бульв. Французький, 60

Будівля знаходиться майже на трасі здоровя біля Аркадаії. Будинок панельний та старий, але знаходиться на огородженій території, що гарантує безпеку та спокій. В будинку заасфальтований двір, сучасний дитячий майданчик, зелена зона та чистий підїзд в якому є кладова кімната для ваших менш потрібних речей. Квартира потребує ремонту, але в неї є свої плюси - це теплопостачання від Кадора, металопластикові вікна, поміняні батареї та відокремлена зона відпочинку. Квартиру можна розглядати, як для власного проживання, так і для інвестиції, адже гарне розташування дозволяє отримувати прибутки як від довгострокової, так і подобової аренди.

Французький бульв., 60

Продам 1-комн. квартиру в ЖК 9 Жемчужина, Французский бульвар. Жилой комплекс расположен в 5 минутах ходьбы от моря, Трассы Здоровья. Общая площадь квартиры-46 м.кв. По планировке: кухня-гостиная, спальня, гардеробная, ванная комната. Выполнен качественный ремонт в светлых тонах. Полная комплектация мебели и бытовой техники. Облагороженная, закрытая придомовая территория с местами для отдыха у фонтана, детская площадка. Подземный паркинг. Рядом с домам два супермаркета, аптека, кафе и ресторан, фитнес клуб, стоматология. Звоните, с удовольствием отвечу на ваши вопросы и организую показ!

Французький бульв., 60

Стильна однокімнатна квартира на Французькому бульварі, за пять хвилин ходьби від моря. У квартирі виконано якісний ремонт у світлих тонах. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Планувальне рішення студійного типу забезпечує квартиру додатковим простором та світлом. Зона спальні із виходом на балкон. Прихожа обладнанана великою системою зберігання. ЖК "Девята Перлина" - сучасний житловий комплекс бізнес-класу. Будинок зданий та повністю заселений. Консьєрж-сервіс, відеоспостереження, закрита територія, що охороняється. Величезний двір зі своєю інфраструктурою, парковими зонами, відпочинковими зонами, дитячими майданчиками, фонтаном. Наявність гостьового та підземного паркінгу. Топове розташування будинку в самому затребуваному районі міста. У кроковій доступності кафе, ресторани, торгові центри, супермаркети, дендропарк "Перемоги", траса "Здоровя" та найкращі пляжі міста. Житло ідеально підходить як для життя, так і для орендного бізнесу. Телефонуйте, із задоволенням організуємо Вам показ!

Французький бульв., 60
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК "19 Перлина" будинок бізнес класу на Французькому бульварі, в пяти хвилинах ходьби до моря та траси Здоровя. Здано і повністю заселено. Чудова прибудинкова територія зі своїми парковими зонами, відпочинковими зонами, дитячими майданчиками, фонтаном. Наявність підземного та гостьового паркінгу. Консьєржі, відеоспостереження, закритий та охоронюваний комплекс. У квартирі виконано дизайнерський ремонт у стилі LOFT. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою. Відмінне планування: кухня-вітальня з виходом на засклену лоджію, зонована спальня, санвузол. Панорамне скління. Розташування будинку в самому затребуваному районі забезпечує розвинену інфраструктуру. У кроковій доступності кафе, ресторани, торгові центри, супермаркети, магазини, дендропарк Перемоги, найкращі пляжі міста. Ідеальний варіант для комфортного життя. Телефонуйте, із задоволенням організуємо показ!

Французький бульв., 60

В продаже очень редкое предложение! Просторная 4-комн. квартира на Французском бульваре. ЖК 19 Жемчужина от СК Кадорр Групп, 24 этаж, площадью 190 м.кв. Свободная планировка, состояние от строителей. Можно разделить ее на две 2-комн. квартиры (стену и двери установит застройщик). Панорамное остекление, очень светлая, вид на город, Фонтан и Аркадию и прекрасные закаты, частично видно море Продажа по переуступке.

