вул. Жилянська, 59

Актуально.можливі перегляди 4к.квартира у серці Києва ЖК "Дипломат-хол" Жилянська 59 Найближчі станції метро: Університет, Вокзальна Квартира здавалася в оренду, жили дипломати, посли, локація сприяє цьому. Наше планування: кухня-вітальня, кабінет, 2 спальні. І так маленька екскурсія по квартирі: при вході в коридорі 2 вбиральні, заходимо у вітальню з каміном і сідаємо в мякі мегакомфортні крісла та диван, відпочиваємо, вихід на лоджію. На кухні вся техніка вбудована Miele, меблі з натурального дерева. 2 санвузли (ванна та душ кабіна) та 3 кімнати, повно шаф, скрізь кондиціонери.

Жилянська вул., 59

Здам в оренду 1 кімнатну квартиру в сучасному комплексі Дипломат хол вул. Жилянська 59 Видова квартира 66 м2, де с/ вузол 8м, кухня 14. Дизайнерський ремонт, побутова техніка. Відео нагляд території. Консʼєрж у парадному.Пишіть/ телефонуйте на вайбер 050 або телеграм/ вацап 093. Без посередників

Жилянська вул., 59

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда євродвушки ЖК Дипломат Хол Адреса: вул. Жилянська 59 Загальна площа: 70м2. 9 поверх Планування: окрема спальня, кухня-вітальня, с/в Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання : Плита, витяжка, пилесос, духова шафа, долодильник, пральна машина, посудомийна машина Добре розвинена інфраструктура. Поруч: садок, школа, дитячі майданчики, магазини, кафе, банк, пошта та багато іншого. Зручне транспортне розвязування. Поруч зупинка транспорта.До метро Вокзальна, Університет 15 хвилин пішки

Жилянська вул., 59

Без %Хочете жити в центрі Києва і водночас не помічати суєту міського руху, ніколи не турбуватися про свою безпеку? Саме так, почувають себе Люди , що живуть у Дипломат Хол. В кращій частині цього комплексу є пропозиція саме для Вас.Світла, простора однокімнатна квартира з панорамними вікнами з гарним краєвидом на місто. Укомплектована меблями та технікою.Максимально комфортно та грамотно розплановано : кухня-вітальня, спальня відокремлена, гардеробна, велика спільна ванна кімната, гостьовий санвузол, кондиціонер.Елегантна вхідна група. Пристойні сусіди. В будинку є всі необхідні сервіси: -ресторани -хімчистка -побутові послуги -салони краси -офіси -консьєрж служба -служба охорони -закрита прибудинкова територія. Підземний паркінг з прямим доступом. Відмінна інфраструктура та транспортне перехрещення роблять цю квартиру ідеальну для комфортного життя. На відстані пішої ходи три станції метро- Вокзальна, Університет, Площа Українських героїв. Якщо У Вас виникли питання телефонуйте і я відповім .Один дзвінок і квартира стане Ваша,встигніть забронювати! Орендна плата+ залогова+комунальні

Жилянська вул., 59

Запрошуємо вас на огляд цієї прекрасної та стильної 2-кімнатної квартири-студіо в престижному житловому комплексі бізнес-класу "Дипломат Хол", розташованому у центрі Києва на вулиці Жилянська, 59. Ця квартира розташована на 12-му поверсі і має чудове планування з окремою спальнею, кухнею-вітальнею та двома санвузлами з душовою кабіною та ваною. Ми також розглядаємо орендарів з тваринами за умови подвійного залогу. Житловий комплекс "Дипломат Хол" забезпечує високий рівень комфорту та безпеки зі своєю власною внутрішньою інфраструктурою, службою охорони, цілодобовою рецепцією та відеоспостереженням. Територія комплексу є закритою, а доступ до підземного паркінгу можна отримати прямо з ліфта. Локація цієї квартири є ідеальною. Поруч розташовані бізнес-центр "101 Tower" і спортивний комплекс "Sport Life". Транспортна розвязка знаходиться всього за кілька хвилин ходьби, а найближчі станції метро - Вокзальна, Університет та Олімпійська. Також у непосредній близькості знаходяться парк імені Т. Шевченка та ботанічний сад. Ця квартира готова до перегляду та заселення. Не втрачайте можливості насолодитися комфортним життям у самому серці Києва! Чекаємо на ваш дзвінок для узгодження перегляду. Комісія агентства становить 50% від одного місячного платежу. Код оголошення: RF-2-884-154.

Оренда квартири ЖК Дипломат Холл парк Університет Вокзальна Жилянська

ЖК "Дипломат Хол", Пропонується 3-х кімнатна квартира з гарним сучасним ремонтом, 2 великі роздільні спальні та кухня-студіо; 100 кв. м загальна площа квартири, балкон і 2 суміщених санвузол. В квартирі вбудовані шафи-гардеробні, кондиціонери, сигналізація; вікна виходять у двір. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Поряд Ст.м "Університет".

