Кловський узвіз, 7

Здаю простору однокімнатну квартиру у престижному хмарочосі у центрі міста Carnegie Tower (метро Кловська, найвища житлова будівля в Україні).Квартира розташована на 35-му поверсі 47-поверхового будинку з підземним паркінгом, охороною та швидкісними ліфтами.Загальна площа квартири 83 кв. Перегородкою відділена зона спальні. В квартирі 2 великі ванні кімнати, гардеробна кімната, простора кухня-студія. Квартира повністю мебльована, є все необхідне для комфортного проживання.Панорамні вікна з розкішним видом на Дніпро, Лавру, Батьківщину-мати, видно всі мости Києва. Висота точки огляду 105 м, лінія горизонту приблизно 30-35 км, такий панорамний огляд можливий лише на повітряній кулі. З побутової техніки: індукційна плита, духовка, холодильник, електрочайник, кондиціонер, пилосос, пральна машина, міні праска. Зручне розташування: пішки 5 хвилин до метро Кловська, 10-15 хвилин до Маріїнського парку, Бесарабського ринку, ТРЦ Гуллівер та Арена.

Кловський узвiз, 7

Простора видова квартира з сучасним ремонтом у центрі Києва. Обладнана усією необхідною сучасною побутовою технікою, встановлена аудіо-система, вбудовані колонки у стелю. Багато варіантів освітлення, вид на місто, панорамні вікна. Велика гардеробна кімната, технічна кімната з пральною машиною, 2 санвузли (ванна та душ), простора вітальня з великим модульним диваном, кухня з вбудованою технікою, спальня з шафами-купе. Квартира обладнана преміальною потужною системою кондиціонування. Кухня та санвузли з підігрівом підлоги. Квартира дуже світла та затишна, підійде як для однієї людини, так і для молодої сімʼї. Вітальня з великою зоною відпочинку ідеальна для проведення часу у компанії друзів та прийому гостей. Варто побачити вживу :) ЖК Carnegie з ресепшеном та охороною. У домі наявні 3 швидкісні ліфти. Також, за додаткову плату, пропонується паркомісце на рівні В2, яке також слугує укриттям (ціна за домовленістю сплачується додатково). Пропозиція від власника, ріелторів прошу не турбувати!

власник
Кловський узвiз, 7

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До вашої уваги пропонується приміщення в оренду за адресою вул. Кловський узвіз 7 ЖК Carnegie centre. Квартира знаходиться на зручному девятому поверсі площею 83 квадратних метрів правильної прямокутної форми. Світлий ненавязливий дизайн приміщення підійде для різних видів діяльності: косметологія, адвокатура, програмування, а також для офісів закритого типу. Квартира обладнана сучасною технікою, що забезпечить автономне функціонування офісу. Наша пропозиція це перш за все безпека вашої діяльності, бо саме місце розташування чудово захищено сучасними засобами протиповітряної безпеки. В комплексі є дворівневий паркінг де можна орендувати місце для вашого авто. Звертайтесь наша пропозиція обовязково вам сподобається, телефонуйте з радістю презентую наш варіант.

Кловський узвiз, 7

Здам в оренду 4-кімнатну квартиру (велика кухня-зал і три спальні) за адресою Кловський узвіз 7 на 35 поверсі 135 кв. метрів. Зроблено дизайнерський ремонт 2022 року найякіснішими матеріалами: -укомплектована вбудованими шафами, кухнею, елітною сантехнікою та всією побутовою технікою преміум класу Bosch Liebherr Toshiba Philips, -індукційна варильна поверхня, -вбудована кавоварка на WiFi, -вбудована духова шафа з мікрохвильовою, -вбудований холодильник, -вбудований морозильник під стільницю, -вбудована посудомийна машина з полегшеним відкриванням від дотику, -двоступінчаста фільтрація води, а також фільтр зворотного осмосу для питної води на електронасосі в кухонний змішувач Blanco над раковиною Blanco, -є домофон з WiFi та двома камерами. -високошвидкісний інтернет, -супутникове ТБ та IPTV, телевізійна панель 4к Philips 70 дюймів. У спальнях на підлозі паркетна дошка Tarkett, в інших приміщеннях італійська плитка керамограніт з підігрівом, на стінах декоративна штукатурка Oikos, італійські міжкімнатні двері, іспанські радіатори опалення з регуляторами температури, панорамні алюмінієві енергозберігаючі вікна, підвіконня зі штучного каменю. Приголомшливий панорамний вид на місто, Дніпро та Київське водосховище з висоти пташиного польоту. Швидкісні ліфти у будинку. Є підземне паркомісце з ліфтом з паркінгу. У пішій доступності метро, ​​магазини, урядовий квартал. №4585

Аренда 4х комн ЖК Carnegie Tower Кловский спуск 7 (135м2)