просп. Героїв Сталінграда, 14

Продам 3-комнатную квартиру на Оболони, проспект Владимира Ивасюка (Героев Сталинграда), рядом с метро Минская и Оболонь. Квартира светлая и тёплая, с прекрасными соседями. Площадь 78/42/14, этаж 5/10. Охранная сигнализация, счётчики и домофон. Два санузла и две раздельные спальни. Дом теплый из кирпича. Видео квартиры вышлю на Вайбер. Предложение от хозяина. Без комиссии!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 14

Квартира для тих, хто любить свободу, простір, гуляти, відпочивати, займатися спортом у парку і Оболонь. Квартира для сімейної пари, молодих людей (за віком або душею). Три кімнати тут раніше було, стіни зайві прибрали. Зараз: Простора кухня-студія. У центрі - диван і крісла, стіл-острівець. Навпроти на стіні великий екран. Багато місця для гостей, кампанії. Фільми, музика, коктейлі. Є робоче місце, є спальна зона. У вашій спальні широке ліжко і шафа-купе для гардероба по всій стіні. На лоджії велосипеди, весь ваш інвентар. Будинок у середині, прикритий іншими від шуму. Вам легко дихати. Тут гарне повітря. Ви на Оболоні. Затока і набережна поруч. Вечір для романтики. Прогулянки, відпочинок, сонце, пляж. Парк "Наталка" Кафе, ресторани, магазини. Весь транспорт близько і станції метро. Продаж квартири поруч з Оболонською набережною. пр. Володимира Івасюка, 14 Спальня та кухня-студія, пл 73 м2. Без комісії для покупця!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 14

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії продаж дворівневий 6-ті кімнатної квартири на проспекті Володимира Івасюка 14 ( пр-т Героїв Сталінграда), Світла та затишна квартира. Розташована на 12-му та 13-му поверху теплого цегляного будинку. Яскрава тристороння квартира з чудовим панорамним виглядом на Оболонські крайовий. Загальна площа квартири 196/87/18 м2. Перший рівень - кухня-їдальня, вітальня, кабінет, спальня, гостевій санвузол, та хазяйській. Другий рівень - дві спальні, вітальня, зона відпочинку з діючим каміном. З кожної спальні є вихід у ванну кімнату, встановлено 3 джакузі, 4 с/в. У квартирі виконаний якісний ремонт, який робилося для себе. Найкраща локація будинку -10 хвилин до метро Мінська, 2 хв – набережна, поряд парк Наталка, школи, садки, магазини, підземний паркінг. Ціна без комісії з покупця 255 000 $

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 14