Здається простора , світла однокімнатна квартира. Біля ЖК розвинена територія: магазини , супермаркет , аптека , кавʼярня , піцерія. Поряд парк. В квартирі зроблений якісний ремонт. Квартира здається з технікою та меблями. Дзвоніть домовимося про перегляд.

Новооскольська вул., 5

Здається квартира в ЖК комфорт класу!!! Закрита територія з парком, дитячим майданчиком, тренажерами, місцем для грилю, відеоспостереженням та консьержем. В квартирі зроблений сучасний, якісний, дорогий ремонт. Індивідуальне газове опалення. Підвіконня з натурального дерева, на яких можна сидіти (0,5 м глибиною) з вбудованими розетками. Встановлена технологія «Антипотоп», підготовлений вивід під очищувач води. Санвузол - тепла підлога, німецький термостат для душу Grohe (подає завджи виставлену температуру води), німецький кран з гігієнічним душем Hansgrohe, електрична рушникосушарка, італійське дзеркало з підсвіткою, пральна машинка BEKO B3WFU5723W, вентилятор - німецький. Кухня - холодильник, духовка, газова варочна поверхня - все марки ВЕКО. Витяжка - професійна Best Chief Medium Box 900, з потужністю 900 m³/годину. Стільниця - Egger, Австрія. Плітка фартуху - іспанська. Батареї німецькі. Підлога - іспанський керамограніт, німецький ламінат. Шпалери німецькі, миючі. Штори - блекаут. Ліжко з натурального дерева - 1,6 метри шириною. Матрац літо-зима. Диван дуже зручний, з пружинами, розкладається до подвійного спального місця. Телефонуйте домовимося про перегляди.

Новооскольська вул., 6Б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується для 1 дівчини 1-к квартира в ЖК Синергія 2+ по вулиці Новооскольська 2Е на 14/18 пов, площа 31 кв.м. студіо, але кухня відокремлена та зонована. Квартира з гарним якісним ремонтом, охайна та дуже уютна. По техніці - двохконтурний газовий котел, холодильник, пральна машина, варочна поверхня, духовка. Розкладний двоспальний диван, шафа купе в коридорі та шафа в кімнаті, велика вбудована кухня, санвузол сумісний з душовою кабіною, панорамний склопакет в кімнаті з гарним краєвидом, кафель на підлозі, квартира дуже тепла, мінімальні компослуги, гарно доглянуте парадне та двір, в будинку осбб, поряд Фора, Новус, безліч невеликих маркетів, кавʼярні, салони, спортзал тощо. Поряд кінцева 379 автобусу на Київ.

Новооскольська вул., 2Е

Ірпінь, здам в оренду 1к квартиру, знаходиться в районі податкової академії, по вул. Новооскольська. Квартира на 2му поверсі 9ти поверхового будинку, є ліфт. З упорядкованою територією, всією інфраструктурою поряд. Приємне світле парадне. Квартира площею 36м2 - велика кухня, - засклена лоджія, - затишна кімната. Квартира дуже тепла та світла. Вікна виходять на південну сторону, товщина зовнішніх стінок 0.7м. За меблями та технікою є все необхідне. У кімнаті нова містка шафа-купе, новий диван, що розкладається на 2 спальних місця. Кабель інтернет, індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Упорядкований двір, парковка, супермаркет, безперечним плюсом є місце розташування будинку – маршрутки на Київ, інфраструктура – все поряд! Вартість 8000 грн/міс.+ комунальні послуги. Додатково оплачуються комісійні у розмірі 50% Будемо раді хорошим людям! Квартира вже готова до заселення.

Оренда, Ірпінь вул Новооскольська, 1 к квартира, ремонт. Ирпень аренда
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагаю новую 1 к квартиру на аренду. Квартира в хорошем 10 этажном кирпичном доме ЖК Столичный квартал, Новооскольская 10В. В квартире новый ремонт, новая мебель и новая техника.. Третий этаж, автономное газовое отопление,теплый пол, лифт, парковка. Рядом три супермаркета, парк, салоны, кафе, ресторан, фитнес с бассейном итд Под домом остановка транспорта.! Просмотр в любое время, ключи на руках

Аренда 1 к квартиры

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь