Здається 1кімнатна квартира 38м2 вул.Конякіна біля ТЦ СЛОН. Розвинена інфраструктура. Поряд АТБ, ТЦ СЛОН, Ринок, ТЦ Порт Сіті, Автовокзал, Школа, Садочок і т.д. Квартира вмебльована, з технікою. Є двомісний диван+підліткове ліжко, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, духова піч, кондиціонер, Бойлер, Воля ТВ, інтернет. Засклений балкон є кладова для зберігання речей. Лічильники на холодну і гарячу воду. 10000грн+КП.

власник
Здам 1 кім.квартиру вул.Конякіна ТЦ СЛОН

Однокімнатна квартира в центрі міста на проспекті Волі, ЖК Люцеорія. Поруч парк, школа, ринок, садочок, зупинки громадського транспорту. Вартість 10000+к.п. Комунальні невеликі, квартира тепла та сонячна. Лише довготривала оренда. Є пральна машинка та всі меблі що на фото. Власник.

власник
Здам в оренду на довготривалий термін однокімнатну квартиру в центрі

Сдам 2х комнатную квартиру от хозяина, по адресу Воли 9, фото соответствует, можно с детьми, переселенцем, в квартире есть всё необходимое для комфортного проживания Просмотр 18 мая. Релторам не беспокоить.

власник
Сдам 2х комнатную квартиру, Воли 9,озяин.

Оренда 2-х кімнатної квартири по вулиці Арцеулова, простий житловий стан, меблі та побутова техніка. Ан ,,Ріелт-сервіс

Оренда 2-х кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ОРЕНДА квартири студії у новобудові в ЖК «Атлант» вул.Рівненська 25, м.Луцьк (р-н Київського майдану) Заг. площа 45 кв.м 2 поверх 10- поверхового будинку Якісний ремонт та меблі Наявна уся побутова техніка Автономне газове опалення Кухня -студія, окрема спальня,з панорамними вікнами У внутрішньому дворі новий дитячий майданчик. Відеоспостереження. Паркінг. Будинок розташований дуже близько до центру міста. Поруч Київський майдан, пр.Волі. Уся інфраструктура міста в пішій доступності. ЖК «Атлант» - місце досконалого життя! 15 000 грн +кп Оплата послуг агентства 50% від місячної вартості оренди Вільна з 1 червня АН Захід Нерухомість / м.Луцьк, вул.Крилова 1 Kyiv Sky / Яровиця / Dream Town / Дрім Таун / Панорама / Panorama / Атлант / Luceoria / Люцеорія / Оселя Парк / Тріумф / Style Up

Оренда! 1к! Київський майдан! Центр!

Оренда трикімнатної квартири вул.Володимирська Квартира чиста та затишна, є все необхідне для комфотного проживання. Всі кімнати роздільні Є колонка на гарячу воду. Оплата комісійних агенства при поселенні, 50 % від місячної вартості оренди.

Оренда трикімнатної квартири вул.Володимирська

Пропонуємо для порядних людей квартиру на довготривалу оренду . У квартирі є все необхідне для проживання. В ідеалі хотіли би бачити сімʼю. Комісія по факту поселення становить 50 % від вартості оренди.

Оренда 2-кімн на Шопена

Квартира знаходиться по вул.Грабовського.Житловий стан без меблів і без побутової техніки.5000+ ком.послуги.

Оренда 1-квартири район ЛПЗ

Квартира знаходиться по вулиці Г.Артемовського район стадіону Авангард.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна,для двох працюючих дівчат або хлопців.

Оренда 2-квартири район стадіону Авангард.

Однокімнатна квартира. Є наявність всіх меблів та побутової техніки. Зручний доступ до громадського транспорту, магазину, паркувальні місце, центральне опалення, доступ до інтернету. Квартира розташована на 1-му поверсі. Умови оплати та детальну інформацію за номером телефону +09*********18

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здається в довгострокову оренду 3-х кімнатна квартира на вулиці Кравчука, поряд з ТЦ"Слон" 65 м2 З ремонтом. 3 поверх з 9 Комунікації: газ, Інтернет, бойлер. К-сть кімнат 3 (спальня, зал з диваном(який розкладається)дитяча (також з розкладним кріслом) Санвузол: роздільний. Побутова техніка: газова поверхня, електрична духовка, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, чайник, посуд Мультимедіа:телевізори, швидкісний Інтернет Комфорт: Ванна, меблі на кухні та в кімнатах, балкон. Інфраструктура: (до 500 м) магазини, автостанція, ЖД вокзал дитячий майданчик, кафе, зупинка транспорту. (За 3 км) школа26, 21, дитячий садок19, ТРЦ Слон, супермаркети Сільпо та АТБ, аптека. Ціна 15500+комунальні. Квартира від власника.

