Продається цегляний одноповерховий будинок у закритому КМ Riviera Золоче Бориспільського району с.Вишеньки. Найкращ пропозиція БЕЗ %%% для покупця на березі Дніпра. Одноповерховий цегляний будинок 190м2. розташований на ділянці 11 соток прямокутної форми. Також на ділянці розташована невелика хоз. будівля з зоною для барбекю. По усьому периметру висаджені Туї, Єлі та плодові дерева. Рівний зелений газон. Автоматичний полив. Автоматичні ворота. У будинку три кімнати, два санвузли, гардероб, велика вітальня з кухнею, тераса 30м2. та технічне приміщення де знаходиться фільтр для очищення води, газовий та електричний котел, пральна та сушильна машини. Своя скважина 200м. Загальна каналізація. Виконан дорогий та якісний. На підлозі плитка та дубова паркетна дошка. Двері деревʼяні. Вбудовані меблі на кухні, холодильник, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, осмос. В усіх кімнатах знаходиться кондиціонер та всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Котеджне містечко Riviera Золоче це унікальне поєднання тиші та комфорту розташоване на березі Дніпра. Цілодобова охорона. Ресторан. Власні тенісні корти. Причал для яхт. Парк. Дитячий майданчик та дитячий басейн, а також басейн для дорослих. Метро Осокорки та Славутич у 15 хвилинах їзди. Вартість 395000у.о. Без комісії для покупця. Дзвоніть та звертайтесь на перегляд.

ексклюзив
Щастя, 38

Продаж будинку 230м2 Гнідин, вулиця Пасічна 16 соток Планування: 1 поверх- велика кухня-гостьова з каміном, їдальня, санвузол (туалет+душ), котельня. По всьому першому поверсі підлога з підігрівом. 2 поверх- 3 окремі спальні (одна спальня з виходом на відкритий балкон, також з гардеробом та санвузлом), є пральня та санвузол з незавершеним ремонтом. При бажанні можна добудувати 3-й поверх. Автонавіс під 2 автівки та зона барбекю. Електрика 3 фази (380 кВТ), стабілізатор і генератор, фільтрація і антибактеріальна обробка води, бойлерна з газовим і електричним котлом, доглянута упорядкована територія з плодоносним садом (яблуня, черешня, вишня, малина) і великою кількістю декоративних рослин , автополив Hanter поділений на 8 зон. Власна свердловина 67м. Переливний септик на 9 кубів. Система розумний будинок. Сигналізація і відеоспостереження, автоматичні ворота, асфальтований підїзд. Будинок будувався для себе. Використовувалися матеріали провідних європейських виробників. Поруч Гора, Золоче, Вишеньки, Бориспільський р-н До метро Славутич -15 км. Будинок розташований в зоні сучасної забудови поруч з центром, супермаркетом і зупинкою громадського транспорту, ліс і затоки Дніпра в пішої доступності. Пропозиція БЕЗ КОМІСІЇ. Можливий продаж з розтермінуванням платежу.

Пасічна

Без% для покупця Продаж стильного будинку 120кв. (+ тераса на даху 170кв.м) в с.Гора Бориспільського р-ну Будинок на діляці 5сот. рівної прямокутної форми. На ділянці вже виконане газонне озеленення та облаштовані доріжки тротуарною плиткою. Навколо металевий паркан та автоматичні ворота. Будинок побудований із якісних матеріалів та з дотриманням всіх норм: - стіни газоблок + утеплення пінопласт+ клінкерна плитка (зовнішнє оздоблення); - фундамент - монолітна плита + сваї для монолітного даху; - дах - монолітна плита + пінопласт 400мм + гідроізоляція, сітка + моноліт + рубероїд та смол. В будинку розведені всі комунікації: - електрика - 14кВт (3фази) - скважина для води - 30м - септик - 3 кільця - змонтована система кондиціонування (встановлений зовнішній блок кондиціонування) - розведена тепла підлога, - виконано розводку електрики по всьому будинку, - розведені всі лінії сантехніки та каналізації, - встановлені приховані інсталяції в санвузлах, - повністю виконаний чистовий ремонт бойлерної/пральної кімнати. Поланування будинку має функціональне зонування простору: - вхідна група із двома нішами під гардероби для верхнього одягу, - окремий вхід з вулиці до котельної/пральної кімнати, - три окремі просторі спальні кімнати, - велика кухня гостьова із виходом на терасу в дворі, - два окремих сан вузли, - окрема гардеробна кімната, - величезна зона відпочинку на відкритій терасі на даху. Будинок розтахований в чудовій зручній локації біля сільради в Горі. Поряд школа та дитячий садок (до 100м), навпроти стадіон та зона відпочинку. В пішій доступності (до 150м) супермаркет Фора та АТБ. В той же час сусідні будинки захичають вас від шуму Бориспільської автомагістралі. У вашому розпорядженні зручна транспорта розвязкка з можливістю менш ніж за 10хв потрапити до Київа або Борисполя. Є відеогляд Запрошуємо на перегляди))

