Оренда 1 кк квартри в новобудові На Академіка Янгеля .Новобуд., ремонт, меблі. Техніка. Автономне опалення. 12500тис + комунальні

Оренда 1кк квартири Новобуд Автономне опалення.Меблі. Техніка

Оренда 2 кімнатної квартири, з яких одна кімната прохідна, Ближня Київська. Квартира в житловому стані, меблі, техніка, велика лоджія.

Оренда 2 кімнатної квартири по вулиці Янгеля

Оренда квартири на вул. Академіка Янгеля 6, навпроти спортивного комплексу "Нокаут". Квартира з красивим краєвидом, знаходиться на 9-му поверсі , в новобудові на Академіка Янгеля 6П (надійний забудовник ВінницяБуд). Кухня велика, вміщає двоспальний розкладний диван , є лоджія + вихід на додатковий клаптик для куріння. На лоджії розкладний обідній стіл із стульчиками в стилі лофт. З кухонної техніки є: вмісткий холодильник, газова плита + електродуховка, мікрохвильовка, електрочайник. Також є декілька тарілок та ложки з веделками. Квартира не кутова, вміщає багато речей ( є дві шафи-купе і комод). Вікна у двір. У дворі відео нагляд, є місця для паркування та дитячий майданчик. Біля будинку аж 3 зупинки транспорту, є все: садочки, школи, магазини, великі ТЦ ( наприклад Епіцентр), АТБ, пошта, спортзал зразу через дорогу. Біля будинку готують смачні суші на виніс. Парк Хімік недалеко. Також недалеко є ринок, можна купити різноманітні свіжі домашні фрукти, овочі і тд.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Нова квартира, здається другий раз. Повністю облаштована всіма меблями та технікою. Фото всі дійсні. Вже вільна, готова до заселення. Район Муніципального ринку.

Здам 1к нову 1к квартиру на Янгеля, Вінбуд
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 кімнатної квартири по вулиці Академіка Янгеля, 85. Охайний житловий стан, меблі, техніка.

Оренда 2 кімнатної квартири по вулиці Академіка Янгеля

Перша здача квартири, дизайнерський ремонт Академіка Янгеля 54 * Планування: Кухня-студія, спальня, санвузол, тераса * Посудомийна машина, бойлер, телевізор, кондиціонер, мікрохвильова піч * Окрема тераса з садовими меблями 1.5 м2 ЖК «Дім на Янгеля» має закритий двір, Генератор, підземний паркінг, торговий центр на 1 поверсі. Чудове місцерозташування, поряд школа, басейн, ресторан La cucina , нова пошта

власник
Оренда квартири Елітний ЖК «Дім на Янгеля», кухня студія з терасою

Житлові комплекси у Вінниця