FOR SALE !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж Доглянутого та Затишного 2-х поверхового будинку 300 м2, в Бобриці, в заповідній зоні з каскадом озер на 25 сотках, за 28 км від Києва, комфортний проїзд мальовничою асфальтованою дорогою до самого будинку. У будинку 6 кімнат, на Першому поверсі: великий передпокій з другим виходом у внутрішній двір, велика вітальня у виході на кухню, 2 спальні, є сауна, ванна, душова кабіна, 2 санвузла, вихід у гараж з автоматичними воротами, є льох (погреб) для зберігання врожаю. На Другому поверс і:спальня, гардеробна, хол з виходом у величезну ігрову/кімнату відпочинку - включаючи тренажерний зал, кабінет, можна встановити тенісний стол чи більярдний, є сходи на 3-й поверх в окремий кабінет з оглядовими вікнами. Опалення - газовий котел, вода - колодязь і свердловина, є насосна станція, електрика 220 В, швидкісний інтернет, супутникова антена, каналізація-септик з переливом. На ділянці: автоматичні ворота на вїзді, гараж, навіс для паркування 2 авто, господарська споруда для інвентарю, Альтанка з піччю та зоною BBQ, ландшафтний дизайн, молодий плодоносний сад, баскетбольний майданчик, є виїзд на паралельну вулицю з сосновим лісом. Садиба на ділянці 25 соток, ціна відповідно 148 000 $ Поруч каскад озер з облаштованими місцями для відпочинку і риболовлі, в пішій доступності красивий сосновий ліс, навколо простір і чисте повітря. Гідні сусіди з цілорічним проживанням. Територію селища добре облаштовано, є дитячі майданчики, нова поліклініка, супермаркети. Відмінне місце для комфортного проживання та відпочинку на природі ! Ідеально підійде для молодих і енергійних пенсіонерів, до яких діти та онуки приїжджатимуть на вихідні та канікули !!! Відеоогляд садиби : https://youtu.be/5t1TENA64hk?feature=shared Телефонуйте і записуйтесь на перегляд Садиби, Сергій 050 566 09 61 !

Садова, 21

Бобриця Комплекс клубного типу, 6 житлових будинків, з яких вже три продано і продаються лише 3 будинки. закрита окрема територія, 177 м2, 1 поверх, терраса, гараж, стіни підготовані під фарбування, опалення електрокомлом, тепла підлога, місце під камін, 7.5 соток землі з соснами та газоном, зроблене водовідведення, сведловина, поряд ліс. 205000$ за будинок

Щаслива

Продаж будинку у Києво-Святошинському районі, Київської області, с. Бобриця, на кордоні з Бояркою, 13,4 км. від Кільцевої дороги Києва. Побудований у 2022р. Площа загальна – 220 м2. Площа ділянки – 12 соток. Кількість кімнат - 5 Кількість входів – 3 Комунікації: - два котли: твердопалевний та електричний - електрика 16 кВт, 3 фази 2-х тарифний лічильник; своя тп - каналізація - переливний септик 12 кубів; - свердловина 40м. Характеристика будівлі: - стіни: газоблок AEROC 30см - розведення тепла підлога; - утеплені панорамні вікна Rehau 2х камерні; - Висота стель 3.0 м. 1 поверх: - Вітальня з каміном -кухня - 1 спальня; - 2 з/в; - вбиральня; - топкова; - 1комора -пральня 2 поверх -4 кімнати - з/в -Вихід на горище (80кв.м) Тераса з виходом у двір з вітальні (50м2)