Франка, 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця.У продажу будинок по КРАЩІЙ ЦІНІ, площею- 160 кв.м. у с.Велика Олександрівка , вул.Котляревського буд.6 , Бориспільського району, Київської області. Розташований будинок в 15 км від Києва. Ділянка загальною площею 10 соток на якій розташований будинок, мангальна зона , фруктові дерева, сарай і комора . На території може запаркуватися 3 машини. Площа будинку-144 кв.м, тераса 16 кв.м, загальна 160 м.кв. Три поверхи. Документи на землю під будівництво житлового будинку. Електрика заведена 12 кВт, лічильник день-ніч , 3 фази, диф.реле,стабілізатори напруги на кожну фазу, стоїть інвертер з акб на 6 квТ. Таким чином живлення на весь будинок хватає на 24 години. Газовий котел з бойлером .Система відеоспостереження по периметру всього будинку . В робочих зонах там де є плитка , постелена тепла підлога .Оптичний інтернет , супутникове телебачення. Вода в будинку зі свердловини 25 метрів , стоїть септик . Відмінне, продумане планування. На першому поверсі кухня-вітальня ,ванна з сан.вузолом. На другому поверсі-3 спальні,одна велика і дві дитячі.На третьому поверсі зона відпочинку .В будинку є система сигналізації з функцією «тривожна кнопка» .Встановлено систему пультової охорони,камери відеонагляду по всьому периметру будинку. З дому є вихід на тирассу. Продається з усіма необхідними вбудованими, мякими меблями та технікою (2 кондиціонери, телевізор,мікрохвильовка,духова шафа, холодильник, пральна та посудомийна машина).В будинку є все необхідне для кофортного життя , будинок робили власники для себе , все робилось з якісних матеріалів. Є зона барбекю-гриль для великої компанії.Зручний асфальтований заїзд із траси. Вулиця не центральна. Дуже тихо та зелено, екологічно чистий район.Відстань до Києва-15 км.і ви біля м.Бориспільська. Ціна 152 900 у.о. Без комісії для покупця. Все до дрібниць розповім Вам при зустрічі.Чекаємо Вас на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Котляревського, 6

Продається затишний двоповерховий будинок загальною площею 234 кв.м. та прибудинковою ділянкою 9,2 соток у престижному передмісті Києва, Гнідин (розташування на межі Гнідину та Києва, Осокорки, м.Славутич). Будинок побудовано з червоної цегли та утеплен, введено в експлуатацію в 2016 році, заведено 50кВт електроенергії, 10-гігабітна мережа, три проведених інтернета, в тому числі своя оптика. На першому поверсі розташовується простора вітальня площею 62 кв.м., котра облаштована каміном та висотою стелі близько 8м; повністю укомплектована кухня; гостьовий санвузол, коридор з виходом в теплий гараж 22 кв.м. та власну котельню. На другий поверх ми потрапляємо сходами, виготовленими з натурального дерева, де розташовуються внутрішній балкон та три окремі спальні, з однієї з яких є вихід на великий балкон/ терасу 18 кв.м, котрий виходить на заднє подвірʼя з облаштованною альтанкою та зоною BBQ, два санвузли. Будинок облаштований 5 системами опалення: твердопаливний котел, газовий котел, камін, кондиціонери та тепла підлога. Від каміну розведені повітропроводи по всьому будинку, що дозволяє його використовувати як автономне та основне джерело оплалення. На подвірʼї розсташовується зелена зона з гойдалкою, зона BBQ (Альтанка з мангальною), встановлена власна зарядна станція для електромобілів з зарядками- 9, 14, 32кВт. На територію є заїзд з 2-х сторін (З вул.Виноградна та через КПП охорони на вул.Нижні сади), є можливість розміщення до 8 автомобілів. Будинок розсташований поруч з розважальним комплексом «Осокор». В декількох хвилинах пішки є продуктовий магазин. Від будинку до станції метро Славутич та м. Позняки 7 км безперешкодною прямою дорогою. Зупинка транспорту- 800м. Ціна будинку- 225 000 у.о., без комісії для покупця. Тел.(063) 252-08-56 Вікторія

ексклюзив
Нижні сади, 1

ПРОДАЖА Дом с ремонтом и участком 5 соток Бориспольский район, Процев ПЛОЩАДЬ Дома - 145 м.кв. ПЛОЩАДЬ участка - 5 соток Вашему вниманию предлагается новый стильный Дом с участком в элитном населенном пункте - Процев. Двухэтажный Дом спроектирован согласно современных стандартов и построен с использованием качественных строительных материалов. Внутри выполнен полноценный ремонт с готовностью меблирования и быстрого заезда. Удачная планировка позволяет максимально эффективно использовать каждый квадратный метр и создавать необходимый комфорт. ПЛАНИРОВКА: 1-й этаж - кухня-гостинная с выходом на терассу; - комната (кабинет/спальня); - техническая комната; - гостевой санузел с тропическим душем; 2-й этаж - комната спальня; - комната спальня; - комната спальня; - санузел с душем; - основной санузел с ванной; - терасса; КОМУНИКАЦИИ: - электрика в дом заведено 15 кВт (3 фазы); - вода в доме - скважина; - канализация септик 6 куб.; - отопление - индивидуальное электро котел; - бойлер; - Интернет Дом находиться в тихом и уютном месте создавая гармонию и отдых для проживающих. Полноценно закрытая дворовая территория огражденная бетонным забором, которая имеет как входную группу та и отдельный заезд через металлические ворота. Дворовая территория представляет собой земельный участок площадью - 5 соток на которой достаточно свободного пространства для отдыха, а также места для размещения автомобилей. На участке есть озеленение, настил газона, автополив. В пешей доступности - лес, речка, пляж. ЕСТЬ видеообзор Просмотр в любое удобное время по согласованию! Сотрудничаю с риэлторами

