Продається двоповерховий будинок, вул. Я. Мудрого, м. Богуслав. Будинок новий, збудований з газоблоків, зовні утеплений пінопластом, дах із металочерепиці. Загальна площа будинку 220 м. кв. На першому поверсі розташовані кухня, спальня, суміщений санвузол та простора зала 80 м.кв. зі своїм невеликим санвузлом. Залу можна відокремити та здавати в оренду з комерційною метою. Також на рівні першого поверху з окремими входами є котельня та гараж з оглядовою ямою. Зроблено високоякісний ремонт, металопластикові вікна та міжкімнатні двері, тепла підлога, бойлер. Подвійні вхідні двері. Другий поверх без оздоблювальних робіт. Там планується 5 кімнат та роздільний санвузол. 2 просторі балкони. Також встановлені металопластикові вікна. Є потрібні будматеріали для продовження ремонту. На цокольному поверсі є підвал 18,2 м. кв. Водяне опалення від дровяного котла. Прокладені труби в підлозі (тепла підлога), а також по периметру будинку батареї (можна відключати за потреби). Існує також газовий котел. Водопостачання, газопостачання та каналізація - централізовані. Електрика 3 фази. Ділянка 3,37 сотки. Двір вимощений якісною тротуарною плиткою. На подвірї – невелика альтанка. Паркан із металопрофілю. Будинок розташований у зоні базару. Поруч безліч магазинів, кафе "Українка". Неподалік кафе "Богуславка", супермаркет "Фора", музей історії Богуславщини, різні адмінбудівлі, автостанція, центр міста, парк та річка Рось. Можна використовувати як для проживання, так і у комерційних цілях. До Києва 123 км.

2-поверховий будинок у центрі Богуслава, Київська обл.

Продається будинок на затишній вулиці Льва Толстого 39 До будинку підведений гас, електрика , водопровод , Інтернет Простора територія будинок потребує добудови ванної кімнати та косметичного ремонту Є груба під отоплення дровами На ділянкі є погріб та сарай Поруч лікарня, до центру міста 1км До Києва 120 км Асфальтована вулиця, будинок знаходиться в самому кінці вулиці Свіже повітря та дружні сусіди

Продається будинок м. Богуслав, Київська обл.

Продається будинок на вул. Корсунська. Будинок 1958 року, глиняний, дах шифер. Має 2 виходи, 2 веранди, 3 кімнати, кухню і комору. Високі стелі. Потребує ремонту. Газифікований, є також дровяні піч та 2 груби. Вода в будинок не заведена, туалет на дворі. Біля сусіднього будинку колодязь. Ділянка 10 сотки. Є сарай, плодовий сад. До будинку веде якісна асфальтована дорога. До річки Рось 250 м. Неподалік зупинка громадського транспорту. До Києва 120 км.

Недорогий будинок неподалік річки. Богуслав, Київська обл.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок на вулиці Ватутіна, неподалік від центру міста. Будинок 1962 року побудований з глини, обкладений цеглою, покрівля-сталь. Загальна площа будинку 54,6 кв.м, 3 кімнати 1 з них прохідна, кухня та веранда. У двох кімнатах встановлено металопластикові вікна, решта подвійні деревянні. В будинок заведено газ та електрику, вода не заведена-на межі з сусідами присутній колодязь на двох, є можливість провести міське водопостачання. Санвузол відсутній. Опалення-газовий котел та дровяні груба і лежанка. Ділянка 11 соток. Кадастрові номера: 3220610100:01:017:0238, 3220610100:01:017:0239. На ділянці два погреба та господарські споруди які потребують ремонтних робіт. До будинку веде хороша асфальтована дорога. Прекрасне місцерозташування, поряд центр міста, вся необхідна інфрастуктура-поліклінніка, банк, продуктові та господарські магазини. До річки Рось близько 500 м. До Києва 123 км.

Продаж будинку місто Богуслав Київська область

Частина будинку по вул. Корсунська. Торг. Всі питання за телефоном 06******28 Леонід.

