просп. Лобановського (Червонозоряний), 4г

Продаж 4-кімнатної квартири в ЖК "Олександрівський", по вул. пр-т Лобановського, Соломянка Шикарна квартира, з авторським дизайнерським ремонтом, великою терасою і приголомшливими видами. Щоб зрозуміти, що таке справжній затишок, ви повинні побувати в цій квартирі. 3 окремі спальні, ванна, душова, гардероб, простора вітальня з кухнею і їдальнею. Високі стелі 3.3 і величезні панорамні вікна в алюмінієвому профілі наповнюють квартиру світлом і повітрям. Дороге якісне оздоблення, столярні вироби за індивідуальними кресленнями, вбудовані меблі з австрійською фурнітурою, італійська сантехніка, уся необхідна техніка, дизайнерські світильники, біокамін, текстиль, - усе це залишається новому власнику. Куточок раю за 15 хвилин їзди від центру Києва. На терасі влітку можна ставити невеликий басейн, готувати вечерю на грилі за найприголомшливіших заходів сонця, взимку там же діти грають у сніжки. Вдале планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір у квартирі. Все влаштовано для затишку і комфорту, кожна дрібниця, все продумано. #31583710

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4г

Продаж квартири Продаж 4-кімнатної квартири з коштовним ремонтом на Лобановського проспект, 4Г, ЖК Олександрівський у Соломянському районі міста Києва. Ця квартира розташована на 14-му поверсі висотного 25-поверхового будинку, що забезпечує прекрасний вид на місто. Загальна площа складає 176 квадратних метрів, що робить її ідеальним вибором для комфортного життя для сімї або створення затишного простору для роботи та відпочинку. Квартира має оптимальне планування: • три просторі спальні • велика вітальня • простора кухня з кладовою • три санвузли • пральна кімната Високоякісна сантехніка від відомих брендів Villeroy&Boch та Ravak гарантує комфорт та надійність в експлуатації. До того ж, квартира оснащена сучасною побутовою технікою від відомих виробників Smeg, а також кондиціонерами Daikin у кожній кімнаті, що забезпечує комфортне перебування у будь-яку пору року. Розташування в новому житловому комплексі "Олександрівський", спорудженому в 2012 році, гарантує високу якість життя та зручність місцевої інфраструктури. Безпека та комфорт забезпечені системою охорони, консьєржем та паркінгом. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає просторе житло в тихому районі з хорошою інфраструктурою та вигідною ціною. Запрошуємо на перегляд! A3.385

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Г

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропоную розглянути на продаж 2-кімнатну квартиру студію у житловому комплексі "Олександрівський" на проспекті Валерія Лобановського в будинку #4 секція Г. Квартира розташована на 10 поверсі, гарний стан інтерєру після повноцінного косметичного ремонту, меблі та сантехніка у відмінному стані. У квартирі два санвузли, один із них обладнаний душовою кабіною, інший санвузол із джакузі. Кухня укомплектована всією необхідною сучасною побутовою технікою: холодильник для великої родини ТМ "Sharp", посудомийка ТМ "Ariston", мікрохвильова піч, варильна поверхня та духова шафа ТМ "Ariston". Підїзд оснащений трьома пасажирськими ліфтами для зручної логістики одночасно 18 пасажирів по 6 у кожному ліфті, а також окремо є вантажний ліфт для транспортування вантажів масою 1000 кг. Також він обладнаний відеоспостереженням парадного фойє та кожного поверху. Консьєрж-сервіс 24/7. Поруч із будинком є наземний та підземний паркінг, та один із найкращих у цьому районі за асортиментом продуктовий супермаркет "Novus". Також поруч школа, садок, фітнес-центр. Загалом дуже розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Короткий відеоогляд квартири Ви можете переглянути на моєму YouTube-каналі "MrMiskiv"

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-но кімнатна квартира в ЖК «Олександрівський» по проспекту Лобановського 4Г. Квартира розташована на 12 поверсі 25-ти поверхового будинку. Зручне планування: окрема кімната + кухня вітальня. Дві окремі гардеробні. Квартира продається з усіма меблями та технікою: двоспальне ліжко, шафа, розкладний диван, стіл та стільці, холодильник, варильна плита, кондиціонер, пральна машина. Встановлені лічильники на гарячу / холодну воду, електроенергію, опалення. Консьерж. Є підземний паркінг. Поруч з будинком є Новус, нова пошта, магазини, супермаркети. Зручне місцерозташування. Поруч Севастопольська площа. За 10 – 15 хвилин можна доїхати до станцій метро Деміївська, Голосіївська, Олімпійська, Либідська, Вокзальна, Університет, Політехнічний інститут.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4г

