Здається 1кімнатна квартира 38м2 вул.Конякіна біля ТЦ СЛОН. Розвинена інфраструктура. Поряд АТБ, ТЦ СЛОН, Ринок, ТЦ Порт Сіті, Автовокзал, Школа, Садочок і т.д. Квартира вмебльована, з технікою. Є двомісний диван+підліткове ліжко, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, духова піч, кондиціонер, Бойлер, Воля ТВ, інтернет. Засклений балкон є кладова для зберігання речей. Лічильники на холодну і гарячу воду. 10000грн+КП.

власник
Здам 1 кім.квартиру вул.Конякіна ТЦ СЛОН

Однокімнатна квартира в центрі міста на проспекті Волі, ЖК Люцеорія. Поруч парк, школа, ринок, садочок, зупинки громадського транспорту. Вартість 10000+к.п. Комунальні невеликі, квартира тепла та сонячна. Лише довготривала оренда. Є пральна машинка та всі меблі що на фото. Власник.

власник
Здам в оренду на довготривалий термін однокімнатну квартиру в центрі

Сдам 2х комнатную квартиру от хозяина, по адресу Воли 9, фото соответствует, можно с детьми, переселенцем, в квартире есть всё необходимое для комфортного проживания Просмотр 18 мая. Релторам не беспокоить.

власник
Сдам 2х комнатную квартиру, Воли 9,озяин.

Оренда 2-х кімнатної квартири по вулиці Арцеулова, простий житловий стан, меблі та побутова техніка. Ан ,,Ріелт-сервіс

Оренда 2-х кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться по вулиці Г.Артемовського район стадіону Авангард.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна,для двох працюючих дівчат або хлопців.

Оренда 2-квартири район стадіону Авангард.

Однокімнатна квартира. Є наявність всіх меблів та побутової техніки. Зручний доступ до громадського транспорту, магазину, паркувальні місце, центральне опалення, доступ до інтернету. Квартира розташована на 1-му поверсі. Умови оплати та детальну інформацію за номером телефону +09*********18

власник
Оренда однокімнатної квартири

ОРЕНДА квартири студії у новобудові в ЖК «Атлант» вул.Рівненська 25, м.Луцьк (р-н Київського майдану) Заг. площа 45 кв.м 2 поверх 10- поверхового будинку Якісний ремонт та меблі Наявна уся побутова техніка Автономне газове опалення Кухня -студія, окрема спальня,з панорамними вікнами У внутрішньому дворі новий дитячий майданчик. Відеоспостереження. Паркінг. Будинок розташований дуже близько до центру міста. Поруч Київський майдан, пр.Волі. Уся інфраструктура міста в пішій доступності. ЖК «Атлант» - місце досконалого життя! 15 000 грн +кп Оплата послуг агентства 50% від місячної вартості оренди Вільна з 1 червня АН Захід Нерухомість / м.Луцьк, вул.Крилова 1 Kyiv Sky / Яровиця / Dream Town / Дрім Таун / Панорама / Panorama / Атлант / Luceoria / Люцеорія / Оселя Парк / Тріумф / Style Up

Оренда! 1к! Київський майдан! Центр!

Оренда трикімнатної квартири вул.Володимирська Квартира чиста та затишна, є все необхідне для комфотного проживання. Всі кімнати роздільні Є колонка на гарячу воду. Оплата комісійних агенства при поселенні, 50 % від місячної вартості оренди.

Оренда трикімнатної квартири вул.Володимирська

Пропонуємо для порядних людей квартиру на довготривалу оренду . У квартирі є все необхідне для проживання. В ідеалі хотіли би бачити сімʼю. Комісія по факту поселення становить 50 % від вартості оренди.

Оренда 2-кімн на Шопена

Квартира знаходиться по вул.Грабовського.Житловий стан без меблів і без побутової техніки.5000+ ком.послуги.

Оренда 1-квартири район ЛПЗ

Квартира з ремонтом на Конякіна 37. Для проживання, є меблі, техніка холодильник, пральна машина, шафа купе. Перевага надається одній особі, або сімейній парі, можна з дітками. Квартира одразу готова до заселення. За більш детальною інформацією та додатковими фото дзвоніть мені на вайбер.

власник
Здам однокімнатну квартиру вул. Конякіна

Здається в довгострокову оренду 3-х кімнатна квартира на вулиці Кравчука, поряд з ТЦ"Слон" 65 м2 З ремонтом. 3 поверх з 9 Комунікації: газ, Інтернет, бойлер. К-сть кімнат 3 (спальня, зал з диваном(який розкладається)дитяча (також з розкладним кріслом) Санвузол: роздільний. Побутова техніка: газова поверхня, електрична духовка, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, чайник, посуд Мультимедіа:телевізори, швидкісний Інтернет Комфорт: Ванна, меблі на кухні та в кімнатах, балкон. Інфраструктура: (до 500 м) магазини, автостанція, ЖД вокзал дитячий майданчик, кафе, зупинка транспорту. (За 3 км) школа26, 21, дитячий садок19, ТРЦ Слон, супермаркети Сільпо та АТБ, аптека. Ціна 15500+комунальні. Квартира від власника.

