бульв. Українки, 28а

Продаж 2-кімнатної квартири по бульвару Лесі Українки 28а. Площа : 74.5/25.9/28.3кв.м. Дизайнерський ремонт. Використані дорогі матеріали, меблі за індивідуальним замовленням. Кухня - студія, обладнана меблями та технікою найкращих європейських виробників - Scavolini, Bosh, Electrolux, Liebherr. Спальна кімната та окрема гардеробна, яка може бути обладнана в додаткову житлову кімнату. В кімнатах дубова паркетна дошка. В квартирі 2 санвузли. Встановлена італійська сантехніка, душова кабіна з гідро масажем та ефектом сауни. Простора лоджія з підігрівом підлоги. Зовнішнє утеплення стін. Тепла підлога по всій квартирі, крім кімнат. Броньовані двері класу А. Вбудований сейф. Тихий доглянутий двір, шлагбауми на вїзді. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лесі Українки бульв., 28А

Вашій увазі пропонується 2-кімнатна квартира у самому центрі міста!!! Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура, супермаркет, дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, відділення банків, ресторани, станція метро Печерська, в 20 хвилинах пішої ходи ботанічний сад. Будинок цегляний, спеціальний проект, кімнати роздільні, у ванній вікно!!! Друга лінія від бульвару, тихий зелений двір. Квартира під ремонт. Комісія АН 3%. Чекаємо Вас на перегляді!

Лесі Українки бульв., 28а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

В престижном районе Киева к продаже предлагается двухкомнатная квартира на бульваре Леси Украинки. Дом расположен внутри двора ,далеко от проезжей части, но в непосредственной близости метро Печерская. Комната раздельные, в кухне и в одной из комнат ,заменены окна на металлопластиковые. Чистый подъезд, приветливые соседи, ухоженный двор. В квартире два балкона. Квартира свободна и готова к продаже. Район с очень хорошо развитой инфраструктурой. Рядом есть абсолютно всё для комфортной жизни. Показы в удобное для вас время. По дополнительному запросу пересылаю видео. Звоните с удовольствием отвечу на все дополнительные вопросы.

Лесі Українки бульв., 28а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продам 2 х кімнатну, м. Печерська по бульв. Лесі Українки 28а квартира з ремонтом і технікою, дві окремі кімнати, два балкони, санвузол роздільний, ванна з вікном, є комора.з вікон чудовий краєвид на Дніпро

продам 2 х кімнатну, м. Печерська по бульв. Лесі Українки 28а

Житлові комплекси у Київ