Французький бульв., 60

Трехкомнатная квартира в ЖК 9 Жемчужина на Французском бульваре. Общая площадь квартиры 134 м2. Квартира двухсторонняя, укомплектована мебелью и всей необходимой техникой. Очень красивый и дорогой ремонт. 2 спальни, кухня-столовая с гостиной, 2 сан узла, большая гардеробные. Дом бизнес-класса, закрытая зеленая территория, которая охраняется, есть подземный паркинг, детская площадка, спортивная площадка. С территории комплекса можно спуститься к морю и Трассе здоровья! На первых этажах комплекса предусмотрены коммерческие помещения, в пешей доступности супермаркет, торговый центр, фитнес клубы

Французький бульв., 60

Двухкомнатная квартира без ремонта в ЖК 19 Жемчужина на 19 этаже. Общая площадь 70 м2. Квартира с видом на море, правильная планировка. Дом сдан в 2017г. Комплекс в пяти минутах от Моря и Трассы Здоровья Закрытая охраняемая территория с видеонаблюдением круглосуточно Детская площадка и комплекс тренажеров для занятий спортом во дворе Туристический район Одессы - Аркадия Вблизи - ТРЦ, магазины, фитнес-клубы, рестораны, аптеки, парк Победы и прочее Вариант для жизни или бизнеса

Французький бульв., 60

Французький бульвар - відмінне місце розташування будинку . Вікна виходять у двір. Бойлер, санвузол- ванна , кондиціонер, плита електрична. Вікна металопластикові. Балкон засклений металопластиком. Батареї чавун. Квартира утеплена зовні. Гарні, великі кладови. Інтернет Тенет. Місце для машини на закритій стоянці.Вся інфраструктура поруч.

Французький бульв., 60

Продам 2-х комн. квартиру в доме бизнес класса ЖК 8 Жемчужина, Французский бульвар. Квартира расположена на 10-ом этаже 23-х этажного дома. Общая площадь- 59 м.кв. Две раздельные спальни, кухня, ванная комната. В квартире выполнен капитальный ремонт. Облагороженная придомовая территория, с детской площадкой и местами для отдыха у фонтана. Подземный паркинг. Жилой комплекс расположен в 5-ти минутах ходьбы от моря и Трассы Здоровья. Звоните!

Французький бульв., 60

4 комнатная квартира с потрясающим панорамным видом на море и авторским ремонтом на Французском бульваре в Девятой Жемчужине. Квартира общей площадью 190 м2 распланирована в большую гостиную зону с кухней , три спальни, детская комната, две гардеробные, два санузла, изысканная ванная комната, топочно-постирочную. Выполнен эксклюзивный ремонт по авторскому дизайн-проекту, с использованием высококачественных материалов. Дорогая мебель, электрические шторы, бытовая техника от лучших мировых брендов, элитная сантехника. Все продумано и исполнено в безупречном качестве и изысканном стиле. Панорамное остекление, тонировка, антиблик.Из всех окон, благодаря панорамному остеклению, открывается захватывающий вид на море. В стоимость квартиры входит 2 паркинга. К морю, трассе здоровья 5 минут медленным шаго. Жилье идеально подходит для людей, ценящих качество, престиж и комфорт. Звоните! Организуем показ в удобное для вас время.

Французький бульв., 60

Житлові комплекси у Одеса

Один з найкращих комплексів в Одесі. 5 хвилин пішки до моря. У продаж квартира з ремонтом в ЖК « 9 Жемчужина» від KADORR. Адреса: Французький бульвар, 60 ( Комплекс 8, 7, 19 Жемчужина ) Загальна площа: 54м² Повністю укомплектована меблями та технікою. •Два кондиціонери • Пральна машина • Холодильник • Телевізор • Духова шафа • Плита • Мікрохвильова піч Тепла підлога: коридор, зона кухні, ванна кімната. Про житловий комплекс: • облагороджена прибудинкова територія • дитячий майданчик та місця для відпочинку • власна служба охорони, • цілодобова відеофіксація на території • система пожежної сигналізації • підземний паркінг

