Найкраща пропозиція! Майже в самому центрі Василькова, на затишній вулиці, поруч з лісом продається приватний будинок! Великий та просторий (площа 106 м. кВ). Містить велику вітальню, 5 кімнат, кухню, сан. вузол та котельне котельне приміщення. Будинок побудований з червоної цегли, добре утеплений. Декілька років тому був проведений капітальний ремонт. На підлозі застелений кахель, вікна з металопластику, сан.вузол сумісний: має велику кутову ванну, унітаз та біде. На просторій та світлі кухні є всі необхідні меблі та техніка, а також вихід на літню терасу. Опалення будинку газове, є котел. Загальна площа ділянки 13 соток. Є невеликий город-палісадник та розкішний сад в якому ростуть багато фруктових дерев та декоративних рослин. На території ділянки побудований гараж та погреб (просторий та міцний), а також пробита свердловина. Зручне розташування: 5 хвилин до центра міста Васильків та 20 хвилин до Києва. Будинок вартий Вашої уваги. Запрошуємо на перегляд!

Керамічна

Васильків - місто з розвиненою інфраструктурою. БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця пропонується на продаж жилий будинок заг.пл. 225 кв.м, 2 поверхи. Дім, ПОБУДОВАНИЙ ДЛЯ СЕБЕ та абсолютно підготовлений для складної зими: камін, твердопалевний та газовий котли, тепла підлога, водопостачання: свердловина та криниця. Каналізація: подвійна з переливом. Гараж на 2 авто, під ним підвал/укриття. Рішення планування: камінний зал, кухня-студіо, 4 окремі спальні, 4 санвузли, кабінет, котельня, вбиральня, велика тераса. Мансардий поверх - додатковий вільний простір 45кв.м. Акуратний жилий стан. Будинок пропонується з меблями та побутовою технікою. Доглянута ділянка 10 соток (44*25м): ландшафт, плодоносний сад, розумні грядки, альпійська горка. Автополив території. Паркування для кількох авто. Дровник. Госп.блок. Повний пакет правовстановлюючих документів. Вартість договірна.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки, 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Будинок знаходиться у с. Безп’ятне, неподалік м. Васильків. Вулиця Васильківська. Відстань: до центру Василькова – 3 км., до Києва – 27 км., до Одеської траси – 2 км. Порядні сусіди. Будиночок старий, 35 кв.м., електроенергія, опалення пічне. 25 соток доглянутої землі. Огорожа, погріб, сарай, деревяна прибудова для зберігання дров. Торг доречний.

Васильківська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж будинку м. Васильків, вул. Польова. S садиби 280 кв.м з основним будинком 210 кв.м, гаражем, літньою кухнею, лазнею. Ділянка 10 соток. У будинку 5 кімнат (одна спальня на 1 поверсі), вітальня з каміном, містка кухня. На кожному поверсі санвузол. Будинок розрахований на комфортне проживання батьків та сімї з 2-3 дітьми! За потреби можлива ще одна спальня на 1м поверсі! Стан гарний, з меблями та технікою. Двір упорядкований, зона барбекю, літня кухня - улюблене місце відпочинку батьків та дітей! Є генератор! Лазня з кімнатою відпочинку – може бути використана для гостей! Відмінна локація, поряд магазини, ринок, школа, зупинки транспорту. До Києва 20 хвилин!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Польова, 44

БЕЗ КОМИССИИ для Покупателя! Позвольте себе жильё в красивом пейзажном месте! Если Вы давно мечтали о собственном доме среди природы и с городской инфраструктурой, то наше предложение ДЛЯ ВАС! Современные стильные домики с собственным двориком, среди молодых сосен. Расположены в тихом восторженном месте, что обеспечивает комфортную атмосферу для жизни - здесь только лес и поющие птицы! Комплекс состоит из 30 коттеджей - это закрытая, охраняемая территория со своим АКВА и СПА комплексами, а так же тренажёрным залом и детской площадкой. Площадь каждого коттеджа 100кв.м. Продуманная до мелочей планировка, совмещает в себе удобства и преимущества загородного дома и городской квартиры. В интерьере домов используются элементы для сохранения пространства и уюта. Cделан базовый ремонт: оштукатурены и окрашены стены краской на водной основе, плитка, кафель, ламинат, еврорадиаторы, межкомнатные двери; мебель, сантехника и люстры не входят в стоимость). Коммуникации: Электричество 15кВт (3фазы); скважина-50м; индивидуальная канализация 4,5 куба. Участок 6,25 соток (ц.н. - под строительство и обслуживание жилого дома), по периметру - ограждение. Подъезд - асфальтирован. Район имеет инфраструктуру (новая школа европейского формата, церковь, супермаркет, д/садик) и удобную транспортную развязку (прямая маршрутка на Киев курсирует каждые 20 минут). Без комиссии. Отдел Продаж. Наш сайт: https://chaletville.site/

