До Вашої уваги пропонується чудовий будинок на продаж, розташований в мальовничому місці в центрі міста Буча. Поруч гарно розвинута інфраструктура міста. В пішій досяжності новий ТЦ Авенір, кінотеатр, Сільпо, спортзал з басейном Energym, ліцей, школа, садочок, зупинки та багато іншого. Будинок 2018 року побудови. Побудований за сучасними технологіями з високоякісних матеріалів. Побудований з цегли, утеплений пінопластом 100мм, дах -бітумна черепиця - утеплення мінеральна вата. Продумано все до дрібниць для комфортного проживання. В будинку виконаний дизайнерський ремонт. Продаж з усіма меблями та технікою. Якісні меблі та фурнітура, мармурові сходи, мармуровий камін та підвіконня, побутова техніка AEG та MIELLE. Сантехніка VILLEROY & BOCH. Просторе та зручне планування. На першому поверсі скляний передпокій зі входом в гараж, гардеробна, гостьовий санвузол, кімната, простора кухня-вітальня з виходом у двір, на зону відпочинку. На другому поверсі розташовані 3 окремі кімнати, просторий санвузол, гардеробні, пральна кімната та технічні приміщення. Також в будинку є гараж на 2 авто та навіс для авто. Біля будинку є надійний підвал. Опалення - електричний двоконтурний котел + тепловий насос Nibe, Сонячні батареї 10 кВт, Водопостачання - власна свердловина 75 м та централізована, Каналізація - централізована, Елетропостачання - заведено 3 фази 21кВт Площа ділянки - 10 соток. Ділянка з неймовірним ландшафтним дизайном, автополивом, високими туями по периметру та гарним краєвидом з будь якої частини ділянки. Комфортна дорога до Києва. У Вас є можливість проживати в тихому безпечному місці неподалік Києва!

Києво-Мироцька вул.

Будинок Буча вул Інститутська 160м2 Наповнення: Гіпсова штукатурка стін Розвід електрики та опалення.Тепла підлога весь будинок 1-й та 2-й поверх Радіатори та котел газовий та електро 15 кВт день ніч Септік 3 перелива вода місто. Матеріали будівництва: Газоблок утеплення мін вата 100 та фасад клінкерна плитка натуральна 7,7сотки землі Погріб навіс під 3 авто крита тераса з дерева

можливий продаж по єОселя
Інститутська вул., 56

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До вашої уваги пропонується шикарний будинок у Лісній Бучі, в районі ресторану "Тоскана Гриль" У будинку виконано якісний, авторський ремонт. 2 поверхи, плюс мансардний 5 окремих кімнат: Велика вітальня, з каміном 4 Спальні Кухня 2 сан вузла На третьому поверсі велика вбиральня Є сауна, з кімнатою відпочинку Великий відкритий басейн Ділянка 10 соток Також є Генератор Поруч є вся необхідна інфраструктура #315917346500

Буча, 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж будинку площею 100 м2 на 3 сотках. Будинок будується. Планування будинку: кухня студія, три спальні з гардеробними. Ділянка правильної форми. Асфальтований під’їзд. Комунікації газ, електрика, каналізація септик, вода скважина. Дуже хороше місце для життя та зручне транспортне сполучення. Будинок будуєтьця з червоної цегли, утеплювач пінопласт 12 см + облицювальна плитка. Деталі за телефоном

можливий продаж по єОселя
Антонія Михайлівського вул.

Ексклюзивний котедж з авторським ремонтом в Лісовій Бучі, вулиця Патріотів. Закрита територія, в’їзд через КПП з охороною 24/7. Будинок максимально автономний. Заведено газ, дві лінії електроенергії + дизельний генератор на 11 кВт. Маємо велику кухню-вітальню з виходом на терасу. Три окремі кімнати і санвузол з душовою системою (кімната господарів має власний гардероб та ванну кімнату). Гараж з автоматичними ролетами та технічною кімнатою, в якій розмістились газовий котел, електричний котел, фільтри для води та стабілізатори напруги на кожну фазу електроенергії. Велика крита тераса з садовими меблями та зоною барбекю. Додатково є ще одне технічне приміщення з підвалом. Ділянка 7,5 соток облагороджена ландшафтним дизайном з автополивом. Локація максимально комфортна для життя. В пішому доступі ресторан Отаманша, Toscana Grill, Гуманітарний інститут, школа №2, Бучанський міський парк та багато іншого. Метро до 20 хв на авто. Без жодних комісій!