Січова, 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Котедж на 1-й лінії біля соснового лісу в Бобриці. 5Км від Боярки. До Києва 20хв на авто продається сучасний еко-котедж 273 кв.м із виходом у сосновий ліс (ПЕРША ЛІНІЯ). Розташований у садівницькому товаристві «Будівельник-1», еко-село Бобриця, чисті вулиці, асфальт, освітлення, збір і сортування мусора. 15 км від Києва. Ідеальне розташування інфраструктури, поруч знамените озеро з піщаними пагорбами, ріка Ірпінь, грибні місця, лавандове поле і невелике зариблене озеро у двох хвилинах ходьби. Котедж двоповерховий (141+132 кв.м), керамоблок 44 см на теплому перлітовому розчині, чистова стеля 3,5 м, фундамент стрічковий 1,5 м. Стан: під чистове оздоблення. Будували для себе з еко-матеріалів. Будинок введений в експлуатацію. Присвоєно адрес. Усі документи у наявності. Підключені газ та електрика 15 кВт, 3 фази. Розведення електрики (мідь) та води (Rehau), тепла підлога Kan на першому поверсі, працюють батареї. Зроблено якісну котельню (газовий котел Buderus, бойлер 500 л Reflex, насоси та керування теплою підлогою Grundfos). Система фільтрів. Мідні труби, інсталяції під унітази Geberit, труби Rehau, в т.ч. безшумні. Перший поверх – тамбур закритий, зона для сходів на 2-й поверх і великий коридор з пральнею і зоною відпочинку, котельня з підвалом, с/в загальний, спальня, кухня, зала, хазяйський блок: гардеробна, спальня хазяїв, с/в хазяїв. Другий поверх – кабінет, хол, с/в загальний, великий зал для відпочинку/ кінотеатр з панорамним вікном на ліс. З залу вихід до другої хазяйської зони: спальні з панорамним вікном і с/в. 3-камерні вікна Rehau з дзеркальним сонцезахисним покриттям. Дахові вікна Fakro з фартухами утеплення. Металочерепиця ArcelorMittal. Утеплення даху 250 мм мінватою «Техноніколь», щільність 45. У будинку два виходи: основний від головної дороги і другий через великі панорамні двері на літню терасу, яка виходить у двір з видом на ліс. Двоє сходів зроблені з цільного бетону. Всередині армуюча сітка перев’язана на плівці. Ділянка фактично 7,2 сотки. Родючі фруктові дерева на ділянці (яблука «Білий налив», «Слава переможцю»). Нова свердловина – Бучак. Занурювальний насос. Зроблено геологію ділянки. Велика вигрібна яма у 15 кілець. Від будинку до ями прокладені труби Ostendorf 150-200 мм. Є детальні фото усіх етапів будівництва

центральна, 22а

В Казковому селі Бобриця продається Таунхаус 150 м2+50м2 горище.Участок кутовий +2 сотки.Планування шикарне,на першому поверсі Простора кухня-студія з каміном,гостьовий санвузол.На другому три повноційних спальні,та зал,або можна зробити кабінет,гардеробну велику.А також санвузол з вікном.Горище 50 м2 вільного планування. Газ,свіло все в будинку.Великий гараж для авто.Свій септик.Вода (скважина).Чисте повітря,та гарний краєвид Вам гарантовано,сусіди всі заселені і проживають.До зупинки транспорту 10 хв,до центру села 7-10 хв,магазини і початкова школа,приваті садочки.До метро Житомирська 20-25 хв.Перегляди по домовленності.Дзвоніть,а також пишіть в вайбер,або телеграм.

Молодіжна, 29

Розкішний будинок, з якісним ремонтом, меблями, побутовою технікою, розташований в закритому, котеджному містечку "Бобриця Парк", що охороняють. В основному будинку: кухня, вітальня, 3 спальні з гардеробними та с/в, гараж. На мінус 1 поверсі: кабінет, спорт зал, тех. кімната та додатковий вихід. Є гостьовий будиночок з сауною, кухнею та гостьовою кімнатою, а також відкритий басейн.Територія з ландшафтним дизайном, зона барбекю, сад - город, паркінг. Запрошуємо на перегляди! Ціна договірна!!!