Веселкова, 22

Ексклюзивна пропозиція! Це особливий будинок у ТОП локації! Такі обєкти зявляються на ринку нерухомості дуже рідко. Будинок нової (2023 рік) якісної споруди, з актуальним, відповідний запитам сьогодення, ремонтом та стилістикою. Простота, лаконічність, якість і практичність, багато природного світла, вигляд, що зачаровує, екологічність; теплота та надійність, незалежність за наявності сучасних енергоефективних систем комунікацій та опалення – це основні принципи у процесі реалізації цього проекту власниками. Отже докладніше: Основний матеріал будівництва будинку – керамоблок плюс утеплення. Будинок загальною площею 280 кв. Має зручне та практичне планування. На першому поверсі розташована величезна вітальня з каміном і виходом на криту вуличну терасу, що переходить у зону кухні. Гостьова спальня, велика вбиральня, побутова кімната з лапо-мийкою та пральною, бойлерна кімната, санвузол першого поверху. Другий поверх включає простору майстер-спальню з виходом на терасу, гардеробною та санвузлом; дитяча спальня, кабінет з виходом на балкон, велика вбиральня, сан вузол другого поверху. У внутрішній обробці використані дорогі та якісні матеріали, будинок в одній кольоровій гамі та стилістиці, все практично і дозволяє грати меблями. На момент продажу будинок буде укомплектований сучасною кухнею, всією сантехнікою та душовими системами. Будинок введено в експлуатацію. Земельна ділянка 70 соток. Хороший пакет документів: 30 сот призначення під індивідуальне будівництво, приватна власність, і 40 сот з прибережною зоною - оренда на 49 років. Також є можливість (за даними геодезії) намити близько 5 сотень додатково землі. На ділянці розташований основний будинок, будинок охорони у стані від будівельників, на три кімнати з окремими комунікаціями плюс два криті вольєри для собаки. Також залитий фундамент під капітальний гараж на два авто із зоною дозвілля. У прибережній лінії зроблено фундамент на 96 опорних стовпів для елінгу з парковкою для катера або яхти, зони мангалу та кімнатами відпочинку. Є готовий дизайн проект з облаштування території та ландшафтного дизайну. Якісний набір комунікацій: окрема лінія електрики на 50 кВт, своя глибина свердловина, газ, багатоступінчастий септик, тепловий насос. Локація справді ТОП, будинок розташований у компактному статусному кварталі Закритого типу. Протяжність берегової лінії 70 метрів, швидкий вихід на велику воду, не на дренажний канал. Відмінний варіант та рідкісний варіант. Не проґавте свою можливість. #315917347148

Європейська, 1

Продам дуплекс 145м.кв. з ремонтом с.Гора, Бориспільського р-ну. Будинок новий. 2 поверхи 4 спальні Кухня-студіо 45м2 2 с/в(душ, ванна +душ) Опалення індивідуальне електричне (Котел Bosh та насосна група, тепла підлога на 1-му поверсі та 2-поверх с/в). + додатково встановлено чавунну піч-камін, що опалюється дровами. Суміжна стіна між дуплексами 60см. Ділянка 3 сотки землі. Зроблено септик с переливом+свердловина. В будинок заведено 17 кВт . Є зарядна станція для електромобіля. У дворі покладена гранітна бруківка . Розвинена інфраструктура – продукти: Фора, АТБ, Пчілка, магазини; будмаркети, «Терракот», «Chalet»; кафе: McDonalds, готель-ресторан «Green Villa», 100 м зона відпочинку «АкваЗона» з відкритим басейном, піцерії; ринок; школа, дитсадочок, Укрпошта, Нова пошта, автозаправки та ін. Ціна 150 000 $ с готовим ремонтом за будинок 145м2 Без комісії!

Молодіжна

Продам дуплекс 145м.кв. з частковим ремонтом у с.Гора, Бориспільського р-ну. Будинок на етапі ремонту! 2 поверхи 4 спальні Кухня-студіо 45м2 2 с/в Опалення індивідуальне (Котел Bosh та насосна група, тепла підлога на 1-му поверсі та 2-поверх с/в. Суміжна стіна між дуплексами 60см. Ділянка 4,3 сотки . У дворі покладена гранітна бруківка . Є можливість зробити навіс для авто. Зроблено септик с переливом + свердловина. В будинок заведено 13 кВт . Розвинена інфраструктура – продукти: Фора, АТБ, Пчілка, магазини; будмаркети, «Терракот», «Chalet»; кафе: McDonalds, готель-ресторан «Green Villa», 100 м зона відпочинку «АкваЗона» з відкритим басейном, піцерії; ринок; школа, дитсадочок, Укрпошта, Нова пошта, автозаправки та ін. Ціна 140000$ за будинок 144м2 ! Краще один раз побачити!

Молодіжна

Продаж затишного таунхаусу, в КМ "Золоче "Вишневе містечко", с. Вишеньки Бориспільський р-н. Найкраща локація для проживання та відпочинку за найвигіднішою ціною. Двоповерховий таунхаус (а фактично дуплекс) складається з вітальні з каміном, тераси, кухні та с/вузла на першому поверсі. На другому 2 спальні кімнати, простора ванна кімната та гардеробна. На цокольному поверсі розташовані топічна, невеличке приміщення для пральної машинки, фітнесзал (який також можна використовувати як бомбосховище) та гараж. Для опалення використовується газовий (основний) та твердопаливний (резервні) котли, тепла підлога по всьому першому та в с/вузлі на другому поверсі. Також є дров’яний камін, який також за потреби можна використовувати для опалення будинку. Перед таунхаусом є власне місце для паркування. На ділянці ростуть декоративні насадження та молодий сад (абрикоса, персик, яблуні, черешня). В будинку є все для комфортної життя. КМ під цілодобовою охороною. Вїзд на територію за перепустками, цілодобове патрулювання, система відеоспостереження, пультова охорона. Є кілька дитячих майданчиків/ландшафтних парків, басейн для жителів містечка, тренажер під відкритим небом, тенісний корт. Гарно розвинена інфраструктура. Неподалік є дитячий садок і школа, медична клініка, магазини, басейн, футбольні поля, ресторани. Поруч знаходиться оздоровчий комплекс преміум класу, 5 басейнів, SPA, тренажерний зал. КМ має все необхідне для комфортного проживання, не виїжджаючи за його межі. Ціна 195 тис. $ Без комісії для покупця. Для ріелторів партнерська угода, без дублювання у рекламі.

