.

Продається Будинок-Готель Верховина.

Продається недобудований житловий будинок із земельною ділянкою. Терміново.

власник
Новобудова житлового будинку з земельною ділянкою

Продається триповерховий будинок у карпатському селищі міського типу Верховина, Верховинського району, Івано-Франківської області. Площа: 425 м². Перший поверх побудований з цегли, другий та третій - з дерева. Всі деревяні елементи в будинку зроблені з твердих та довговічних порід дерева, як для себе, а саме: сходи, двері, ліжка, стільці. Всередині будинку дуже гарний ремонт та чудове поєднання кольорів інтерєру та меблів. На першому поверсі розташований передпокій, з якого ведуть сходи на другий поверх та в зал-їдальню. Площа залу 81, 6 м², всередині є їдальня з барною стійкою, кухня, котельня, комора. Також є побутова техніка: холодильник, морозильна камера та пральна машинка. Також звідси вхід в підвал та вихід на подвіря до сараїв з дровами. Є необхідні комунікації: світло, два бойлери по 160 літрів й твердопаливний котел на 40 кВт.г. На другому поверсі є 6 кімнат різної площі від 13.4 до 14.6 м², з санвузлами та балкон. Дві кімнати мають два рівні по 23, 6 м², коридор та вихід на перший поверх до сауни. Сауна має санвузол, кімнату для відпочинку, роздягальню, душову, басейн та саму парилку на 7-8 людей. Площа третього поверху 46 м². Там розташована більярдна, з великим більярдним столом, кутовим шкіряним диваном. Всередині гарне освітленням та чудовий інтерєр з картинами. Площа земельної ділянки: 16 сотих. Ростуть смереки, берези, туї. На території також розміщена крита стоянка на 3 автомобілі, альтанка, сараї для дров та побутові приміщення, а також 2 колодці.

Садиба/Будинок в Карпатах | Верховина

3-поверховий деревяний будинок для власного проживання чи зеленого туризму у с.Кривопілля, Верховинського р-ну. Загальна площа будинку - 400 кв.м. Будинок можна легко облаштувати під готель. Містить: цокольний поверх - прихожа (рецепція) + кухня + простора столова з вітражними вікнами + господарське приміщення (котельня). На 2-му поверсі - 3 номера + зал для відпочинку (вітальня). На 3-му поверсі - 4 номера + зал для відпочинку (вітальня). Мансардний поверх . Будинок добротний, збудований з екологічно чистих будівельних матеріалів : цокольний поверх - камінь; вищі поверхи - оциліндрований брус (діам.22см). Накритий металочерепицею, виконана зовнішня герметизація швів між брусами герметиком німецької компанії ADLER, що забезпечить в подальшому +30% енергозбереження. В цокольному поверсі всі стіни оздоблені щикатуркою з цементного розчину та залита бетонним розчином чорнова підлога (стяжка). Розведено електрику по всьому будинку(90 точок). На 2-гому і 3-му поверсі проведено підготовку всіх деревяних стін (шліфування) та покрито лазурним матовим розчином (безбарвним) німецької компанії ADLER, що має захисні властивості. Вмонтовано європідлогу з смерекової дошки. Підлога на балконах зроблена з вологостійкої та морозостійкої терасової дошки (модрина). Вмонтованні металопластикові вікна та балконні системи. Комунікації поруч. Змонтовані сходи на всі поверхи. Станом на сьогодні отримані Технічні Умови від Обленерго на підключення будинку до електромережі з потужністю 15кВт (за бажанням клієнта - потужність можна збільшити). Земельна ділянка 0,34га поділена на два Акти власності : під будівництво - 0.25 га + 0,09га для осг. (від дороги огороджена добротним мурованим парканом з каменю. На перспективу можна викупити чи взяти в довострокову оренду окремі ділянки, що розташовані поруч - для розвитку туристичного бізнесу (в т.ч. для облаштування гірсько-лижного витягу). Велика територія. Є багато місця для облаштування зони для паркування авто, альтанок, мангалів, СПА, басейну, тераси над гірською річкою (поруч біля будинку) та ще кількох гостьових котеджів. Неймовірний краєвид та чисте гірське повітря, оскільки будинок розташований біля лісу, та поруч протікає гірська річечка. Розташування: 750 м до траси Р24. Відстань до: Верховини - 12 км, Косова - 50 км, Буковелю - 40 км, Ворохти - 18 км, Яремче - 50 км. Для зацікавлених осіб скину відеоролик, про мальовниче та затишне місце розташування будинку.

