Здається світла, затишна квартира на Печерську, вул. Рибальська 3. Будинок цегляний, газ. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Тихий та затишний двір. Поруч чудова розвинена інфраструктура; супермаркет, ринок, Нова пошта, банки, ресторани, поруч метро, зупинки трансполрту. З колегами не співпрацюю.

вул. Рибальська 3, 8-й поверх, Печерськ

Доброго дня, до вашої уваги пропонується чудова квартира в центрі міста. Перша сдача, з дизайн ремонтом. 5 хвилин до центра міста на автомобілі, поряд станція метро та велика кількість закладів для проведення вільного часу. Планування: 1. Окрема спальня кімната 2. Кухня-студія з виходом на лоджію 3. Ванна кімната з душевою кабіною Дуже тихе місце знаходження, з гарною шумоізоляцією в квартирі. Прекрасний варіант для проживання молодої пари або однієї особи. Телефонуйте, перегляди в будь який час по домоленості. Ключі на руках!

Рибальська вул., 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Фото соответствуют Печерский р-н , Печерск, ул. Рыбальская 8, 3/9эт, 39/17/11м2, 1к кухня-студия, необходимая мебель и техника, кондиционер. В доме консьерж, парковка с шлагбаумом, во дворе видеонаблюдение. Рядом супермаркет, рынок, банки, Новая Почта, рестораны, кафе, парк. В пешей доступности госпиталь, больница. Метро Печерская 11мин, Кловская 14мин и Арсенальная 17мин пешком. 19990грн+коммунальные Без животных

Рибальська вул., 8