вул. Кондратюка, 5

ЖК «Міністерський», Оболонь, вулиця Юрія Кондратюка 5 Пропонується в оренду 1-кімнатна квартира 45 м.кв., 12 поверх, в чудовому стані, в екологічно безпечній зоні з чистим повітрям. Мебльована, обладнана всім необхідним для комфортного проживання. Простора, затишна кімната з телевізором, повноцінним великим двоспальним ліжком. Передбачено гостьове спальне місце: крісло-ліжко. Сучасний комплект меблів дозволяє розмістити значну кількість речей. Окреме робоче місце. Лоджія може використовуватися як усамітнений робочий кабінет. Кухня укомплектована меблями та усім необхідним для домогосподарства, зустрічі гостей, приготування і зберігання їжі, продуктів харчування тощо. Санвузол сумісний, автономний підігрів води (бойлер), пральна машина, ванна з душем, сантехнічні засоби тощо. Водопостачання здійснюється з артезіанської свердловини. Швидкісний Інтернет з Wi-Fi ролтером, кабельне TV, кондиціонер. Персональні лічильники на всі види послуг. Помірна вартість комунальних послуг, особливо в опалюваний сезон. Будинок новий, сучасного проектування та інноваційних технологій, дуже теплий, охоронювана територія, ландшафтний дизайн двору, бруківка, можливість для паркування автомобілів, три ліфти. Зручна транспортна розв’язка, поруч зупинки усіх видів громадського транспорту, супермаркети, магазини, лікарня, зони відпочинку, ринок, інші об’єкти інфраструктури. Обмеження: квартира не призначена і не пристосована для проживання з домашніми тваринами, малолітніми дітьми. Комісія 50%

Оренда 1к квартири ЖК "Міністерський"

Сдам очень уютную 1 ком. квартиру по адресу: ул. Юрия Кондратюка, 5 ЖК «Министерский» (Минский массив, Оболонский район). Квартира очень теплая, в ней есть все необходимое для комфортного проживания (стиральная машинка, бойлер, холодильник, микроволновка, духовка, телевизор, НОВЫЙ диван). Общая площадь 44 кв.м., просторная, есть застекленный балкон. Установлены счетчики на воду, электроэнергию и тепло. Дизайн квартиры в светлых тонах. Дом полностью заселен, шумные работы не ведутся. Чистая и закрытая территория, хорошие детские площадки. Есть крытый паркинг - служит укрытием! Очень развита инфраструктура комплекса: поликлиника, новая почта, розетка, фора, аптеки, кофейни и много другое. В пешей доступности садики и школы. Хорошая транспортная развязка: 20 мин. до Подола, 15 мин. до станции метро «Минская» и «Оболонь», Вышгород 15 мин. В непосредственной близости от комплекса находятся лес, озера и парковые зоны. По оплате: 14 000 грн. + залоговые + коммунальные + комиссия 50%. Приглашаю на просмотр с 15 мая. Фотографии полностью соответствуют. Звоните, с удовольствием отвечу на все Ваши вопросы! 09******34 Катерина Всем добра!

Сдам 1 ком. кв. ул. Кондратюка, 5 ЖК «Министерский»

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається простора, затишна 1 кімнатна квартира в ЖК "Міністерський", вул. Юрія Кондратюка,5, Оболонський район. В хорошому стані. Площа: 45 кв. м., 12 поверх 25 поверхового будинку. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Великий балкон засклений. Багато вільного місця, квартира не заставлена зайвими меблями. Бойлер, електро плита. Відмінне місце. Відмінна інфракструктура: поруч супермаркети, ринок, ліс, озеро, кафе, ресторани, 20 хвилин на транспорті до метро "Мінська". А також понад 10 маршрутних таксі до інших станцій метро (Почайна, Вокзальна, Шулявка, Нивки, Майдан Незалежності, Лукянівка, Контрактова площа). Ціна 13000 грн.

Здається простора 1 кімн.кв.в ЖК  "Міністерський"

✅АКТУАЛЬНА!!! • 1 кімнатна, ЖК Міністерський, вул. Кондратюка, 5, поруч ЖК Яскравий, Оболонь • Якщо ви хочете жити в дійсно якісній квартирі – ця пропозиція для вас. • 46 м кв: найкраща з можливих у комплексі. • Повноцінна квартира з окремою спальнею та кухнею. • Низький поверх, що важливо у наш час. • Великий балкон, де влітку можна облаштувати у кабінет чи зону відпочинку. • 2-ві великі шафи для речей. • Помічники в побуті: телевізори, пральна машина, бойлер, кондиціонер, фільтр для води, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина. • Лічильники на все – платіть тільки за те, чим користуєтесь. • Гарний вид у двір. • Безпека: в будинку консьєрж, охорона, на території камери нагляду. • Один з кращих житлових комплексів: • Зелений, з крамничками, кав’ярнями та салонами краси. • Природа: парк навколо комплексу, озеро, спортивні майданчики. • До метро Мінська та Героїв Дніпра 15 хвилин. • Орендуйте для себе тільки найкраще! Для бажаючих є відео-огляд квартири. Найкращі у світі господарі чекають на вас. Приходьте, вам сподобається.

Кондратюка Юрія вул., 5

Адрес- Кондратюка 5 ЖК Министерский комплекс Сдается с 15.05 с 17ч -2х комнатная квартира в отличном состоянии после ремонта со всей необходимой мебелью и бытовой техникой Лоджия застекленна Есть счетчики тепла Цена 14000грн.торг. Комиссия договорная- AlexRielt Оплату последнего месяца можно разделить на 2-3пл

Сдается с 14.05-2х комн.кв.Жк Министерский Минский Кондратюка