Продам будинок 1993 року на 1 кімнату, кухня, веранда. Пічне опалення. Погріб, сарай. Земельна ділянка 10 соток. . На ділянці сад із плодовими деревами. Для любителів грибів - ліс. Для любителів риболовлі озеро.

Івченко

Продам будинок 74 кв.м., ділянка 25 соток. У будинку капітальний ремонт, газ двухконтурний котел, вода водопровід , бойлер, холодильник, пральна машина, кондиціонер, меблі. Зливна яма. Теплі поли : ванна, кухня, спальня. Будинок утеплений. У дворі деревяна альтанка для відпочинку. На ділянці сад із плодовими деревами: голубика, ягоди гаджі, жимолість, персик, волоський горіх, ожина, біла слива, яблуні, чорна смородина, японський горіх, полуниця рання. Щоб оцінити всі переваги цього будинку, його потрібно бачити. Телефонуйте, приходьте на перегляди.

проїзд Дачний

Продаємо будинок Вашої мрії м. Богодухів Продаєм будинок 1998 року ракушняк + цегла з меблями, трьох рівне вий, на першому рівні туалет, ванна, кухня, їдальня, кімната відпочинку. другий рівень три спальні, третій рівень більярдна, фінська сауна, котельня: три котли, газовий, твердопаливний, електричний, льох. Альтанка для відпочинку, є гараж, сараї, льох. Вода своя свердловина, два септики. Ділянка приватизована 20 соток, сад плодоносить.

Грінченко
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок на 2 кімнати (15,2/5,3 кв. м.), кухня 10,1 кв. м., ванна, вбиральна, топічна, коридор. Будинок 1991 року, цегла. Пічне опалення, дровяний котел, вода місцевий водопровід, вигрібна яма. Є гараж, погріб. Право власності на присадибну ділянку 0,0592 га. Поряд листяний ліс .

Висілкова

Продам квартиру у приватному будинку в центрі м. Богодухів вул Гомолко . Стан - потребує ремонту. Загальна площа 53м ( 3 кімнати ) , кухня, санвузол. Газ, вода у будинку .Є гараж, госп будівлі, невеличкий двір ,город.

власник
Продам квартиру у приватному будинку  Богодухів Харківська обл

Терміново продам будинок в м.Богодухові 50.7 кв.м. 3 кімнати, газ, вода в будинку. Свіжий ремонт. Велика кухня та ванна кімната. 2 сарая, літня кухня, літній душ. Невеликий огород. Земля приватизована. Поруч дитячий садок. Автобусна зупинка, магазин. Недалеко від центру. Тихе місце. Гарний підїзд. Торг.

Продам будинок в Богодухові

Продам пів будинку в центрі міста .є світло,вода,каналізація. Без ремонту.

власник
Пів будинкуууууу

продам жилой дом ,около 55 метров квадратных (коридор, кухня, три комнаты), туалет на улице, отопление дровяное Двор на два хозяин, во дворе есть летняя кухня с центральным водопроводом, колонка возле дома ,подвал Рядом жд вокзал, мясокомбинат и рыбзавод Есть хороший гараж 5000$

Продам дом

Продам 1/2 частину будинку 51 кв. м., на 2 кімнати, кухня, веранда. Газовий двухконтурний котел, вода місцевий водопровід. Металопластикові вікна. Натяжні потолки. Є гараж, літня кухня, сарай, погріб. Земельна ділянка 0,03644 га. Рядом школа, магазини, кафе.

168125 Продам 1/2 будинку не далеко від центру Богодухів

Продам Дом на розборку.Возможен Обмен на автомобиль.

власник
Продам дом под розборку

Терміново продам будинок в м.Богодухові 94 кв.м. 3 кімнати , газ, вода в будинку. Опалення газове, пічне. В будинку є ванна, туалет на вулиці. Сарай, погріб, огород. Будинок знаходиться в тихому місті.. Гарний підїзд. Поряд магазиин, остановка транспорта. Торг.

Продам будинок в Богодухові

Будинок, в гарному місці, поряд магазин, зупинка. В будинку 5окремих кімнат, нова електрика, підлога, дах. Пів будинку новий ремонт, в ванній кімнаті тепла підлога, в кімнатах ламінат, опалення газове, та дровяне котел довготривалого горіння, погріб, літній душ та туалет, сарай. Нова каналізація та своя скважина. Фруктові дерева, город на 4 сотки. Новий забор, европластикові вікна та двері.. Всі питання по телефону 06******30

власник
Продам будинок 87кв

Продам новобудову, м. Богодухів, вул. Українська. Два поверхи, загальна площа 134 кв. м. Перший поверх сучасний ремонт. Кухня- вітальня 29 кв.м., спальня, сан. вузол, прередпокій. Великий двоповерховий льох, ніжнє відділення для зберігання вина. Водопровід. Опалення: сучасний твердопаливний котел. Земельна ділянка 8 соток, приватизована, садочок. Зручний підїзд. Ціна еквівалент 70 т. д США

власник
Продам будинок м.Богодухів

Дом жилом состоянии. Все удобства присутствуют.