можливий продаж по єОселя
Соснова вул, 1

Продаж земельної ділянки з каркасом будинку у місті Васильків, біля школи N 4, провулок Тракторний, 3. Газоблок, є погреб, камін з цегли, можливість підключення електроенергії, проведення газу, водопостачання.Поруч магазин, зупинка громадського транспорту. Договір купівлі-продажу три роки.

провулок Тракторний, 3

Половина будинку з власним садом в чудовій локації! Продається половина комфортного будинку у місті Васильків у провулку Володимирському, 5. Дім побудований зі шлакоблока, обкладений цеглою, утеплений. Дах — металочерепиця, вікна металопластикові. У будинку зроблений капітальний ремонт, тому стан відмінний. Матеріал підлоги: ламінат, плитка, лінолеум. Стіни оздоблені шпалерами. Будинок укомплектований необхідними меблями та технікою, які залишаються за домовленістю. Проведені всі комунікації, газ, вода, електрика, каналізація. Меблі та техніка в доглянутому стані. Двір площею 0,0331 га. Огороджений з усіх сторін огорожею з металопрофілю. Чистий і акуратний, з зеленими насадженнями. Висаджені плодоносні дерева та кущі: яблуня, груша, черешня, малина, чорна смородина. На території двору є свердловина, і септик. Інфраструктура різноманітна. У пішій доступності центр міста, центральний ринок, мінімаркет, аптеки, відділення банку, дитячий садочок, школа, відділення «Нової пошти». Поруч парк, де є дитячий майданчик для дозвілля. Практично центр міста, можливість дістатися до інфраструктури пішою ходою. Сполучення громадського транспорту між різними куточками міста, району. Чудова транспортна розвязка. У пішій доступності громадський транспорт в різні боки міста, району, до міста Києва. Основними перевагами є локація, чудовий стан будинку, адекватність сусідів. Можливість продажу по всім державним програмам. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Володимирський провулок, 5

Продається готовий будинок з ремонтом в місті Васильків, по вул. Івана Мазепи. Будинок розташований на 25 сотках землі, загальною площею 325 кв.м (складається з трьох поверхів). Знаходиться в закритому котеджному містечку, серед соснового та березового лісу з виходом до озера. Побудований з червоної цегли, дах - металочерепиця. Повністю автономний! Заведений газ, світло 32 кВт, своя артезіанська свердловина глибиною 90 м та переливний септик 25 кубів. Має чудове планування: кухню-вітальню з виходом на терасу, 5 повноцінних кімнат, 3 с/у та лаунж-зону з можливістю установки домашнього кінотеатру. А також в будинку є горище 100 кв.м, яке також можна використовувати для зберігання різних речей. Всередині будинку зроблений якісний ремонт, встановлена кухонна мебель і побутова техніка (. ). Розведена тепла підлога. Є два функціонуючі каміни, один з яких ексклюзивний 1875 року. Поряд є все необхідне для комфортного життя: магазини, аптеки, ресторани, лікарня, школа, дитячий садочок, зупинка транспорту (курсуюча маршрутка до Києва 303). До найближчої станції метро Теремки можна доїхати і на автомобілі приблизно за 20-25 хвилин. Будинок повністю готовий до проживання та чекає своїх нових власників! Більше інформації за телефоном, також можемо вислати відеоогляд.