власник
Кравчука улица, 32, 40 микрорайон, Луцк, Волынская 15500.0 UAH

Житлові комплекси у Луцьк

Оренда 3-кімнатної квартири в районі Київського майдану, 4/5ц, 58м² з меблями та побутовою технікою.

Задворецька, 4

Здається в оренду двокімнатна квартира із дизайнерським ремонтом! Код квартири #12126402 1 поверх із 10 Площа: 66 кв\м Індивідуальне опалення Підігрів підлоги Затишне розташування Перша здача! У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: 3 телевізори, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, котел, духова піч, газова плита, пральна машина. Комфорт: 2 спальні, підігрів підлоги, великий робочий стіл, балкон, душова кабіна, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, кондиціонер, комірка, 3 шафи, Інтернет, сигналізація, парковка, домофон. Інфраструктура: продуктові магазини, відділення Нової Пошти, кафе, дитячий садочок №40, школа №27, аптека, салон краси. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером

Липинського, 4

Здається шикарна 2-кімнатна квартира у центрі міста на проспекті Волі 4. - 2 поверх з 5; - вторинний житловий фонд; - централізоване опалення. У квартирі: - двоспальне ліжко; - диван; - гардероб; - лоджія; - духова шафа; - холодильник; - пральна машина. Будинок розташований у самісінькому ценрі міста. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт, укомплектована новими меблями та технікою преміум класу. Код квартири – #11797731 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Волі просп., 4

Здається простора 1-кімнатна квартира на вул. Марії Заньковецької 3. Код квартири #11798637 Новобудова Площа: 66 кв\м Закрита територія Індивідуальне опалення У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: телевізори, холодильник, мікрохвильова піч, двоконтурний котел, духова піч, газова плита, чайник, пральна машина. Комфорт: робочий стіл, балкон, ванна, душ, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, 2 шафи, парковка. Інфраструктура: продуктові магазини, заправка WOG, кафе, аптека, зупинка для міського транспорту, медичний центр, спортивно-оздоровчий комплекс. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Заньковецької вул., 3

Здам свою квартиру, хороше розташування, гарний стан. Квартира в хорошому домі, раніше не здавали. Повністю мебльована і з технікою. Тільки на довготривалий термін для працюючих людей. Квартира вільна, дивитись можна в будь який час. По всім питанням дзвоніть або пишіть мені на вайбер.

власник
Оренда 1 кімн. квартири з ремонтом вул. Кравчука 42

Здається в оренду квартира в ЖК Яровиця. Новобудова, сучасний дизайнерський ремонт, простора кухня-студія та окрема спальна кімната. Є все необхідне для комфортного проживання, меблі та побутова техніка. Автономне опалення. Лічильники. Хороша локація. Більш детальна інформація за телефоном. Здається через агенство нерухомості, оплата комісійних 50% від місячної орендної плати разово при поселені.

Оренда квартири в ЖК Яровиця!

Квартира 3 кімнатна Пр. Молоді ремонт, меблі, побутова техніка 12000+ комун. Послуги Ан по факту поселення. Без тварин!

Оренда 3 кімнатної квартири Пр.Молоді

Квартира 2 кімнатна в новобудові ЖК Тріумф автономне опалення сучасний євроремонт меблі та побутова техніка в наявності робот пилесос, праска, гладильна дошка, посуд 16000+ комунальні.Без тварин . Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатної квартири в новобудові

Здається в оренду 1 кімнатна квартира Вулиця Шевченка р-н Липини Без тварин, для однієї людини

Оренда 1 кімнатної квартири

Здається в оренду 3-х кімнатна квартира по вул. Винниченка (зручне місце розташування, центр міста). В квартирі є всі необхідні для проживання меблі, холодильник, пральна машина, телевізор, інтернет. На гарячу воду встановлена газова колонка. Квартира вільна до поселення. Вартість оренди 10 000 грн. + комунальні послуги. Квартира здається через агентство нерухомості. Вартість послуг агентства 50% місячної орендної плати одноразово при поселенні.

Оренда квартири в центрі міста

власник
Зацепы улица, 3, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Здається в оренду 2-кмн. квартира в самому серці міста Луцьк, на проспекті Волі. ️Третій поверх з чотирьох. ️В квартирі є все необхідне для комфортного проживання( меблі, техніка, посуд, постільна білизна, рушники). ️Встановлений кондиціонер, охоронна сигналізація, тепла підлога у санвузлі. ️У дворику знаходиться затишний сквер, а з іншого боку кипить міське життя ️Враховуючи локацію, прекрасна транспортна розвязка. 12000+комунальні платежі. ️Оплата при заселенні Агентство нерухомості "Еверест"

Воли проспект, 12, Луцк, Волынская 12000.0 UAH
123...6
1 - 24 з 122 результатів

Географія Луцьк