Несторівський пров., 6

Відмінна пропозиція видова 3-кімнатна квартира 120 м2 в клубному будинку по вул. Нестерівський провулок 6. Квартира знаходиться на 14-му поверсі, 2-х стороння з прекрасними краєвидами на центр міста. Кухня 15,7 м2 росташована в одному просторі з вітальнею 33,6 з єркером. 2 кімнати 20,6 та 12,6 кожна з гардеробною та одна спальня має вихід на засклений балкон 3 м2, хол, коридор становить 22 м2, є кладова, пральна кімната з пральною машиною, 2 с/вузли, є бойлер. Квартира з обробкою, стоїть сигналізація, світильники, кондиціонери, без меблів. Будинок 2007 року, лічільники на вода та єлектрика. Великі вікна, правильної форми кімнати, відмінне планування, панорамні види вікон роблять квартиру привабливою для життя. Також є багатоваріантність подальшого оснащення та меблювання квартири. У будинку є підземний паркінг, додатково у продажу є паркомісцє (ціна 15000 ДОЛ. ). Є 3 ліфти, один з них грузовий. Ліфт опускається прямо на паркування, що робить життя набагато комфортнішим. У цій локації дуже добре розвинена інфраструктура, є все необхідне в пішій доступності, зручна транспортна розвязка. Будинок знаходиться в центрі, але в спокійному районі, у виграшній локації, до Майдану Незалежності 5-7 хв. на машині. Показ за домовленістю. Без комісії!

ексклюзив
Нестеровський пров., 6

БЕЗ КОМИССИИ! Роскошная квартира, S - 267,3 кв. м, расположена на 21-ом этаже престижного дома в тихом месте. Из окон квартиры открывается великолепный вид на Андреевскую церковь, Воздвиженку и р. Днепр. Планировочное решение: 1 эт. - гардеробная комната, гостиная-столовая, кухня с выходом на балкон, спальня, кабинет, 2 с/у; 2 эт.- 3 спальни, 3 с/у, прачечная. В квартире выполнен дизайнерский ремонт с применением высококачественных материалов: деревянные стеклопакеты, мрамор, паркет из массива дерева. Меблирована и оборудована бытовой техникой. Дом расположен в исторической части города вблизи Пейзажной аллеи. Развитая инфраструктура района: супермаркет «Novus», рестораны, банки.

Нестеровський пров., 6

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-кімнатної квартири у 8/23-поверховому цегляному клубному будинку. Історичний центр Києва, Львівська площа, провулок Нестерівський, 6. Тихе, затишне місце. Вид з вікон на замок Річарда. Пейзажна алея в 10 хвилинах ходьби. Є можливість придбати паркомісце в підземному паркінгу під охороною, ліфт спускається прямо в паркінг. Загальна площа 74,4 кв.м., житлова - 41,3 кв.м. (22,6/18,7/12,9) Планування: - велика кухня-вітальня - спальня - 2 санвузла - балкон В квартирі дорогий, якісний ремонт: - дерев’яні двері та паркет - дорога, імпортна сантехніка - посудомийка - пральня машина - бойлер - два кондиціонери - Лічильники тепла Всі меблі та техніка залишаються.

власник
2-кімнатна квартира у Шевченківському районі (дорогий євроремонт)

Житлові комплекси у Київ