Здам однокімнатну квартиру по вулиці Решетилівській (Маршала Бірюзова) зі зручностями. Оренда можлива на один-два місяці. Не агенство!

власник
Здам в оренду 1к квартиру зі зручностями

Квартира від власника. Здам власну двокімнатну квартиру. Знаходиться на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку по вул. Маршала Бірюзова. Ремонт старий - радянського зразка. Всі зручності, є Інтернет. Просторий балкон. В зимовий період часу квартира тепла. В будинку є підвал. Великий зелений двір (на фото). В 4 хв пішки від квартири маю зручний ГАРАЖ для 2 авто. Поруч з квартирою супермаркет, зупинка транспорту, аптека. В 10 хв. новий спорткомплекс з басейном. Неподалік продуктовий ринок, школа, дитячий садок. До центру міста - 10 хв на авто, 15 - на транспорті. До найблищого великого ТРЦ «Екватор» або ТРЦ «Київ» дві зупинки транспорту. Після заселення готовий поступово покращувати житлові умови.

власник
Здам 2-кімнатну квартиру в Полтаві

Здається 2-х кімната квартира в районі Маршала бірюзова. Є вся сучасна техніка та меблі. До зупинки 5 хв. Можна на місяць.

Маршала бірюзова. Інститут звязку.Здається 2-х кімната квартира

Апартаменти площею 26 та 36 м2, сучасна смарт-квартира, з усім необхідним. 2 поверх, адреса Маршала Бірюзова 37, зуп ЗБВ. Ціна без комунальних. На тривалий термін. У апарт-готелі власний дизель-генератор.

власник
Апартаменти, оренда
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам в оренду апартаменти віськовим і всім бажаючим на Браїлках по вул. Маршала Бірюзова, площею 25, 33 м2, сучасна смарт-квартира, з усім необхідним. 2 поверх, В квартирі виконано сучасний якісний євроремонт. Встановлено індивідуальне опалення. Для Вашего комфортного проживання в квартирі в наявності всі меблі та побутова техніка. Квартира знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою: поруч зупинка громадського транспорту, магазини. Ціна 12000грн/міс + комунальні послуги (оплата за перший та останній місяці) КОД1081

Решетиловская (Маршала Бирюзова) улица, 37, Браилки, Полтава, Полтавская 12000.0 UAH