Троянд, 1

Від власника. Продається новий дизайнерський будинок у сучасному стилі. До вашої уваги новий унікальний сучасний енергоефективний будинок заміського типу запроектований і побудований по авторському проекту. Збудований по технології passive house, з використанням сучасних енергозберігаючих матеріалів та технологій. Стіни будинку - армований моноліт, утеплення будинку - НЕОПОР 200 мм, енергозберігаючі склопакети від компанії Glasso коефіцієнт супротиву теплопередачі 1.01. Будинок знаходиться на лівому березі річки Дніпро, в Бориспільському районі в селі Вишеньки на відстані 10 км. від Києва. Поруч знаходяться: школа; дитячий садок; лікарня; ТЦ, ринок та магазини; неподалік знаходиться ресторан riviera zoloche resort & spa; зручна транспортна розв’язка та паркові зони. Також у пішій доступності декілька природніх озер. Проект розроблявся Київською архітектурною студією. Опираючись на великий досвід, архітектори розробили будинок оптимальної конфігурації та площі, для сімейного проживання. Загальна площу будинку 230 м/кв. також у будинку є три тераси загальною площею 170 м/кв. На першому поверсі знаходиться велика вітальня з дров’яним каміном, та кухня-студія. Також на першому поверсі є гостьовий санвузол, гардеробна кімната, підсобна кімната для кухні, котельня та гараж на два автомобілі. З вітальні є вихід на криту терасу з вуличним каміном. На другому поверсі знаходяться три спальні, одна з яких має власний санвузол та гардеробну кімнату. Та додатковий санвузол в коридорі. Дві спальні мають власні виходи на балкони та окремі тераси на другому поверсі. Вартість будинку становить $ 750 000 без комісії для покупця. Будинок оснащений геотермальним тепловим насосом PROTIS (Литва) пятого покоління, який обігріває будівлю зимою. Керування тепловим насосом здійснюється через мобільний додаток на смартфоні. Кондиціювання у будинку регулюється за рахунок приточно-витяжної системи. Додаткове альтернативне опалення будинку від каміну, з розведенням теплого повітря до спальних кімнат другого поверху. В котельні встановлено буферну ємність на 400 літрів та бак гарячого водопостачанням на 300 літрів, з власними додатковими електротенами. Власна скважина. У будинку встановлена система очищення та пом’якшення води EcoSoft. Підведений оптоволоконний швидкісний інтернет. Електропостачання будинку 40 квт. три фази. В гаражі встановлені стабілізатори напруги на кожну фазу. Власний септик з дренажним полем. Будинок має приховані у фасаді водостічні труби які відводять дощову воду у резервуари для дощової води. Також виконана дренажна система біля будинку. Зроблена підготовка для підключення автономного генератора та підготовка для підключення сонячних панелей на даху будинку. Завдяки сучасним енергоефективним рішенням будинок обігрівається без жодного радіатора. У всіх кімнатах водяні теплі підлоги. Вбудована кухонна та побутова техніка європейських виробників (холодильник; СВЧ; духова піч; індукційна електроплита; кухонна витяжка; посудомийна машина; пральна машина; сушильна машина). Освітлення європейських брендів комбінованого типу, з розподіленням на групи, та зонуванням. Будинок розташований на ділянці площею 20 соток. На подвір’ї виконаний авторський ландшафтний дизайн. Встановлена система автоматично поливу рослин. На території є окрема локація для відпочинку або медитації з штучним водоспадом. Приватність подвір’ю надає жива огорожа по периметру ділянки. Зі сторони вулиці авторський паркан з підсвіткою та автоматичними відкатними воротами. Власник Андрій +38(095)-1000 216

власник
Зоряна, 21

Чудовий будинок в елітному охороняємому котеджному містечку "Park House", де є все необхідне для комфортного життя за містом. Будинок з якісним ремонтом та зручним плануванням. Три затишні спальні на другому поверсі, санвузол у спальні для господарів та окремий для гостей. На першому поверсі знаходяться кухня- їдальня з просторою залою для ідеальних вечорів: з телевізором, диваном і сучасним дровяним каміном та затишний кабінет. Будинок облаштований всіма необхідними меблями та технікою. Кухонна техніка Gorenje, два холодильника Liebherr, 3 кондиціонери, 3 телевізори, 2 котли - електро та газовий. Бонус газовий генератор Generac (США) та вуличний гриль-барбекю. На території – навіс для трьох машин, затишна тераса, де можна пити чай та щодня надихатися свіжим сосновим повітрям. В будинку своя свердловина, де смачна чиста вода. "Park House" - це сучасні цегляні котеджі, збудовані в єдиному архітектурному стилі. Охорна 24/7 та вїзд за перепустками. Інфраструктура поряд: 5 хвилин на авто школа, дитячий садок, супермаркет, аптека, пошта, зоомагазин, вет. клініка, магазин будматеріалів. До міста 14 км без заторів по трасі Київ-Бориспіль. Поряд з Вами будуть жити люди, яким справді не байдуже, де і як вони живуть. Всі дотримуються правил, доброзичливих і тактовних. Сосновий листяний ліс навколо та в самому місті.