Зелена

Бобрица 22км от М "Житомирская". Продам новый дом 220 кв.м. +110кв.м гараж и подсобные помещения. Дом построен в 2 полноценных этажа+утепленный чердак. 1й этаж: Кухня-гостиная с камином, выход на закрытую террасу, с/у, прихожая, тех.помещение для системы отопления и подготовки воды. 2этаж: хозяйская спальня со своим с/у и гардеробной, детская со своим с/у и гардеробной, спальня, кабинет. Дом построен из пеноблока, утеплен каменной ватой. Крыша-металлочерепица. Отопление- тепловой насос, в дом заведено 20Квт электричества. В доме выполнена большая часть отделочных работ: проложена электрическая разводка, канализация, выводы под кондиционеры, отопление- теплые полы на всех этажах, уложено напольное покрытие, с/узлы с кафелем и выводами под сантехнику, молниезащита всех построек, выводы под полив и т.п. В наличии большинство материалов и сантехника для завершения проекта. Проведен интернет, телевидение, установлено видеонаблюдение, сигнализация. Шикарный гараж на 2 машины с отдельными автоматическими воротами и удобным заездом,большое подсобное помещение для хранения вещей и инвентаря. Участок 0,237 Га ровный, огорожен забором, автоматические ворота, вымощены подъездная площадка и основные дорожки. По периметру видеонаблюдение. Участок расположен в центре, рядом школа, стадион, строится современный детский сад, облагороженная площадь, храм, недалеко озера, лес, магазины. Отличная асфальтированная дорога до Киева (около 25 мин до М"Житомирская" на авто), ходят маршрутки. Если вы ищете качественный современный дом в который осталось внести последние штрихи по своему вкусу - рады будем показать в удобное для Вас время. 260000у.е. Без комиссии. Есть варианты оформления с учетом пожеланий покупателя.

Шкільна

СТАРТ ПРОДАЖУ! Котеджне містечко «Співоче озеро» пропонує 8 стильних таунхаусів та 2 будинки у стилі Хайтек! Комплекс розташований в екологічно чистій зоні поряд з лісами та озерами. Для вас: ✅ Таунхауси 106 м2 всього за 850$ м2. ✅ Навіс для авто. ✅ Тераса на першому поверсі. ✅ Власний дворик. ✅ 2 тераси на другому поверсі. ✅ Закрита територія. ✅ Вільне планування. ✅ Дитячий майданчик на території комплексу. Поряд : ✅ Велике мальовниче озеро (1 хв. пішки) ✅ Сосновий ліс (1 хв. пішки) ✅ Комплекс сімейного відпочинку «Ладушки» з критим бассейном та лазнею (3 хв пішки) ✅ Готель-ресторан «Дача» з літнім басейном (5 хв пішки) ✅ Кінний клуб «Трек» ( 5 хв пішки) ✅ До метро Житомирська 20 км ✅ Відділення нової пошти та почтомат. ✅ Магазини. ✅ Школа та приватний дитячий садочок. ✅ До супермаркетів Фора та Сільпо їхати 10 хв. “Співоче озеро” пропонує розширену інфраструктуру, яка включає в себе BBQ-комплекс для відпочинку та грильованої їжі, обслуговуючу компанію, яка надає послуги з прибирання території та інші сервіси, а також постійну охорону для вашої безпеки. Розташування цих будинків надає унікальні можливості для активного відпочинку: риболовля, водні види спорту, кінний спорт, велосипедні прогулянки, та інші активності. В ході будівництва використовуються технології та матеріали, що відповідають сучасним стандартам якості, енергоефективності та екологічної безпеки. Стіни з газоблоку та утеплені мін.ватою 100 мм. Індивідуальне опалення дозволить підтримувати комфортну температуру приміщень протягом всього року. Поспішіть, кількість будинків обмежена!) Комплекс будується швидко, встигніть придбати за найнижчою ціною!)