Патріотів

Продається великий та просторий таунхаус у лісовій частині Бучі, ідеальний варіант для комфортного проживання. Площа будинку становить 198 квадратних метрів, що забезпечує велику простору для всіх вашіх потреб. На першому поверсі розташований власний гараж, що додає зручності та дозволяє зберігати автомобіль у безпеці. Також на цокольному поверсі можливість облаштування додаткових приміщень або спортивної зони за вашим бажанням. Ця нерухомість - ідеальне поєднання комфорту та функціональності в затишному місці, оточеному природою. Дзвоніть, покажу у зручний для вас час. Більш детална інфомація по телефону.

ексклюзив
Полтавська вул., 5

Будинок (таунхаус) з новим авторським ремонтом, меблями і технікою. Ніхто не проживав! Зроблений дійсно якісний, продуманий ремонт! Перший поверх: простора кухня-вітальня, кабінет, вбиральня з душовою системою, пральна кімната під сходами. Другий поверх: три окремі кімнати, вбиральня з ванною. Максимальна комплектація: - Посудомийна машина 60 см. - Холодильник - Духова шафа - Мікрохвильова піч - Варильна газова поверхня - Двоспальне ліжко - Диван кутовий В будинку усі централізовані комунікації, та індивідуальне газове опалення! Все нове і на гарантії! Задній і передній дворик з ландшафтним дизайном. Розташований таунхаус в Лісовій Бучі, орієнтир ресторан Отаманша. Комісія для покупця 0% Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Революції

#12363 Продається 2 поверховий, 3 кімнатний будинок в котежному містечку Park Residence 3, Буча. Загальна пл. 116 м2., пл. кузня - студія 38 м2. Будинок з дизайнерським ремонтом. Вишуканий стиль та дуже висока якість ремонту. Починаючи з самого фундаменту і закінчуючи кожною розеткою та вимикачем. Будинок повністю оснащений технікою та меблями! Простора кухня-вітальня з каміном забезпечує неймовірно затишну атмосферу. Великі панорамні вікна наповнюють світлом весь простір.Комфортна тераса надасть Вам відчуття єднання з природою літніми вечорами!!!Перший поверх: коридор з просторою шафою, кухня-вітальня, кімната для гостей, санвузол з душовою кабіною. Другий поверх: спальна кімната, дитяча кімната, ванна та простора гардеробна. Водяна тепла підлога на першому поверсі. Унітази та раковини різних дизайнерських італійських брендів. Змішувачі та душові системи (Італія). Вимикачі та розетки (Італія). Стіни – керамоблок (цегла). Утеплення – пінопласт. Фасад будинку—декоративна штукатурка + натуральний камінь (травертін). Утеплений мінеральною ватою. Дах утеплений мінеральною ватою 200 мм, покриття - бітумна черепиця Kerabit. Вікна - WDS. Скляні балкони з фірмовими логотипами. Опалення: 1. Газовий котел Vaillant 2.Камін 3.Бойлер 4.Електрокотел. Стіни декоративна штукатурка та натуральний індійський шпон. Система освітлення та люстри: Італія, дизайнерські індивідуальні рішення. Встановлена система охорони та відеонагляду на будинок. Котежне містечко з охороною 24/7 та відеонаглядом по периметру. На території містечка є дитячий та спортивний майданчик з тренажерами. Свердловина глибина 65 метрів. Система очищення води. Каналізація – центральна. Дренажна система також підєднана до центральної каналізації. У дворі побудоване технічне приміщення зі стелажами, встановлений генератор,бойлер для мангалу в технічному приміщенні. На території додатково встановлений автополив по всьому периметру двору. Є басейн з підігрівом та підсвіткою !Літня тераса з навісом!Мангальна зона! Преміум музика Bose в будинку і на терасі. Навіс для 2 автомобілів комбінований тоноване стекло,дерево. Котежне містечко находиться поруч з обєктами інфраструктури: школою з басейном; дитячим садочком; торговим центром; супермаркетом; аптекою; заміським клубом для активного відпочинку; заміським комплексом, де є тенісні корти; з лісом. КМ «Park Residence 3» в Бучі, Київська область, розташований у 5 км від міста Ірпінь і в 30 км від центру Києва. Відстань до кордонів столиці – 10 км по Варшавській трасі (Е373), а це 20 хвилин їзди на автомобілі на середній швидкості. КМ на вул. Патона, 2г в м. Буча має хорошу транспортну доступність. Громадський транспорт представлений маршрутними таксі, які відправляються від станцій метро «Героїв Дніпра» та «Академмістечко». Маршрутки курсують кожні 10 хвилин. Будинок зі всіма документами. Чекаємо на перегляд. Можливий розумний торг. Варіант дуже класній! Не зволікайте, Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Євгена Патона вул.

Вишуканий приватний будинок з новим ремонтом, меблями і технікою. Асфальтована зелена вулиця, виключно елітне сусідство. Будинок максимально затишний і комфортний для проживання. Основні характеристики: - Чотири окремі просторі спальні, кожна з власним виходом на терасу. - Три вбиральні (одна ванна + дві душові системи) - Два гардероби - Кухня-вітальня 35 кв.м. - Окрема технічна кімната/котельня Доглянутий ландшафтний дизайн з автополивом, ділянка вся у зелені. З кожної тераси гарний краєвид. На території навіс під 2 автомобілі, за необхідності поміститься 4 авто. Розташований будинок в лісовій частині міста. В пішому доступі школа та дитячий садочок. Поруч Бучанський міський парк та центр міста. Мінімальна вартість переоформлення. Без комісії для покупця! Телефонуйте.

Інститутська вул., 16

Без комісії!❤️ 🔥 Продаж якісного будинку з ремонтом, розташованого на гарній та мальовничій вулиці в центрі міста Буча, навкруги лісопаркова зона, сусіди - чудові котеджі, дорога широка та асфальтована, вся інфраструктура міста поруч - в пішій доступності новий ТЦ Авенір, кінотеатр, Сільпо, спортзал з басейном Energym, ліцей, школа, садочок, зупинки та багато іншого. ПЛОЩА будинку: 322 м2 + окремий надійний підвал, будинок має 2 заїзди, є гараж та навіс для авто. Будинок будували для себе з нуля, 2018 року побудови, тільки провідні технології і високоякісні матеріали, продумано все до дрібниць для комфортного проживання. Побудований з цегли, утеплений пінопластом 100мм, дах -бітумна черепиця - утеплення мінеральна вата. Сучасний ремонт, якісні меблі та фурнітура, мармурові сходи, мармуровий камін та підвіконня, побутова техніка AEG та MIELLE. Сантехніка VILLEROY & BOCH. Просторе та зручне планування в 2 поверхи: 1 - скляний передпокій зі входом в гараж, гардеробна, гостьовий с/в, кімната, велика кухня-вітальня з виходом на окрему затишну зону відпочинку з каміном та великими панорамними вікнами з роздвижною системою Schüco. 2 - великий с/в, 3 окремі великі кімнати, 3 гардеробні + пральна кімната. КОМУНІКАЦІЇ: опалення - електричний двоконтурний котел + ТЕПЛОВИЙ НАСОС Nibe, сонячні батареї 10 кВт, водопостачання - власна свердловина 75 м та централізована, каналізація - централізована, елетропостачання - заведено 3 фази 21кВт ПЛОЩА ділянки: 10 соток з неймовірним ландшафтним дизайном, автополивом, високими туями по периметру та гарним краєвидом з будь якої частини ділянки. Дуже вдале розташування будинку на ділянці, є виділена зона для барбекю, багато місця для вашого відпочинку та для паркування декількох авто. ВАРТІСТЬ: 550 000 у.о. Телефонуйте 📞 перегляди в зручний для Вас час⏱️ Співпрацюємо з ріелторами