можливий продаж по єОселя
Івана Мазепи, 84/5

БЕЗ КОМІСІЇ! м.Теремки,м.Київ -23 км , по асфальтованій дорозі , м.Васильків,с.Деревянки, не далеко заміський комплекс "Джерело". Поруч знаходиться чудовий ліс,сади та проточна велика водойма-де можна купатися та ловити рибу. Сучасний будинок має загальну площу - 440мкв, 2 поверхи ,25 соток землі - знаходиться в СТ " Піщевик ",з присвоєною адресою та можливістю зареєструватися (прописатися). В будинку 2 повноцінних поверхи,скрізь тепла підлога. Загальна площа 440 кв.м, 6 кімнат, 4 санвузли, кухня- вітальня,камін,підсобні приміщення. Будинок повністю укомплектований меблями та технікою, посудомийна машина,газова плита. З вітальні вихід в великий садок з деревами та кущами,ягодами,дитячими і гральними майданчиками.Багато плодоносних дерев ,кущів малини,і інших ягід і овочів. Є велика крита тераса с комплектом садових меблів.Велика зона барбекю,мангал,піч для піци і т.п. Є новий потужний ГЕНЕРАТОР! Перед будинком своя крита парковка на 3 авто. Власне опалення від твердопаливного котла, власна скважина з потрійною системою фільтрації води,3-х ступінчатий колектор.Поруч з вїздом (воротами) на теріторію маєтку,є стаціонарне місце для охоронця і садівника (24/7)! Не далеко вся інфраструктура -магазини , дит. садок , школа ,ринок та т.п. Документи готові , ніхто не зареєстрован! Вартість- 255 000 уе.Торг д продажу! БЕЗ КОМІСІЇ!

можливий продаж по єОселя
Депутатська, 1

Продаж будинку БЕЗ КОМІСІЇ Васильків Прорізна Обухівський (колишній Васильківський) Пропонується на продаж будинок у Василькові. На території земельної ділянки (24 сотки) є сосни та дерева. У 2009 році були побудовані два житлових будинки із цегли та лазня з терасою. Перший будинок 600м2 двоповерховий під чистове оздоблення. Другий будинок 200м2 трьохповерховий з ремонтом. Кухня-вітальня, санвузол з душовою кабіною, на другому поверсі три спальні та санвузол з гідромасажною ваною, третій поверх-вільна дитяча або доросла зона відпочинку. Підключено електрику та газ, скважина трьохфазна (40м), опалення газове через котел, під кожним будинком та лазнею є вигрібна яма. Біля ділянки є окремий двоповерховий гараж для автомобілей. Технічні паспорти та додаткові фотографії за запитом надам в приватні повідомлення. З колегами співпрацюю без дублювання реклами

Прорізна, 1-Д

Якщо ви мріяли про будинок на березі озера, зі своїм особистим фруктовим садочком, маленьким городиком, рибалкою та відпочинком на свіжому повітрі - тоді ця можливість для вас. Чудовий будинок на 210 м2 з земельною ділянкою в 0,11 Га у місті Василькові, Київської області, в затишному котеджному містечку оточеного річкою Стугна, з дитячим майданчиком, пляжною зоною, 15 хвилин до центра міста ( супермаркетів, магазинів, банків, шкіл, дитячих садків і тд). На території розташований двоповерховий будинок з висотою стель 3м , на 1 поверсі - кухня , велика вітальня з каміном, сан вузол з душем, хол, передпокій та гараж. Кухня та вітальня мають вихід на терасу з видом на озеро. На 2 поверсі - 4 кімнати (одна з яких гардеробна), ванна кімната , балкон і велика тераса. Є можливість розміщення 3 авто. Опалення - газовий котел, центральне водопостачання та каналізація. За будь-якими питаннями звертайтесь за тел 0977461976 Лариса.

власник
Озерна

Продається цегляний будинок початка 2000-х років, загальна площа 150 кв.м., ділянка 8 сот, красиве панорамне і безпечне місце, район вул. Донбасівська. Знаходиться в садовому товаристві, по факту - житлова забудова. З документами, введений в експлуатацію, заведений газ. В цокольному поверсі гараж, хоз.блок. Перший і другий поверх оштукатурений. Води і каналізації немає.. Криша перекрита. Ціна 24000 у.о.

Продаж будинку з ПАНОРАМНИМ ВИДОМ

Продам старенький будинок в Василькові,район вулиці Донбасівської,є світло та газ,сам будинок підійде як для тимчасового проживання бо потрібно прикласти руки ,ділянка 27 соток,на ділянці є сарай,на решту питань відповім по телефону.

