Сдам трехкомнатную квартиру (в четырехкомнатной квартире четвертая комната закрыта), которая расположена на перекрестке улиц Космонавтов и А.Первозванного, возле парка, с шикарным видом из окон. Квартира с АГВ, утеплена снаружи, есть вся мебель и техника, две двуспальные кровати и диван, квартира в хорошем состоянии. Цена 12.000 грн.

Андрея Первозванного улица, 6, Вишенка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Однокімнатна квартира на зручному 3 поверсі. Простора кімната 18 м.кв і кухня 8кв.м. Є вся, необхідна для комфортного проживання, техніка. Все в гарному стані. Не кутова. Є гардероба кімната, інтернет, підігрів води бойлером. Опалення здійснюється за допомогою власної будинкової котельні.

Андрея Первозванного улица, 2А, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Квартира вільна. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Меблі, холодильник, все є. Не має Пралки. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Вишеньці(Андрія Первозванного)

Здам 1-к . 6000+ комунальні по лічильникам. Фото відповідають дійсності.Поруч дитячі садочки, школа, магазини, муніципальний та центральний ринки. Затишний зелений двір.

Андрея Первозванного улица, 54, Вишенька, Винница, Винницкая 6000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в оренду двохкімнатна квартира на Андрія Первозванного у районі Вишенька! Неподалік від квартири ТЦ Вишенька, є вихід на трамвайну і тролейбусну зупинку. У квартирі завжди тепло та комфортно, є два великих просторих ліжка. За потреби, є гараж за окрему доплату (1500грн/м). Звертайтесь за телефоном, покажемо у зручний для вас час!

Здається 2к квартира біля ТЦ "Вишенька" на вул. А. Первозванного

Чудова квартира дві окремі кімнати , обладнана сучасною побутовою технікою.Вигляд на вишенське озеро ., поряд вся інфраструктура мікрорайону Вишенька.

Андрея Первозванного улица, 50, Вишенка, Винница, Винницкая 12500.0 UAH

Здається в оренду 2-на. Квартира. Вся замебльована, та укомплектована технікою. Поруч з будинком знаходиться транспортна розвязка, зупинка, вся інфраструктура. Спокійний район, затишний двір, добрі сусіди. Квартира вільна, та готова до заселення. Просимо Вас на перегляд в любий зручний для Вас час. Всім Миру та добра.

Андрея Первозванного улица, 64, Вишенка, Винница, Винницкая 6900.0 UAH

Агв. Квартира вільна. Холодильник. Пральна машина.

Андрея Первозванного улица, 4, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця