просп. Героїв, 4

Продам 3к квартиру ЖМ Перемога 4 просп. Героїв 4 Стан гарний житловий Не кутова, знаходиться на 4 поверсі з 9 Загальна площа 65м.кв., велика кухня Замінені вікна! Санвузол в гарному сучасному стані Продаж з меблями та технікою Будинок ОСББ. Тихий чистий двір! Ціна 59000$ Перегляди по домовленості!

Героїв просп., 4

У продажу 3-кімнатна квартира в одному з найкращих будинків на Перемозі. Пр Героїв, будинок 4. Пятий поверх. Чешка з великою кухнею та окремими квадратними кімнатами. Хороший житловий стан. Світла та простора. Підїзд із ремонтом. Ліфт новий. Поряд з будинком "Варус", зупинка транспорту через дорогу "АТБ". Розташування будинку чудове, параметри квартири ідеальні. Фото відповідають. Документи перевірені. У квартирі ніхто не прописаний. Продаж з меблями та технікою.

пр Героів, 4

Вашему вниманию предлагается отличная квартира на первом этаже в тихом, живописном районе. Ж/М Победа. Проспект Героев дом 4 Преимущества: Первый этаж: Не нужно подниматься по лестнице, что особенно удобно для семей с детьми и пожилых людей. Легкий доступ к квартире, возможность обустроить отдельный вход. Квартира с балконом: Дополнительное пространство, где можно обустроить зону отдыха, хранить вещи или сушить белье. Прекрасное место для наслаждения свежим воздухом и видом на город. Эта квартира станет идеальным местом для комфортной жизни всей семьи! Звоните, с радостью отвечу на ваши вопросы и покажу квартиру в удобное для вас время.

Героїв просп., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3к квартиру с ремонтом, 75м2 Победа4. Розглянемо продаж по державним програмам. До вашої уваги у продажу чудова, простора 3к квартира, унікального планування 74,6м2 на 4 Перемозі (за Варусом). Квартира тепла та затишна, розташована на першому, високому поверсі, повністю утеплена по периметру з зовні та з середини, при капітальному ремонті 5 років тому, були замінені всі комунікації та труби, не має сторонніх запахів та плісняви, бо під квартирою підвал в якому проходять теплі труби опалення. Ремонт капітальний, добротний. Велика кухня 11м2, Кімнати просторі, роздільні. Санвузол роздільний з ванною. Є засклений балкон та грати на вікнах. Меблі та техніка за домовленістю. Зразу можна зайти та жити. Чистий, доглянутий та охайний двір. В будинку ОСББ. Розвинена інфраструктура, садочки, школи, магазини, супермаркети, Макдональдз та багато іншого. запрошую на перегляд! купуйте кращу нерухомість за вигідною ціною!

Героїв просп., 4

Продам двухкомнатную квартиру на Победе-4 (пр. Героев д4). Чешка, все раздельно, встроенная кухня с духовым шкафом, вытяжкой, холодильником, телевизором, домашний кинотеатр, диван, кресла, кровать, кондиционеры, стиральная машинка, шкафы-купе. Квартира продается с мебелью и техникой. Лучшее расположение на Победе, рядом супермаркеты Вару, АТБ, Макдональдс, рынок Кодак, ТЦ Гермес, школы, детские садики, поликлиника, рядом набережная реки Днепр, остановки всего вида городского транспорта в любой конец города. Прекрасное предложение как для жилья, так и для последующей сдачи в аренду.

Продам 2 ком.кв. на Победе-4 (пр. Героев)  с ремонтом и техникой vk

Продам 3х комн. чешку с ремонтом и мебелью на Победе-4, проспект Героев 4, 3/9 эт. дома, Кооп подъезд с ремонтом, общ. пл. 65/39/11 м2, лоджия застеклена мп, утеплена, обшита пластиком. Квартира- заходи и живи! Звоните, отвечу на все вопросы! Цена 58000$ Т. 05******15, 06******53 Елена

Продам 3х комн. чешку на Победе-4 с ремонтом!

#4211 В продаже 1ком квартира в жилом состоянии. Квартира расположена по адресу проспект Героев 4. Очень чистый, тихий двор. Во дворе есть детская площадка. Подъезд чистый. Тамбур на две квартиры. Документы готовы к сделке.

Героев проспект, 4, Соборный, Днепр, Днепропетровская 30000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро