просп. Героїв Сталінграда, 24

Пропонується в оренду 3 кімнатна панорамна квартира 88 кв.м.цегляній будинок.Всі вікна з виглядом на Дніпро і церкву. Квартира має чудовий вигляд і дуже охайний стан. Всі кімнати окремо. 2 с/у, бойлер, вся необхідна побутова техніка, новий холодильник, меблі, 2 нових кондицінера, сейф. В будинку 3 ліфта,консьерж,цілодобове відеоспостереження,інтернет оптоволокно(працює при відключені електроенергії) ,підземний і наземний паркінг.Сільпо 5 хвилин. Поруч одна з найкрасивіших набережних Києва-Оболонська, парк Наталка-10 хвилин пішки,блізько дитячі садочки,школи. Метро Мінська 7хв.пішки

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24

Аренда четырехкомнатной квартиры в Оболонском районе по проспекту Героев Сталинграда 24. Расположена на 4-м этаже, планировка: кухня-студия, совмещенная с гостиной, 2 раздельные спальни, кабинет, 2 с/у с ванной и душевой кабиной, сауна. Полностью оснащена мебелью и бытовой техникой: кондиционирование, стиральная машина, посудомоечная машина, духовой шкаф, холодильник, плазменные телевизоры, кофе-машина. Окна выходят во двор и на набережную. Дополнительно оплачиваются коммунальные платежи. Развита инфраструктура: рядом рестораны, набережная Днепра, парк, метро Минская, Оболонь пешей доступности.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда 1-кімн. квартири в Оболонському районі на проспекті Володимира Івасюка 24, Оболонська Набережна. 18-й поверх, 46 кв м.Квартира зі свіжим ремонтом, здається вперше, з гарними меблями, все чисте, нове. Квартира затишна, світла, тепла. Є вся побутова техніка, новий потужний кондиціонер, навіть принтер.У ванній кімнаті нова пральна машина Bosch, гарна сантехніка, змішувач з термостатом, новий потужний бойлер з wi-fi управлінням. На кухні посудомийна машина Bosch також з управлінням wi-fi, духовка, гарна потужна витяжка, подрібнювач відходів Franke у мийці, дуже зручна велика мийка Kraus, якісна система фільтрування води. В квартирі добре розведений інтернет, є декілька інтернет розеток для можливого провідного зʼєднання для швидкісного інтернету, 1 Гб/с інтернет. Спальне місце в кімнаті - нове двоспальне ліжко. Є букова шведська стінка з матом для занять спортом. Є гардеробна кімната і достатньо місць зберігання і шаф. Біля квартири є передпокій-коридор, у якому за необхідності можна зберігати велосипед або самокат для прогулянок, з двору вихід одразу на набережну. В домі є підземний паркінг, за необхідності можна паркувати авто. Код обєкта 11200279

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24

✅ВІДЕО-ТУР ✅Простора✅ 3-к квартира на набережній, Оболонь, просп. Героїв Сталінграда, 24 Про квартиру: • Якісний ремонт. • Кухня, вітальня, 2 спальні, 2 поєднані санвузли, великий засклений балкон. • Вбудована кухня із побутовою технікою. • Ліжка з ортопедичними матрацами. • Встановлено кондиціонери. • У коридорі містка шафа-купе • Дуже світла та тепла. • Гарний вид з вікна.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24

Ідеальне поєднання престижу та зручності чекає на вас! Довгострокова оренда розкішної 4-кімнатної квартири у VIP-будинку площею 168 квадратних метрів всього за кілька кроків від метро та набережної Дніпра. Адреса :посп. Володимира Івасюка, 24 (колишня Героїв Сталінграду). Елегантний інтерєр, панорамні вікна із захоплюючим виглядом, сучасна техніка та зручності – все це робить це місце ідеальним вибором для вишуканого проживання. Насолоджуйтеся затишком та зручністю на найвищому рівні. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24

Ексклюзив! Без % Пропонується, видовий пентхаус в 3 рівні з терасою. Дві квартири на поверсі. В квартирі виконаний сучасний, якісний, дизайнерський ремонт, який робили для себе. Система "Розумний будинок". Система кондиціонування, встановлені фільтри на очистку води, зоноване освітлення по всій квартирі. Охорона. Повна комплектація меблями, технікою та посудом, від провідних виробників. Є все необхідне для комфортного життя. Планування: 1-рівень: простора кухня-студія , дитяча кімната, гостьова сальня, гардероб, ванна кімната; 2-рівень: майстер спальня з ванною кімнатою, кінозал з гардеробом, пральна кімната; 3-рівень: кабінет, кладова, вихід на терасу, з неймовірним видом на набережну. Квартира дуже світла, простора та тепла. Все продумано до дрібниць. Поруч наземна парковка та підземний паркінг. Оболонська Набережна, Парк для відпочинку -Наталка. Розвинена інфраструкура та транспортне сполучення, ст.м Мінська 5хв. Перегляди по домовленості. Довгострокова оренда. Без тварин.

Івасюка, 24