Продам будинок в Василькові

Продам будинок у василькові по вулиці Керамічній! Будинок 106 кв. На ділянці 13 соток! Тихий та затишний район, без військових та промислових об‘єктів! Своя скважина, сад, гараж! Меблєваний, свіжий ремонт! Готовий для життя без додаткових вкладень! Просторна ділянка в 13 соток с фруктовими та декоративними рослинами! Облаштований підвал-сховище! Всі питання по телефону! В будинку автономне джерело живлення з автономним опаленням! Терміново!

Продам будинок 106 кв.м. Васильків 12 соток ТЕРМІНОВО!

В чудовому місці продається кирпична Хатинка.м.Васильків,переулок Дачний(Мопровський) є світло,газ,погреб,криниця(потрібно чистити),туалет на дворі,родюча земля,ліщиновий лісок,нормальні сусіди,по вулиці фонарі,інтернет,вивіз сміття.до кінцевої зупинки маршруток пішки 15 хвилин.Якщо не відповідаю на звінок-пишіть.

власник
Хатка в затишному місці.

Продам будинок 86 кв.м 4 кімнати, косметичний ремонт, металопластикові вікна, санвузол в будинку, опалення газ . Стіни деревяні обкладені цеглою Біля будинку криниця(вода заведена в дім), погріб, Сам будинок на два входи і один вихід на невеличкий огород з тильної сторони будинку. Каналізація (вигрібна яма). Є місце з фасаду будинку де паркувати авто і побудувати гараж або навіс для авто. Дім знаходиться біля початку вулиці Козацька. Можливий обмін на квартиру в м.Васильків(не Масив) . Будинок жилий. Причина продажу або обміну потрібна менша жила площа і без землі.

власник
Продам будинок 86 кв.м

Продам власний будинок у місті Василькові (район за хлібзаводом, по вул. О. Лістрового (в минулому Пархоменка). Будинок зведений з червоної цегли та обкладений силікатною цеглою. Є 3 поверхи: цокольний поверх (подвал) по всьому периметру будинку, дуже просторий, теплий з з/б блоків, всі перекриття залізобетонні плити. Подвал можна використовувати як складські приміщення. 1-й поверх - жилий, має 110 м2 та вміщує кухню, три жилі кімнати, гардероб, роздільний санвузол. 2-й поверх жилий, має 60 м2 складається з однієї великої кімнати з коміром та однієї кімнати меншого розміру. Рік забудови - початок 2000-х. На першому поверсі в 2019 році здійснений оновлювальний ремонт, повністю все було винесено та оновлено: шпалери, підлоги, стеля, вікна, мебель, плитка в санвузлі. Також була замінена електрична проводка, сантехнічні труби, встановлений бойлер, новий газовий котел. Опалення - газове. Кухонне приготування відбувається на індукційній плиті та електричній духовій шафі, що дозволяє максимально економно та безпечно користуватися кухнею без використання газу в середині будинку. Тепла вода - бойлер. Санвузли - тепла підлога. Скважина - нова. Септик власний ~ 10м3 з переливом. 1-й поверх утеплений пінопластом - 100 мм. Будинок розташований на земельній ділянці площею 13 соток. Особливістю даної локації є те, що позаду знаходиться яр котрий не може бути забудований із - за рельєфних особливостей. Напроти, З правого боку і з лівого боку живуть сусіди. Поруч є ліс, 2 дитячих майданчика, кілька магазинів, до зупинку автобусів 1,5 км. Зручністю даного місця розташування є те, що звідси зручно виїхати як на центральну вулицю Декабристів так і до центрального ринку, так і до Києва через с. В. Бугаївка, що є дуже зручно під час заторів в години пік. Крім будинку на території є великий просторий гараж, літня кухня з двох кімнат, бесдіка та курник. Майданчик перед будинком та гаражом асфальтовий. Вся інша територія - фруктовий сад. Будинок продається укомплектований з усіма меблями та побутовою технікою. Всі рахунки за комунальні послуги оплачені. Продаж відбувається від власника. Якщо необхідно більше інформації, телефонуйте, надамо. Про перегляд можна домовитися зателефонувавши за номером телефону 09*********41 Максим або 06*********37 Вікторія

