Кловський узвіз, 7а

Без коміссії для покупця! Під СЕРТИФІКАТ - ТАК!! ЄВІДНОВЛЕННЯ!! Продаж квартири у найвищій будівлі столиці на Кловському узвозі 7а ЖК Carnegie Tower. З вікон квартири на 26 поверсі з 46 поверхового будинку відкривається неймовірний краєвид на місто. Загальна площа квартири 90 кв.м складається з окремої спальні, просторої вітальні, затишної кухні, гардеробної кімнати та вільного простору, який можна використовувати під кабінет. Просторий санвузол з душовою кабіною, ванною, пральною машиною. Якісний, дорогий ремонт, повна комплектація меблями та побутовою технікою від провідних виробників. Презентабельний пiдзд з обробкою з онікса, чотири високошвидкiсними ліфтами Sigma, охорона, відеоспостереження, власний підземний та гостьовий паркінг. У пішій доступності станція метро Кловська 5 хвилин пішки. Оперативний показ у зручний для клієнта час! Паркомісце на вибір - ціна договірна .

Кловський узвiз, 7а

Печерський р-н ЖК Карнегі Кловський звіз, 7а м. Кловська - 3 хв. 25 поверх, видова 2-х кімнатна квартира 90/60/12 м2, Квартира з ремонтом. Повністю укомплектована технікою та меблями. Ціна продажу: 185 000 у.е. Без коміссії!

Кловський узвiз, 7а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропоную Вашій увазі квартиру в найвищій житловій будівлі столиці - ЖК «Carnegie Tower». Квартира розташована на 19 поверсі з 45. Фото відповідають дійсності! Презентабельний пiдзд з обробкою з онікса. Будинок обладнаний чотирьма високошвидкiсними ліфтами "Sigma" Є охорона, відеоспостереження, власний підземний та гостьовий паркінг. Елітний комплекс розташований у самому центрі Києва . Мікрорайон, в якому зведений будинок, вважається центром ділового життя і багатий на супермаркети і торгові центри, кафе і ресторани, ліцеї та школи, а також інші необхідні соціальні обєкти. У пішій доступності історичний центр Києва, вулиця Хрещатик, а також самий красивий парк міста - Маріїнський парк. Квартира з якісним, дорогим ремонтом. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою від провідних виробників. Є бойлер, три кондиціонери, підігрів підлоги, сейф, фільтр очистки води , сигналізація, аквастоп , посудомийна машина . Зручне та функціональне планування - простора кухня-вітальня з біокаміном, котрий додає особливого затишку, окрема спальня , великий сан. вузол, комора, велика гардеробна, яку можна використовувати як повноцінну кімнату. Пропозиція без комісійних для покупця. Торг реальним клієнтам!

Кловський узвiз, 7а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Центр. Печерськ. Станція метро Кловська. 168 кв.м, 11 й поверх. Повітряна та сонячна із приємним краєвидом на захід сонця над дахами будинків. Дві окремі спільні, кухня-вітальня. Два санвузли, гардеробна, кімната для прання. Зручне розташування будинку. До Хрещатику 10 хв, ЦВК 5 хв, Гудвайн 5 хв, бізнес-центр "Парус" 7 хв, бізнес-центр "Карнегі" у дворі будинку. 1900 уе за кв.м. Могла б написати я … Але ж я буду з вами відвертою, точка продажу цього обєкту - локація. Найулюбленіша для мене, після Золотих Воріт звісно. Я не знаю як продати цю квартиру, бо із великим задоволенням буду ходити та показувати її вам. Ціна Агонь! Це те відчуття, коли думаєш може собі купити?! Ну де ж ви ще знайдете квартиру в новому будинку в центрі Києва за ціною "сталінки"? А допоки я думаю забрати її собі чи ні, у вас є можливість випередити мене.

Печерськ. Кловський узвіз 7а. 168кв.м.