просп. Шевченка, 2д

Проспект Шевченко 2 - Д. Пропонується до продажу однокімнатна квартира в сучасному ЖК « Ольжин Град», розташована на 23 поверсі 25 поверхового будинку. Площа квартири 40/18,3/9,6. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана вбудованою кухнею та побутовою технікою ( витяжка, варочна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор в кімнаті) . Меблі і ремонт зроблені на підставі дизайн -проекту і гармонійно підкреслюють індивідуальний стиль квартири. Панорамний краєвид з вікна не залишить вас байдужими. Квартира затишна, тепла , чекає на свого нового господаря.Перший продаж, можливий торг. Переглянути можна квартиру за домовленістю.

Шевченка просп., 2Д

Продаж 1к квартири, по просп. Шевченка, 2Д, м. Вишгород. Площа 41/19/10 м2. Поверх 22 / 23 поверхового будинку. ЖК Ольжин Град - Монолітнокаркасний проект. Пропонуємо Вашій увазі однокімнатну квартиру з меблями та технікою (все залишиться новим власникам) в центрі міста, з яскравим і не повторним видом на м. Київ та річку Дніпро. Кімната поєднана з коридором, що додає простору і свободи. Дві вбудовані шафи, непомітні (одна дзеркальна). Балкон з склопакетами, можно використовувати, як окремі кімнату (робочий простір або зона для бігу ). В кухні тепла підлога. Лічильники на світло, воду, опалення! Є власна кладовка на поверсі - це дуже облегшує життя ,оскільки слугує додатковою шафою для сезонного одягу. Поруч з будинком зупинка транспорту, магазини (АТБ, Новус, ФОРА) аптека, магазин ROZETKA, ресторани та кафе. Внутрішній двір облаштований, закритий дитячий майданчик, спортивна площадка, у дворі паркінг для автомобілів. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання. Є відео огляд!

можливий продаж по єОселя
Шевченка просп., 2Д

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам гарну 1-к в ЖК"Ольжин Град" по пр. Шевченка, 2Д на 8 поверсі за 47000 уе без комісії. Чистий продаж квартири, 1 власник, без прописаних осіб. Загальна площа - 40.5 кв.м., житлова - 15.8, кухня - 12.7. Квартира продається з усіма меблями і технікою. Гарний стан ремонту, м/п вікна, с/в сумісний. Є теплолічильник. В кімнаті - диван, мебльована стінка, кондиціонер. Простора кухня з диваном, вбудованою кухнею, холодильником і плитою. В санвузлі залишається бойлер і пральна машина. Ідеальний варіант для тих хто хоче жити в центрі, в теплому будинку з усім необхідним. До зупинки 5 хвилин пішки. У дворі паркомісця і дитячий майданчик. Поруч аптеки, магазини, супермаркети, ресторани.

Продаж 1-к в ЖК"Ольжин Град" по пр.Шевченка, 2Д за 47000 без коміссії

Дослідити місцевість

Географія Вишгород