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 86 кв.м. на проспекті Лобановського, 4г, ЖК Александровський. Квартира простора, з ремонтом, продається з технікою та меблями, зроблено функціональне перепланування. Велика кухня, дві спальні, в одній з них є балкон, та 1 санвузол з ванною. Техніка: - Варильна поверхня - Духова шафа - Посудомийна машина - Холодильник - Кондиціонери у всіх кімнатах - Телевізори у всіх кімнатах - Бойлер В будинку є консьєрж та охорона, 4 ліфти, підземний паркінг, в який можна спуститися ліфтом (місце для паркування можна купити або взяти в оренду). У дворі є дитячий майданчик, огороджена територія, поруч школа, дитячий сад, супермаркет Novus, ресторани, салон краси Backstage та інше. Прекрасне розташування, 15 хвилин до центру Києва, найближче метро - Вокзальна, Деміївська, Шулявська. Будемо раді бачити вас на перегляді!) 3 1 5 9 1 7 3 4 6 9 4 1

Продаж 2-к квартири в ЖК Александрівський, Соломянський район

ЖК "Олександрівський". Будинок 2012 року. Обєднані 3к і 1к квартири. Три спальні, вітальня, кухня з кладовою, велика гардеробна, три санвузли (сантехніка Vileroy&Boch, Ravak), пральна кімната. У квартирі вся побутова техніка Smeg, кондиціонери Daikin у всіх кімнатах, сейф. Натуральна столярка під індивідуальне замовлення дуб, різьба. Територія під охороною, консьєрж, парковка. Поруч Novus, дитячий садок, школа.

Продаж 5к з ремонтом в ЖК Олександрівський Лобановського 4г Соломянка

Продажа без % комиссионных!!! Шикарная видовая квартира в жилом комплексе бизнес класса «Александровский» Расположенного по адресу пр. В. Лобановского 4Г. Общая площадь - 64 м.кв., квартира, перепланирована в евродвушку, 20/26 эт. монолитно-каркасного кирпичного дома. В квартире выполнен качественный современный евроремонт. В процессе работ использовались только качественные материалы. Ремонт делался для себя, в ванной комнате выложена плитка, установлена ванна «Ravak», немецкие смесители, по всей квартире уложен износостойкий, влагоотталкивающий ламинат, добротные межкомнатные двери. Во всех комнатах, выполнена качественная отделка стен и потолков, начиная от штукатурки до обоев, установлена бронированная входная дверь для Вашей безопасности. Установлены индивидуальны счетчики учета воды, тепла, электроэнергии. Презентабельная входная группа, консьерж, видеонаблюдение, подземный паркинг. Развитая инфраструктура, рядом расположены банки, аптеки, магазины, школы, детские садики, супермаркет «Novus», отличная транспортная развязка. "Чистая" продажа, квартира свободна, готова встретить свих новых хозяев! Звоните! Показ в любое удобное для Вас время! Разумный торг реальному покупателю!

Видовая квартира,Без %, Лобановского 4г, Севастопольская пл.,  64м.кв.

Квартира на Валерія Лобановського 4 Г з меблями та технікою! 152 кв. метри! Свіжий ремонт. Будинок теплий. Власний тамбур. У дворі дитячий садок та школа! Паркінг! Супермаркет Новус у сусідньому будинку. Продаж з усіма меблями та технікою!

4к Квартира від власника на Лобановського! З меблями і технікою

2кв, 65м2, 24/26эт , комнаты раздельны, с/у совмещен. Киев, пр-т Лобановского 4в, ориентир Севастопольская площадь, рядом новус, новая почта, роддом 4, остановка. В Коридоре встроенный большой шкаф купе, с/у биде, душевой бокс, Бойлер проточный, кухня студия мебель остаётся, в спальне шкаф купе, кровать, 2 кондиционера. АН Родной город Возможен торг

2к кВ Лобановского 4г, жк Александровский, Соломенский рн

Лобановського просп. (Червонозоряний пр), 4г, Видова, чудова квартира з повною комплектацією меблями та технікою. Квартира стандартна, при бажанні є можливість перепланування на 2 кімнатну, є бойлер. Вхідні двері броньовані. Покриття підлоги - плитка, ламінат. Засклений балкон. На поверсі є простора кладовка. В квартирі є всі меблі, телевізор, кабельне тб, інтернет, шафа - гардероб в коридорі 4 м., ліжко, пральна машина, мікрохвильовка, кондиціонер, лічильники, посудомийна машина, електрична плита, духова шафа, холодильник Н=3м, у дворі, віддалений від шумного проспекту, люксові підїзди з консьєржем, безшумні ліфти OTIS, сучасні інженерні системи, високоякісне оздоблення фасаду, паркування безкоштовне біля будинку, дворівневий підземний паркінг, у будинку стоматологічна клініка, спортивний клуб та басейн, центр міста - 7 км, маршрутні автобуси у всі райони міста.

Лобановского 4Г Севсатопольская пл. 2К квартира, Центр міста

Лобановського просп. (Червонозоряний пр), 4г ЖК Олександрівський 2к 60м2 + тераса 27м2 25/26 Н=3м Техніка на кухні Холодильник - Electrolux; Витяжка - Elica; Духова шафа - ELECTROLUX; Мікрохвильова піч (СВЧ) - Electrolux; Посудомийна машина - AEG. Тепла підлога, панорамні вікна, простора тераса. Будинок у дворі, віддалений від шумного проспекту, підїзд з консьєржем, ліфти OTIS. Поруч NOVUS, McDonalds, школа, дитячий садок, та багато іншого.

Без % 2к Квартира з терасою