Козацька, 2

Вітаю. Чудова, велика родина створила простір для життя. Неподалік від Києва. Два будинки і у кожного свій характер, своя атмосфера. Наразі їм там затісно. Оздоблення, планування, технологічне оснащення, ремонт все робилось з урахуванням потреб всіх членів сім’ї. Вас чекає багато практичних ідей, які були реалізовані. Локація: Київська область, Бучанський район, село Бобриця. Орієнтир Конеферма. Територія: 10 соток землі, рівний квадрат. Вся територія огороджена дерев’яним забором. Автоматичні ворота, гостьовий навіс на дві машини на вулиці, та парко місця на дві машини у дворі з навісом. Викладені доріжки, та тераса перед домом, місце насолоди спогладання за красивим сходом сонця, та неймовірними заходами. Застелений газон, автоматичний полив. По периметру засаджені туї, під них виведено крапельний полив. Кругла клумба, та блакитна ель. По периметру реалізована підсвітка території, та доріжок. Якщо у вас в родині є запит на свіженьку зелень, зі своєї городини, тут є вже оздоблені, ну дуже цивільні, високі, «теплі» грядки, і невеликий парник. В подарунок вам лишається солодка полуниця. Висадженні ще юні, а вже плодючі фруктові деревця (яблуня, персик, груша.) Навіс для дров, вольєр. Великий будинок: два поверхи, 127,2 кв.м. + закрита тераса 40 кв.м. Всього 167 кв.м. Перший поверх, простора кухня – гостьова на три вікна з каміном та кондиціонером. Вбудована кухня з антресолями до стелі. Барна стійка, та повне оснащення побутовою технікою. Велика гардеробна, гостьовий сан вузол з душовою кабіною. Сходи класичні, зручні, дерев’яні. Під сходами ніші для зберігання. Для технічного оснащення будинку виділена окрема кімната, електричний котел, система очищення води, виводи під пральну машину, сушка для білизни. Гараж з автоматичними воротами, в гараж двері виходять з будинку. С зала вихід на велику терасу: цегляний мангал з димоходом, літня кухня, виведена вода, є мийка, та шафи для посуду, великий стіл для проведення смачного часу в колі сім’ї. Другий поверх: три спальні, гардеробна кімната, та великий сан вузол. Маленький будинок: якщо з вами живуть батьки, молода сім’я, або у вас часто бувають гості – це вдале практичне рішення, для комфорту в спілкуванні і веденні господарства. Додатковий будинок на території. Два поверхи, загальна площа 82 кв.м. Сердцем цього будинку є піч-груба, побудована висока на два поверхи, опалення дровами. Однієї кладки, в умовах стандартної зимової температури, вистачає на цілий день. Будинок добу тримає температуру 27 градусів. А ще на ній можна готувати смачний борщ. Димохід якісний, чищений доглянутий. На першому поверсі, велика кухня з гостьовою зоною. Вбудована кухня, повністю укомплектована технікою. Також на першому поверсі дров’яна сауна, вбудована душова, сан вузол. На другий поверх ведуть класичні, зручні, дерев’яні сходи. Другий поверх: спальня, комора, сан вузол, хол. Разом з будинком ви купуєте меблі. Меблевий бізнес це те, чим займається один із членів родини, і робить це якісно. Основні технічні характеристики: Матеріал стін - Газо блок -375мм. Утеплення 100 мм. Утеплення кровлі. Єлектрика 26 кВт. + Генератор 11 кВт. (авто вмикач). Септик 5 м, пісок, дренаж. Скважина 90 м, (водяной слой-бучак), система фільтрації (очищення) води для полива, система фільтрації води в будинок - осмос. Єлектро котел опалення, водяна тепла підлога 1 й поверх, підлога гараж та тераса. Запрошую вас на перегляд – 063 108 28 58. СПП для колег.

Сонячний провулок, 214

ОТЖЕ, часу майже немає, нам ТЕРМІНОВО, а вам ВИГІДНО! Будинок будували для себе, але життя внесло свої корективи! Ми продумали все до дрібниць: від ранкових променів сонця у Вашу спальню до прохолодного вітерця на веранді! Так, до речі, ви купуєте будинок введений в експлуатацію 240 кв.м. ділянка (під будівництво) - 8.5 соток, світло 25 кв, а може ще й газ, ВСЬОГО за ціною 242 у.о/м2. І точно, в наш час, ви не вкладетеся в цю суму для реалізації цього проекту! Чекаємо на вас і ваші пропозиції! Ваша (або наша) бригада закінчить роботу через 4 місяці і можна зустріти ранок у власному будинку і з ранку прогулятися в сосновому лісі, порибалити на зарибленому озері і скупатися в чистій воді! І все це у пішій доступності! Будинок знаходиться в селі Бобриця Києво-Святошинського району на вул. Козацька (колишня Леніна). Поруч - дачний кооператив "Дружба", цілий рік проживають сусіди. Поруч із будинком великий луг. Від метро Житомирська близько 18 км. Село Бобриця це село із досить розвиненою інфраструктурою, тут регулярно проводять ярмарки, фестивалі, є свій фестиваль кіно, спортивні змагання та культурні заходи. https://www.facebook.com/KazkoveseloBobritsya У селі є озеро з пляжем та шикарною рибалкою (в 15 хвилинах від будинку), ліс, річка Ірпінь, кінноспортивний клуб, приватний дитячий садок, кілька продуктових магазинів, церква. Будинок розташований на ділянці 8.5 соток. (Під будівництво). Навколо ділянки виконано фундамент під паркан із вертикальними елементами. Також є криниця і підготовлена ​​вигрібна яма. Зовнішні стіни в 1,5 червоної цеглини з утеплювачем 50 мм в кладці, покрівля металочерепиця, перекриття ж/бетон, вікна пвх білі, стрічковий фундамент з ФБС блоків із монолітним поясом. Для будинку забезпечено електрику 25 кВт, необхідно тільки здійснити підключення, можна підключити будинок до газу. (Обговоримо!) Загальна площа будинку 264,8 м2, житлова 138,8 м2. 1-й поверх. Н= 3,3 м Загальна площа поверху 131,2 м2 Житлова площа 44 м2, кухня – 13,8 м2, санвузол 6,9 м2, гараж 37,4 м2 Крім призначення приміщення, яке є в тих паспортах додому, можна, якщо є необхідність додати більше спалень, відмовитися від гаража, зробити на його місці велику кухню-вітальню. 2-ий поверх. Н= 2,9 м Загальна площа поверху 133,6 м2 Житлова площа 94,8 м2, санвузол 14,3 м2 На другому поверсі передбачено 3-5 житлових кімнат, балкон, вбиральня та простір під покрівлею, який можна використовувати для зберігання. Взагалі - політ фантазій не обмежений! Були б фантазії та гроші!) Документи готові.