власник
Продам частину будинку

Будинок знаходиться в мальовничому, туристичному місті Богуслав Київська обл., (120км від Києва) у центрі історичної частини міста в приватному секторі, затишному та комфортному як для постійного проживання, так і для дачного відпочинку! Місце знаходження вулиця Карячанська у минулому (Провулок Пушкіна). Поруч немає центральної дороги, лише асфальтована об’їзна з двох сторін та під’їзд до двору! Довкола розташовано ще безліч житлових будинків, де постійно проживають люди, вулиця повністю заселена, хороші та привітні сусіди, родюча земля. Ділянка - майже 20 соток власної приватизованої землі під забудову двох чи трьох багаторівневих будинків або навіть цілого комплексу! Земельна ділянка представляє собою схил у кілька рівнів (нижній - подвірʼя, середній - сад та верхній - город при садибі), тому місце чудово підійде для відкриття хостелу, мотелю чи магазину, оскільки має зручне розташування та дозволяє споглядати майже весь Богуслав! У дворі ростуть плодові родючі дерева, ягоди та квіти! Будинок старий, тому для проживання потребує ремонту, зовні цегляний, а в середині зроблений "в закид", дах - шифер, підлога - дошка, лінолеум, вікна та двері старі деревяні. Площа будинку 52.7 кв.м., велика простора кухня 15.3 кв.м., вітальня 9.60 кв.м., спальня 8.50 кв.м., веранда 10.0 кв.м., відділення для розташування ванної кімнати 4.60 кв.м., коридор 4.70 кв.м, та горище. У будинку всюди є електрика, проведений газ (плита на кухні і на веранді), у вітальні і на кухні стоять 2 конвектори - Феги, (у будинку підводка до 3 конвекторів), є ще 2 груби, техніка та старі меблі. Будинок потребує ремонту та проведення води в приміщення з власної криниці, яка знаходиться на подвірʼї, облаштування санузла і ванної кімнати. Двір огорожено лише частково, зроблена відмостка, є власна криниця, присадибна ділянка, безліч підсобних приміщень, що освічуються зокрема 2 відділення для утримання господарства, відділення для твердого палива та дров, літня кухня, велике горище, погріб, туалет на подвірї (потребує ремонту). Поруч є берег і ставок, трішки далі маленька річка "Карячина". Спокійним ходом 12 хвилин пішки до центрального ринку, церкви, магазинів, кафе, ресторанів, салонів краси, аптек, банкоматів, зупинки на Київ, готелю «Богуславль», краєзнавчих музеїв, міської ради та парку. 15 хвилин ходу до нової пошти №1, дитячого майданчика, супермаркету «Фора», лісу, газового та ліцею №3! 20 хвилин пішки до річки «Рось», центрального мосту та мосту кохання! Доступна вся інфраструктура!!! ПИШІТЬ НА ОЛХ АБО У ВАЙБЕР 06******16 ВІДПОВІМ НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ!!!

власник
Будинок з великою земельною ділянкою у місті Богуслав Київської обл.

Продам дом в г. Богуслав по ул.Корсунская 82. К дому подведён газ, электричество.

власник
Продам свой дом Богуслав

Продається будинок на вулиці Гоголя, неподалік центру міста. Будинок цегляний 1966 року побудови, покрівля-шифер. Загальна площа будинку 87,80 кв.м, 4 прохідні кімнати кухня та котельня. У двох кімнатах встановлені металопластикові вікна, решта деревянні подвійні. Заведено газ та електрику, вода не заведена, на подвірї власний колодязь. Санвузол планувався у котельній кімнаті. Опалення - газовий котел та дровяні дві груби, одна реконструйована та обкладена плиткою. Будинок потребує внутрішній косметичний ремонт. Ділянка 6 соток. Кадастровий номер 3220610100:01:007:0335. Ділянка доглянута, присутні господарські приміщення, великий погріб. До будинку веде асфальтована дорога, також є підїзд по іншій вулиці до задньої території будинку. Хороше місцерозташування, тиха вулиця. Неподалік центр міста та вся необхідна інфрастуктура.

Будинок на правому березі м.Богуслав, Київська обл.