можливий продаж по єОселя
Києво-Мироцька вул., 170

Просторный современный дом в Коттеджном городке Гуровщина Характеристика дома: Площадь: Общая - 544.1 м², Жилая - 310.3 м², Кухня - 30.8 м² Количество комнат 23 Состояние: Идеальное Год постройки: 2007 Материалы: кирпич Расположение: Село Буча, Житомирская трасса, 22 км от метро Житомирская Дополнительные Удобства: Электрика разведена Штукатурка Стяжка Скважина Септик Газ Котел газовый-дровяной Теплые полы по всему полу Отдельная котельная с доступом ко всем коммуникациям Автоматические ворота для въезда и выезда Теплый гараж Прекрасное предложение для семейных людей, где каждому члену семьи найдется свое пространство. Большой участок позволит воплотить любые дизайнерские идеи. В коттеджном городке уже проданы почти все дома, оставшиеся единицы по самой выгодной цене на рынке Украины - всего 400$/м².

Лісова вул., 200

Будинок в найкращій локації в Бучі з центральними комунікаціями! Можливий продаж під державні програми! Цегляний будинок, утеплений пінопластом та оздоблений плиткою. Виконана чистова штукатурка стін, розведена тепла підлога на першому поверсі та в санвузлі другого поверху. До будинку підєднаний газ, електрика 7,5кВт, центральна каналізація, власна скважина 70м. Простора кухня вітальня має вихід на криту терасу на задньому дворику. В будинку три просторі кімнати, 2 санвузли, кладове приміщення. У дворі є паркомісця для 2-х автомобілів. Чудове розташування в центрі міста, зручниий виїзд на Варшавську трасу. В пішій доступності школа, дитячий садок, поліклініка, магазини, супермаркети, торгово-розважальний центр з кінотеатром і все, що необхідно для комфортного життя. Будинок вартий своєї ціни! Пишіть, телефонуйте - завжди на звязку.

можливий продаж по єОселя
Сімї Забарило вул.

Продаж ексклюзивного котеджу серед хвойного ліс, лише кілька хвилин від Києва! Загальна площа: 201,3 кв.м. земельна ділянка 7 соток. Планування будинку: 1 поверх: Простора кухня-вітальня, гостьова спальня, санвузол з душовою, вхідна зона, гараж 41 кв.м. на 2 авто, технічне приміщення, підвал. 2 поверх: 3 окремі кімнати, гардеробна, санвузол з ванною, технічне приміщення (пральня). Технічні характеристики: - дві свердловини по 50 метрів кожна; - світло 3 фази з трансформатором на кожну фазу; - система керування опаленням зі смартфону; - автоматичний полив ділянки. Комунікації: - водопровід: 2 свердловини; - каналізація: септик з переливом; - електрика: лічильник (День-Ніч), 3 фази з трифазними стабілізаторами. Особливості: - система розумного будинку FIBARO; - тепла підлога та стіни; - електропалення з системою керування Danfos; - генератор Honda 15 кВ; - система сніготанення для покрівлі; - ЄвроКамін в кухні-вітальні; - газові комунікації вулицею; - сигналізація Ajax та камери Hikvision; - сучасна побутова техніка та якісні меблі. Архітектурне рішення: Архітектура трансформує простір. Часто, занадто агресивно до природнього ландшафту. «Live minimalism» – новий стиль, що допомагає реалізувати проекти, де не потрібно обирати «людина чи природа». У витоках стилю – українська архітекторка та дизайнерка Вікторія Якуша. Архітектура, предметний дизайн та інтерєри – «живий мінімалізм» проявлений у всіх напрямках мультидисциплінарної студії Yakusha Design. Місце розташування будинку було обрано невипадково. Сосновий ліс, зручне розміщення поруч з Києвом – ідеальне місце для розміреного плину життя. Зберегти живу природу, залишити сосни на ділянці, забезпечивши при цьому комфортне обємно-просторове планування будинку, було принциповим моментом всього проекту та найбільш складною задачею для архітектора. Продаж без комісії та %% Код об’єкту 14608.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Левка Симиренка вул., 67Г

Продам дворівневий кутовий Таунхаус в центральній частині Бучі 98 кв.м, 1.8 сотки землі 4 кімнати ( гостьова на 1 рівні і 3 на другому) , кухня вітальня з виходом на задній двір, 2 санвузли Будинок побудований з кератерму і червоної цегли, зовні утеплений пінополістиролом. Всередині виконане чорнове оздоблення стін ( штукатурка) , заведені всі централізовані комунікації ( світло, вода, каналізація) Прибудинкова територія огороджена металопрофілем , доріжки вимощені бруківкою, встановлені розпашні ворота і хвіртка. Купити будинок в Бучі можна за ціно ю 75000$ До кінця травня вартість 70000$