Продажа квартиры в 9 Жемчужина Кадорр Французский бульвар

В продаже отличная квартира у моря! ЖК 9 Жемчужина 141м2 3 спальни Кухня 25м2 Кабинет/ гардеробная 2 балкона Дорогие материалы Закрытый комплекс Подземный паркинг Видео наблюдение Охрана Установлены генераторы в доме К пляжу 200м Показ в любое время 09******81 Александр

9 Жемчужина Французский Бульвар 60

трикімнатну квартиру в 9 перлині на Французькому бульварі Квартира на 18 поверсі, загальною площею 102 метри У квартирі зроблений сучасним ремонтом З вікон квартири відкривається чудовий панорамний вид на море Зручне розташування комплексу, все поряд: море, парк, дитячі та спортивні майданчики, торгово-розважальні центри, Аркадія Всі дорогі меблі та техніка залишається покупцеві. Відмінна пропозиція для життя У будинку є паркінг, територія, що охороняється. У кроковій доступності море, парк Перемоги, торгові центри Gagarin Plaza та Kador, магазини Сільпо та Таврія В, спортклуб, кінотеатр та Аркадія з усією розважальною та клубною інфраструктурою. Транспортна розвязка у будь-який кінець міста. Телефонуйте, покажемо. Допоможемо швидко та безпечно купувати нерухомість будь-якого рівня в Одесі! Не відкладайте на завтра, що можна зробити сьогодні. Фісинчук Євген, Компанія Stage Development.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 230000.0 USD

В продаже однокомнатная квартира в клубном доме элит класса на французском бульваре . Общей площадью 49, 9 м2 в квартире выполнен ремонт , установлен двухконтурный котел , оборудована душевая . Дом находится на закрытой охраняемой территории имеется подземный паркинг , развита инфраструктура.

Французский бульвар, 60, Аркадия, Одесса, Одесская 142209.0 USD

Двухкомнатная квартира на Французском бульваре, в ЖК премиум-класса "9 Жемчужина" от строительной компании Kadorr Group. Общая площадь квартиры 76 метров, квартира расположена на 11 этаже 23 этажного дома. Квартира распланирована в две спальни, кухню, с/у и гардероб. Вид на море, до которого менее 10-ти минут ходьбы. Огромным преимуществом этой квартиры является ее месторасположение. В Приморском районе Вас окружают море, парки, торговые центры и все заведения для комфортного проживания. Территория комплекса охраняется и закрыта от посторонних. Ведется круглосуточное видеонаблюдение. На территории комплекса предусмотрены зоны отдыха и прогулок. Отличная транспортная развязка и паркинг.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 165000.0 USD

Продам однокомнатную квартиру в Королевских садах Французский Бульвар Малоэтажный дом . В элитном комплексе , охраняемая территория. К морю 6 мин. 1ком 50м2 квартира с ремонтом в светлых тонах. АГВ, система кондиционирования-умный дом. Цена 146.000у.е Оформление 0% Комиссия менее 5% С уважением, Рожко Даниил.

Французский бульвар, 60, Аркадия, Одесса, Одесская 146000.0 USD

64727 Дизайнерська квартира на Французькому бульварі ЖК "8 Перлина" Квартира загальною площею 55 метрів. Розпланована на кухню студія та окремо спальна кімната. Є всі меблі та техніка. Вид на місто. Відмінний варіант для життя чи під оренду. Історичний центр міста, розвинена інфраструктура. Телефонуйте.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 80000.0 USD

Предлагается к продаже однокомнатная квартира в 9 Жемчужине на Французском бульваре общая площадь 47 квадратных метров квартира очень светлая и просторная, распланирована в отдельную спальню и кухню-студию есть балкон, вид в сторону моря, на красивую придомовую территорию комплекс закрыт от посторонних и круглосуточно охраняется есть подземный паркинг Для просмотра и покупки квартиры звоните Ирина Смагина Компания "ДНК Нерухомості"