власник
Продам дом в Богодухове

Продам великий будинок на 5 житлових кімнат, м. Богодухів, велика територія з городом. Торг реальному покупцю. Телефонуйте.

власник
Продам будинок м.Богодухів

Продам будинок в Богодухові 95 кв.м., 4 кімнати. Опалення газове та твердопаливне, Своя скважина, ванна в будинку, туалет на вулиці. 2 сарая, погріб, гараж. Земля приватизована. Рівне місце, гарний підїзд. Недалеко від центру. Тихе , спокійне місце, гарний район міста. Неподалік ліс, озеро., магазин. Свіже повітря. Торг.

Продам будинок в Богодухові

Продаємо будинок на 4 кімнати, кухня, ванна. Газовий двох контурний котел, твердопаливний котел тривалого горіння. Вода, своя свердловина, дві зливні ями. Будинок утеплений, у ванній теплі поли. Ремонт у будинку. Маємо сарай, погріб, гараж. Землі 6 соток.

168176 Продаємо будинок м. Богодухів

Продаю будинок місто Богодухів, всі питання по телефону

власник
Продам дім Богодухів

Продам будинок в Богодухові 46 кв.м, 10 хвилин від центра, 3 кімнати , центральний водопровід, опалення електро та пічне, 2сарай, літній душ, будинок огорожений, огород, сад. Гарний район. Торг.

Продам будинок в Богодухові

Все подробности по телефону 09********11

власник
Дом с ремонтом .

Продам дім 115 кВ.м, в центрі міста. Має чудовий фруктовий сад з різновидами фруктів(вишня,черешня,персик,виноград,малина,абрикос,клубника)огород 6 соток,будинок приватизований з документами все в нормі ,недобудований,декілька кімнат зроблені (ванна,спальня і ще одна кімната ) є все на опалення але треба провести труби пластикові. Будинок практично новий будувався і перероблявся в 2019 році. Будинок робився з особливою старанністю для себе але в звязку з переїздом продаємо. Всі питання по тел. 09******78

власник
Терміново продам дім

Продам будинок, 4 кімнати і веранда. Є гараж,погріб. Газове та пічне опалення. Три сараї.

власник
Продам будинок-4 км від Богодухова

Продам Чудову Світлу Квартиру в центрі Богодухова. Це частина будинка і відчувається як власний будинок. Є двір, терасса, клумби, сарай, пісочниця та інше. 3 кімнати, кухня-вітальня однією зоною та 2 спальні. 60 кв метрів. Богодухів. Центр міста, до площі йти 2 хвилини. Новий якісний ремонт, все нове, підлога, проводка, опалення, утеплені стелі. Тепла підлога в усіх зонах з плиткою, в вітальні та спальнях ламінат 9мм. Продаю з технікою, є все. Пральна Машина, Сушарка, Посудомийка, Потужний Кондиціонер, Телевізор, Мікрохвильовка. Кухня нова та добротна, якісна фурнітура, індукційна плита, потужна сучасна духовка, вбудований холодильник (2 камери), витяжка. Все фірмове. Ванна кімната нова, тропічний душ та унітаз з біде, настільна раковина. Е також кімната-комірка бойлерна. Там знаходиться пральна зона, бойлер та котли опалення (газовий та електричний), насос, фільтр для вхідної води. Е також полиці і місце для зберігання, там достатньо місця для встановлення гладильної дошки та іншого. Під кухнею є погріб (подпол), до нього зроблений новий люк з доводчиками, вхід туди прямо з квартири, в ньому багато місця для збергання, також зручно використовувати в якості укриття (там є розетки та світло) Є вхід для генератора + невеликий генератор в подарунок. Дім продається разом з меблями. Зручний великий ортопедичний диван, різні Ікеївські меблі, ліжка в спальнях з ортопедичними матрацами, ламелями та місцями для зберігання та інше. Проведено високошвидкісний інтернет Радіолінк та HomeNet. Взагалі будинок дуже продуманий та зручний, все зроблено з підходом до деталей та комфортно. Заходьте та живіть) Разом з будинком додаємо деякі приємні бонуси) Бажано писати для звязку тут на ОЛХ або мені у Вайбер 09******32 Торг реальному покупцю. Всі документи готові до продажу.

власник
Ідеальна Квартира Центр Богодухова. Будинок Дом в Богодухове Богодухів

Продам дом в Богодухове недалеко от центра. 84 кв.м. Газ, вода. Санузел в доме. Дом на 2 входа. 2 газовых котла. Пластиковые окна. Ремонт сделан частично. 4 комнаты. Сарай, погреб. Огород, сад. Дом жилой. Мебель остается частично по договоренности. Реальному покупателю торг.

Продам дом в Богодухове 84 кв.м
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити

Географія Богодухів