Зарічанська вул., 14/1

Здам 2к квартиру Євро ремонт Меблі Техніка Для порядних людей Без тварин За детальною інформацією звертаєтесь по телефону або пишіть на Viber

Зарічанська вул., 27

Оренда квартири по Зарічанській. 1 кімната, без тварин. Меблі та техніка присутні для комфортного проживання. Оплата перший місяць + депозит.

Оренда квартири Виставка

Заречанская улица, 14/2, Хмельницкий, Хмельницкая 5000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 кім. Квартира ЖК Набережний квартал 7/10 Вікна виходять в двір. Присутня вся необхідна техніка та меблі . В дитячій кімнаті ліжко розкладається на 2 спальних місця. Комунальні послуги дуже маленькі. Зручне місце розташування. Без тварин Заселення з 1 червня!! Ціна 16000

Заречанская улица, 11, Хмельницкий, Хмельницкая 16000.0 UAH

1к.квартира. Зарічанська. Коледж. 2/10. Ремонт. Меблі, холод, пралка. Телевізор на кухні і в кімнаті. Мікрохвильовка.

Гарна квартира в новобудові

Здаємо в довгострокову оренду 2к квартиру, вул. Зарічанська, ЖК Віденський. Новобудова, укомплектована необхідними меблями та технікою, хороший ремонт, зручний та комфортний 5-й поверх. Здається порядним місцевим людям без тварин. Показ по домовленості, додаткова інформація за телефоном.

Заречанская улица, 3/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 15000.0 UAH

Здається в довгострокову оренду квартира на 77 квадратів .В набережному на 8 поверсі. Квартира з меблями та технікою.

Зарічанська вул., 11

Здається 1к квартира в районі Виставки, вул. Зарічанська, навпроти коледжу. Близько до Центру. Новий обжитий будинок, від якісного забудовника. Індивідуальне опалення, тепла підлога. В квартирі зроблений сучасний ремонт. Зонована кухня. Гардероб. Укомплектована всіма меблями та технікою. Біля будинку є спортивний майданчик, річка, паркомісця. Шукаємо порядну сімейну пару, без домашніх тварин. Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд!

Заречанская улица, 3/3А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 12500.0 UAH

1 кімнатна квартира Район Центр Вул Зарічанська 26 Новобудова Євро ремонт Меблі Техніка Для порядних людей Індивідуальне Опалення Тварини по домевленості Ціна 10000+кп Поряд,Трц,супермаркети,школа,садик,нова пошта,магазини,кафе За детальною інформацією звертайтеся за вказаним номером в оголошенні Олександр АН КупиДом

Оренда 1 кімнатної квартири Зарічанська

Здається в оренду гарна затишна 1к квартира, загальною площею 53 кв.м. розташована на 3 поверсі. Облаштована всіма необхідними для комфортного життя меблями та технікою: телевізор, пральна машинка, кондиціонер, газова плита. Квартира охороняється сигналізацією. За більш детальною інформацією - телефонуйте.

Заречанская улица, 22/3, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 9000.0 UAH

Здається в оренду однокімнатна квартира по вул. Зарічанській. Для пари або однієї людини без домашніх тварин. Новобудова, перша здача. Є всі необхідні меблі та техніка.

Довгострокова оренда 1к квартири

Житлові комплекси у Хмельницький

Оренда однокімнатної квартири в районі коледжу по вулиці Зарічанській. ПЕРША ЗДАЧА !!! Меблі, техніка все необхідне, для сімейної пари, без тварин. Телефонуйте , проведу оперативний показ, ключі на агенції.

Заречанская улица, 3/3А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 15000.0 UAH

Здається 1 к.к. Виставка. Євроремонт.Індивідуальне газове опалення. Котел. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Розвинута інфраструктура. Поруч зупинки, магазини.

Зарічанська вул., 11

Здається в оренду 1-кімнатна квартира по вул. Зарічанській. Є необхідні меблі та техніка для проживання. Район з розвинутою інфраструктурою. Поруч набережна, торговий центр Оазис, магазини, аптеки, банки, школи, садочки .

Оренда 1 кім Зарічанська (Елктроніка)

Оренда 2-к квартири ЖК Віденський Зарічанська 3/2 б , Сучасний ремонт ,меблі ,техніка Без домашніх тварин Для сімʼї ,пари без дітей або з 1-ю дитиною від 7 років Заключення договору оренди Всі питання по телефону

Зарічанська вул., 3/2б

Зарічанська вул., 4

Зарічанська вул., 3

Зарічанська вул., 11

Здам порядним людям 1 к. Квартира 54кв.м Жк Набережний квартал Від власника - кондиціонер - машинка пральна - телевізор Smart TV - дизайнерський ремонт З 20 квітня Комісія обговорюється

Зарічанська вул., 11

Оренда квартири-студії. Кухня-студія з невеликою кімнатою та спальнею. -сучасний ремонт, -необхідні меблі та техніка, Для однієї людини чи пари. Без малолітніх дітей. Без тварин.

Оренда квартири-студії Заріччя вул. Зарічанська

Зарічанська 9, індивідуальне опалення. Ремонт 2024 року. 1-ша здача! + будуть доставлені меблі. (Фото на стадії закінчення ремонту!) По абсолютно усім додатковим питанням які вас будуть цікавити телефонуйте за номером телефону який є під оголошенням! Різного роду переписки/мемуари ми нажаль не практикуємо в жодному з меседжів будь то вайбер/вацап/телеграм чи тут на сайті! Нерухомість якщо розміщена на сайті тоді вона актуальна! (Одразу як вона перестане бути актуальною вона одразу буде видалена! Співпраця з іншим агентством нерухомості не цікавить!

Зарічанська 9, 1-ша здача. Ремонт 2024 року!

Оренда 2-х кімнатної квартири м.Хмельницький, ЖК Набережний Квартал, вул.Зарічанська 11. Повноцінна 2-х кімнатна квартира (2-окремих кімнати + окремо кухня) Всі фото відповідають саме цій квартирі! Панорамні вікна! Усі меблі та техніка. + доставили 2 шафи (на фото їх немає) По абсолютно усім додатковим питанням які вас будуть цікавити телефонуйте за номером телефону який є під оголошенням! Різного роду переписки/мемуари ми нажаль не практикуємо в жодному з меседжів будь то вайбер/вацап/телеграм чи тут на сайті! Нерухомість якщо розміщена на сайті тоді вона актуальна! (Одразу як вона перестане бути актуальною вона одразу буде видалена! Співпраця з іншим агентством нерухомості не цікавить!

Оренда. 2-к кв, ЖК Набережний Квартал. Ремонт 2022 року!

Актуальна оренда станом на 14 травня! Новий ремонт, Перша здача! Найпопулярніший район Виставка, новобудова. Поруч з перехрестям Зарічанської та вул. Старокостянтинівського шосе. Площа квартири 52 м.кв., поверх 5/10. Квартира повністю укомплектована для проживання. Є вмонтована техніка та меблі: кондиціонер, пральна машина, холодильник, духовка, двоспальне ліжко, розкладний диван, кухонний стіл, гардеробна кімната та інше. Тепла підлога: кухня, коридор, санвузол. Є балкон відкритого типу. Телефонуйте

Здам в оренду однокімнатну квартиру із сучасним ремонтом! Зарічанська!

Географія Хмельницький