Продам новый незаконченный дом по цене стройматериалов в живописном месте возле речки Рось, рядом сосновый лес. Дом размером 11 на 12 метров стены белый силикатный кирпич внутри ракушник. В основании дома использовано 104 фундаментных блока и 36 панелей перекрытия. Планировка дома имеет всего 14 помещений, из них три подвальных помещения. Имеет два уровня. Возможен обмен.или квартира

власник
Продам дом в Киевской области Богуславский рн с. Хохитва ул Солнечная

Продається будинок по вул. 8 Березня в м. Богуслав. Будинок 1962 року, обкладений цеглою, дах шифер. Площа будинку 69 м.кв., 4 кімнати, кухня, передпокій, коридор, суміщений санвузол. Будинок просторий, акуратний, світлий і затишний. Продається зі всіма необхідними меблями. Комунікації заведені. Газ і водопостачання централізовані. Є газовий котел і газова колонка. Також є дровяні піч і груба. Поруч по вулиці є колодязь. Ділянка 6,7 соток. У дворі є підсобні приміщення під літню кухню, і для утримання господарства. Город, плодові дерева і кущі. Будинок підходить як для постійного проживання, так і для дачного відпочинку дружної сімї. До Києва 123 км.

власник
Будинок в Богуславі

Продам дім в м.Богуслав - є вода, газ, світло. - свій садок, криниця - до 10ти соток землі. - гараж вмісткий для авто та обладнання + яма. - різні підсобки. заїзжайте живіть , але потребує ремонту косметичного.

власник
Дім м.Богуслав 120км від Києва + гараж / земля

Продається будинок в центрі міста біля річки (20м до річки).місто Богуслав . Київська обл. Вул Річний провулок.10/2 Централізоване водопостачання та газопостачання. Опалення газові конвектори. Є груби. Загальна площа 80....кВ м. - 4 кімнати - 9м 13м13м16м. Та велика зала 27м. Є велика ванна та туалет. Зроблений ремонт. Двері з дерева. Дах шифер. Будинок великий на 2 господаря. (Бувають літом - кияни). На території - пристройки ( майстерня. баня. піднавіс для машини.) Є гарний погріб. Комора під хатою. Окремо на території є невеликий сарай. Поруч розвинена інфраструктура - ринок, магазини Фора... Зупинка автобуса. До ринку 7-10 хвилин ходьби.

власник
Дом на берегу речки Рось. Місто Богуслав.

Продам будинок в Богуславі, в будинку помітні вікна, батареї, газовий котел, дровяний котел, унітаз, душова кабіна, водяна колонка, 4 кімнати, 2 коридора, кухня, ванна кімната. У Подвірї гараж, сарай, під будинком погреб та хороший підвал, літня кухня, літній душ, туалет, сарай. Всього участка 10 соток, огороджений металопрофілем.

власник
Продам будинок в Богуславі

Новозбудований 2-х поверховий будинок на 2 входи. Загальна площа 269.60. Просадибна ділянка 25 соток Пропонуйте свою ціну Телефонуйте відповім на всі запитання

власник
Продам будинок м.Богуслав.з земельною ділянкою 25 соток.

Продається будинок в м. Богуслав, Київська обл. Будинок 1980 року, побудований з блоків черепашника, дах шифер. Загальна площа 65,2 м.кв., одноповерховий. 4 кімнати - 2 прохідні, 2 окремі, кухня, коридор і тамбур. Під будинком підвал. Вікна деревяні. Потребує косметичного ремонту. Вода не заведена, колодязь біля будинку. Опалення парове (газовий котел), є дровяна груба і піч-лежанка. Туалет надворі. Ділянка 6 соток. У дворі гараж та сарай. Будинок розташований в тихому усамітненому місці. Через двір протікає невеличкий потічок - річечка Богуславка). Прекрасний варіант як для дачного відпочинку, так і для постійного проживання. До Києва 130 км.