Новаторів вул., 1

Продам сучасний будинок в центрі м. Буча. Дуже гарне розташування з розвиненою інфраструктурою, де все, що потрібно, поряд: магазини, ресторани, кавярні, лікарня, ринок, школа, дитячий садок, парк, зручний виїзд з міста. В будинку, побудованому 2017 року, якісний ремонт в чудовому стані! Повна комплектація меблями та побутовою технікою-заходь і живи. Простір ділянки 5 соток забудовано таким чином, що на ній вільно розмістились і просторий будинок на 3 поверхи 185 кв.м. з великою затишною терасою і зоною мангалу, і окремий капітальний гараж для авто, а загалом є місце для паркування 3 авто, і при тому залишається відчуття простору. На території озеленення, багато великих туй. В будинку комфортне та зручне планування: 6 кімнат, 2 санвузла, балкон, тераса. -Перший поверх:кухня- вітальня з виходом на терасу і спальня, а також санвузол з душем. - Другий поверх: 3 кімнати, балкон, санвузол з ванною. -Мансардний поверх з великою кімнатою. Комунікації: * газ * електроенергія 3 фази 21 кВт * стабілізатор напруги * вода міська централізована; * каналізація міська; * опалення тепла підлога та радіатори від газового котла * додатково є бойлер, кондиціонер * сигналізація; * високошвидкісний інтернет. Будинок побудований з цегли, утеплення мінватою. Фасад декоративна штукатурка. Система теплої підлоги по всьому першому поверху. Ворота розпашні з автоматикою. Будинок в чудовому стані. Гарні сусіди. Асфальтований підїзд Один власник. Прописаних немає. Продаж без комісії для покупця Ціна 245000 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Санаторний, 19

Матеріали: Фундамент - з блоків ФБС; стіни - керамічний блок ; утеплення - базальтова вата; вікна - енергоефективні; дах-покрівельна мембрана . У вартість будинку входить внутрішнє комплектування: лазерна стяжка підлоги; штукатурка стін; аведені лічильники на централізовані комунікації: газ, світо, вода ; 2-контурний газовий котел; залізобетонні сходи; пергола з натурального дерева (захисний елемент від сонячних променів на терасі)

Київо-Мироцька, 8

Продажа дома в г.Буча, расположен в рекреационной зоне в сосновом лесу. Уникальное сочетание живописной природы и городской инфраструктуры. В четырёх километрах от черты г.Киева по отличной асфальтированной дороге. Удобный (всего один поворот от центральной улицы) асфальтированный подъезд. Дом находится в обжитом массиве, что минимизирует вероятность стройки за окном, а уровень домов соседей вполне гармоничен. Площадь основного дома: 464 кв.м.+ терраса 1- этаж: прихожая, каминный зал, спальная комната, кухня, гостиная, с/у, огромная терраса, а также технические помещения. 2- этаж: 2 детские комнаты с общей террасой и с/у, спальная комната с террасой, гардеробом и с/у. Дом для отдыха (90 кв.м.), состоит из 3 комнат со своими с/у, а также 2 технических помещений. Гараж на 4 автомобиля и комната для охраны (12 кв.м. с отдельным с/у). Во всех помещениях выполнена чистовая отделка. Участок земли: 0,7 ГА Озеро (зарыбленное (белый амур)) 1200 кв.м. с фонтаном и глубиной от 1, 8 до 2.3 метра Коммуникации: - электроэнергия 55 кВт - газоснабжение - автономное водоснабжение (2 скважины: 60 и 110 метров) - автономное водоотведение - септик Дизайнерское освещение и фонтан управляется дистанционно с пульта д/у. Автономная система полива газона будет помогать содержать газон в идеальном состоянии. Есть видео! #315917338786