ексклюзив
Соснова, 9а

Продажа дома дуплекс с. Гора, КГ «Парк Хаус». Киевская область, Бориспольский р-н. Евроремонт, функциональная планировка: 5 спален, 3 санузла, кухня, просторная гостиная, сауна, котельная, прачечная, кладовая, гараж 2 машины, убежище (подвал), балкон. Укомплектован всей необходимой мебелью и техникой. Закрытая и охраняемая придомовая территория. Удобное месторасположение. Рядом лес, магазины, рестораны, спортклуб, детские садики, школы. Площадь: 288,0 кВ.м., два этажа + цокольный этаж, цена: 210.000$ Без комиссии

сосновая

Продаж затишного будинку з басейном під Києвом. Розташований в новому Котеджному Містечку "Щасливий Хуторок". 5км до Бортничів, 4км до с.Гнідин. 10км до станції метро Бориспільська. На вїзді в КМ буде охорона з пропускною системою. В будинку виконано якісний ремонт, облаштована ділянка з басейном та зоною відпочинку, є гараж на два авто. Будинок: Площа 78.6м2 Простора кухня вітальня 32.4м2 Спальня або дитяча 11.5м2 Спальня 13.5м2 з власною гардеробною 6.5м2 Коридор 5.9м2 та просторий санвузол 6.8м2 Висота стель 2.9м Уся підлога викладена керамічною плиткою. Стіни - венеціанська штукатурка. Ділянка 3.65Га. Акуратний газон. Басейн розміром 6х3х1.6. Вода в басейні нагрівається до 40 градусів від теплового насосу, який налаштовується вручну або через додаток в телефоні. Також в басейні встановлена підсвітка та насос протитоку. Є фільт для очищення води та накриття. Також за будинком є навіс з мангальною зоною та зоною відпочинку. Є літня кухня, підвал який можна використовувати як укриття та місце для зберігання дров. В будинку два види опалення: дровяне або тепла підлога по усьому будинку від електричного котла. Підігрів води від бойлера. Всі комунікації заведено в будинок. Вода - скважина 65м, каналізація - центральна. Електрика по споживчому тарифу. В 2025р буде проведено газ на вулицю. Запрошуємо на перегляди.

ексклюзив
Світанкова, 4

Продаж будинку NORDLYS 130 м2, 5,01 соток в закритому котеджному містечку COUNTRY VILLA в с. Мала Олександрівка БЕЗ КОМІСІЇ, ми офіційні представники забудовника! Доступно для єОселя та єВідновлення Будинок енергоефектиний, теплий, якісний, ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ В продажі, також, є пропозиції від забудовника з будинками: 130, 140, 150 м2 та з площами ділянок: 5-8 соток 130 м2 5,01 соток 120500$ введений в експлуатацію 130 м2 5,05 соток 120500$ збудований 130 м2 5,06 соток 120500$ збудований 130 м2 5,14 соток 120500$ 130 м2 5,23 соток 120500$ збудований 130 м2 6,36 соток 120500$ ПРОДАНИЙ 125 м2 7,28 соток 127000$ ПРОДАНИЙ 140 м2 5,25 соток 131000$ 140 м2 5,31 соток 131000$ 140 м2 5,39 соток 131500$ 140 м2 6,76 соток 136000$ 140 м2 6,81 соток 136000$ 140 м2 6,81 соток 136000$ 140 м2 6,81 соток 136000$ БРОНЬ 150 м2 7,12 соток 146500$ 150 м2 7,12 соток 146500$ БРОНЬ 150 м2 7,54 соток 148000$ 150 м2 8,00 соток 150000$ Весною відновили будівництво. Вже достатньо скоро введемо в експлуатацію ще 3 будинки. КРЕДИТУВАННЯ: готові розглянути індивідуальні програми під розстрочку Ми готові для Вас виконати будь-які роботи внутрішнього та зовнішнього оздоблення, ПІД КЛЮЧ (басейн, навіс для авто, зарядна станція для елекромобіля, тепла підлога, штукатурка, розводка електрики, дизайн проєкт, сонячні панелі, тобто, будь-що) Дізнатись про деталі Ви можете у наших експертів з нерухомості THE CAPITAL Планування: 3 спальні + кухня-вітальня 40 м2 + 2 санвузли + гардероб + комора + топочна Заведено 13-15 кВт, є можливість завести 50 кВт, готові допомогти Інтернет: заведена оптика, готова до підключення Знаходиться в закритому кооперативі, вїз та вхід через сиситему контролю доступу. Максимально безпечне проживання в приватному будинку поряд з містом. Крівля: Фальцева 0,5 мм + 250 мм мінеральна вата + захист пари, вологи + додаткова мембрана Фасад: клінкерна цегла + сланець Стіни: цегла 38 мм + пінопласт 100 мм Плитка навколо будинку: гранітна бруківка Металеві теплі відкоси Висота стель: мінімальна 3,2 м, максимальна 6 м Фундамент: шведська утеплена плита Зроблений дренаж навколо фундаменту Тераса за будинком та біля вхідних дверей зроблена з граніту Вікна: VEKA, максимально теплі 10.000,00$ Вода: свердловина 45 м + насос + зроблена розводка Каналізація: місткий септик переливний на 2 резервуара Готова розводка під електроопалення + зроблена вентиляція для твердпаливного котла, залишилось зробити гільзовку В кухні-вітальній зроблена вентиляція для витяжки та для комину Стіни всередині: 0,5 цегли або газоблок 100 мм Стоянка для 2 авто (можемо облаштувати навіс) Паркан: металеві листи Ворота: готові для встановлення автоматичного відкривання Зручний виїзд на Бориспільскьку трасу. 17 хвилин їзди до ТЦ River Mall В 2 км від будинку знаходиться зупинка електрички, котрою можна швидко дістатися до Києва Маршрутки, котрі їдуть в Київ, знаходяться в 500 м від будинку В 3 км від будинку, в сторону Борисполя знаходяться великий супермакет FOZZY В Малій Олександрівці є великий та гарний дитячий садок В селі Щасливе є велика та гарна школа. Автобус забирає дітей біля будинків та відвозить їх назад після навчання Запрошуємо до перегляду з експертами THE CAPITAL 3 1 5 9 1 7 3 4 9 9 9 5