Выгодное предложение по продаже дома возле леса и озера в Бобрице!

Продаж будинку в котеджному містечку в тихій сосновій місцевості в селі Бобриця. Будинок 250м2 з ділянкою 15 соток. Продається бід чистову обробку, щоб ви могли самі зробити ремонт своєї мрії. В будинках встановлені всі комунікації, котли, насоси. Яскравий, сучасний, атмосферний. Дім який займе особливе місце вашого сердечка 3 1 5 9 1 7 3 3 3 2 7 9

Казацкая улица, 12, Бобрица, Киевская 220000.0 USD

В продажу предлагается великолепный дом в с.Бобрица. Планировка: - кухня-гостиная с камином - 3 отдельных спальни - кабинет - 3 с/у - гардеробная - котельная - гараж Характеристики: - 2 этажа - 200 м.кв - скважина - 2 котла (электро- и газ + есть бойлер на горячую воду) - септик - дом построен из красного кирпича Есть видео!!! The Capital # 3 1 5 9 1 7 3 3 3 8 9 0

Центральная улица, 2, Бобрица, Киевская 215000.0 USD

SH-165-946 Продаж нового сучасного будинку в с.Бобриця Пропоную до продажу новий сучасний будинок, 167 кв м у с. Бобриця - спокійне та гарне місце. Є оптика Інтернет, відеонагляд, сигналізація; двоскатний дах, готовність 100% - під фінішне оздоблення(, ,під обоі, ,); 10 см утеплювач !; якісно Зроблено і працюють: Підігрів водяний підлоги, опалення, водопровід, каналізація- септик, електрика- із ГАРАНТІЄЮ ; в селі Бобриця( між Білогородка-Боярка) вул. Прирічна : зал студія кухня+ 4 спальні, 2 санвузли;+ кабінет; чудове безпечне місце ;недалеко пляж , річка , озера ; Гарні сусіди ; Красиво, + 2 навіси+ хоз блок 10 кВ м ; своя Скважина , переливний - професійно виконаний септик з полем аерації ( каналізація) , фактично 5 соток Землі.

Садовая улица, Бобрица (Киево-Святошинский), Киевская 120000.0 USD

SH-163-844 Продаж сучасного будинку з ремонтом с.Бобриця Пропонується до продажу сучасний будинок з ремонтом, 119 кВ м : зал студія кухня+ 4 спальні, 2 санвузли. Ворота відчиняються пультом; оптика Інтернет, відеонагляд, сигналізація. Будинок продається з ремонтом та меблями. Підігрів (водяний ) підлоги, опалення, водопровід, каналізація- септик, електрика- із ГАРАНТІЄЮ ; Наразі у будинку встановлено невеличку пічку (достатньо, щоб обігріти перший поверх) з двома комфорками (у разі потреби потім її можна буде замінити на камін). Село Бобриця( між Білогородка-Боярка) - чудове безпечне місце; недалеко пляж , річка , озера, сосновий ліс. Телефонуйте - покажемо у зручний для Вас час.