Інститутська вул., 5

Таунхаус в центрі Бучі з новим ремонтом! Прекрасне місцерозташування поряд з зупинкою маршрутки, гімназією, магазинами і парками! В таунхаусі 3 кімнати: дві на другому поверсі і затишна творча майстерня або дитяча кімната на третьому поверсі. На першому поверсі - простора кухня-вітальня з виходом на задній дворик, хоз. приміщення і с/в. Загальна площа трьох поверхів становить 118 м2, ділянка 0,9 соток. Ремонт робили для себе, обирали якісні матеріали та перевірених часом майстрів. Опалення від електрокотла, в будинку 2 бойлери (на кожен санвузол), якими можна управляти через WI-FI. Власники утеплили та виконали додаткову протигрибкову обробку даху, стеля - натуральне дерево. Під плиткою всюди тепла підлога. В комплексі таунхаусів закрита територія, кожен має власну відгороджену ділянку та закріплене паркомісце. Кожен будинок має власний септик, скважину. Вартість 105000€, без комісії для покупця! Перегляд у зручний для вас час за попередньою домовленістю

можливий продаж по єОселя
Євгена Гребінки вул.

Продажа дома 300м2 4-комн. участок 11 сот. ул. Революции возле центрального Парка. Дом полностью укомплектован мебелью и техникой Планировка : 1-этаж детская комната, родительская комната с гардеробной и отдельным с/у, кухня гостиная с выходом на крытую террасу, комната туалета, прачечная и отдельный гостевой с/у. 2 этаж. две детские комнаты с выходом на террасу, туалет, с/у Дом полностью автономный и экономичный. своя скважина с системой фильтрации, септик с переливом, электричество 20кВт, электрокотел с резервуаром накопления тепла, теплые водяные полы по всему дому плюс радиаторы. На участке раздельно зона отдыха с беседкой (мангал) Детская зона с батутом. Терраса. Парко место и гараж на два автомобиля с автоматическими воротами. Просмотр только по предварительной договоренности!

Інститутська вул.

Без комиссии! Пропонується гарний добротний будинок у Бучі. Ділянка 20 соток. Вулиця Яснополянська. Навколо ліс. Дуже гарний- сад-груші, яблуні, кизил, алича, черешня, зливу. Доглянутий виноград 50 кущів, лохина 46 кущів, авантаж, смородина. Великий розарій. Є дві теплиці по 60 кв. Одна зимова – інша літня. Будиночок, що окремо стоїть, з більярдом. Сам будинок двоповерховий. 250 метрів. Величезний зал з гарними сходами на другий поверх. У будинку сауна. Два санвузли. Опалення – газовий двоконтурний котел. І казан на дровах. Свердловина 60 метрів. Але є й центральний водогін, каналізація. міська. Бойлер 80 л. Гарне місце. Все дуже добротно. 350000 долл.

Яснополянська вул.

Будинок в який заходь і живи має 2 поверхи , зручне планування зроблений авторський дизайн , загально площею 94 кв.м Розташований на земельній ділянці 12 соток з цільовим призначенням під будівництво та обслуговування житлового будинку знаходиться в місті Буча, вулиця 1-а Лінія. Будинок зі своїм паркінгом на дві машини, зручний заїзд/виїзд, автоматичні ворота, висока огорожа ,відеоспостереження, охоронна система. Будинок, який оточений безліччю декоративних дерев , неймовірно красивих кущів , газоном ,штучне озеро з фонтаном , автоматичний полив , зоною барбекю, зоною відпочинку ,критий басейн 6/4 глибина 2 м. з підігрівом , системою противоток , гідромасажна система , душ біля басейну , сауна на дровах, два гостьових будиночки зі зрубу ,ігрова кімната . Світло -три фази + сонячні батареї Вода -скважин 36.5 м Каналізація - септик Камін на дровах Генератор Опалення-газове Кондиціонери Тепла підлога При спорудженні будинку в 2005 році були використані найсучасніші якісні матеріали та елементи ручної роботи. Продається з меблями , технікою залишається все до малих дрібниць декору. Функціональне планування , яке продумане до найменших дрібниць . Перший поверх: веранда, гардероб, топливна , кухня, санвузол , ванна кімната , просторий хол 43 м.кв. Другий поверх : дві спальні . Чудова інфраструктура, вулиця освітлюється , до магазинів 5 хв. супермаркет Новус 10хв, 10хв. Багато речей, які безкоштовно перейдуть у власність ! Поспішайте -це дійсно сенсація ! Миттєво купуй -такий будинок лише один !