можливий продаж по єОселя
Мальовнича, 81

Продається повністю новий заміський котедж преміум класу, неймовірно просторий зсередини і приголомшливо функціональний зовні, який ідеально підходить для прийому гостей. У дворі добротно обладнаний гостьовий будинок із лазнею, купіллю, каміном, піччю і просторою кухнею, у центрі двору зручно облаштоване місце для сидіння компанії навколо видовищного вогнища та басейн із білого мармуру з програмованою турбованою протитечією SWIMEO для активного плавання. Доріжки у дворі вимощені з гранітної плитки. Будівельні роботи активно ведуться без зупинки, за точним графіком, з точним дотриманням будівельних норм. При будівництві використовуються якісні будівельні матеріали, які заздалегідь були вже всі закуплені. Площа основного будинку 480 м.кв. Площа гостьового будинку 120 м.кв. Мармурові підлоги, стільниці та підвіконня. Довгий декоративний камін 2,5 м. Висота стелі 3.8 м. Покриття покрівлі ПВХ мембранами. Газ і електрика заведені на ділянку. Трифазне підключення, потужність електромережі 50 кВт. Документи всі готові. Будинок буде повністю введений в експлуатацію через місяць, до травня 2024 року і обладнаний під ключ у форматі "Заїжджай і живи". Ділянка розташована в красивій зеленій місцевості в оточенні котеджів преміум класу. Проїзд до котеджу рівною асфальтованою дорогою дуже зручний і комфортний. Швидкий проїзд у с. Гора з Києва Харківською трасою становить 32 км. Траса має 8 смуг для руху (по 4 смуги в кожну сторону). У будинку опалювальний гараж на два автомобілі, а на подвірї літній паркинг. Цінність цієї пропозиції з продажу полягає ще й у тому, що той, хто прийме рішення раніше за інших частково проінвестувати купівлю котеджу саме зараз, на етапі будівництва, зможе не тільки вплинути на етап облаштування будинку на власний смак, а ще й матиме можливість набагато економніше отримати те, що саме бажає.

Квітнева, 8

ЛУЧШЕЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДЛЯ ВАС ! - Продается дом в с. Щасливе, Бориспольский р-н, Киевская обл. - Общая площадь дома 241 кв. Площядь учястка - 11 сот. - Также есть действующий отдельно стоящий банный комплекс. - Заведены на дом все коммуникации. - На 1-м этаже расположена большая кухня-студия с выходом на террасу, санузел, гардеробная и гостевая комната. - На 2-м – 3 спальни, гардеробная, санузел, пастирочная комната. - Двор огорожен стильным забором. - Дом расположен в тихом месте, отлично развита инфраструктура поселка. - Есть школа, дет.сад, рынок, больница, аптеки, множество магазинов и кафе, 2 супермаркета, теннисные корты и футбольные поля. - Хорошая транспортная развязка. До М.Бориспольская или М.Харьковская 15 мин на общественном транспорте или 10 мин на авто.

Райдужна, 10

3-х пов. відмінний будинок в КМ закритого типу на затоці Дніпра, с. Кийлів, Бориспільського ра-ну. Будинок розташований на першій лінії біля озера, на території елітного закритого КМ європейського рівня без парканів, має закриту територію, що охороняється , є дитячий і спортивний майданчики, тенісний корт, зона відпочинку, власна пляжна зона, басейн, свій причал для яхт. Фасади в архітектурному ансамблі, оздоблені лицювальною цеглою, деревом, та декоративною штукатуркою, та доповнюють стильні інтер’єри із застосуванням деревяних панелей. Будинок має ідеальне планування для сім’ї з 2- 3 дітками, є вся побутова техніка, меблі, сантехніка, та готовий до заселення. Крім жилих поверхів в будинку є мансарда та цокольний поверх, що в нас час має велику перевагу. На першому поверсі є передпокій, хол, кухня, їдальня, та велика вітальня з дров’яним каміном та власним кінотеатром, також є санвузол і гардеробна. Комфортні дерев’яні сходи окремо ідуть на 2-й поверх та мансарду, а в іншій частині в цоколь. На 2-му поверсі є 4 спальні (2 дитячі суміжні), 3 санвузли, гардеробну. В мансарді також є свій санвузол, комори. В цоколі знаходиться гараж, пральна кімната, топічна, вентиляційна, та блок зі SPA: електрична сауна, кімната відпочину з гідро масажною ванною, душовою, санвузлом та волого-поглинаючим пристроєм. В будинку дизайнерський інтер’єр, застосовані натуральні матеріали : дерево, мармур, граніт, пробка, мозаїка. Мармурова плитка, меблі, та освітлення найпередовіших європейських фабрик, побутова техніка брендових виробників. Кухня облаштована побутовою технікою: холодильник – Liebherr, газова плита та духовка - Siemens, витяжка - Cata C, є фільтри для води. Є 2 пральні машини Gorenje. В кожній кімнаті є кондиціюнування Daikin, з системою клімат-контроль та система рекуперації, фільтрування повітря BRINK. Вікна дерев’яні зі склопакетами. Підігрів мармурової підлоги (водяний), виконаний по всій площі першого поверху, а також в ванних кімнатах другого поверху. Кухня має пробкову підлогу. Паркетна дошка, двері, сходи - натуральне дерево. Комбіноване оброблення стін декоративною штукатуркою з дерев’яним панелями та пілястрами, декоровано картинами, штори - якісних виробників дає презентабельне відчуття простору. Все зроблено практично та якісно, гармонічно та затишно. Кожен елемент, форма, колір, та їх поєднання не випадково, продумані всі деталі для зручності та комфортного життя. На 2-му поверсі є 2 балкони і велика тераса для відпочинку і насолоди навколишнім середовищем, поєднаною з твоїм життєвим простором, а також тераса є на цокольному поверсі з чудовим краєвидом на озеро та канал. Будинок розташований на ділянці 10 соток, газон, та сосни, при побажанні, можна висаджувати дерева та кущі та квіти. Інженерія: Газ, електрика, свердловина та каналізація – загальна , авто полив газону, пожежна та охоронна сигналізація. Газовий котел в топковій, де і система водо підготовки та бак накопичувач. Цей заміський будинок розташований в найвигіднішому місці біля озера, та в кращому котежному містечку в даній локації та взагалі територія КМ вражає своєю відкритістю всередині, схованої серед щільної рослинності сосен, та закритістю зовні. Їхати по швидкісній Бориспільській трасі 60 км до центра Києва. Показ за домовленістю. БЕЗ КОМІСІЇ для ПОКУПЦЯ!