Шевченко улица, Бобрица (Киево-Святошинский), Киевская 135000.0 USD

Продажа 2-этажного дома, Бобрица-Парк, Киево-Святошин. Площа загальна - 430 м2 Площа житлова - 148.1 м2 Площа кухні - 25 м2 Площа ділянки - 12 соток. Планування будинку: 1 поверх 159 м2 - кухня; - хол (з двома поверхами з панорамними вікнами і виходом до заднього двору); - гараж-мастерська з воротами з яхтового дерева; - тренажерний зал; - вітальня. 2 поверх - зимовий сад з автоматичною системою розсувних вікон; - 4 спальні; - 2 гардеробні; - відкрита тераса; - невеликий горище. На цокольному поверсі встановлено внутрішню систему кондиціонування, котел. По будинку вже проведена розводка і вентиляція. На цокольному поверсі розташовані ще кімнати з невеликими вікнами і ще одним виходом до заднього двору. Комунальні комунікації: - свердловина 60 метрів; - септик; - громоотвод; - газ (котел); - електроенергія. Будинок розташований в закритому котеджному містечку, в одному з найекологічно чистих районів Київської області. На території є парк, озеро і ліс навколо. # 3 1 5 8 4 1 4 4

Козацкая, Бобрица, Киевская 240000.0 USD

Продам современный двухэтажный коттедж, со вторым светом, в экологически чистой местности, поселок Бобрица. Общая площадь дома 200м2 + 25м2 терраса, расположен на участке 7, 5 соток: 1 этаж - 3 комнаты, кухня-студио, гардеробная, топочная, прачечная и 2 с/у 2 этаж - open space Дом построен исключительно из качественных материалов: фундамент с выдержкой 2 месяца, высотой 1, 4м, газоблок - Aeroc D400, утепление -пенополистирол 100мм, окна Rehau Euro-70, крыша металлочерепица 0, 55мм, утеплена минватой 200мм. Коммуникации все заведены в дом: электричество 24кВт, септик переливной 8м3, скважина. Дорога асфальтированная. Ворота, калитка, бетонирование дорожек, завоз чернозема, посадка декоративных деревьев и кустов - присутствуют В поселке развита инфраструктура, есть все необходимое для проживания. А также, рядом вся инфраструктура города Боярка. Массив застроен исключительно современными домами и расположен в окружении полноценного хвойного леса и каскада озер. Соседи живут на постоянной основе. Удобное месторасположение для загородного дома: г.Боярка - 6, 5 км Житомирская трасса - 12 км Большая Окружная - 16 км При желании, готовы выполнить весь комплекс ремонтных работ под клиента! Звоните, договоримся на просмотр, в удобное для Вас время! #315917.335142

Казацкая (Ленина) улица, Бобрица, Киевская 110000.0 USD

SH-172-333 Продажа дома Бобрица Продажа нового современного дома с ремонтом в с.Бобрица Предлагается к продаже современный дом, 119 кВ м: зал студия кухня + 4 спальни, 2 санузла. Ворота открываются пультом; оптика Интернет, видеонаблюдение, сигнализация. Дом продается с ремонтом без мебели. Подогрев (водяной) пола, отопление, водопровод, канализация-септик, электричество- с ГАРАНТИЕЙ; Сейчас в доме установлена небольшая печка с двумя комфорками (потом ее можно будет заменить камин). Село Бобрица (между Белогородка-Боярка) - отличное безопасное место; недалеко пляж, река, озера, сосновый лес. Звоните покажем в удобное для Вас время.

Новая улица, 12, Бобрица (Киево-Святошинский), Киевская 120000.0 USD

Ексклюзивний продаж будинку в котеджному містечку Forest Dream в тихій живописній місцевості, в лісовіи та заповідній зоні. Будинок розташованих між населенними пунктами с. Бобриця, Бучанського р-ну та с. Жорнівка, Фастівського р-ну Київської області Поряд каскад озер, пляж Бобриця (3 км) місцевості в селі Бобриця. Будинок 100 м2 з ділянкою 10 соток. Фундамент: Стрічковии, залита плита Стіни: газоблок (300 мм) Утеплювач: пінопласт (100 мм) Дах: залізо, утеплення мін.вата (150 мм фасадна) Фасад: залізо, піщанник В будинку зроблена розводка електрики, заведена вода, вихід каналізаціі 10 кВт світла скважина 35 м Септик Будинок готовий до любих дизайнерзьких рішень та ланшдшафних змін та фантазій Розвинена унфрастуктура До Києва 30-40хв Перегляди у будь який зручний для Вас час XXXXXXXXX967 Салтан

