Квартира в гарному стані від власника також в квартирі є меблі та побутова техніка і встановлено лічильники комунальні послуги мінімальні.Шукаю порядних людей без шкідливих звичок та великих собак!!!

власник
Пирогова, 78

Індивідуалне опалення. Вільна .

Пирогова улица, 148, Электросеть, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Квартира в хорошому стані з окремими кімнатами, меблі, техніка.Вільно!!!

Пирогова улица, 112, Славянка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Гарна квартира. Вже вільна.

Пирогова улица, 89Б, Подолье, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двохкімнатна квартира . Все є! Повністю укомплектована. Знаходиться по вулиці Пирогова 111 навпроти АТБ. Складається з двох окремих спальних кімнат, коридора, кухні, ванни, балкон. Оплати згідно лічильника. Усі питання за номером телефону.

Здам 2 кімнатну квартиру на Поділлі

Квартира в хорошому стані є всі меблі та техніка.Вільно

Пирогова улица, 86, Славянка, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

Пирогова улица, 16А, Урожай, Винница, Винницкая 9400.0 UAH

Здам 2 кім кв в елітній новобудові Вінниці ЖК Піроговський, вул Пирогова. В квартирі є всі меблі та техніка в наяявності, панорамні вікна, новий євроремонт, поруч з будинком є вся необхідна інфраструктура(транспорт, школи, спорт майданчики, магазини, аптеки), до центру міста 3-5ти хв їзди. Запрошую на перегляд!!!

Здам 2 кім кв, ЖК Пироговский

Двокімнатна квартира на Поділлі. кондиціонер. плазмовий телевізор .газова колонка . гарна транспортна розвязка . вже вільна для показів і для заселення . центральне опалення . покази у зручний для вас час . кімнати окремі. санузов суміжний з ванною.

Пирогова улица, 113, Подолье, Винница, Винницкая 12500.0 UAH

Здам квартиру житловий стан, велика кухня, меблі, холодильник, пральна машина, колонка, при потреби буде ліжко.

Пирогова улица, 85, Подолье, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Трикімнатна квартира. Центр міста. Мебльована, оснащена кухонною та побутовою технікою. Затишний двір. Зручне місце розташування, поруч парк, дитячий садочок, школа, торгові та торгово-розважальні центри, мережі магазинів тощо. Хороша транспортна розвязка в усі напрямки міста. Детальніша інформація за телефоном. Запрошую до перегляду!

Пирогова улица, 9, Центр, Винница, Винницкая 12500.0 UAH

Квартира в самому центрі міста є всі меблі та техніка.Вільно

Пирогова улица, 9, Центр, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця

Доступна з 30 Травня. Але переглянути можна раніше. Ласкаво просимо до цього чудового просторого житла на вулиці Пирогова, 59А! Якщо ви шукаєте затишну та комфортну квартиру для оренди в самому серці міста, то ця пропозиція вас приємно здивує. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-поверхового будинку, що гарантує вам прекрасний вид на місто та його незабутні панорами. Загальна площа квартири становить 50 квадратних метрів, що дозволяє вам насолоджуватись просторими та функціонально обладнаними кімнатами. Ця 2-кімнатна квартира ідеально підходить для сімейного проживання, пари або навіть одиноких мешканців, які цінують зручність та комфорт. У квартирі є все необхідне для повноцінного проживання: затишна спальня, простора вітальня, повністю обладнана кухня з усіма необхідними приладами, сучасний санвузол та зручний балкон для вечірніх переглядів сонячного заходу. Розташування квартири - ідеальне! Ви будете поруч з усіма необхідними магазинами, ресторанами, кафе, аптеками та іншими закладами, які забезпечать ваш комфортний та безпечний відпочинок. Також, зручна транспортна розвязка дозволить вам швидко дістатись до будь-якої точки міста. Не втрачайте можливість стати мешканцем цієї прекрасної квартири на вулиці Пирогова, 59А. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитись про перегляд, і ви впевнено крокуватимете до свого нового затишного домівки!

Оренда 2-х кімнатної квартири по вулиці Пирогова!

Здається квартира в мікрорайоні Словянка, зупинка Дачна,квартира доглянута в хорошому житловому стані з меблями і технікою,не кутова, тепла, влітку не жарка.Запрошуємо до заселення порядних орендарів без тварин, можна з дітками.

Здається 3кім квартира Пирогова,зупинка Дачна

Сдаётся шикарная 1комнатная квартира на ЖК Пироговский. Первая сдача квартира с хорошим евро ремонтом,есть вся мебель и техника. На все вопросы ответы по телефону 06******95.

Сдаётся шикарная 1комнатная квартира ЖК Пироговский первая сдача.

ЕЛИТНАЯ КВАРТИРА В ЖК "ПИРОГОВСКОМ"! ПЕРВАЯ СДАЧА!ВСЕ ЕЩЕ ЗАПЕЧАТАННОЕ В УПАКОВКАХ! КОНДИЦИОНР.ДВЕ ПЛАЗМЫ! ТЕПЛЫЕ ПОЛЫ.АГВ.СИГНАЛИЗАЦИЯ! АНАЛОГОВ -НЕТУ! Максимальная комплектация бытовой техники,мебели и посуды-все НОВОЕ! Квартира еще доукомплектоваться может по Вашему желанию и запросу! Просторная с панорамными окнами! Ключи на руках! Все рядом в пешей доступности. В доме парикмахерская,обменник валюты,продуктовый магазин. парковка авто. Хороший Новострой рядом с рынком "Урожай" и мед.университетом! Очень хорошие владельцы! Звоните рассмотрим ваши предложения и варианты. Подберем варианты по вашему запросу,цене и району!

СДАМ ДИЗАЙНЕРСКУЮ VIP кварт-студио+спальня!Панорама!ВПЕРВЫЕ!Шикарная!!