ексклюзив
Рудяківська, 70

Продам одноповерховий будинок на 5 сотках у селі Гнідин площею 90 кв. +24 тераса біля школи та озера, вулиця Франка з асфальтом. У будинку 2-3 окремі кімнати, хазяйська зі своїм с/в, гостьовий с/в та кухня-Студіо з виходом на терасу. Заду за терасою є госпблок, також є пристойне горище де можна зробити ще додаткову кімнату 30 квадратів! У 5 хвилинах ходьби Школа та садок, 2 озера для купання, 3 дитячі майданчики! У цю суму увійде коробка з вікнами, фасад утеплений ватою 5-ка, свердловина 12 метрів, за 85 тис. під чистові роботи з опаленням! Можливе перепланування трохи під клієнта!

можливий продаж по єОселя
Франка

Без комісії!!! Продається будинок в селі Гора, вулиця Гоголя, Бориспільський район. Є великий город. Загальна площа земельної ділянки складає 14 соток, площа будинку 75м2,4 кімнати. В будинок заведено газ, світло,вода,септик. Біля будинку є сарай,літня кухня. Стан жилий,все залишається. Дуже зручне розташування земельної ділянки,поруч є дитячий садок,школа, магазини. До метро Бориспільська 15км. Документи в порядку,більше трьох років. Перегляди за попередньою домовленістю.

Гоголя, 13

Достатньо один раз побачити і Ви скажете : «Так я його хочу» Це про майбутнє , про мрії, бажання та неймовірне задоволення ! Це простір - можливість втілити у реальність Ваші найсміливіші дизайнерські ідеі та мрії. Для тих бажає і знає як виразити себе, нарешті дозволити собі втілити насміливіші та найсмачніші ідеї. Це можливість перемиати обмежувати себе відчуваючи повну свободу без будь яких перешкод! Створіть своє унікальне місце яке буде демонструвати Вашу індивідуальність та характер. Будьте справжнім творцем без будь яких обмежень. Сучасний двоповерховий таунхаус з відкрітою терассою. в новому КМ "Country-Townhouse" чекає своїх власників. Котеджне містечко розташоване в передмісті Києва. До станції метро «Бориспільська» можна дістатися машиною Бориспільським шосе всього за 9 хвилин. ЖК «COUNTRY TOWNHOUSE» - це оригінальна архітектурна концепція, яка забезпечує ексклюзивний простір для своїх мешканців, що поєднує в собі зручне місце розташування, оптимальні планувальні рішення, відмінну інфраструктуру, просторий упорядкований пішохідний двір, паркувальні місця. Дитячі садки, школа, супермаркети, аптека, сто, кафе та ресторани. Вибираючи ЖК «COUNTRY TOWNHOUSE». Ключову роль в архітектурі будинків відведено терасам. Тут Ви зможеие проводити затишні вечори з друзями та коханими чи зустрічати світанки. Таунхаус має прибудинковою територію, 2 поверхи, дах будинку можна використовувати як відкриту чи закрыту терассу. Загальна площа таун-хаусу 113,29 м2. Будинок в КМ «Country Townhouse» вже з підведеними комунікаціями: - автономним водопостачанням – від артезіанської свердловини завглибшки 145 метрів; - електрикою; - газом; - центральною каналізацією; - автономним опаленням із встановленим двоконтурним газовим котлом. Цілодобова охорона, закрита територія. На території є паркомісця для мешканців житлового комплексу, дитячі та спортмайданчики. Також поряд знаходяться дитячий садок та школа, великий супермаркет та невеликі продуктові магазинчики, затишні кафе, СТО, спортивний комплекс та зони для відпочинку. Дозвольте собі бути гідним більшого ! Запрошуємо на перегляд у слушний для Вас час! Маю відео- огляд будинку

Центральна вул.