Лесная улица, Бобрица (Киево-Святошинский), Киевская 120000.0 USD

Ексклюзивний продаж будинку в котеджному містечку Forest Dream в тихій живописній місцевості, в лісовіи та заповідній зоні. Будинок розташованих між населенними пунктами с. Бобриця, Бучанського р-ну та с. Жорнівка, Фастівського р-ну Київської області Поряд каскад озер, пляж Бобриця (3 км) місцевості в селі Бобриця. Будинок 140 м2 з ділянкою 10 соток. Терраса на першому поверсі та затишний балкон на другому поверсі Також навіс для авто В будинку чотири спальні Три санвузли Фундамент: Стрічковии, залита плита Стіни: керамоблок (380 мм) Утеплювач: пінопласт (100 мм) Дах: залізо, утеплення мін.вата (200 мм фасадна) Фасад: залізо, дерево В середині без оздоблення та є можливі роботи під покупця В будинку зроблена розводка електрики, заведена вода, вихід каналізаціі 10 кВт світла скважина 35 м Септик Будинок готовий до любих дизайнерзьких рішень та ланшдшафних змін і вподобань Розвинена унфрастуктура До Києва 30-40хв Перегляди у будь який зручний для Вас час #XXXXXXXXX979 Салтан

Лесная улица, Бобрица (Киево-Святошинский), Киевская 165000.0 USD

Продаж нового одноповерхового будинку з ремонтом 2023 року, меблі, вся техніка. Все, що на фото залишається, ідеальне планування, робили все для себе !! Дуже стильний і сучасний. С.Бобриця, 20 хв від Києва Площа будинку 76 м2 + В БУДИНКУ БОМБОСХОВИЩЕ (підвал) та великий чердак. По всьому будинку тепла підлога, тариф електрики день/ніч, 21 кВт електроенергії та КАМІН з розводкою тепла по всьому будинку !! Великий передпокій з гардеробною, окрема топочна/ пральна кімната з виходом у підвал, велика господарська кімната з власним гардеробом, просторий санвузол з душем та ванною, світла велика кухня-вітальня з каміном і виходом на неймовірну скляну терасу, та друга спальня (дитяча). Ділянка 4,6 сотки, з соснами, автополивом, газоном, парканом, скляною терасою, барбекю зоною, госп.блоком, дровницею, місце для парковки 2 авто, виводи під електро зарядку авто, автоматичні ворота. Власна свердловина, переливний септик. Закрита територія на 3 будинки !! У кожного своя окрема ділянка. ЗАХОДЬ ТА ЖИВИ! Вартість - 150 000$

Продаж нового одноповерхового будинку з ремонтом, меблі, вся техніка

Продам дуплекс в Бобриці ,ЕКО зона Київської обл. Підходе пі д ЄОселя та Сертифікат Знаходиться в оточенні хвойного лісу. З вікон гарний вид на ліс( немає сусідскіх вікон , котрі заважають милуватися природою) Загальна площа будинку 115 м Відмінне планування По першому поверху тепла підлога, світло 10 кВт, заведений газ, свердловина, переливальний септик. Ділянка 2,5 сотки Є сосни на ділянці. Відмінне місце розташування Додаткові питання по телефону. Перегляд в будь-який зручний для Вас час