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 65000.0 USD

id 24018 8 Перлина на Французькому бульварі. Середній поверх. Повноцінна квартира на 8 поверсі. У квартирі вбиральня, санвузол (душова), кухня-вітальня та дві спальні. У квартирі найсвіжіший якісний ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка, все входить у вартість квартири. Вікна виходять на місто. Встановлено теплолічильник на опалення, лічильник на світло двотарифний (день/ніч). Закрита територія, що охороняється. Підземний паркінг. До пляжу 10 хвилин пішки.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 120000.0 USD

08599 Квартира в 2 рівнях з великою терасою та видом на море! ЖК Королівські сади на Французькому бульварі. Площа 450 м2, 5 кімнат, 4 с\у, 2 вбиральні, 2 великі тераси. 1 рівень: вітальня-кухня-студія, санвузол. 2 рівень: 4 спальні, 2 з/в, 2 вбиральні, підсобне приміщення. Майстер спальня з гардеробною та санвузлом (джакузі, душова, унітаз, біде, раковина), спальня/ дитяча, дитячий блок з 2х дитячих кімнат з санвузлом 3 рівень: відкрита тераса 100 метрів + закрита тераса 50 метрів, санвузол. Повна автономність, завжди світло, вода, опалення, є центральний генератор. Свої накопичувальні баки води в паркінгу, двофакторне очищення води: питна на кухні та з крана очищена та помякшена вода. Абсолютно всі меблі та техніка-нова, від провідних фірм виробників. Дорогий якісний ремонт, в обробці використовувалися натуральні матеріали (мармур, онікс). Гарний вид на море, територія, відеоспостереження. 2 місця у підземному паркінгу.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 1349000.0 USD

Продам! Такий варіант - велика рідкість, саме в цьому елітному районі і саме в цьому комплексі, Дана квартира! стан від будівельників під чистову обробку за гарною ціною, тому спланувати та виконати ремонт ви зробите абсолютно під себе. На французькому бульварі біля моря пропонується до продажу 2 кімнатна квартира в 8 перлині секції 2, на 2 поверсі. Фактична площа квартири 62 метри. Квартира правильного планування, дві просторі роздільні спальні. кухня 12 метрів, є балкон, де ви зможете і насолоджуватися морським бризом. Територія комплексу перлин на французькому бульварі також є розкішшю - впорядкована територія Телефонуйте показ організуємо у зручний для Вас час

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 73000.0 USD

У продажу 3-кімнатна квартира в закритому елітному комплексі на Французькому бульварі. Квартира двостороння. Панорамне скління. Велика кухня-вітальня, 3 окремі спальні, 2 вбиральні, 2 сан.вузли, 2 балкони. Прямий вид на море. Оснащена всіма необхідними меблями та технікою. За окрему плату є місце у підземному паркінгу. Закрита територія, відеоспостереження, консьєрж. Курортний район: прекрасна набережна, пляжі, ресторани, кафе, торгові та розважальні центри, спортклуби, кінотеатр, аквапарк, транспортна розвязка все в кроковій доступності.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 204000.0 USD

id 24212 Житловий комплекс "7 Перлина" на Французькому бульварі. Стильна 1-кімнатна квартира в престижному районі Одеси. У квартирі виконано новий якісний ремонт. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. З усіх вікон прямий вид на море. Закрита територія з відеоспостереженням, підземним паркінгом. За 5 хвилин ходьби від моря.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 80000.0 USD

ЖК 8 жемчужина / Французский бульвар/ Аркадия Прямой вид моря В продаже 3-комн. квартира, площадью 132 м.кв. Три спальни Две гардеробных комнаты. Кухня-гостиная. Два санузла. Выполнен ремонт, есть необходимая мебель и техника. Цена 205 тыс.

Французский бульвар, 60, Приморский, Одесса, Одесская 205000.0 USD
1 - 24 з 47 результатів