просп. Григоренка, 20а

Без комісіі для покупця. Продаж однокімнатної квартири з ремонтом, проспект Петра Григоренка, Дарницький район. Лівий берег. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 25-ти поверхового будинку. Спеціальний проект 2007р. Матеріал: керамзитобетонна панель. Площа квартири: 50/18/12м2 Чудова пропозиція під орендний бізнес. Має хороший ремонт та повністю готова до проживання. Меблі та техніка залишаться в квартирі за домовленістю. Планування квартири складає : кухню-вітальню, спальну кімнату, два коридори, лоджію, та суміщений санвузол. Встановлені лічильники на воду, електроенергію. Броньовані двері. В спальній кімнаті установлений кондиціонер. Не дорогі комунальні послуги. Будинок повністю утеплений. Підʼїзд доглянутий, є консьєрж, домофон. Доглянутий та озеленений двір з дитячим майданчиком та парковими місцями загального користування. Інфраструктура : Поряд з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: дитячі майданчики, продуктові магазини, ресторан, відділення банку, супермаркети (Novus, АТБ), дитячий садочок, сквер, Нова пошта, УкрПошта, кавʼярні, спеціалізовані школи, озеро, спортивні майданчики, дитячий розважальний центр. Транспортна розв’язка: -5 хвилини пішки до трамвайної зупинки. - 5 хвилин пішки до автобусної зупинки в різносторонньому напрямку. -15-20 хвилин пішки до метро Позняки/Осокорки. Розглядаємо безготівковий розрахунок та державні програми. Додатково можу надіслати відеоогляд квартири. Телефонуйте для запису на перегляд. Марина 0733886313

ексклюзив
Григоренка Петра просп., 20а

Без комісії продаж 2-х кімн. квартири з меблями та технікою!! Ст.м. Позняки, Осокорки, вул. П. Григоренка 20А, молодіжний ЖК 2008 року від Київміськбуду, 2/23 пов., 70/35/12 м2, h=2.65 м., є всі необхідні меблі: 2- х спальне ліжко, тумби; у дитячій кімнаті: меблева стінка, письмовий стіл, комод; просторий хол 12.5 кв.м, з великою шафою-купе; подвійний балкон засклений та утеплений; вбудована кухня, барна стійка та стільці, є вся необхідна побутова техніка: пральна машина, холодильник, склокерамічна електроплита та духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор, швидкісний Інтернет (працює при відключенні електрики), WI-FI роутер, санвузол розд., велика ванна 3.8 м2 та туалет 2.6 м2, подвійний балкон 7 м2, якісні склопакети, міцні бронедвері, лічильники води та електрики, загально будинковий лічильник тепла, тамбур на дві квартири, де можна поставити коляску, самокат тощо, комора своя на поверсі, квартира і затишна, влітку не спекотно – тінь від дерев, 2-й поверх; встановлено відеоспостереження та гарний ремонт у парадному, консьєрж, 3 ліфти (1 вантажний та 2 пасажирських), дуже хороше ОСББ, у дворі ландшафтний дизайн, красиві квіти, декоративні кущі і дерева; також є бомбосховище, великий паркінг під охороною; новий масив зі своєю інфраструктурою, біля будинку парк з озером, зона барбекю, спортивні та дитячі майданчики, біля будинку гіпермаркет «Новус», «АТБ», «Велика Кишеня», «Сільпо», різні магазини та побутові послуги, садок та школа, ТРЦ River Mall, набережна, фітнес-клуби, салони краси, банки, аптеки та ін. До ст. Позняки та Осокорки до 15 хвилин пішки або до 5 хвилин на транспорті. Вже вільна, дзвоніть, із задоволенням покажемо, квартира ще краща, ніж на фото. Чистий продаж, немає прописаних, завдаток беремо, працюємо з колегами, прохання оголошення не дублювати. 81 999 у.о. Без комісії.

Григоренка Петра просп., 20А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Дарницький р-н, Позняки, пр-кт П. Григоренка, 20А. Трикімнатна квартира на восьмому поверсі 25-поверхового цегляного будинку. Чудове розташування в 10-ти хвилинах пішки від метро, відмінна транспортна розв’язка, максимально розвинена соціальна та побутова інфраструктури з безліччю супермаркетів та невеликих магазинів, поруч школа та дитячий садок. Трошки про квартиру: Три окремі кімнати: дві по 17,5м2, та одна 17м2, кухня 12,2м2, повністю укомплектовані меблями та необхідною технікою. Загалом 93м2. В гостьовій кімнаті є величезний балкон, доцільність і функціональність якого очевидна, тим паче, що він розділений на дві частини: одна засклена, а інша відкрита. В заскленій, наприклад, можна, сидячи в пуфі, пити просеко, милуючись заходом сонця в будь-яку пору року, а на відкритій – засмагати). Дитяча кімната: два ліжка з натурального дерева та ортопедичними матрасами, шведська стінка, безліч поличок для зберігання книг та колекційних фігурок і іграшок. Спальня – все, як має бути: двоспальне зручне ліжко, містка шафа, тумби, комод і чудова релакс-атмосфера. Кухня – мрія господині, бо максимально продумана і система зберігання, і розташування побутової техніки. Окремий санвузол, ванна-джакузі, пральна та сушильна машини. Ну і п’ятнадцятиметровий хол. Дуже простора квартира з максимально комфортним плануванням, що виключає навіть мізерний шанс в ній заблукати, чи один одному набриднути. Ласкаво просимо! Без комісії.

Григоренка Петра просп., 20а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Видовая квартира . 68 кв,м . Две отдельные комнаты по 18 кв.м Один из лучших спальных районов на Левом берегу. Дом построен в 2008 году. Школы, детские площадки, клиники, есть все что необходимо для жизни семье с ребенком. Квартира от первого владельца. Здесь он создал семью , здесь появился первый ребенок, здесь создали атмосферу уюта и тепла родного дома. Вся мебель и большинство техники остаётся. Бойлер, стиральная машинка и кондиционер остаются. Ремонт не требует особых доделок или каких- то дополнений. В доме консьерж и три лифта Парадное оборудовано камерами наблюдения и датчиками пожаротушения. Рядом с домом подземный паркинг. Полностью оборудован для машин и удобства людей в случае необходимости. В пешей доступности множество магазинов от АТБ до ТЦ Продажа в связи с расширением. Приходите на просмотр. Покупайте лучшее.

Григоренко 20а Продажа 2-комнатной квартирый