Продається будинок (район хлібзаводу) від власника

Двоповерховий цегляний будинок в місті Васильків (вул.Комарова) від власника! Чудове місцезнаходження в 19 км від метро Теремки, поруч ЖК «Столичний», школа, садочок, ресторан «Paradise». Ділянка 14 соток, будинок 200 кв.м. Перший поверх: простора кухня-студія, вітальня з виводом під камін -30,7 кв.м, санвузол- 7,2 кв.м, кабінет- 8,1 кв.м Другий поверх: три кімнати - одна кімната з виходом на балкон, дві кімнати з гардеробом, санвузол Заведено електрику 3 фази, 10 кВт Криниця, вода заведена в будинок Є септик, гараж Дах металочерепиця, утеплений мінватою Перекриття бетонні плити Висота на першому поверсі- 3 м дуже вдале розташування та планування будинку!

власник
Продам цегляний двоповерховий будинок у м.Василькіа

Продам будинок з землею в м. Васильків вул. Володимирська, 79 фасад ідеально під комерцію. Землі 13 соток , газ та світло у будинку.

власник
Продам будинок в м. Васильків вул. Володимирська

Обухівський рн, окраїна м.Васильків, вул.Тракторна (30км від КПП м.Київа). Пропонується на продаж будинок в оточені соснового лісу. S=170кв.м + окремо стоячий гостьовий будиночок загальною площею 120кв.м. Основний дім: кухня-вітальня, 4 спальні (одна з них на 1му поверсі), 2 санвузла, гардеробна, котельня, 2 балкони. Гостьовий дім: кухня-вітальня, кімната для відпочинку, приміщення для бані, санвузол, госп.блок, велика тераса з зоною барбекю, підвал. Комунікації: електрика 17кВт, власна свердловина, каналізація: септик. Стан: заходимо на ремонт. Ухожена ділянка 11 соток: газон, автополів, парковка на декілька авто; добротний паркан по периметру. Асфальт. підїзд. Вартість договірна. Без комісії

Дім в оточені лісу+гостьовий будинок+підвал+0,11га.Продаж від Власника

Продається невеликий житловий будинок в м.Василькові, Київської обл. Продається невеликий житловий будинок в м. Василькові в районі вул. Лістрового з газом і світлом. Ділянка 10 соток. В будинку три кімнати, коридорчик, відранда та кухня. На подвірї є сарай, погріб, садок з фруктовими деревами та ягідними кущами. Ціна 20000 $. Рядом продаються ще дві окремі ділянки по 10 соток під забудову. Можна купити разом. Неподалік магазин, ліс, асфальтована дорога. Декілька раз в день ходить маршрутка. Чудове місце для комфортного та тихого проживання. Участки під забудову по 1000 $ за сотку. Продаж від власника.

власник
Продається невеликий житловий будинок в м.Василькові, Київської обл.

Продається цегляний будинок, утеплений пінопластом 100 мм, площа 80 кв м на ділянці 10 сот. Два заїзди на ділянку, зручна локація, асфальтована дорога. Будинок розташований на висоті, гарний панорамний вигляд. Є сухий підвал і хоз.приміщення. В будинку 3 кімнати, с/в, кухня-столова, котельня, два входи в будинок. Два котли на опалення, газовий і твердопаливний. Всі вікна металопластикові. Ціна 42900 у.о, торг

Продаж цегляного будинку вул Донбасівська

Продам котедж Васильків ,вул Керамічна .Можна на дві родини,Цокольний поверх(3 кімнати,кухня ,санвузол душова)поверх вище окремий вхід- три кімнати,кухня,санвузол ,камінна зала зі сходами на масандру.Землі більше 10 соток. Плодові дерева,доглянута територія ,вольєр,гараж,погріб,скважина ,огорожа з бута +багато,всього на фото не видно,все розкажу по телефону.

Продам котедж ,можна 2 дві родини,найнижча ціна у мене

Продається будинок в центрі Васількова. Загальна площа 87 квадратів, три кімнати, санвузол і погреб будинку. на території є сарай. Також разом з будинком продається земельна ділянка загальною площею 10 соток. Біля будинку дитячий садок, школа, зупинки. Поряд 100 м магазин Фора, Ощадбанк. м. Васильків, вул. Декабристів 34

власник
Будинок в центрі міста
123...7
1 - 24 з 156 результатів

Географія Васильків