Житловий будинок у Верховинському районі

2-х місна вілла в заміському комплексі BARVY в Карпатах (село Красник, Верховинський район, Івано-Франківська область). Пропозиція від забудовника. Інвестиційний проєкт під здачу в оренду та постійного пасивного доходу від 17 до 21% річних​ з управляючою компанією. - ділянка 4 сотки землі з прибудинковим ландшафтним дизайном - жилої площі 28 м2, тераси - 26 м2 - будинок спроектований для комфортного проживання 2-х осіб - 1 спальня з великим ліжком - кухня-вітальня, розташована навпроти панорамних вікон з видом на гори - диван, журнальний столик та кухня-стінка з усім необхідним - укомплектований санвузол - свердловина, електрика, септик - підведена система вентиляції і опалення - пожежна сигналізація та система охорони - страхування простору - вілла з готовим ремонтом під ключ зі стильним дизайном, з використанням натуральних елементів - велика тераса з лежаками + зона BBQ - головна родзинка комплексу: відкритий видовий басейн BARVY - заміський комплекс для людей, які цінують активний відпочинок та водночас можливість побути наодинці з собою подалі від міського шуму. Розташований в селі Красник, що знаходиться за 8 км від районного центру Верховини. Схил, на якому буде розміщений комплекс, знаходиться на сонячній стороні. Кожна вілла на території буде розміщена таким чином, щоб мати відкритий краєвид на гори. Машиною від комплексу можна дістатись до: центру с.Красник - 3 хв Верховини – 15 хв Ворохти – 40 хв високогірного села Дземброня – 40 хв Буковеля – 1 год 15 хв На території комплексу: - відкритий басейн з лежаками для відпочинку всіх гостей комплексу - зони вогню - загальна парковка на 8 авто - будівля загального призначення з кімнатою для персоналу, складом, пральнею, гаражем - зручний під’їзд легковим авто з будь-яким кліренсом Будинок продається разом з ділянкою. Ви отримуєте 4 сотки землі + віллу у повну власність та підписуєте контракт на комплексне управління об’єктом після завершення будівництва. Керуюча компанія бере на себе всі задачі з обслуговування, здачі в оренду та генерації прибутку. Інвестор буде отримувати регулярну фінансову звітність та щомісячний прибуток. Прогнозована капіталізація складатиме 20% після будівництва та 5% кожен наступний рік. Комплекс BARVY — постійний пасивний дохід від 17 до 21% річних, який не потребує вашого часу на управління. Пишіть в "Повідомлення" - вишлемо фінансовий розрахунок окупності або дзвоніть за телефоном

Котедж/будинок/вілла в Карпатах + земельна ділянка

Продається будинок із господарчими спорудами і земельною ділянкою 200ст.в Карпатах поблизу писаного каменю . По участку проходить трох фазна лінія,на учаску є природнє джерело за бажанням для ставка,великий фруктовий сад,поблизу ліс,гори. Тел.09******34

власник
Продається будинок  в Карпатах,із земельним участком

Продаються недорогі хатки-будиночки в мальовничих місцях Карпат. Дані обєкти різних типів: блочні, деревяний. Деякі з них придатні для проживання, а деякі недобудовані, або потребують ремонту.

Продаж  дешевих будинків # ділянок  в Карпатах

Ultra House, це вже працюючий бізнес. Будівництво, весна 2024 р. Матеріали: фундамент, блок, металоконструкція (не каркасне будівництво) Сьогодні на території три будинки, баня, чан, господарські приміщення. Локація, між Ворохтою і Верховиною, в найтихішому в Карпатах селі Волова. Це автентичне Гуцульське село, яке знаходиться на висоті 900 метрів. Так як на території заплановані 6 будинків (а сьогодні їх три), є декілька варіантів бути власником будиночка. Перший, Ви можете купити готовий будинок з наявності, другий, почекати поки ми збудуємо (6 місяців). Ціна буде різною. Що вже є на території? 3 будинка, баня, чан, ставок де живе форель. Що плануємо?! Ще три будинка, всього буде 6, басейн, йога спейс, відкритий кінотеатр. Поряд музей і еко ферма. Трохи про фішки. У нас немає звʼязку, тільки інтернет, дуже, дуже багато білих грибів. Немає сусідів, машин, тишина. Вихід до річки, де живе форель. PS. Готуємо ще один новий проект під інвестора. Звʼязок в месенджери.

Продам стильний будинок в лісі біля річки
1 - 24 з 45 результатів

Популярні запити