БЕЗ КОМИССИИ! Продаємо елітний сімейний будинок з виходом на Дніпро. Продаж у повній комплектації, з меблями та технікою провідних виробників. Ремонт 2022 року. Сучасний авторський дизайн. Адреса: с. Вишеньки, Бориспільський район. Клубне містечко на 5 будинків, із загальною зоною для відпочинку на березі Дніпра. Кожен будинок має свій вихід до води, а також індивідуальний причал для водного транспорту. На набережній виконано ландшафтний дизайн, висаджено високі дерева, декоративні рослини. Встановлено відеоспостереження. 1. Будинок площею 300м2. Грамотно продумане планування: Перший поверх: вхідна група, котельня та пральня (з додатковим виходом), простора кухня поєднана з вітальнею, вихід на терасу, комора, майстер спальня з гардеробною та санвузлом (так само має свій вихід на ділянку), дві спальні, загальний санвузол на поверсі. Висота стелі 3м. Другий поверх: Простора кімната з виходом на балкон (може легко служити кабінетом, спортзалом або ігровою), гостьова кімната зі своїм санвузлом та невелика комора. 2. Простора зелена ділянка 15 соток. На території встановлено відкритий басейн, виконано ландшафтний дизайн, висаджено ексклюзивні дорогі рослини: рослі туї, чорні сосни, платани та ін. Встановлено функціональне освітлення ділянки та автополив. Затишна тераса із BBQ зоною. Парковка на 3/4 авто + гостьова парковка біля будинку. Встановлена зарядка для електромобілів. 3. Комунікації: Вода: Свердловина 90 метрів + помякшуючий фільтр на воду. Каналізація: септик. Опалення: електрокотел. У разі відключення світла встановлено дизель генератор на 15 кВт; Інтернет: оптоволокно. 4. Безпека: Будинок розташований на тихій вулиці, що охороняється. Є пункт охорони. Додатково в будинку встановлено охоронну сигналізацію, а також відеоспостереження по периметру. 5. Інфраструктура: 8 км гарної дороги до Києва. Поряд з будинком є приватний дитячий садок та приватна школа; Wish Aqua & SPA Resort; ресторан Zafferano; Riviera Zoloche; Чорноморка Вишеньки; КМ Золоче; відділення нової пошти; невеликі продуктові маркети; супермаркет Фора. До супермаркету Novus 18 хвилин на авто. ТЦ River Mall 20 хв. на авто. Метро Славутич та Осокорки 15-20 хвилин. Вартість будинку 625,000 $. Без комісії для Покупця! СПП для коллег! Можливі перегляди. Деталі телефоном!

Садова

Пропоную чудовий новий будинок, розташований у одному з найкращих населених пунктів Київської області - с. Проців. До будинку веде якісна асфальтована дорога. Проців має розвинену інфраструктуру -магазини, ресторани, школа, дитячий садочок, фітнес - клуб, кінний клуб і все це в оточенні лісу. До озера/річки - 5-7 км. Тихе місце, гарні сусіди, неймовірна тераса на другому поверсі! Площа будинку - 135 кв.м. Площа ділянки - 0,12 га. Без внутрішнього оздоблення. В будинок заведено воду (власна свердловина з насосною станцією), електроенергію. По першому поверху розведено комунікації. Газ проходить по вулиці, за бажанням можливе підключення. Вартість - 60 000$

Жовтнева

Добротний будинок Петропавлівське 15 хвилин до Києва 407м2 Хочете жити спокійно з комфортом на природі та недалеко від міської цивілізації? Розгляньте просторий добротний цегляний будинок у класичному стилі у мальовничому с.Петропавлівське Київської області, Бориспільського району, 7 км до траси Київ-Бориспіль, 14 км до метро Бориспільська. Площа будинку 407м2, 3 поверхи житлових, цокольний поверх, підвал. На рівній ділянці 17 соток правильної прямокутної форми. 1.Будинок на 2 входи, енергоефективний, стіни товсті, побудований з поратерм блоків, утеплений мінватою, зовні облицювальна клінкерна цегла виробництва Німеччина. На даху – металочерепиця. Опалення зональне – газовий та електро котли виробництва Німеччина. Є генератор. Водопостачання – свердловина 33 метри. Територія та фасад будинку прикрашені красивими кованими деталями, виготовленими на замовлення. 2.В будинку ремонт із дорогих якісних матеріалів: декоративна італійська штукатурка та шпалери на стінах, на підлозі паркет та керамічна плитка, двері з натурального дерева ясен, сходи з дерева дуб. Регульоване підсвічування. Підлога, що підігрівається. Італійські дорогі меблі. 3.На першому поверсі розташовані кухня та їдальня 45м2, поєднана з зоною відпочинку з мармуровим каміном, де так добре проводити вечори в колі рідних і гостей. Також ошатна вітальня, 2 спальні, кабінет, 2 санвузли. На другому поверсі просторий хол, камінна зала, 3 спальні, ванна кімната, відкрита тераса. На третьому мансардному поверсі житлові приміщення, які можна використовувати як спальні, ігрові, гардеробні. І так чудово відпочити з філіжанкою кави або чаю на свіжому повітрі на терасі з виходом у сад! 4. Будинок оточений парканом, на вїзді – гарні ковані ворота. На території гараж, сауна із зоною відпочинку (опалюється автономним електро котлом), барбекю альтанка, господарське приміщення. Сад із фруктовими деревами, доглянутий газон, клумби з квітами, декоративний ставок. Сучасне, обжите селище. Спокійні сусіди. Є магазини, школа, садок, ресторани, пошта, медпункт. Поруч ліс, 5 км до річки Дніпро. У місто ходить прямий автобус і кілька маршруток, що проходять. На авто до Києва 15 хвилин, до Борисполя 12 хвилин. Зацікавило? Телефонуйте, все розповім та організую перегляд!

Травнева, 53
1 - 24 з 967 результатів

Популярні запити