Будинок понад річечкой. м. Богуслав

Продається омебльований радянськими меблями цегляний будинок в центрі міста. Централізоване водопостачання та газопостачання. Власне опалення – газовий котел. Чавунні батареї. Загальна площа будинку 77.6 м2. Прибудинкова площа 6 соток. Кількість кімнат 4. Також, є кухня, санвузол з ванною та веранда. Будинок на два входи. Дах - шифер. На території є цегляний гараж, сарай, погріб та літня кухня. Є фруктові дерева, ділянка для огороду, великий двір. Поруч розвинена інфраструктура: продуктовий та промтоварний ринки, Фора, Нова Пошта, кав’ярні та церква. Неподалік річка Рось, 10 хв пішки до пляжу. Гарні сусіди. До Києва 120 км. Вартість 20 тис $ Всі деталі за номером телефону: +38********62 (є Вайбер) Олександр Михайлович

власник
Продається будинок від власника в мальовничому м. Богуслав,Київс.обл.

Продається будинок по провул. Нагірному в м. Богуслав. Будинок побудований в 1972 році, з керамічної цегли, дах шифер. Площа будинку 72,9 м.кв., 5 кімнат, кухня, коридор, суміщений санвузол і веранда. Будинок просторий, акуратний, світлий і затишний. Продається зі всіма необхідними меблями. Комунікації заведені. Газ і водопостачання централізовані. Є газовий котел і бойлер. Також є дровяні піч-плита і груба. Ділянка 8,4 сотки. Біля будинку сарай. Затишне місце. Приємні сусіди. До річки Рось 10 хвилин пішки. До Києва 119 км.

Просторий будинок м.Богуслав, Київська обл.

Продається будинок в місті Богуславі Київської обл., можливий обмін на 2х кімнатну квартиру в місті Вишгород Київської обл., Побудований в 1980 році, просторий, загальна площадь 120 к.м. З усіма зручностями та комунікаціями! Опалення газ + твердопаливний котел. Гараж, підвал, сарай. Криниця + міська вода. Деталі за телефоном: 06******14

власник
Продається будинок в Богуславі

Продається будинок у невеликому містечку Богуслав, вул. С. Васильченка 10, київська обл., де спокій та комфорт зливаються в єдине екологічне середовище. Зручне розташування дозволить вам насолоджуватися чистим повітрям та тишею, а водночас мати швидкий доступ до всіх необхідних сервісів. До вашої уваги просторі кімнати, затишна кухня, велика ванна кімната, можливість створити дві кімнати на другому поверсі і двір, де ви зможете створити свій власний оазис. Є гараж з ямою, великий підвал, літня кухня і приміщення для садового інвентаря, де можливо зробити баню, або більярдну кімнату. Будинок газифікований, центральне водопостачання та велика приватна каналізаційна яма, плюс поряд 6 соток на полі під город. Поряд магазин, сучасна льодова арена «Льодограй» Це ідеальний вибір для тих, хто шукає спокій та атмосферу маленького містечка.

власник
Будинок дім дом Богуслав продаж будинку часный дом приватний дача

Продам будинок в Богуславі Київської області Площа будинку 60 квадратів, електричество , вода, газ.Газовий котел (водяне отоплення) В будинку є санвузол з ванною,централізована каналізація ,газовий котел та піч дровами. Перед будинком город 10 соток. Будинок крайня вулиця перед сосновим лісом , 30 метрів к річки Рось. Є гараж. Стан жилий але потребує ремонту. 09******08 Тетяна

власник
Будинок в Богуславі

Продається приватизований ,цегляний будинок в м.Богуслав Київської обл. Побудований 1975р.Площа 62м.кВ. Центральне водо-, і газопостачання,електрика .Вода та каналізація в будинок заведена. Опалення водяне ,новий газовий котел,також є груба та лежанка Приватизована земельна ділянка 0,089 соток .На ділянці є погріб,гараж з підвалом та ямою ,сарай. Туалет на дворі Будинок розташований на тихій вулиці Звертатись за телефоном 09******65

власник
Продається приватизований будинок .

Продам будинок терміново всі деталі по телефону 09******73

власник
Продаж терміново!!!

продам будинок в місті богуслав київська область

власник
продаю будинок м.Богуслав

С приватизацией .дом без удобств .16 соток ,газ , вода ,пластиковые окна ,новая крыша ,новый сарай .к лесу 5 мин к реке 5мин . За большой консультацией звоните 0 ************03

власник
Дом с супер ценой
1 - 24 з 39 результатів

Популярні запити

Географія Богуслав