Здам однокімнатну квартиру , 15 хв.пішки до ст.метро Деміївська, вул.Малокитаївська,7 Голосіївський р-н, м.Київ. Будинок цегляний. Загальна площа 35м.кв., житлова - 18,5м.кв., кухня - 7м.кв. У квартирі є все необхідне для проживання: пластикові вікна, решітки, сан.вузол сумісний, балкон застеклений, ліжко, диван, телевізор, шкаф, сервант, кухонні меблі, плита газова, холодильник, МХП, пральна машинка, бойлер, лічильники на гарячу та холодну воду. Квартира охайна, на поверсі чистенько, підїзд в гарному стані. Транспортне сполучення чудове: тролейбуси, автобуси, маршрутки, ст.метро Деміївська. Можна з дітками, тваринками (окрім котиків). Ціна 7500грн + комун.послуги. Тел.09******57; 05******84 Наталія

Здається однокімнатна кв- ра біля ст.метро Деміївська

Здаємо в довгострокову оренду 3-кімнатну квартиру у Голосіївському районі. вул. Малокитаївська, буд.73 Комісія 25% 1. ЗАГАЛЬНА ПЛОЩА 58 м2: Зала-студія (поєднана з кухнею), спальня, робоча кімната котру можна облаштувати під будьщо. Балкон, коридор, спальня. 2. ТЕХНІКА: Холодильник, пралка з сушкою, духовка, газова плита, витяжка, посудомийка, бойлер на 80л, багато розеток. Вся техніка в хорошому стані. Є домофон. 3. МЕБЛІ: У залі є красивий відреставрований ретро-шкаф та ретро-тумба, білий комод у спальні, кладовка з поличками, диван, стіл та стільці обшиті в колір стін. Повністю укомплектована кухня. На балконі є стелаж для всяких дрібниць, горщиків, інструментів, тощо. У квартирі немає зайвих шкафів або шаф-стінок. Також, у спальні є хороший, якісний великий матрас 180х200. 4. ТРАНСПОРТ: - Від дому зручно добиратися прямими наземними транспортами до різних місць у центрі: Льва Толстого (Василя Стуса у майбутньому), Олімпійська, Дружби народів. Також, у відносно пішій доступності (20 хв) є Деміївська і Голосіївська. 5. ЩО ПОБЛИЗУ: - Найкрутіше, що є поруч — це гігантський Голосіївський парк. - Прям поруч з домом є відділення Нової Пошти. - Машину можна ставити у дворі під вікнами, або на узбіччі під вікнами з боку спальні. ДОДАТКОВО: - Зі сторони спальні у низині розташований приватний сектор, а за ним Голосіївський парк, тому видно горизонт без висоток і чарівні заходи сонця. - Загалом квартира дуже тепла. - Бойлер на 80 літрів. - У всіх кімнатах на підлозі деревяний паркет, у кухні, ванній і коридорі — плитка. Деталі: Будинок - стара цегла, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на парк, у двір. Квартира перепланована, планування кімнат кухня-вітальня. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. , нові. Є балкон засклений. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері деревяні, нові. Тамбур окремий. В квартирі є інтернет, шафа, холодильник, ліжко, пральна машина, лічильники, душова кабіна, посудомийна машина. Поруч є парк, ліс, зупинки, супермаркет, річка/озеро, дитсадок. - Досить охайний підїзд. Це хрущовка, тому консьєржу немає, але двері з кодовим замком. У підїзді на всіх поверхах нові пластикові вікна. Це означає, що підїзд досить теплий і не промерзає. Поруч є клініки, школи і садки. Парк, Нова Пошта, магазини і ринки.

Малокитаївська вул., 73

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сдам в аренду уютный 2х-этажный дом, в пешей доступности к станции метро «Демевская» Голосеевский р-н, ул. Малокитаевская 56. 75 м. Планировка:-кухня-гостиная;спальня;совмещённый сан /узел (ванна);просторный открытый балкон.Дом укомплектован всей необходимой мебелью и техникой для комфортной жизни. Есть холодильник, варочная поверхность, вытяжка, стиральная машина.На территории всего три дома.Можно с котами. Дети от 10 лет Удобная транспортная развязка.До центра 10 минут на авто. Метро Демеевская 15 минут пешком. Цена 13 000 грн.Залог.Комиссия 50%.Звонить,писать на вайбер.

Малокитаївська вул., 56