Продаж дуплекс в Бобриці Сузірьї

Будинок цегляний 42 кв.м + 16 кв.м крита терасса на 4.4 сотки ділянки В наявності кадастр та приватизація в садовому товаристві "Янтар" 17км від Києва окружної траси Бучанського району села Бобриця Посилання на місцевість Гугл мапа: https://maps.app.goo.gl/TKuRo3WMvHvn2yx2A Будинок має: Камін Піч Електрика та Газ а також двухконтурний газовий котел(Buderus 250кв.м Німеччина) з радіаторним опаленням на першому та другому поверсі а також в кожній кімнаті встановлений кондиціонер(Vestfrost Данія) швидкісний інтернет та супутникове телебачення 1й поверх цегла 2й поверх дерево "мансарда" Потребує внутрішніх та зовнішніх робіт для постійного проживання таких як: Утеплення та стяжка підлоги штукатурки стін та нової електрики та заведення комунікацій таких як: Скважини та септик Фасадна територія потребує нової огорожи Ділянка має воду з водонапірної вежі погреб та велику садову гойдалку а також має засадження фруктовими деревами такими як: Черешня персик вишня яблука виноград та інше Живописне місце серед Лісу 300 метрів та річки "Ірпінь" пляж 900м та семи озер пляж 1.9км а також джерельна вода в пішій зоні поряд продуктові магазини 500+ метрів нова пошта 1.2км будівельний магазин "Анжіо" 2.7км Центр села Бобриця 1.2км село Білогородка 2.7км місто Боярка 7км місто Київ 17км Зупинка громадського транспорту 300метрів 749 маршрут с.Бобриця - Київ (м. Нивки) з точки А в точку Б займає 35-45хв. інтервал 15-25хв Гарне місце для спокійного та релаксуючого відпочинку або проживання Без ріелторів та посередників Продаж від власника Допомоги з продажу не потребую На смс відповім якщо пропозиція мене влаштує

власник
Дом Дача Хата Будинок с. Бобриця Бучанський район Київська обл. СТ "Ян

Клубный комплекс Waterside с видом на озеро и сосновый лес. 6 Авторских резиденций в закрытом комплексе в посёлке Бобрица. Общая площадь дома: 212м2; Планировка: 4 комнаты, кухня-гостиная, 3 санузла,гардеробная, техпомещение, котельная, гараж + парковочное место на участке, терраса с зоной барбекю. Площадь участка: 10 соток. Материалы: Фундамент: монолитный железобетонный; Стены: керамблок 380мм+50мм пенопласт, облицовочный клинкерный кирпич М300; Перегородки: шумоизоляционный керамблок; Кровля: битумная черепица с утеплением 200м минеральная вата. Окна: На участок заведены Коммуникации: Система отопления: вдоль участка проходит газовая труба; Канализация: септик с переливом Электричество …15кВт Вода - скважина …54 метров Интернет - заведен оптоволоконный интернет Комплекс Waterside — это: Тихий развитый пригород в 20 км от города Киева Со всех резиденций вид на озеро и сосновый лес Каждый особняк имеет участок в 10 соток. Дома представлены без отделки Каждый дом имеет гараж и парковочное место на участке для второго авто. Коттеджи оборудованы зоной-барбекю У каждого дома индивидуальная скважина и септик. Инженерные коммуникации проведены на участок, включая оптоволоконный интернет Территория комплекса ограждена, установлен шлагбаум Освещена центральная улица комплекса. Онлайн-видеонаблюдение, с помощью которого можно контролировать придомовую территорию Узнать детали или запланировать визит можно по номеру — 09********00.

Продам дом с видом на озеро и сосновый лес.

Продам будинок в Бобриці Щ видом на озеро. Загальна площа будинку: 212м2; Планування: 4 кімнати, кухня-вітальня з виходом на терасу, 3 санвузли, гардеробна, техприміщення, котельня, гараж + місце для паркування на ділянці, тераса з зоною барбекю. Площа ділянки: 10 соток. Матеріали: Фундамент: монолітний залізобетонний; Стіни: керамблок 380мм+50мм пінопласт, облицювальна клінкерна цегла М300; Перегородки: шумоізоляційний керамблок; Покрівля: бітумна черепиця із утепленням 200 мм мінеральна вата. Комунікації: Система опалення: вздовж дільники проходить газова труба; Каналізація: септик з переливом Електрика 15 кВт Вода – свердловина 54 метрів Інтернет - заведено оптоволоконний інтернет Комплекс Waterside - це: Тихе розвинене передмістя за 20 км від міста Києва. З усіх резиденцій вид на озеро та сосновий ліс. Кожен будинок має гараж та місце для паркування на ділянці для другого авто. Котеджі обладнані зоною барбекю. Територія комплексу огороджена, встановлено шлагбаум. Висвітлено центральну вулицю комплексу. Онлайн-відеоспостереження, за допомогою якого можна контролювати прибудинкову територію. В продажу будинок без штукатурки 139700$ Та будинок з штукатуркою 151000$ Телефонуйте, пишіть- домовимося про перегляд!

Продам будинок над озером
1 - 24 з 31 результатів

Географія Бобриця