Лінія 1, 4

124 000 уо за будинок коло озера,в центрі міста, поруч з школою та дитячим садочком, а також маршрутним транспортом! Готові Якісні будинки в Бучі біля озера ! Розтермінування на рік без здорожчання та %! Оформлення на першого власника ! ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ: · Площа: 121 м2 15 м2 тераса · Ділянка: 4 сот або 5,5 сот · Матеріал стін: газоблок · Утеплення: пінопласт · Дах: металочерепиця · Фундамент: стрічковий · Сходи: бетонні · Перекриття: плити залізобетон · Вікна: металопластиковий профіль, енергозберігаючі склопакети · Огорожа: металопрофіль · Передній двір: бруківка під парковку, отмостка по периметру будинку · Утеплення даху: мінеральна вата 200 мм · Шахта під камін КОМУНІКАЦІЇ: · Електрика: 10 кВт · Водопостачання: центральна вода · Водовідведення: септик з переливом · Газ - під’єднано до будинку. ПОРУЧ : продуктовий магазин школа No3 державний садочок озеро аптека зупинка міського транспорту швидкий виїзд на Житомирську та Варшавську трасу НАПОВНЕННЯ: +10.000 у.о. · тепла підлога 1й поверх повністю, 2й пов с/в гребінка · розводка електрики · разводка сантехніки · розводка опалення радіатори · гіпсова штукатурка · лазерна стяжка Ціна :від 124 000$ Пропозиція від забудовника, без комісії для покупця !

Водопровідна вул.

Продаж будинку з новим дизайнерським ремонтом у котеджному містечку Sib Home. Загальна площа будинку - 120 м2. Розмір земельної ділянки - 1.5 соток. Три окремі кімнати. Таунхаус з абсолютно новим ремонтом і меблями, ніхто не проживав. Ремонт виконаний чітко за дизайн проектом! Приємна кольорова палітра в пастельних тонах. Кухня-вітальня - 45 кв.м. розділена на зону робочу зону з функціональним островком та їдальнею, а також місце для відпочинку. Під сходами розмістився санвузол з пральною та сушильною машинами. Другий поверх має три кімнати і велику ванну з функціональним плануванням (два умивальники, ванна і душова система). Господарська кімната з гарним панорамним балконом. Усі комунікації централізовані. В будинку індивідуальне газове опалення! Є підігрів підлоги на першому та другому поверхах. Ділянка поруч з будинком облаштована, має гарний ландшафтний дизайн. Продаж будинку БЕЗ комісійних для покупця. Можливий продаж за державними програмами та в іпотеку. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Миколи Гамалія

Продам дом 802м2 . Участок 30 соток. Лесная Буча, улица Ватутина. Дом расположен на тихой, непроездной улице. Построен по проекту немецкого архитектора. Полностью с ремонтом и мебелью. Два жилых этажа + подвальный полноценный отапливаемый этаж и мансарда. В доме 9 просторных комнат , 4 спальни, 4 санузла, гостиная комната с камином, библиотека, кабинет, столовая, бассейн, сауна, бильярдная комната, тренажерный зал, зимний сад, собственная котельная, щитовая, прачечная, подсобные помещения. Кухня - 30м2. Высота потолков - h 3м. Вся столярка из натурального дерева. Два гаража на 6 машин с автоматическими воротами. Ландшафтный дизайн участка ( декоративные хвойные растения, розы,газон, плодовые деревья). Автополив. Наружное освещение. Беседка - барбекю. Собственный корт. На территории есть домик для охраны. Распашные автоматические ворота, видеонаблюдение, сигнализация, асфальтированный подъезд, замечательные соседи. Продаётся со всей мебелью и техникой. Скважина, септик с переливом. Газ. Возможно под гостиничный бизнес. Недалеко Бучанский парк. Вся необходимая для жизни инфраструктура: детский сад, школа, Новус, остановки общественного транспорта. Киев - по Варшавке - 6 км. Метро "Академгородок" - 20 мин. авто. Стоимость 750000 у.е. Без комиссии.Торг.

Ватутіна вул.
1 - 24 з 896 результатів