власник
Кравчука улица, 32, 40 микрорайон, Луцк, Волынская 15500.0 UAH

Оренда 3-кімнатної квартири в районі Київського майдану, 4/5ц, 58м² з меблями та побутовою технікою.

Задворецька, 4

Житлові комплекси у Луцьк

Здається простора 1-кімнатна квартира на вул. Марії Заньковецької 3. Код квартири #11798637 Новобудова Площа: 66 кв\м Закрита територія Індивідуальне опалення У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: телевізори, холодильник, мікрохвильова піч, двоконтурний котел, духова піч, газова плита, чайник, пральна машина. Комфорт: робочий стіл, балкон, ванна, душ, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, 2 шафи, парковка. Інфраструктура: продуктові магазини, заправка WOG, кафе, аптека, зупинка для міського транспорту, медичний центр, спортивно-оздоровчий комплекс. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Заньковецької вул., 3

Здається шикарна 2-кімнатна квартира у центрі міста на проспекті Волі 4. - 2 поверх з 5; - вторинний житловий фонд; - централізоване опалення. У квартирі: - двоспальне ліжко; - диван; - гардероб; - лоджія; - духова шафа; - холодильник; - пральна машина. Будинок розташований у самісінькому ценрі міста. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт, укомплектована новими меблями та технікою преміум класу. Код квартири – #11797731 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Волі просп., 4

Здається в оренду двокімнатна квартира із дизайнерським ремонтом! Код квартири #12126402 1 поверх із 10 Площа: 66 кв\м Індивідуальне опалення Підігрів підлоги Затишне розташування Перша здача! У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: 3 телевізори, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, котел, духова піч, газова плита, пральна машина. Комфорт: 2 спальні, підігрів підлоги, великий робочий стіл, балкон, душова кабіна, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, кондиціонер, комірка, 3 шафи, Інтернет, сигналізація, парковка, домофон. Інфраструктура: продуктові магазини, відділення Нової Пошти, кафе, дитячий садочок №40, школа №27, аптека, салон краси. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером

Липинського, 4

Здам свою квартиру, хороше розташування, гарний стан. Квартира в хорошому домі, раніше не здавали. Повністю мебльована і з технікою. Тільки на довготривалий термін для працюючих людей. Квартира вільна, дивитись можна в будь який час. По всім питанням дзвоніть або пишіть мені на вайбер.

власник
Оренда 1 кімн. квартири з ремонтом вул. Кравчука 42

Здається в оренду квартира в ЖК Яровиця. Новобудова, сучасний дизайнерський ремонт, простора кухня-студія та окрема спальна кімната. Є все необхідне для комфортного проживання, меблі та побутова техніка. Автономне опалення. Лічильники. Хороша локація. Більш детальна інформація за телефоном. Здається через агенство нерухомості, оплата комісійних 50% від місячної орендної плати разово при поселені.

Оренда квартири в ЖК Яровиця!

Здається в оренду 1 кімнатна квартира Вулиця Шевченка р-н Липини Без тварин, для однієї людини

Оренда 1 кімнатної квартири

Здається в оренду 3-х кімнатна квартира по вул. Винниченка (зручне місце розташування, центр міста). В квартирі є всі необхідні для проживання меблі, холодильник, пральна машина, телевізор, інтернет. На гарячу воду встановлена газова колонка. Квартира вільна до поселення. Вартість оренди 10 000 грн. + комунальні послуги. Квартира здається через агентство нерухомості. Вартість послуг агентства 50% місячної орендної плати одноразово при поселенні.

Оренда квартири в центрі міста

Квартира 2 кімнатна в новобудові ЖК Тріумф автономне опалення сучасний євроремонт меблі та побутова техніка в наявності робот пилесос, праска, гладильна дошка, посуд 16000+ комунальні.Без тварин . Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатної квартири в новобудові

Квартира 3 кімнатна Пр. Молоді ремонт, меблі, побутова техніка 12000+ комун. Послуги Ан по факту поселення. Без тварин!

Оренда 3 кімнатної квартири Пр.Молоді

власник
Зацепы улица, 3, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Здається в оренду 2-кмн. квартира в самому серці міста Луцьк, на проспекті Волі. ️Третій поверх з чотирьох. ️В квартирі є все необхідне для комфортного проживання( меблі, техніка, посуд, постільна білизна, рушники). ️Встановлений кондиціонер, охоронна сигналізація, тепла підлога у санвузлі. ️У дворику знаходиться затишний сквер, а з іншого боку кипить міське життя ️Враховуючи локацію, прекрасна транспортна розвязка. 12000+комунальні платежі. ️Оплата при заселенні Агентство нерухомості "Еверест"

Воли проспект, 12, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Оренда 1к квартири, район Північного ринку. Автономне опалення. Меблі, техніка. Все необхідне для комфортного проживання є.

Марії Заньковецької, 1
123...6
1 - 24 з 122 результатів

Географія Луцьк