Жилянська вул., 59

Здається в оренду розкішний пентхаус в ЖК "Diplomat Hall" по вулиці Жилянська 59. Дизайнерський ремонт, стримані тони, стиль модерн! Елегантні меблі від італійського бренду,кухонна техніка від преміум-класу від німецького бренду, мармурова підлога з підігрівом, авторський художній розпис стін у зимовому саду та головному холі. Центральна зона будинку-великий хол 120м2. Він включає зону біля каміна, їдальню з відкритою кухнею і бібліотеку. У квартирі дві ізольовані спальні з гардеробними та майстер-ванною, в одному із санвузлів знаходиться джакузі з панорамним видом на Київ. У квартирі є : - зимовий сад із власною кухнею, виходом на терасу та з додатковим виходом з квартири; - вітальня з каміном - бібліотека - кухня-студія - 2 гостьові санвузли - 2 гардеробні кімнати - тераса - 90м2 Деталі: - система умні дім - центральне опалення - електричний підігрів підлоги, внутрішньопольні радіатори (конвектори) - встановлена система фільтрації, очищення та помякшення води - встановлена система кондиціювання, мікроклімат - індивідуальний доступ на поверх Після ремонту практично ніхто не жив. Здається вперше! У будинку є підземний паркінг, паркомісце входить у вартість! #315917331344

Жилянська вул., 59

Без комісії! Квартира меблюється індивідуально під орендаря, у найкоротший термін! Вашій увазі пропонується чудова 4-х кімнатна квартира 165 метрів, яка розташована на 3- му поверсі 17 поверхового будинку.вікна виходять на вулицю Гайдара та у двір на дитячий майданчик.В квартирі 3 санвузли, вся побутова техніка (включаючи винний холодильник), пральна машина, машинка для сушіння одягу, вбудовані шафи, гардеробна, система кондиціювання, система водоочищення. Підлога з підігрівом. Можлива оренда під офіс. The apartment is furnished individually for the tenant, in the shortest possible time! We offer to your attention a wonderful 4-room apartment of 165 meters, which is located on the 3rd floor of a 17-story building. The windows overlook Gaidar Street and the yard to the childrens playground. The apartment has 3 bathrooms, all household appliances (including a wine refrigerator), a laundry car, clothes dryer, built-in wardrobes, wardrobe, air conditioning system, water purification system. Heated floor.

Жилянська вул., 59

Здається 2-х кімнатна-студія по вул.Жилянська 59. 13 поверх 14 поверхового будинку. Площа 76\44\15. Квартира обладнана дорогими меблями та технікою. Кондиціонери. Два балкони засклені. В будинку своя котельня. У внутрішньому дворі є дитячий та спортивний майданчики. Дім охороняється. Орендна плата-800$, без комісії. Квартира вільна. Ключи в наявності. Перегляди по домовленості. Сдается 2-х комнатная студия по ул.Жилянская 59. 13 этаж 14 этажного дома. Площадь 76\44\15. Квартира оборудована дорогой мебелью и техникой. Кондиционеры. Два балкона застеклены. У дома своя котельная. Во внутреннем дворе есть детская и спортивная площадка. Дом охраняется. Арендная плата-800$, без комиссии. Квартира свободна. Ключи на руках. Просмотры по договоренности. Смотрите другие наши объявления.

2-кімн.-студія. Жилянська (Жилянская) 59. Дипломат Холл

Київ, Жилянська, 59, Дипломат Хол В квартирі виконаний шикарний дизайнерський ремонт.Панорамні вікна. Планування: Простора вітальня Майстер-спальня 2 окремі спальні, Вбудована кухня 3 санвузли(дві ванні кімнати: джакузі та тропічний душ) З усією побут.техніка: Посудомийна машина Холодильник Варильна поверхня Духова шафа Ппральна машина Сушильна машина. Є винний шафа, Фільтри води Сигналізація Кондиціонери. Також розлядаються варіанти офісу закритого типу. Телефонуйте або пишітьть в месенджери! оперативний перегляд.

Дипломат Хол, VIP апартаменти, Жилянська,(можливо під офіс), 3к, 160м2

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира. Вул. Жилянська 59 11/14, 133, 8 кв. з VIP ремонтом у класичному стилі. Дорогі стильні меблі, вся побутова техніка, бойлер, кондиціонери. 3 вбиральні кімнати. 1. Спальня 25м.кв., вбиральня, двоспальне ліжко, комод. Вихід на балкон. 2. Спальня 21м.кв., вбиральня, двоспальне ліжко. 3. Кухня-студія 45м.кв., 2 дивани, один розкладається, кухонний острівець. Вихід на балкон. Гарний вид на місто. На території комплексу є дитячий та спортивний майданчики, тренажерний зал. Зроблено косметичний ремонт. Вартість 1000 $. Без комісії. Квартира є актуальною. Перегляди за домовленістю. Предлагается в аренду 3-х комнатная квартира. Ул. Жилянская 59 11/14, 133, 8 кв.м. с VIP ремонтом в классическом стиле. Дорогая стильная мебель, вся бытовая техника, бойлер, кондиционеры. 3 гардеробные комнаты. 1. Спальня 25м.кв., гардеробная комната, двухспальная кровать, комод. Выход на балкон. 2. Спальня 21м.кв., гардеробная комната, двухспальная кровать. 3. Кухня-студия 45м.кв., 2 дивана, один раскладывается, кухонный островок. Выход на балкон. Красивый вид на город. На территории комплекса есть детская и спортивная площадки, тренажерный зал. Сделан косметический ремонт. Стоимость 1000$. Без комиссии. Квартира актуальна. Просмотры по договоренности. Смотрите другие наши объявления.

Без % 3-комн. Ул. Жилянская (Жилянська) 59 Дипломат Холл

Житлові комплекси у Київ