Сдам власну 2 кім кв на проспекті Космонавтів, ремонт, всі меблі та вся побутова техніка ( два телевізори, великий холодильник, пральна машина автомат, мвч, газова колонка) , два кондиціонери ( окрема доплата +1000 в місяць) . Спальня - велике двуспальне ліжко з ортопедичним матрасом, тв, кондиціонер Друга кімната - два дивана, тв, кондиціонер, балкон Кімнати роздільні, кухня окремо, не студія Детальніше дивіться фото, все відповідає. Домашні улюбленці обговорюємо індивідуально. Квартира здається чистою і приймається в такому ж стані або доплата на послуги прибирання вирахується з суми страхового депозиту. При заселенні оплачується вартість проживання за місяць і страхова сумма -7500 яка повертається при виселенні якщо все в квартирі добре. В кінці місяця оплачуються комунальні послуги по факту використання. Інші питання -звоніть, все розкажу

власник
Помісячна оренда 2 кім на Космонавтів ВЛАСНИК

2 кімнатна квартира є Детальні Відео квартири за номером Хороший ремонт з неймовірним краєвидом на Вишеньский парк Свіжа та сучасна квартира. Максимально укомплектована квартира постіль(подушки), необхідна техніка, меблі, гардероб, посуд Кондиціонер та швидкісний інтернет Є Робоче місце Друга кімната може бути як дитяча, або просто кімната (а дитяче прибереться) Все індивідуально узгоджується можливо з дітками , так і без можливо тільки з тваринками які у клітці.

Космонавтов проспект, 79, Вишенка, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Оренда 1-но кімнатної квартири . Вінниця , проспект Космонавтів Цегляний будинок, не кутова Квартира чистенька, є всі необхідні меблі та техніка.

Оренда 1 - но кімнатноі квартири проспект Космонавиів

Оренда 2к кв на Космонавтів біля літака. Кім.суміжні, меблі, вся техніка. Деталі по телефону

Оренда 2к кв на Космонавтів
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Довгострокова орендна однокімнатної квартири

Космонавтов проспект, 47, Винница, Винницкая 7000.0 UAH

Оренда затишної 3х кімнатної квартири по вул. Космонавтів! Здається довготривало. Простора кухня і 3 окремі кімнати, балкон, невелика кладовка, тамбур на 2 квартири. Укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою (варильна панель, духова шафа, витяжка, електрочайник, холодильник, пральна машина, wi-fi роутер, бойлер на гарячу воду - що знизить витрати на кому послуги) Інтернет і кабельне за бажанням. В спальні - двоспальне ліжко + велика дзеркальна шафа купе; в залі - розкладний 2х місний диван з кріслами, комод; в дитячій - односпальные ліжко, стінка з шафою, письмовий стіл та крісло. Вмістка шафа-купе в коридорі. Санвузол та ванна окремо. Квартира внутрішня тому взимку тепла, додатково утеплена. Чудова інфраструктура - поруч парк і озеро, алея Космонавтів, ТЦ Мир, ринок, ТЦ ГРОШ, АТБ, кафе, магазини, супермаркети, транспорт в будь яку точку міста. Детальніше по тел, перегляди по домовленості. Квартира вільна. Відеоогляд скинемо в приватні повідомлення.

Оренда 3 кім Вишенька Космонавтів-А.Первозванного

Здається 1 кім. по вул. Космонавтів уся техніка а наявності. Для пари або когось одного без тварин.

Здається 1 кім. Космонавтів

Оренда комфортної квартири. Відмінний житловий стан. Всі необхідні меблі та техніка.

Космонавтов проспект, 18, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Оренда однокімнатної квартири на Космонавтів Вишенька, меблі техніка, пропозиція від агентства нерухомості

Космонавтов проспект, 5, Вишенка, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

Оголошення від РІЕЛТОРА! 1к квартира на Космонавтіа р- н ТЦ Мир, гарний житловий стан, меблі, вся необхідна техніка, на гарячу воду колонка, можна з дітьми, квартира вільна і готова до заселення, оплата за перший і останній місяць. Дзвоніть, на листи не відповідаю!

1к квартира на Космонавтів

Шафа купе Мікрохвильова, компютер. Квартира з ремонтом, має нішу, балкон заселений. Все поруч.

Оренда 1 к вул.Космонавтів

Житлові комплекси у Вінниця